středa 11. prosince 2013

SOUTĚŽ: Vyhrajte Zajíce v krabici!


Dneska budu mírně (ale ne doslova) kopírovat pondělní příspěvek Markétky z Eat, run, love, která pro vás připravila totožnou soutěž. Pro mě to znamená, že už dnes již nebudu až tak originální, pro vás však dvojitou šanci na výhru! A to už za to myslím stojí :) Než se pustíme do soutěžení, tak si pojďme alespoň v krátkosti vysvětlit, o co že to vlastně budete soutěžit. Nemyslete si, že bych pro vás šla v tomto počasí do lesů lovit skutečné zajíce :D Nene, zajíc v tomto případě představuje něco úplně jiného. A mnohem lepšího! :)



Nedávno jsem psala o tom, jak se konečně i na českém trhu objevily tajemné krabičky s jídlem plné překvapení. Z mnoha stran se pak ozývala kritika toho, že nejde o 100% kvalitní a zdravé potraviny. Nu, vaše slova byla vyslyšela a velmi brzy nám Zajíci takovouto krabici nachystali! Nemuseli jsme tedy ani příliš dlouho čekat a už teď se můžete spolu se mnou těšit na první lednovou krabici plnou dobrot.

A co že v takové krabici najdete? Konkrétně vám to prozradit nemůžu, ale abyste nekupovali zajíce v pytli (protože vy přece chcete zajíce v krabici :D), tak jsem byla o obsahu obeznámena předem, abych vás mohla ujistit, že se opravdu není třeba bát. Půjde o samé zdravé a kvalitní potraviny či suroviny, po kterých beztak se zvědavostí pokukujete ve zdravých výživách či eshopech. Anebo to dokonce budou potraviny úplně neznámé, za to výjimečné svými vlastnostmi. V každé krabici navíc najdete přiložené recepty, takže se nemusíte bát, že byste byli úplně ztraceni při jejich přípravě. Zkrátka a dobře, je na co se těšit :)



Co bude v krabici:

Jak to všechno probíhá? Je to úplně jednoduché. Pokud byste chtěli takovou krabici plnou zdravých překvapení ochutnat, tak si ji můžete jednoduše objednat na stránkách Zajíců v krabici, kde mimojiné najdete spoustu dalších informací k této službě. Objednat si můžete na zkoušku jednu krabici nebo si zajistit překvapení na 3 nebo i 6 měsíců. Cena se pohybuje od 350Kč, ale berte v potaz, že za to dostane spoustu druhů potravin ve 100% kvalitě. A když se zamyslím, tak 350Kč je pro mě stejně taková průměrná částka utracena ve zdravé výživě :)

Kdy to začne? První zásilky budou rozesílány 13.ledna 2014. Pokud si je nechcete nechat ujít, musíte svou objednávku provést do konce prosince. Anebo si můžete svou krabici zajistit výhrou v mé soutěži! Soutěžit se dnes bude o 2 poukazy na objednání první krabice zdarma. Jediné, co proto musíte udělat, je zanechat komentář pod tímto článkem, do kterého napíšete své jméno/přezdívku, email a taky zda a proč vás tato služba zaujala :)  Čas máte do konce týdne. V pondělí budou vyhlášení výherci :)



SOUTĚŽ BYLA UKONČENA



227 komentářů :

  1. Ahoj, už u Markétky mě tato služba už zaujala a popravdě musím říct, že více než opěvované brandnooz boxy, protože krabice plná zdravého jídla spojená s překvapením je skoro jako splněný sen! moc bych chtěla vyzkoušet nějakou novou zdravou mouku, oříšky, které jsem ještě neměla a nějaké zdravé dobré sladkosti :-) moc se mi nápad líbí! Měj se hezky, Anet. anetka.uhk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda překvapení a líbí se mi to mnohem víc než brandnooz (nebo jak se to píše :DD), protože já jako fanatik do všeho zdravého bych z lotus pomazánky měla jen poloviční radost než z nějaké zdravé novinky :)
    healthystuffed@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, tato krabice mě zaujala, protože se v poslední době zajímám o zdravější potraviny a nakupuji ve zdravé výživě a myslím si, že by mi toto udělalo velkou radost a určitě bych pro vše našla využití :) Je to určitě dobrý nápad a myslím si, že by se takto lidi mohli naučit jíst i zdravé a dobré potraviny :)
    nikolvackova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je prostě super. :-) Člověk tak vyzkouší spoustu věcí, které by třeba normálně ani nevyzkoušel a jen by okolo nich chodil ve zdravé výživě. Já jsem pro každou novinku a pro každý experiment v kuchyni. :-D
    buracek.b@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímám se o zdravý životní styl už delší dobu, ale nemám vyzkoušené vše, co do něj patří. Tohle je dobrá příležitost to vyzkoušet :)
    Dáša, dadulinka3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, tak mě krabice s jídlem moc nezaujaly - myslím tím předchozí brandnooz. Tady se mi líbí, že jde fakt o příznivé, zdravé potraviny a vzhledem k tomu, že žiju v menším městě, není tu tolik příležitostí vyzkoušet tenhle typ potravin. Takže na tyhle krabičky jsem moc zvědavá a obsah krabice mě neskutečně láká :-) Netradiční mouky znějí úžasně, stejně tak různé luštěniny :-) takže super!! :-) hezký den, Lenka
    lenka.pristoupilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Mě tato služba zaujala, protože půjde o zdravou verzi produktů. A doufám, že v krabici najdu něco, co neznám a budu moct vyzkoušet :)
    bara.rybnickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, miluju české firmy, české vyrobky a tudíž i toto je pro me velice lakave,drzim jim moc palce, protoze delaji dobrou vec a ja jim fandim :-) radunka.zahorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Služba mě zaujala moc, dokonce hned na první pohled těmi rozkošnými celočernými zajíčky. A když jsem pak zjistila, co tito ušáci nabízejí, byla jsem nadšená. Jím zdravě, ale také nesnáším stereotyp, proto dennodenně zkouším nové recepty, experimenty, snažím se péct z neobvyklých surovin a přesně v tomto by zajíci v krabici mohli být nápomocní :)
    bjetka, bjetka.kotrbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tahle služba mě zaujala už jen svým hravým názvem. Zajíc v pytli/zajíc v krabici? Hned jsem si začala představovat, jak ho asi vymysleli a že za tímhle projektem musí stát asi pěkně kreativní parta mladých lidí.
    Té partě to musí pálit, aby jim to pálilo, musí jíst výživné a zdravé potraviny, mě to teď taky musí pálit, protože zkouškové se blíží, měla bych zajíce taky zkusit, třeba mi to pomůže :).
    mocova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj! Tak to je super služba, určitě lepší než brandnooz boxy, protože tady člověk opravdu dostane krabici plnou zdravých potravin. O zdravou výživu a celkově o zdravý styl jsem se začala zajímat nedávno, takže je spousta věcí, které bych chtěla ochutnat. Tohle mi příjde jako bezva příležitost ochutnat něco nového:)) měj se hezky, Anet
    vaclavkova.aneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Určitě mě tato služba zaujala, a to hlavně z důvodu, že miluju překvapení a co může být dokonalejšího než překvapení v podobě jídla? Navíc se vsadím, že existuje hromada potravin, o kterých jsem doposud ani neslyšela a tohle je skvělý způsob, jak se k nim dostat.
    vduzi@post.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Pod pojmem zajíc v klobouku očekávám nějaké tajemství a nebo překvápko takže zajíc v krabici bude ještě větší pecka :-D Lucie Červíková, Luisy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Já bych ráda krabičku vyzkoušela, protože mě baví zkoušet nové potraviny, pokud patří ke zdravé výživě, je to ještě lepší. Chtěla bych v krabičce narazit na výrobky, které by mě jinak třeba nenapadlo koupit, abych mohla trochu experimentovat :)
    Měj se krásně
    studentkat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Zajíc se mi líbí proto, že se nedostanu pravidelně někam do města koupit si něco zdravého a pak mi trvá, než se rozhoupu ("Mám si to koupit?" "Bude mi to chutnat?" "A toto nebo toto?"). Tak vyřeším obojí - pravidelný přísun a novinky, navíc i s recepty. :-) Minulka
    minulina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Není zajíc jako zajíc tenhle vyběh rovnou z krabic :-D Jednoduše mě zaujal fakt bomba nápad :-) Luisy, cervikova.l@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravé jídlo si vážně užívám, ale zatím toho nemám ještě tolik prozkoumaného. Mám tolik věcí co bych chtěla zkusit, ale ne všechno je možné koupit a zkusit hned. A taky doufám, že tam může být něco úplně nového, o čem jsem ještě ani neslyšela:-))
    Kaja.laskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Zajíc v krabici se mi moc líbí, hrozně by mě bavilo čekat, co tam bude za překvápko :-) a hlavně je skvělé, že to jsou samé kvalitní a zdravé výrobky. Aspoň lze tímto způsobem poznat a vyzkoušet spoustu nových potravin. Jen tak dál, Miška
    mbodova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Tyhle super boxíky a vlastně většina novinek na trhu mě zajímá, ráda zkouším novinky...a pokud jde o zdravější variantu... tak tím líp :-) Oproti konkureci je super, že nebudou bujony apod.
    Ráda ochutnávám různé druhy koření, jiné druhy mouky, rostlinná mléka, ořechová máslíčka, čaje i kávu...stejně jako mám ráda pečení podle nových receptů a vaření pro mě nového jídla :-)
    Pěkný den a díky za možnost soutěžit.
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Myslím, že zajíc může jen příjemně překvapit. Můžu objevit věci, které bych si nekoupila, protože by byly drahé/nevšimla bych si jich/bála bych se jich atd :)
    mojarilla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Jako první mě na tom zaujal ten název (představa chlupatého zajíčka v krabici?) a jako další mě překvapil jeho obsah :) Bylo by fajn dostat domů krabičku, kde by bylo obsáhnuto vše, co potřebuje zdravý strávník.

