středa 12. září 2012

Push Up Test

 Dneska hodila na facebook Cassey z blogilates Push Up Test. Podobnou tabulku už jsem viděla na internetu kolovat několikrát, ale vždycky jsem to tak nějak přešla. Dneska jsem si však řekla, že jdu do toho! Už to nebudu ignorovat a schválně vyzkouším, jak na tom jsem. Zda ta tvrdá dřina s bodyrockem k něčemu byla :)





A jak jsem tedy dopadla? Celých 31 kliků prosím! Ale žádné dámské na kolenou, hezky na nohách :) Jsem tedy naprosto spokojená. V tabulce pro ženy jsem hezky nad průměrem, což mě těší. Že jsem se ale u toho zapotila a zadýchala. Pár kliků a co to s člověkem udělá :) Možná bych udělala ještě pár navíc, ale ty poslední už tak byly s vypětím sil. Tak třeba někdy příště překonám svůj rekord! A co vy? Jak jste na tom s klikama? Pokud test zkusíte, určitě se podělte o výsledky!

50 komentářů :

  1. Ty bláho, tak to jsi fakt dobrá! Já dám pánských 16, do Vánoc je mým cílem aspoň 25 :))

    OdpovědětVymazat
  2. 32... Do háje nemůžu ani psát!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale přemáhání.. :D U 29. sem si říkala, ještě ještě, to půjde! A pak už to nešlo.. :D

      Vymazat
  3. No musím sa priznať, že ja som v tomto slabá ako mucha, 5-8 =D a strašne ma to hnevá, lebo som fakt v rukách slabá :( od dnes budem klikovať ostošesť =D všade inde, na nohách, bruchu mám nejaké tie svaly ale ruky ma nebaví cvičiť, mala by som.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kdysi když jsem začínala s cvičením jsem si dala každý den pár kliků. Moc jich nebylo, ale opravdu jsou vidět rychle výsledky. Člověk jich dá stále víc. Takže to chce jenom trénovat a půjde to :)

      Vymazat
    2. ja mam tiez velmi slabe ruky,nie je to vyhovorka, je to fakt :-D

      Vymazat
  4. jsi dobrá! :)
    já jsem průměr :D

    OdpovědětVymazat
  5. A já jsem najezena, takže to vyzkouším později :D. Ale rozhodně jsem zvědavá, kolik jich zvládnu těch pánských :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzkouším hned po porodu, alespoň se ukáže, jak na tom budu s kondičkou :-)

    OdpovědětVymazat
  7. já teda dámské, pánských bych dnes udělala jen tak 5, jsem děsně unavená a nachlazená. Dámských 36, ale vím, že kdybych byla fit, tak by to bylo lepší. K 31 pánským gratuluji!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Jestli mi něco nejde, tak jsou to kliky. Dám 15 dámských a ještě si gratuluju.:D

    OdpovědětVymazat
  9. No pánský kliky to je pro mě síla! :D Musim přiznat, že než jsem začla pravidelně cvičit, tak jsem neudělala ani jeden :D prostě jsem pokrčila ruce a nahoru to nešlo, jen dolu :D Ale pak jsem začla, cvičim s činkama hodně a dělala jsem dámské kliky aspoň, před čtyřmi dny jsem si řekla, že aspoň ten jeden zkusim a byl tam! :D a zkoušim zkoušim každej den a dneska už to byly dva! :D No nadšená jsem z toho, pro mě to je prostě pokrok :D A věřim, že se k nějakému slušnému číslu, alespoň k té dvacítce dopracuji!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se k tomu dopracuješ! Já takhle taky začínala. Každý den pár kliků a za chvíli už to šlo samo. Chce to prostě trénink :)

      Vymazat
  10. A mohla bych tě poprosit o zhodnocení tohoto jídelníčku? Ať vím, co kdyžtak dělám špatně :), děkuju .
    http://kila-dolu.blogspot.cz/2012/09/26den-kuskus-s-granolou.html

    OdpovědětVymazat
  11. 31 kliků, to smékám, šikula :) neznám holku, co by tolik dala ;)..když jsem po dlouhé době zkusil, sám jsem byl překvapen - 49..ale bylo to opravdu do maxima, že víc jsem se nedokázal zvednout :D

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to sem zvědavá, kolik jich zvládnu já! :-D
    Až příjdu ze školy, tak se na to vrhnu. Myslím si, že trhák to u mě nebude! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Wow, to je moc pěkné číslo!! Když jsem cvičila Insanity, tak se tam klikovalo pořád a nebyly pro mě kliky problém. Dlouho jsem ale kliky nedělala, tak se neodvažuju to ani zkusit, abych nebyla demotivovaná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky teď kliky nedělala v takové míře jako dřív, takže jsem byla sama překvapena. Určitě jich taky zvládneš dost, pokud máš "natrénováno" ;)

      Vymazat
  14. Ahoj děkuju za zhodnocení. S tím ovoce máš pravdu, dneska jsem si ho dala k svačině :). Bazální metabolismus jsem si neměřila, ledatak na internetu a to není děláno pro mou osobu přímo no. Jedu spíš podle těch kalorickychtabulek. S tím obědem máš také pravdu, bohužel jsem byla od nevidím do nevidím ve škole, takže jsem si s sebou k obědu ráno stihla připravit jen toto. Dneska už jsem si ten flák masa dala a ktomu rýži :) :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Zítra se "kvůli tobě" ani neučešu, ale každá sranda něco stojí.
    35 pánských a půl hodiny na to 42 dámských.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! No snad na tom tak špatně nebudeš :D Já se dneska učesat zvládla, a to jsem po tom testu včera odpoledne ještě posilovala ve fitku ruce :D

