neděle 30. září 2012

A máte už naši kartičku?


Jo tak tuhletu otázku slýchám v posledních měsících celkem často. Začalo to otevřením Nové Karolíny u nás v Ostravě. Po prvních nákupech jsem měla tak 3 minimálně. A pokračovalo to s tím, jak jsem tam začala chodit do fitka. Člověk si zajde někam něco koupit a hned mu nabízejí kartičku na sbírání razítek, kartičku na sbírání bodů, slevovou kartičku, zákaznickou kartičku... Prostě samé výhody. Zpočátku jsem říkala: "Ne děkuji, já sem stejně nechodím moc často." Ale pak jsem si řekla, však co, udělám jim radost a třeba z toho taky něco budu mít. Takže teď již tyto kartičky s úsměvem přijímám a pomalu se mi hromadí a hromadí... Ještěže mám velkou peněženku :D



JÍDLO/PITÍ
Na sbírání razítek do Starbuck (7 káva zdarma).
Nálepky do Subwaye (za 8 nálepek bageta zdarma).
Razítka do Fruitisima (za 12 razítek plyšák).
Klubová kartička do Fritisima (10% sleva, sbírání korun).

Ze Starbucksu jsem byla nadšená hlavně zpočátku. Teď už tam tak často nechodím, ale říkala jsem si, že ty 2 razítka ještě někdy seženu a vyberu si odměnu :D Káva je tam sice dobrá, ale také dosti drahá. Navíc se mi už jednou stalo, že jsem prakticky vyhodila 100Kč do koše. Crumble Latté totiž bylo na mě tak přeslazené, že jsem ho vážně nezvládla vypít. Zmrzliny si moc často nekupuji, takže plyšáka asi jen tak nedostanu. Ale bagetu/wrap/salát ze Subwaye si občas dám :) A Frutisimo je taky skvělý obchůdek. Když chodím občas brzo ráno cvičit, baví mě sledovat, jak tam přivážejí několik beden plných ovoce :)

A další kartičky. Nejnovější je ta do Albi klubu. Vyřídila jsem si ji minulý týden, když jsem tam kupovala mamce dárečky k svátku. A hned jsem celkem dost ušetřila :) Kartičku do Marks and Spencer jsem využila snad jen při nákupu potravin. Do DM chodím celkem často, takže postupně i tam sbírám body. A v Orsay jsem už sice dlouho nenakupovala, ale často zasílají různé slevové poukázky. Třeba k narozeninám a to se občas hodí :) Dokonce jsem dostala kartičku i v trafice. Nekupuji tedy cigarety, ale občas jsem kupovala tabák do vodní dýmky.

Ještě jsem zapomněla vyfotit kartu Billa clubu a Tesco clubcard. No prostě kartičky maj všude :D Beztak je to jenom tah prodejců, jak více vydělat. Ale občas se nějaká ta sleva přecejenom vyplatí :)

29 komentářů :

  1. Já nejvíce využívám kartičku DM a Orsay. V Tescu taktéž sbírám body, ale zatím jsem je nijak nevyužila. A kdysi jsem získala slušnou slevu díky věrnostní programu v Helia sportu. Jinak mám ještě další, které mi jen tak leží v peněžence.

    OdpovědětVymazat
  2. Mimo téma: až jsem se úplně lekla, kde to jsem :D Taková změna :D Prima!!!

    OdpovědětVymazat
  3. skvělý new dess! Já ve starbucksu nikdy nebyla, jen na pozvání kamaradky, odrazují mě ceny :/ mam ale dm! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna před pár dny mi konečně došla kartička do DM :) Tak se chystám na nákup kosmetiky i nějakých těch dobrůtek.
    Jinak moc chválím design! Příjemná změna :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jeeee, kartičku do Starbucks musím mít! :D To se divím, že mi jí ještě nenabídli.. I trafika nabízí kartičku? A co bude příště, vietnamská večerka? :D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem kartičkami přehlcená, ale nejlepší je, že je ve výsledku stejně moc nepoužívám, protože je zapomínám, nebo se zkrátka moc nevyplatí :).

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám jen DM a Orsay..:D ale až projdu Olomouc pořádně, tak určitě nějaké nasbírám..:D

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, vůbec jsem to tu nepoznala, skvělý design, Moni!
    Co se kartiček týče, s mámou se považujeme za nákupní maniaky a mám pocit, že už jich máme ke čtyřicítce.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, tak to jich máte teda opravdu hodně :D

      A děkuji, jsem ráda, že se design líbí :)

      Vymazat
  9. Krásný nový desing! :)..jé, tak mně kartičky nikdo nenabízí, protože vypadám prý tak na devět let..takže nic no :D..