    Pro jednou bych nestrávila celý den u regálů ve zdravé výživě (ano, prodavačky si mě asi za chvíli vyloží do regálu :D), kde pláču já společně s mojí peněženkou. Celý můj nákup spočívá k cestě od jednoho regálu k druhému a následnému návratu k prvnímu, kde trpím tím, jestli si daný kousek zdravé výživy koupit, zda ho nutně potřebuju k přežití. Následně se dostávám k přepočtu na jednu porci a podobným ekonomickým výpočtům.

    Ve výsledku odcházím ze zdravé výživy bez poloviny věcí které jsem zamýšlela koupit s tím, že doma si to ještě rozmyslím a pořádně spočítám :D (chudý student a Váha k tomu ... že jste to poznali? :) )

    Takže určitě by v mém případě stálo za to risknout i Zajdu v krabici :)
    Luci

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj:) No mě strašně láká dostat nějakou krabičku, ve které bude v podstatě překvapení. Chtěla jsem si ji pořídit když začal boom s těma kosmetickýma, ale jídlo je prostě moje parketa a tak bych raději vyzkoušela tuto verzi:) Hezký den
    veri.wi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Tieto super krabice ma zaujali už u Brandnooz konkurencie, ale presne.. hovorila som si, že to určite bude naplnené samými nezdravými vecami. Takže za mňa určite Zajac v krabici vedie!! Rada sa nechám prekvapiť, mám rada dobré jedlo.. vlastne jedlo celkovo :D tak prečo to neskombinovať? Určite by ma potešilo, keby som mohla vyskúšať zase niečo nové, nejaké možno i exotickejšie potraviny, ktoré by som sa sama zrejme neodhodlala kúpiť :)
    ||Jar||
    jaroslava.kockova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Tvůj blog sleduji už roky a musím říct, že tahle soutěž je zatím nejlepší :-) Na první pohled mě zaujal barevný článek a roztomilí zajíčci navrchu :-) Do zdravé výživy chodím brouzdat pravidelně a zatím se tam nenašlo nic, co by mi nechutnalo a tohle je prostě super obsah v super balení :-) Tuhle krabičku mi měl narvat manžel do Mikulášské punčochy a nemusela jsem teď mlsně kroužit okolo dobrot, které mám jen na ozdobu :-D S pozdravem Zuzka, os. trenérka alias nahinka, kokoska.z@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. To je super, soutěžila jsem i u Markét, ale takhle je větší šance na výhru a o tu bych rozhodně stála! :D :) Zajíc v krabici mě hodně zaujal, jelikož ráda zkouším nové potraviny a chutě (o to víc, když jsou zdravé :) a přijde mi to jako skvělý a originální nápad, jelikož člověk do poslední chvíle neví, jaké překvapení na něj bude v krabici čekat :)

    Děkuju za soutěž :)

    gourmet3795@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Moni! Zajíc v krabici mě zaujal už jen svým názvem a ještě víc, když jsem se dozvěděla, že jde o samé zdravé dobroty! :) Jelikož mi je teprve 14, tak nemám pravidelný příjem peněz a většinu potravin si nakupuji sama, některé si bohužel nemůžu ani dovolit. Zdravé jídlo a životní styl celkově mě ale neskutečně okouzlil a taková super krabice nacpaná tolika mňamkami za tuhle cenu je pro mě i celkem přijatelná! (Ještě přijatelnější by byla samozřejmě poukázka :D) Ráda zkouším nové věci, protože miluju zdravé jídlo, miluju vaření, pečení a to, když mé konečné dílo někomu chutná! :)
    Děkuju za možnost účastnit se soutěže! :) Ronnie, bananass.lover@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  27. Mě se nejvíc líbí ta krabička:)) Je to určitě lepší než ten předešlý box s jídlem, kde bych si kvůli složení určitě většinu sama nekoupila.. Takhle člověku přijdou domů samé fajn věci:)

    OdpovědětVymazat
  28. Jů, tak kdyby se mi nepoštěstilo u Marky, tak snad u tebe.
    Líbí se mi, že konečně někdo vymyslel "chytrou krabičku" se zdravými dobrůtkami a konečně se otevírá možnost vyzkoušet nové věci. Je to sice obdoba Brandnooz, ale i tak je to super nápad a určitě stojí za vyzkoušení.
    Wonderlandmaggie@gmail.com
    Maggs

    OdpovědětVymazat
  29. Líbí se mi 100% zdravý koncept krabičky a pak ta grafika!) Zajíci jsou naprosto skvělí)
    Bára, daisy93@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Takový Ladybox se zdravým jídlem.. Bájo :) A Zajíc v krabici. Skvělý nápad. Petra, petra.rudisarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Tento box mě zaujal ze všech, které jsou zatím na trhu, nejvíce!:)
    Když jsem poprvé četla o Bandnooz, říkala jsem si, jaká to není super věc. Konečně box s dobrotami. Po první recenzi mě ale hned odradil.
    Už teď vím, že tohle u Zajíců v krabici u mě nehrozí!:)

    kadlecova.zdenka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, já mám zatím na zkoušku objednaný Brandnooz, ale o Zajíčcích začínám velmi vážně uvažovat!!! Preferuji totiž spíše zdravé a bio věci. Díky za možnost vyhrát. Sleduji jako Lenka (nebo lenushenka?) a můj email je lenka_jas@centrum.cz.
    Krásný den.