      Vymazat
    2. Tak je to dobré, bolí mě jen prsní úpony (ale pekelně :-D)

      Vymazat
    3. To věřím no, ty u kliků celkem dost zabírají :D

      Vymazat
  17. To tuším někdy dělala Zuzka taky, už hodně dávno, na počátku bodyrocku :) Jsem zvědavá jak na tom jsem ale bojím se abych nebyla zklamaná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky jsem to myslím kdysi na jejicch stránkách viděla :) Jen se neboj. Když to zjistíš už teď, můžeš se potom snažit zlepšovat a sledovat velké pokroky! :)

      Vymazat
  18. Ak myslíš klasické mužské kliky hned za sebou tak ja dám max 5 za sebou a potom sa mi podlomia moje ručičky:D a to mám silu v rukách ale kliky proste nezvládam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to hold trénovat :) Kliky zapojují zase asi trochu jiné svaly a je třeba to natrénvat. Taky jsem začínala několika málo kliky každý den a postupně navyšovala :)

      Vymazat
  19. Teď ve středu jsem byla na TRX a po zahřátí jsme dělali tříminutový fyzický test...
    první minutu jsme museli dělat sedy-lehy(těch jsem udělala 37), druhou minutu jsme dělali kliky (dámských jsem jich udělal 20) a pak nakonec dřepy s výskokem (dosáhla jsem čísla 36)
    No musím říct že to byl opravdu záhul a že u toho 20. kliku jsem málem spadla na "držku".
    takže myslím, že na tom ani nejsem tak špatně i když je stále co vylepšovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezké výsledky. Pořád je co zlepšovat. Člověka to alespoň motivuje :)

      Vymazat
  20. ja 15 :-DDD panskych.. ten 16 ty som sa uz nevladala zdvihnut :-D

    OdpovědětVymazat
  21. To je paráda, ani jsem nevěděla, že nějaký takový test může existovat! :) Moc hezký výsledek...myslím, že zvláště pro tebe, by nebyl problém dát navíc těch pár kliků, abys dosáhla k excellentu. :)) Ale i těch 31 je paráda! ;) Já jsem jich dala 40, takže dost velká spokojenost. :) Hned jak jsem uviděla tabulku, vyskočila jsem ze židle a vrhla se na to :D

    PS: máš svělý blog!!!Vůbec nejlepší ze všech blogů o sportu a zdravém živ. stylu :) A strašně ráda kuchtím z tvých receptů. A každý den okukuju tvůj blog, kdy přidáš další článek. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Taky jsem tento test podstoupila asi před měsícem a tabulka pro ženy nestačila :D Pro pány jsem "Average" :D Takže jsem hodně spokojená, ale stejně mířím ještě výš :D Bo jsem kategorie 30-39 a dala jsem jich 24, takže o jeden víc a jsem už o level nahoru :D no, beztak jich chi dát do konce roku 30 ♥ můj sen :)) :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do konce roku to určitě zvládneš! Trénink máš dle mě dostatečný :)

      Vymazat
  23. Každý večer dělávám po 20 klicích. Jsem spokojena s tabulkou! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super! Taky jsem kdysi dělávala každý den, teď už jenom v rámci nějakého cvičení :)

      Vymazat
  24. Tabulka pro chlapy mi přijde trošku mimo a tabulka pro ženy vlastně také trochu mimo. Snad každý chlap, kterého znám, udělá víc jak 47 kliků a to v pohodě. A naopak, neznám moc holek, co BEZ tréninku dají v pohodě 12 kliků... Nevím, podle koho ty average hodnoty tedy dělali.

    OdpovědětVymazat
  25. Nevím, osobně nemůžu moc soudit, běžně se známými kliky nedělám :D Ale zase mi nepříjde, že by každý chlap bez tréninku udělal více než 47 kliků.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš zkusit udělat průzkum ve fitku :-)

      Vymazat
    2. Jo, že bych chodila za každým chlapem a testovala, kolik udělá kliků jo? :D No tak ve fitku věřím, že by jich udělaly dost. Ale myslela jsem spíše běžné chlapy, co necvičí a neposilujou, že jich třeba taky nedají tolik. Ale kdoví no, to bych musela udělat obsáhleší průzkum, abych zjistila, jestli je ta tabulka věrohodná :D Já taky nevím, podle čeho ji sestavovali. Ale pro zábavu je fajn si ten test zkusit udělat a porovnat s tabulkou :)

      Vymazat
    3. Na druhou stranu - pokud kliky člověk normálně nedělá, moc jich neudělá. Je to specifický pohyb. Ale pokud je pravidelně cvičí, udělá jich i holka v klidu 40. Takže toto se za fit test určitě považovat nedá (tj. pokud jich někdo udělá málo, ať nezoufá), na to jsou jiné fit testy, ale pro zábavu ano :-) Spíš je zajímavější si zkusit něco z crossfitu nebo P90X (+ další programy).

      Vymazat
  26. Ono problém je v tom že ty tabulky jsou všude uvedený jinak:-) Jinak znám lidi co jich udělají třeba 150 (i víc ale ne najednou) a pak ty, co neudělají ani jeden:-)

    OdpovědětVymazat
  27. Po Vánocích 31, 14 dní bez treninku ... jo, jsem spokojená ! :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)