    OdpovědětVymazat
  10. Jej, já mám akorát tu do DM a ještě do Tesca. :D

    OdpovědětVymazat
  11. hehe zrovna před hodinou jsem si zařídila kartičku do MS, došlo mi kolik jsem tam už utratila a ještě plánuju (maj třeba super spodní prádlo). Dnes jsem neodolala a koupila si Frozen yoghurt po kterým jsem už dlouho pokukovala a je to dobrota :)

    OdpovědětVymazat
  12. taky jich pár mám: do DM, Teta, HZH sport, Orsay, Reserved... a tu od Albi si musím taky vyřídit

    OdpovědětVymazat
  13. polovicu z nich mám aj ja plus moja najobľúbenejšia je Sephora a potom mám ešte Douglas, Marrionaund, Fann, Yves Rocher a Country Life. aj keď na jednej strane si hovorím, že je to zbytočnosť ale ak mám občas nejaké tie zľavy, prípadne tu kávu zadarmo, je to super :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mám peněženku plnou takovýhle kartiček. Ale nejčastěji stejně používám tu dmkovou,ještě mangaloo-tam těm čerstvým džusům nikdy neodolám ikdyž stojí kolem 100vky jeden :D

    OdpovědětVymazat
  15. Můžu se zeptat, jak douho si čekala než ti přišla DM kartička? Já se u nich zaregistrovala asi před 4 měsíci stím, že mi řekli, že do šesti týdnů přijde poštou a furt jí nemam :D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím přesně, taky to bylo pár měsíců. Tak 2-3 myslím. Ale měla jsem do té doby nějaký lísteček, který se dal použít místo ní. Snad na tebe nezapomněli. Kdyžtak jim zkus napsat ;)

      Vymazat
  16. Zrovna včera jsem tyhle kartičky probírala :-D... mám jich tuny a jediná co asi využívám je právě z DM :-)... Jinak moc pěkná změna vzhledu, taková optimistická ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný nový design,opravdu se ti povedl.Dasha

    OdpovědětVymazat
  18. Pěkný design...
    Jinak na kartičky jsem pořádnej úchylák!!! :D :D Já mám kartičky snad od všude :D :D Jen namátkově - DM, Tesco, M&S, Hudy sport, Helia sport, Tchibo (už je objednaná :D), Ikea, Knižní klub... :D :D A další a další... Baví mě to... Stejně o nás všichni ví díky googlu všechno :D :D Tak prosč z toho nevytřískat nějaké slevy, časopisy zdarma a odměny :D :D Né, že bych to dělala protože na to nemám, ale baví mě to :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem nevěděla, že ji má i Tchibo :D I když už se vlastně ani nedivím :D

      Vymazat
  19. Holky děkuji moc všem za pochvalu designu. Jsem moc ráda, že se vám líbí ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Na Billa kartičce se dá hodně ušetřit. Nechodím nakupovat jinam (možná jen občas Interspar). Já ty kartičky postupně vyhazuju, když už tam nechodím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tu Billa využívám nejvíce. Máme totiž Billu skoro před barákem, takže tam taky chodím nejčastěji a je fakt, že je celkem výhodná :)

      Asi taky začnu postupně vyhazovat :D

      Vymazat
  21. to nesnáším, když jdu do tesca třeba jen pro pečivo, a hned slším "máááte klab kááárt?":D
    ale billa kartičku mám, tam chodím totiž každý den a hodně věcí je ve slevě jen na kartičku:) a ještě mám kartičku DM :)
    ta ze Starbucks se mi líbí, to ti závidím, kafe zdarma se vždycky hodí:D ale u nás v brně bohužel není. Ale pokaždé, když jsem si v SB dávala ochucené latté, řekla jsem si jen o poloviční dávku sirupu, taky se mi to zdá šíleně přeslazené

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já většinou v Tescu chodím k těm samoobslužným pokladnám když už :D

      A vidíš, říct si ve Starbucksu o poloviční dávku sirupu mě nenapadlo. Asi to tak příště udělám. Mám ráda ochucené kávy, ale tam toho sirupu dávají fakt až moc.

      Vymazat
  22. aspoň že nejsem sama, kdo sbírá kartičky :D

    OdpovědětVymazat
  23. Jo jo, nedávno jsem si tady kupovala vodárnu a tady po mě nic nechtěli, každopádně když jsem si pak v jednom oriental shopu chtěla koupit tabáčky, tak hned slevové kartičky.. mám jednu v M&Spencer, v tabáku, tescu, je to jak u blbých.

    OdpovědětVymazat
  24. Mě třeba ani moc káva ze Starbucks nenadchla, takže tu ani nepotřebuju. Co nejvíce využiju je tak karta DM a k tomu sbírám ještě bodíky tzv iBod, kde se pak dá vybrat zboží z mraky kategorií. Tam beru hlavně knížky a věci do kuchyně.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)