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky :-)
    služba mě zaujala proto, že u nás není žádná pořádná zdravá výživa s výběrem. Vše musí jít přes internet. Takže vybírání toho co je nej je náročné :-) Tak proč bych nedala na doporučení? Super nápad a palec nahoru :-) Zdraví Jitka z "divokého západu" :-D Jesterka_J@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Zaujalo mně to proto, že nemám moc čas pořád lítat po obchodech nebo vysedávat u e-shopů a hledat to, co jsem ještě neměla nebo je jinak zajímavý, tohle mi ušetří čas :) Navíc miluju překvapení! A když je to překvapení jídlo, radost je dvojnásobná :D Jo a taky mě dost zaujal název, to je prostě skvělé a originální :) email: anka.odehnalova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahojky,
    zajíci se mi moc líbí. Uvažovala jsem nad brandnooz boxem, ale ještě že jsem si ho neobjednala, protože tohle je mnohem lepší! Budu tiše doufat ve výhru a když to neklapne, snad mě potěší Ježíšek. :-) Lenka
    roleckova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Mně se Zajíci v krabici líbí kvůli tomu, že to není jako u brandnooz boxů, kde člověk najde úplně vše, ale zaujala mě tady ta specializace pouze na zdravé a kvalitní produkty. :))
    Kriss, fitkriss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Jo, tak s těmito krabičkami se letos roztrhl pytel - nijak mě to nezaujalo, protože bych spoustu věcí (jako zdravě se stravující:-) neochutnala. Ovšem tyto zajícovy krabičky naprosto splňují mé požadavky, jsou zdravé, jsou akorát velké a jsou překvapivé.
    katka.koc@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Tak jako první mne hned zaujal ten název :-) Čekala jsem, co z toho "vyleze. :D Co mne zaujalo víc bude asi to, že jsem "začátečník" a když si jdu něco nakoupit do zdravé výživy, většinu vrátím, protože to neznám a co si budeme povídat, není to nejlevnější. Pak si vždycky říkám, že co když vyhodím 50 kč za jednu malou věc a pak to stejně vyhodím :-( Ale kdybych si bez keců objednala Zajíčka v krabici a viděla bych, že mi ty potraviny opravdu chutnají, pak bych to za ně dala i ve zdravé výživě :-)

    DominikaMalkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Tohle mě zaujalo moc, protože mě lákají ty typy surovin, které nabízí - různé luštěniny, sušené plody, sirupy, pomazánky, ... Určitě bych v krabici našla to, co bych chtěla ochutnat nebo něco pro mě netradičního a tím bych si zpestřila jídelníček. :) Ještě ke všemu, když jsou všechny produkty tak kvalitní.
    Anne
    anne.vre@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  41. Já bych si tak přála, aby se na mě usmálo štěstí..tohle je jako stvořené pro mě - miluji překvapení a v podobě něčeho dobrého a zdravého na zub obzvlášť :)
    Brandnooz tomu nesahá ani po kotníky..tohle má vtip, větší originalitu a nebudou to žádné nezdravé polotovary :)

    Kristýna
    tina.anthropo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Myslím si že tato akce se lépe hodi na typ tohohle blogu, než ty brandooz boxy. Bez tebe a Markéty, bych o takovéhle boxy ani nezavadila. Ochutnavani nových mnamek mě baví, zvláště když to jsou ještě zdravé. Moc rada bych ochutnala nějaký paleo mouky. chaloupkova.ve@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Toto je super nápad, vždycky se nemůžu rozhodnout co ve zdravé výživě koupit a co ne, a tento náhodný výběr mě baví :) Alka.
    alkaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, tvůj blog už nějakou tu dobu sleduju. Se zdravou výživou zatim trochu bojuju, protože jsem nedávno začala. Popravdě hlavně proto, abych zhubla (mám 2,5 letou holčičku - takže po těhotenství mi zůstaly kilča nahoře). Ale teď vím, že když budu přemýšlet o tom, co jím, budu zdravější, budu se cítit líp a snad budu i hubenější. Proto se mi líbí vše nové a nevyzkoušené, takže se zapojuji do tvé soutěže :-). Nikola Ch. - niki.pal@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Skvělí nápad, pořád nevím co mám koupit dřív, které burákové máslo, nebo kterého šmakouna :D nebo snad tyhle těstoviny. Než se vším proberu a vyzkouším bude trvat věčnost. Třeba mi k tomu pomůže zajíc :) Barrcikk (Barymetrik@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  46. Velice ráda objevuju a zkouším nové věci a tahle krabička je pro mě jako stvořená. A co víc bych si mohla přát než první krabičku plnou zdravých a chutných dobrot zdarma! :-)
    Lucka
    lucka.musilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Tak zajíc je pecka:-) Brandnooz boxy mě právě moc neoslovily, protože bych tam určitě narazila na spoustu věcí, které nejsou zrovna zdravé... U zajíce se mi líbí už ten název a na obsah jsem vážně zvědavá. Pokud se nepoštěstí, tak ho asi stejně vyzkouším. Zdravých a dobrých novinek není nikdy dost a překvápka mám moc ráda:-)
    díky za bezva soutěž.

    Katka
    katerina.hoffmanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Zaujalo mě to proto, že bych chtěla dostat takový dárek se zdravýma dobrotama a být překvapená, vím, že nikdo jiný by mě takhle neobdaroval:)
    Míša
    marencinovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Už u Markéty mě tohle zaujalo. Bojím se ochutnávání nových věcí a sama od sebe si nic nového většinou nepořídím. Pro mě by tohle bylo ideální, protože by mě to vlastně donutilo ty věci z balíčku ochutnat a určitě bych tak narazila na věci, které bych si jinak nekoupila.
    Lúca, Arey@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  50. No já bych teda nepohrdla ani brandnooz krabičkou, protože jsem prostě rozežraná a občasnému hřešení se prostě nevyhnu a ani to vlastně za hřích nepovažuju :)
    Zájem o tuto krabičku bych měla, páč se vždycky ve zdravé výživě v té záplavě neznámých potravin ztrácím a vlastně nevím, co hledám:) Dáša.
    Breckova.D@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj. =)

    Určitě je to od zakladatelů skvělý nápad a doufám, že se jim bude dařit jako Mixit. Líbí se mi, že je to česká ,,firma", mají zájem o naše zdraví a to i individuálně, podle toho zda trpíme nějakou alergií apod. Navíc je to i dobrá motivace, každý měsíc se těšit na zajímavé dobroty a suroviny bez éček, vymýšlet recepty a ještě Vám zůstane pěkná krabice. ;-) Jinak už mám dva ,,zajíce" v kleci, proč nezkusit i toho v krabici... =D

    Šárka, sar.bartosova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. jee tak táto ponuka je super, určite si objednám,aj keby som nevyhrala, ale skúsim šťastie :) zdravé eshopy očumujem stále, ale väčšinou si nič nekúpim, lebo mi nezostanú peniaze, takže toto je dokonalá príležitosť skúsiť niečo nové :)) da-nick-a@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj, super nápad na soutěž.... opět :-) Mě teda zajíc v krabici zaujal hlavně proto, že by měl obsahovat zdravé a třeba né uplně tak běžné potraviny. Momentálně se snažím přejít z redukčního období do udržovacího, což neni zrovna nejjednodušší a právě ochutnávání nových potravin mi v tom alespoň trošku pomáhá... Díky moc! Terka terka.dub@gmail.com Jo a ty zajíci jsou správně praštěný :-D

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, mě se líbí, už jen proto, že nevím, co vevnitř bude... a to, že to bude zdravé (a dobré) je jen další příjemný bonus :)
    Díky!
    so.aya@email.com

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj, me tahle nabidka zaujala moc, protoze rada ochutnavam nove veci a nechavam se prekvapit. Libily se mi uz Tvoje predchozi clanky o krabickach, ale odrazoval me prave obsah - uprimne receno treba "instantni" muffiny bych fakt nevyuzila...tohle je ale pro me jak delane:-)
    betka.kadova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Zaujalo, hlavně proto, že člověk, co nemá na rozhazování, spoustu věcí raději ani nezkusí, ono je docela risk do něčeho zainvestovat a ve finále zjistit, že je to pro tebe nepoživatelné. Zdravá výživa je samozřejmost a rozšířit si na tomto poli obzory? Skvělý nápad.
    maiky57@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  58. Mě teda tenhle nápad "zajíce" příjde parádní a proč? Protože jsem z vesnice a ani tady ani v nejbližším městečku zdravou výživu nemáme, takže pro mě jako stvořené :-) amelik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Moni :) Zajíci v krabici mě v první řadě zaujali názvem, protože jsem opravdu netušila, co si pod ním představit :D Ještě víc mě pak zaujali obsahem, protože mě zdravá výživa zajímá, ale občas nemám příležitost/odvahu vyzkoušet určitou potravinu, nebo o ní vůbec nevím, a proto jsou Zajíci v krabici tak super, ráda bych je vyzkoušela :)

    Verča
    vvveronikapuchnerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Ano, kdyby mi chodilo pravidelně něco, u čeho bych nemusela zkoumat složení jako blázen, jestli v tom nejsou nějaké s...., tak to by bylo super :)
    gwyn.cz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Já se také určitě moc a moc ráda zůčastním. Mám ráda překvapení a moc ráda ochutnám něco nového z oblasti zdravé výživy. Kristýna, email : k.junkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Teda to vypadá hodně dobře. Hlavně z toho důvodu, že balíček má obsahovat kvalitní a hlavně zdravé věci. Člověku se tak dostane do rukou něco, co by si za normálních okolností nekoupil. Já se snažim jíst zdravě už delší dobu a většinou jsem vše kupovala v supermarketech, co jsem nenašla v supermarketu, tak jsem objednala z internetu a obchůdky se zdravou výživou byly pro mě takové "tabu" :D Nějak jsem se tam bála jít, já vím, jsem divná :D No už jsem tabu prolomila a obchůdek navštívila. Ale přijít mi domů balíček se zdravýma ňamkama, no to by byla pecka.
    deniskaa.05@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Už jsem si Zajíců v krabici všimla u Markét. Úplně mě to nadchlo. Jednak moje oko zaplesalo při pohledu na tu krásnou slovní hříčku v názvu. Je totiž nádherná.
    A za druhé - miluju chození do zdravé výživy a očumování úplně všeho. Málokdy ale kupuju něco nového, jen se dívám a slintám a říkám si, že nebudu utrácet, přece to nepotřebuju. A toto je super příležitost, jak zase zkusit něco jiného. A nebudu přemýšlet nad tím, jestli zbytečně neutrácím.=) A poslední věc? Miluju překvapení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Á, tak jsem se do té ódy na zajíce položila, až jsem nenapsala mail: bajihladikova@gmail.com

      Vymazat
  64. Super nápad, zajíc v krabici se mi fakt zamlouvá, jelikož jsem do všeho zdravého blázen, no a ještě to mít s překvapením, paráda :-) Zuzka. brendlovaz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj, mně se to moc líbí, mám ráda překvapění a když se tam dá nastavit i jídlo třeba, když jsem fyzicky aktivní nebo chci hubnout, tak je to absolutně skvělé. Moc ráda zkouším nové potraviny, ovšem během zkouškového taky rozhodně nebudu mít čas na nějaké nákupy, ale chutě budou velké .... :D tak toto by se určitě šiklo :). Líbí se mi i že součástí mají být ty recepty a různé zajímavosti, což je skvělé!. Popravdě i když to nevyhraju, tak si to stejně objednám :D.
    Lucy.popelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj, mě na tom láká to že to jsou kvalitní a zdravé potraviny.. Chtěla bych vyzkoušet něco nového :-) katkachadimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. jméno/přezdívku, email a taky zda a proč vás tato služba zaujala

    NataLy, lila88@seznam.cz
    Podle mě je to úžasné! :-) Kolikrát nevím co si mám ve zdravé výživě koupit a tohle je mnohem jeddoušší :-) Všechno z toho mě láká a je to podle mě opravdu úžsné! Já sama si snad jednou krabici pořídím :-) přijde mi to stejně výhodné nebo dokonce výhodnější jak samotné nakupování ve zdravé výživě :-) a ty věci co tam jsou! Och <3

    OdpovědětVymazat
  68. Zaujalo mě to moc :-) Miluju zdravé jídlo, miluju, když můžu případně ochutnat něco nového. A představa, že bych každý měsíc dostala takový "dáreček" plný zdravých dobrot je prostě super :-)
    lenka@sumbal.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Martina Koláčková
    metryks@gmail.com
    Marri

    Už jen název Zajíc v pytli je zajímavý a originální. Takových kousků je málo.

    OdpovědětVymazat
  70. Tato sluzba me zaujala protoze verim, ze krabice nebude plna polotovaru, narozdil od jinych boxu. monika.karolova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. keď ide o zdravé a chutné potraviny, tak jednoznačne je to niečo pre mňa! :) didi.maruscakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj :) Moc mě baví zkoušet nové zdravé potraviny, ale často nemám odvahu si je sama koupit. Bojím se, že mi to nebude chutnat a nebo že vlastně ani nevím, jak to zpracovat. A někdy bych si zase ráda něco konkrétního koupila, ale za nic na světě to nikde nemůžu sehnat. A taky samozřejmě existuje plno potravin, o kterých ani nevím, že vůbec existují. A tyhle všechny moje problémy by Zajíci v krabici vyřešili! Takže nápad se mi líbí moc!! :)
    misa.vankova.311@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Beáta Karasová, bejatka.kari@gmail.com

    Ahoj, ponuka je viac než lákavá. Veľa ľudí si teraz hovorí že je to módny boom- všetko zdravé, ekologické, bio a podobne. Ale rozhodne to dáva viac logiky, ako boom ktorý sme zažili pred pár rokmi- polotovary: za menej peňazí a času "chutnejšie jedlo". Myslím si že ak budeme takéto služby ako je Zajíc v krabici podporovať, viac a viac ľudí sa uvedomí :-).

    OdpovědětVymazat
  74. NynyM, nik.nyna@seznam.cz , Miluju prekvapeni a darecky :-) uz drive me zaujala nabidka krabic s novinkami ze sveta strabovani..bohuzel se jrdnalo o mnoho polotovaru a pro me nevyuzitelnych veci :-) tohle je super protoze spooooooustu vyrobku mam sttrach ochutnat a koupit je :-D :-P

    OdpovědětVymazat
  75. Nejvíc mně tahle služba zaujala proto, že nemám ráda nakupování. Ten proces dojet do obchodu, chodit mezi regálama a vybírat, pak to všechno spakovat, dovést domů... To je pro mě děs. Takže fakt ocením, když někdo vybere potraviny za mě a ještě mně je doveze až pod nos ;). Míša
    m_yska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Moc mě to zaujalo. Už jsem pokukovala po brandnooz boxu (a co si budeme povídat, pořád mě to láká), ale zajíc v krabici se mi zdá mnohem lepší. Jsem schopná ve zdravé výživě utratit nehorázné sumy peněz, ale víceméně pořád za stejné výrobky. Skoro nikdy se neodhodlám koupit něco nového, a právě proto se mi myšlenka "tajemného balíčku" strašně líbí :)

    renca.t14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. j.smatanova@gmail.com
    mna to zaujalo aj vdaka tym receptom teda..robim v obchode s potravinami, nie uplne len zdrava vyziva ale vela veci takych tam mame..len teda neviem ako vacsinu veci vyuzit..ano sledujem nejake food blogy a tak,ale nie vzdy mi to napadne kupit.. takto by som to rovno doma vyskusala a potom si veselo nakupovala podobne :)
    j.smatanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Zaujalo mě to hodně už u Markét jsem z toho byla nadšená tak snad se usměje na mě štěstí :-) Mám ráda ,když můžu odzkoušet nové věci a hlavně zdravééé a zároveň to bude i překvapení :-) žádný box mě nezaujal jako tenhle!!

    majsela69@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Zaujalo mě to proto, že tam jsou věci co si jen tak nekoupím a taky, že někdo myslí na ty, co se řídí zdravým životním stylem :-)
    karoli.janikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Ahooj :) Jsem strašně ráda, že děláš tuto soutěž. Tato nabídka mě zaujala, protože jsem už déle uvažovalo o foodboxech a navíc miluju překvapení. Verze zajíce se mi líbí nejvíc, protože se jedná o zdravé a chutné věci. Líbí se mi na tom i to, že tam určitě budou výrobky, které jsem si chtěla koupit, ale nenašla k tomu odvahu.
    Anežka
    Anezka.11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Myslím si, že tato služba je velmi originální, která zaujme spoustu lidí. Navíc ten jejich úžasný design, který se mi moc líbí :)..Je to dobrá myšlenka...Přeci jen, kdo z nás nemá rád překvapení? (dobře, nějaké výjimky se najdou :)...Navíc pro nás, co se vyžíváme v kvalitních a dobrých surovinách to může být velmi příjemná změna a doplnění jídelníčku (samozřejmě i nové recepty jsou super!). Dle popisu je to rozhodně lepší alternativa brandnooz boxu, takže za to palec nahoru :)..Líbí se mi, že se začíná čím dál tím více klást důraz na kvalitní jídlo a začíná se o tuto "problematiku" zajímat více lidí :), takže toto je skvělý způsob propagace zdravé stravy. Dále mne to zaujalo také proto, že se často nějaké poukázky dávají k narozeninám/vánocům atd. a tohle je skvělý a originální nápad na jednu z nich :)

    efie@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Ahojda, jako milovník jídla a hlavně ochutnávání všeho možného mě zaujaly už Tvé články o ochutnávacích boxech. Co mě ale odradilo od nákupu byly právě ne právě zdravé potraviny. Tedy ne, že bych jedla kdovíjak zdravě,ale přeci jen si ty nezdravosti dokážu koupit sama a takhle bych ještě měla pocit,že to sníst prostě musím. :-D Je proto moc super,že se objevila i zdravější (lepší) alternativa. Není vždycky úplně snadné na trhu prorazit s zdravými potravinami a proto si myslím,že je skvělý, že můžeme tento projekt podpořit :-)
    lenča
    Lenka.Pidimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj :) Služba mě zaujala už díky netradičnímu názvu, který je vážně super. Líbí se mi ale hlavně to, že jde o krabici, která obsahuje zdravé věci a je zde i určitá možnost personalizace. První balíček mě vážně moc láká a budu uvažovat o objednávce. Pokud mi tedy po nákupech dárků nějaké finance zbydou. :D
    Měj se hezky. :) partypoison007@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj :) Zaujalo mě to prostě jednoduše proto, protože miluju zdravé jídlo, ve zdravé výživě bych občas nechala klidně všechno své kapesné, chci toho hodně zkoušet, takže pokud bych dostala pár věcí jako dárek, byla bych prostě nadšená, hlavně i moje peněženka :)
    AluskaSvetluska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Je to skvělá možnost, jak zkusit nové potraviny, které bych jinak v obchodě přehlédla, nebo bych se s nima vůbec nesetkala.
    zuzzz16@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj,
    ráda se připojím do soutěže. :-) Každý propagátor zdravého stylu musí trochu jít příkladem. Tato služba je příležitost objevit nové chutě a naučit se připravovat nové pokrmy. Taky možnost oslovit další lidi, kteří se zdravé stravě nevěnují. Myslím, že by takových příležitostí mělo být co nejvíce. Navíc.. balíček zdravých jídel až domů? Kdo by to nebral? :)
    krizoja@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, když se objevily brandnooz boxy tak jsem po nich nadšeně pokukovala, ale potom, co jsem si přečetla obsah prosincového, jsem ráda že jsem si ho neobjednala. Čekala jsem, kdy se objedví něco podobného, ale s přírodními produkty bez zbytečné chemie, a už je to tady :-) A taky bych ráda vyzkoušela nové potraviny abych si zpestřila jídelníček a objevila nové chutě :)
    Ludmila
    ludmila.sablaturova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj, služba mě zaujala hlavně protože, nabízí možnost ochutnání zdravých potravin,ke kterým mám v místě kde bydlím omezený přístup a určitě bych objevila i nové,které jsem ještě nevyzkoušela nebo konečně zkusila takové,o kterých jsem zatím jen uvažovala:-) Docela i uvažuji o objednávce.Pěkný den Radka
    radkafurkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Tereza, terezakrupovaa@gmail.com
    Zajíc v krabici mě celkem zaujal, je to jako takové milé a pěkné překvapení. Byla bych moc zvědavá (pokud bych si objednala), co by mi přišlo. Přála bych si nějaké zajímavé věci, které jsem se neodvážila hodit do nákupního košíku. Určitě je to super nápad:-)

    OdpovědětVymazat
  90. Miluju překvapení :)) Ty německé boxy mě moc nezaujaly, protože tam moc zdravých věcí nebylo, ale tohle je pecka!:)
    A koupit si něco nového ve zdravé výživě chce přece jen trochu odvahy a odhodlání :D
    Hanabuckova28@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Skvěle! Konečně skvělý nápad! Brandooz byl dobrý nápad, až na to, že obsahoval i věci, které nemusím. Fandím "zajícům" a pevně věřím, že se uchytí. Ráda zkouším nové věci a hlavně zdravé věci, takže hurá do toho! :)
    Mamina Zdenina, maminazdenina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Miluji jídlo!!! :) A dokonce i to zdravé :)
    Rozhodně mě to zaujalo, protože ač do zdravé výživy chodím ráda, málo kdy se dokážu rozhodnout, co si koupit... a beztak většinou skončím u nějakého zdravějšího mlsání, ale takový olej nebo mouka mě moc "neberou" - nejvyšší čas to změnit! :) :)
    maroussia@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj,
    moc ráda se této soutěže zúčastním. Služba "Zajíc v krabici" mě velmi zaujala, protože miluji překvapení, zdravé a kvalitní suroviny. Také moc ráda vařím a peču, takže kdybych náhodou vyhrála, doufala bych, že v krabici objevím novou surovinu a zajímavý recept k ní. :)
    Měj se hezky.
    Natálie, 1natalie.horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Tak to vypadá dobře! Ráda zkouším nové zdravé recepty a potraviny a k tomu by se tahle krabice mohla hodit ;-)
    veryblackgirl@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj. Mňa zaujala už konkurenčná krabica, ale vzápätí ma hneď aj odradil jej obsah, pretože to čo v nej bolo by som aj tak z veľkej časti nevyužila. A toto je jednoducho super nápad, ktorý určite ocenía všetci, ktorý majú radi dobré a hlavne zdravé jedlo. Strašne sa teším, že sa takto dostanem k veciam, okolo ktorých by som inak len chodila a možno sa neodvážila ich kúpiť. A takou čerešničkou je určite to napätie a očakávanie pri otváraní krabice- prekvapenia, tie mám ja rada :-D a ešte aj nové recepty k tomu, no čo viac by som si mohla priať :-D luc.pieces@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Anička
    kovarikova.anna@volny.cz
    Vypadá to velmi dobře a lákavě. Začala sem zdravěji jíst a žít lépe svůj život a tahle nabídka mi umožňuje poznat jídla a suroviny, které jsem ještě nepoznala. Určitě by mě to motivovalo ke spestření jídelníčku a obecně k ještě větším pokrokům, které jsem na sobě dosud poznala. Třeba by tam na mě čekalo i něco sladkého (protože to je moje závislosti), ale zároveň i zdravého a to bych opravdu ocenila! :)

    OdpovědětVymazat
  97. Co se mí líbí nejvíc, je, že když sama jdu do zdravé výživy a mám chuť si koupit něco nového, neudělám to, když bych si objednala něco zdravého, a bylo by tam něco nového, nemusela bych se do toho nutit, a vyzkoušela bych to. Svět by byl hned lepší :D

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj :) zaujalo mě to, protože už delší dobu se snažím zlepšovat svůj jídelníček.. ze začátku to bylo proto abych zhubla ale teď se spíš chci cítit dobře ikdyž to občas není jednoduché jsem diabetička 1.typu( ten typ co v drtivé většině případů propuká v dětském věku, autoimunitní→vlastní imunitní systém si "omylem" ničí beta buňky ve slinivce, které produkují hormon inzulin důležitý v procesu ukládání cukru do buněk→musíme si inzulin dodávat pomocí injekčních per, měřit hladinu cukru v krvi, jíst pravidelně v určitou dobu, určité množství což je spíš velká výhoda :)) do toho sestře nedělá dobře pšenice takže se jí snaží vyhýbat, brácha zase laktóze.. což nás ale donutilo hledat jiné možnosti ve vaření, pečení ale i obecně v jídelníčku.. a protože ráda zkouším nové věci, chtěla bych v tom pokračovat :)
    Lída
    email: Lidka-16@email.cz

    OdpovědětVymazat
  99. po tom prvním jídelním boxu jsem si říkala, jak je super, že konečně už vymysleli "jídelní ladybox. ale vzhledem k tomu, že se hodně zajímám o zdravou výživu, vadily mi výrobky od Knorr, Milky atd. takže tohle mi přijde super! a taky si myslím, že by tenhle box mohl hodně lidem rozšířit obzory co se zdravého stravování týká.:)
    Floowe
    floowe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. No je to naprosto geniální nápad! Žijeme bezlepkově - partner má celiakii diagnostikovanou a já se dobrovolně podřídila a toto je konečně něco, co bychom mohli vyzkoušet. Dokonce mi tvůrci projektu potvrdili, že lednová krabička bude celá bezlepková :) Tak třeba se na mě usměje štěstí...
    thecompanylife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Zajíci v krabici jsou opravdu skvělý nápad! Moc se mi líbí provedení ( ti králíčci jsou prostě boží ) a miluju překvapení, takže touto službou rozhodně nepohrdnu. Samozřejmě také ráda ochutnávám nové věci a vzhledem k tomu, že jsem takový "všežravec" by mi udělalo radost cokoli, co by se v krabici skrývalo. Markétka
    markyblahova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. No.. Isteže to zaujme. Kto by nechcel dostať krabicu plnú prekvapení ? :) A ešte k tomu plnú jedla, a zdravého? :) Skvelá šanca vyskúšať niečo nové :) To je niečo naozaj super.
    Len som sa nedočítala, či posielajú aj ns SR :(
    Veronika :)
    choravrana22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. AHOJDA,
    NEMÁM RÁDA VÁNOCE,ALE PŘEKVAPENÍ ZBOŽŇUJU A TÍM TUPLEM,KDYŽ JE TO OD NĚKOHO ÚPLNĚ CIZÍHO :-).CHVÁLÍM SUPEEER NÁPAD,AŤ ŽIJE ZDRAVÍ A AŤ SLOUŽÍ DVOJNÁSOBNĚ TĚM CO SE TAK O NÁS KRÁSNĚ STARAJÍ :-) A VYMÝŠLÍ SUPER VYCHYTÁVKY.TĚŠÍM SE NA EXPERIMENTOVÁNÍ V KUCHYŃI. A KDYŽ SI VĚŘÍTE,TAK JE VŠE JEDNODUŠŠÍ,MĚJTE SE KRÁÁÁSNĚ S PŘÁTELSKÝM POZDRAVEM HANKA
    EMAIL:handy11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Zaujala mě především proto, protože já ve zdravé výživě kupuji furt dokolečka ty samé věci a bojím se šáhnout po něčem neznámém a tahle krabička by mohla rozšířit mou zdravou stravu:)
    Tak snad bych už mohla něco vyhrát, je mi 17 a v životě jsem vyhrála maximálně tak balíček na dětským karnevalu (kde vyhrává každý) :D
    reieva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. musím říct, že food boxy mě poslední dobou zajímají o trošku více než ty kosmetické :) z brandbooz boxu jsem byla nadšená, zítra má dorazit ten český, ale toho se trošku obávám, ale Zajíc v krabici je podle mě skvělý nápad, protože zdravých potravin není nikdy dost a člověk pak z toho má určitě větší radost, než když dostane třeba nějaký polotovar plný nezdravých věcí :)
    aliceinwonderlandcz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. popravdě, kosmetiková moc nejsem..ale jídlo je něco, čím žiju, co mě baví..objevovat nové chutě, kombinace i vůně je skvělý zážitek..a když jsou ty potraviny k tomu všemu ještě dobré, pak není co řešit! takováhle služba se mi moc zamlová, protože v naší zdravé výživě člověk koupí akorát tak prd..

    natly
    nkollega@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj, tato krabička plná zdravého mlsání mě velice zaujala. Slyšela jsem, jak už někdo psal v předchozích komentářích o Brandnooz boxech, ale jelikož se snažím jíst zdravou a vyváženou stravu, tak mě to moc nenadchlo. Zato zajíc v krabici, to je něco jiné. Ráda bych ochutnala nějaké novinky, které jsem už možná v lec jakém obchodě zahlédla, ale neměla jsme buď to penízky nebo odvahu si je koupit :) Proto je super, že se můžu zúčastnit takovéto soutěže a vyzkoušet své štěstí. Byl by to také úžasný, trošičku opožděný dáreček k Vánocům.
    Lucka
    LucinkaZborovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Hihi,poslední dobou snídáš nějakou vtipnou kaši viď? Směju se u tvých článků čím dál víc :D Nebo že by na to mělo vliv to tvé nedávné randíčko,o kterém jsi psala? :P
    Zajda v krabičce mě začíná VELMI znepokojovat, teda znepokojuje mě hlavně to, že ho chci! :D Takže tady jsou mé údaje:

    El (jak originální :D)
    lil-eli-b@seznam.cz
    A proč mě to zaujalo? Mám ráda jídlo a miluju zdravé jídlo. Těší mě, že je na českém trhu nějaká zajímavá a zároveň zdravá "jídelní" akce. No a v neposlední řadě - miluju překvapení (kord takhle před Vánoci to na mě jde, stejně jako chutě na sušené ovoce či cukrovíčko z nějaké hyperzdravé mouky :D).

    OdpovědětVymazat
  109. Je to moc zajímavý nápad a podle popisu a obrázku jsou tam samé zajímavé a zdravé potraviny na které člověk jen tak nenarazí. Byl by to opravdu nádherný vánoční dárek pro celou rodinu. A zvlášť pro mě, protože se právě snažím změnit životní styla žít zdravě a hledám nové chutě, výrobky atd. :)

    Hanka, vaculikova.h@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Mě tato služba zaujala už jen názvem, který je vtipný, povedený a myslím že i originální. Co se obsahu týče, miluji překvapení, nové suroviny, které jsem ještě nevyzkoušela a zbožňuji vaření a myslím si, že je přínosem pro každého jedlíka, který preferuje kvalitní potraviny. Navíc jsem z malé vesničky, takže u nás bych obchod se zdravou výživou hledala marně. Můžu sice zajet do vedlejšího města, ale výběr je velmi slabý, navíc se cenově výrobky šplají vcelku vysoko a to si já, jakožto student a dítě rodičů, kteří si na zdravé a kvalitní výživě nepotrpí, dovolit nemůžu.
    Markéta
    wachtarczykovamarketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Ahojky,
    tahle akce mě velmi zaujala :-) Ráda se do ní přihlásím, moc ráda zkouším nové věci a objevuji ještě neprozkoumané a nevyzkoušené suroviny. Jsem nadšenec do zdravé výživy a nechápu lidi, kteří si pod zdravým životním stylem představí jen salát a mrkev :-D Hlupáci, výběr je dáááleko širší a řekla bych, že přechodem na zdravý životní styl se ze mě stal takový menší gurmán. Kvalitní, čerstvé a zdravé suroviny jsou to, co mě nejvíc zajímá a co je hlavní. :-)
    E-mail: Kanover@seznam.cz
    Jméno: Věrka Káňová

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj, keď mám napísať to, čo mňa najviac zaujalo na tejto službe, tak na prvom mieste to budú určite potraviny, ktoré sa budú v zajačikovej krabici nachádzať. :) Síce ide o prekvapenie, ale ako si už písala pôjde o zdravé potraviny, ktoré i mňa ako "foodshopaholica" vždy vedia fascinovať a ako tiež vieš, nikdy ich nie je dosť :) Keďže som vždy bola zvedavá, tak tomu nebude inak ani teraz, nakoľko u nás na Slovensku takáto služba žiaľ nie je momentálne v ponuke. Určite by som niektoré nové české produkty rada vyskúšala aj ja a poprípade ich porovnala. No a dôvod prečo by som poukaz mala vyhrať práve ja? :) To je jednoduchá rovnica ---GYM --- CLEANMEAL---FITNESS FREAK =LOVE IT--- :) Prajem veľa šťastia pri rozhodovaní :) Zuzana zuzanaantalovaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  113. Ráda ochutnávám nové věci a tohle je úžasná příležitost. Často si kupuju jen osvědčené věci, mám strach z experimentování, ale potom, když něco ochutnám, tak jsem zklamaná, že jsem to už neobjevila dávno :) geniální šance rozšířit si obzory. Petra.cebkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. Ahoj,o této novince jsem se dozvěděla až od holek na blogu a proč mě zaujala? Důvody jsou tři: za prvé mě zaujal ten název,protože ač jsem už krapet odrostla dětskému oblečení,tak duše dítěte ve mě je stále a na názvy jako "zajíc v krabici" slyším pořád :D
    za druhé: miluju jídlo! a pokud je ještě zdravé a kvalitní,tak o to víc. :D jsem zastáncem toho,že žijeme jenom jednou a co má člověk za radost na světě,když ne dobré jídlo?! :D
    a za třetí: miluju překvapení! takže obdržet tajemnou krabici a s nadšením ji otevírat,co že tam na mě vykoukne,to je sen mé zvídavé dušičky :D
    Hanča
    modrakock.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. Markéta: Do zdravé výživy chodím ráda a často, i v supermarketech se poohlížím po "zdravějších" potravinách. Dostat jídlo jako dárek - to je supr :-D A ráda budu překvapená - určitě jsem toho ještě spoustu nevyzkoušela. Na něco nemám odvahu a někdy je mi i líto peněz. marky.maky@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Zaujalo mě to proto, že bych měla možnost vyzkoušet další a další potraviny ze zdravě výživy, které si sama nekoupím. Ve zdravé výživě nakupuji jen málo (ale to neznamená, že nejím zdravě :D), protože jí mám daleko a tohle by pro mě bylo jednodušší :) Míša, misaacharlie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Zajíce v krabici - koho by nezaujal už ten název. Normální člověk by od toho očekával nějakou blbiny, krávovinu, bláznivinu... A pro cvičící šílence, kteří milují zdravou výživu, je to naprosto perfektní. Přidejte k tomu prostý barevný a nápaditý design, který je tolik důležitý i v samotné prezentaci jídla a zaujmete. Samotné kouzlo tajemných krabiček, to je jako druhé Vánoce. Jste obdarování, víte, že to bude na sto procent něco dobrého, a těšíte se na to jak malí. Já jsem pro! :) Proto mě to zaujalo. Zdravé jídlo a tajemno... :D Jasná kombinace. Klarissa
    0.vera.0@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Míša Celozrnná
    minmonpon@gmail.com
    Proč mě to zaujalo? Protože miluju procházejí se zdravou výživou a hledání něčeho nového... Do beauty boxů bych neinvestovala, ale do překvapení s jídlem, a to hlavně zdravým, určitě, protože by u mě vzrostla možnost ochutnat něco, co jsem ještě neměla (yum yum!) :) Pro mě je to jedno z nejhezčích překvapení týdne. Měj se a děkuji za soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  119. Tato krabička mě velmi zaujala, protože jsou v ní zdravé produkty. V prodejně si často novinku nekoupím, odradí mě cena nebo neznámá příprava, tady bych ji dostala a třeba objevila nějakou novou dobrou potravinu!
    polnikviti@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Začala jsem se zdravým stylem a ráda teď poznávám nové druhy jídla a jejich přípravu, bohužel si z finančních důvodů nemůžu dovolit si podobné krabice kupovat každý měsíc, nojono jsem ještě pořád student:\ A po získání boxu bych měla ještě větší přehled o potravinách a jejich přípravě:)) jméno Katie email Katka.blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Tak to vypadá moc dobře! :) Zaujalo .. a moc :)) Hlavně na obrázku jsou přesně věci , co mě lákají a které z větší části nakupuju, takže je to dobrá příležitost ochutnat něco nového :))
    L.Bros@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  123. prostě je to skvělej nápad!! a možnost ochutnat a zamilovat si něco, co bych třeba nikdy nezkusila
    gabcacahova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Ahojky,
    služba mě zaujala, protože v obchůdku zdravé výživy vždycky strávím nejmíň půl hodiny tím, že prozkoumávám, co jsem ještě neochutnala a co bych vyzkoušela nového! :) Se zajícem v krabici bych měla všechny novinky doma a už jen vymýšlela recepty :P
    Měj se,
    Verča
    email: veri.pavlik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Ahoj, takové řešení se mi moc líbí, zdravá výživa přímo do domu:) Jelikož nemáme zdravou výživu v místě bydliště je tohle super řešením. Láká mě, co za novinky se tam objeví:) Je to moc hezký dárek za krásnou cenu. Šárka sari.bukova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Miluji překvapení a pocity vzrušení při rozbalování balíčku o něž nevím, jaký obsah skrývá. Tím, že obsahuje zdravé dobroty ještě víc stoupá v mých očích. Mám na něj prostě políčeno, na zajisko ušatý!
    ZZmudova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Ahoj,

    zaujalo mě to moc, protože ráda zkouším nové věci a zajímám se o zdravý styl :)

    fitness.b83@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Protože ve zdravé výživě vždycky strávím hodně času s tím, co mám vyzkoušet prve a toto by to za mě vyřešilo :D

    michaela.cahova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Překvapení, a ještě zdravé? Co víc si přát.

    dostalh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Zoey*
    be-myself-zo@seznam.cz
    Příjde mi to jako velice zajímavý nápad, udělat takovouto soutěž:) a taky možnost vyhrát něco o čem se ani neví co to je a ta možnost, že získáš něco, co jsi ještě neochutnala je neodolatelná :))

    OdpovědětVymazat
  131. Sabina
    Neustále utrácím ve zdravých výživách za věci, které jsou pro mě zcela nové, proto mi to přijde jako super nápad, vyzkoušet tak další novinky.
    thehealthymindset@email.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Nany :)
    Jannushka@seznam.cz

    Na nabídce mě zaujalo to, že konečně lidem dochází, že zdravá strava je tou správnou volbou a přibližují jí běžnému uživateli :)

    OdpovědětVymazat
  133. Snad poprvé vidím ráda podobný článek na dvou webech. Vlna Brandnooz boxů mě nezaujala...ten obsah se mi moc nelíbil, ale tohle je něco jiného. Hrozně mě zajímá, co se v lednové krabici objeví, ať už ji budu rozbalovat já nebo jiný šťastlivec ;D.
    Minush
    mina.sukova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Droběnka
    drobenka46@seznam.cz
    Protože miluji zdravou výživu <3

    OdpovědětVymazat
  135. Katka Musálková
    K.Musálková@seznam.cz
    Jakožto chudý student jsem ve zdravé výživě nebyla ani nepamatuju, proto mě tahle nabídka zaujala:) Mám ráda kvalitní a zdravé věci a podle toho taky nakupuju, moc by mi udělal radost takový balíček:)

    OdpovědětVymazat
  136. Moc se mi ten nápad líbí, kvalitních a zdravých potravin není nikdy dost :)

    hanca.holasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  137. Ahoj, jmenuju se Natálie. Tato nabídka mě zaujala hlavně proto, že jsem velkým fandou zdravé výživy :) Ať už je to obchůdek se zdravou výživou, nebo oddíl zdravých surovin v supermarketu...v obou se vždy kochám minimálně hodinku :D Ráda bych vyzkoušela spoustu nových a zajímavých věcí, třeba špaldové vločky. Jenže mě vždy zarazí ta cena a radši si koupím zase ovesnou klasiku :( :D Některé věci jsou cenově opravdu vysoko, tak by mě takový Zajíc moc potěšil :) (musím někdy vyzkoušet kakaové boby :D)
    natalietvrda@email.cz

    OdpovědětVymazat
  138. Tak tahle krabička zní opravdu lákavě :).
    hannele.de.la.porcelain@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Na tejto krabici ma zaujali tie zdravé dobroty, ktorá ja môžem :) skúšanie nových vecí ma baví :)
    mycurlymix@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. Lucka,
    lucifuss@seznam.cz
    Jsem tvor milující překvápka a zdravé jídlo, takže mne to velice zaujalo :-)

    OdpovědětVymazat
  141. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  142. Je to fajn krabička, protože člověk může ochutnat věci, které by si třeba ani jinak nekoupil. To překvápko, co bude v krabici je lákavé ;)
    czg.i.r.l@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. katerina.malikova@email.cz, Kathou
    Je to super, mně se takovéto věci hodně libí, hlavně mám ráda zdravou výživu.. ale já osobně na tom dost bohužel šetrim, protože je to drahý a mám všechny tyto obchody dost z ruky.. přiznávám se, že to dost zanedbávám .. a chtěla bych to změnit, tento balíček by mě určitě nakopnul, az bych to ochutnala!:))

    OdpovědětVymazat
  144. "krabičkvování" je moje:-) těším se na zdravé dobroty... sasulkape@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  145. Líbí se mi, že budu překvapená z obsahu, protože nevím, co krabice ukrývá, že to bude pozdní dáreček k Ježíšku (nekončící Vánoce, jupííí), že to bude další - nové nakopnutí k vedení lepšího životního stylu (podtrhne to minimálně 3 novoroční předsevzetí :)), že někdy něco vyhraju :), že ochutnám určitě něco nového, že mi přibydou recepty do sbírky... a jéje, už takhle mám na můj vkus moc dlouhý komentář :) Mějte se, Hanny B., trinityhanka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  146. Jméno: Viktorie
    E-mail: Gerzova.Viky@seznam.cz
    Paráda! Konečně soutěž o opravdu pěkné ceny :-). O zdravou výživu už se celkem dlouho zajímám a neustále experimentuji. Bylo by super ochutnat a vyzkoušet něco nového :-).

    OdpovědětVymazat
  147. Mmmm... zajíc v krabici nikdy jsem ho zatím nezkusila a zní to tak tajemně :) Samozřejmě jako všechny dívky nade mnou i pode mnou se zajímají o zdravou výživu a ani já nejsem vyjímka. Je to velmi dobrý nápad takové krabicování s překvapením, člověku to přijde domů a vůbec neví co může očekávat. Opravdu tohle je příklad jak se zdravou výživou bavit :)) A určitě je to lepší než si vybírat půl hodiny v obchodu se zdravou výživou, kde by stejně člověk utratil 2x víc. A určitě to za zkoušku stojí objednat :)))
    lucka.222@seznam.cz/ Lucie Režnarová/ přezdívka je... no prostě Lucka :)

    OdpovědětVymazat
  148. Já jsem právě asi objevila Ameriku :) Netušila jsem, že takové krabice a boxy existují. Znám jen Bedýnky :) Nápad se mi moc líbí! :)

    Kacitko, brzonka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  149. Andy
    andreatomanova@centrum.cz

    Zajíci v krabici se mi líbí, protože to je podobné jako Ladybox, který jsem si párkrát objednala. S jídlem je to skvělý nápad. Každý může ochutnat nějakou novinku. :) mám takové překvapení ráda.

    OdpovědětVymazat
  150. Já mám 13.1. narozeniny!!! Takže by to byl pro mě ten nejhezčí dárek k mým třicetinám, konečně pořádné překvápko a celá rodina by z toho byla paf, odkoho jsem to jako dostala, hlavně manžel, který mě ve zdravé výživě 100 % podporuje, ted tady vedle mne u fotbalu pojídá bílé zelí namísto chipsu, které tak miloval!!!!
    Jana, email:jana.dunko@post.cz

    OdpovědětVymazat
  151. snad ani není potřeba psát, proč se mi líbí krabice, blog mluví za vše :-) takže jsem zvědavá, jestli se konečně dočkáme krabice plné kvalitních výrobků, ne jak první vlna.... delicious.blog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Ahoj,

    tohle je přesně to, co jsem hledala a jsem moc ráda, že jsem se o tom projektu od tebe dozvěděla..."Zajíc" mě zaujal hlavně proto, že se jedná o potraviny v rámci zdravé výživy a protože jsem občas trošku bezradná v tom, že nevím co vyzkoušet :) Tohle by mi usnadnilo práci a navíc by to bylo i pěkné překvapení :)

    eliska.tesinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  153. Já mám ráda veškerou lesní zvěř, ale na zajíčky jsem obzvlášť zatížená! Takže by mě tahle zaječí krabice mimořádně potěšila. kolouch.kolouch@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  154. Eva Lehnertová, e-mail: lehnertova.eva@gmail.com
    Nikdy jsem si žádný box neobjednala, protože jsem čekala přesně na tenhle - boxík se zdravými věcmi!! Strašně moc bych ho chtěla vyzkoušet, věřím, že bych si jej pak předplatila na déle:)

    OdpovědětVymazat
  155. Jestli me zaujala? Vzdyt ta nabidka je uplne genialni! a vtipna! Zajic v krabici :D Nikdo by nekoupil zajice v pytli...ale vsichni chteji zajice v krabici! :D miluju ten napad :D A zajicek je taky rozkosny :)
    Z.
    zzuzukii@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Jasně, že mě to zaujalo :) A především kvůli tomu, že to obsahuje zdravé mňamky, né jak ty b* (ehm) :D boxy jak tu všichni nedávno na blozích opěvovali..Tohle mi přijde super nápad:) Akorát bych malilinko nastínila, co v nich je :D (kromě toho, že víme, že to je zdravé:D) Peťa, Petttttik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  157. To je prostě skvělé, byla jsem nadšená z brandnooz boxů, ale trošku mě právě odrazovalo to, že některé potraviny tam nejsou zrovna pro zapálené zastánce zdravé výživy... a říkala jsem si: "Kdyby tak bylo něco podobného jen se zdravými produkty..." No a byla jsem vyslyšena, hurá :-)))
    Laila
    laila.e@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  158. Tato nabídka mě zaujala, jelikož bych ráda tento poukaz darovala jako dárek mé mamce. Protože ráda zkouší nové a hlavně zdravé věci. Jelikož s ní nemohu být tyto Vánoce, tak aspoň touto maličkostí bych jí chtěla říct velké Děkuji.
    botur.irena@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  159. Ahoj, zaujalo mě to nejvíc pro to, že ve zdravé výživě mě láká spousta věcí, ale nemám odvahu je koupit nebo se mi zdají až příliš drahé. Tohle je ideální způsob, jak to prolomit :)

    Tereza Šimečková
    tereza.simeckova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Tato služba mě velmi zaujala, o zdravý životní styl se pokouším už delší dobu a hrozně mě baví zkoušet nové potraviny :-)

    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  161. Zaujalo mě to protože tak člověk objeví i věci, které by si třeba sám nekoupil.
    Akkarin
    Nei-T@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  162. Zaujalo mne to, protože nejenže člověk vyzkouší nové věci, které by se bál koupit, protože přeci nevyhodíme peníze, za něco, co by nám nemuselo chutnat, tak to raději rovnou nekoupíme. Také se mi to líbí, protože je taková jakoby alternativa ke kosmetickým boxům :D nebo tak já to aspoň beru, že i lidé, které zajímá zdravý životní styl mají svůj box a ne jen kosmetičtí nadšenci ( tím nechci říct, že kosmetiku nepoužívám, ale chápete ;) )
    Martina
    martina.lepska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  163. Jé tak tohle mi nějak uniklo, neslyšela jsem o tom až tady !!:) A zrovna včera jsme si příteli stěžovala že ty food boxy jsou o ničem!! Že si je kupovat nebudu, samá chemie a umělá sladidla, že proč někdo nevymyslí zdravý food box!! A on je tady...hurááá tak asi netřeba vysvětlovat proč mě to zaujalo že? :))
    jana.wertheimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  164. Miluju zdravé a kvalitní potraviny a tohle je skvělý nápad! :) Moc ráda vyzkouším něco nového.
    Vendula, vendulka-cerna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  165. Mám ráda překvapení a ráda vyzkouším nĕco nového.
    IceX
    Martina Lexmannová, lexmannova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  166. Ahoj, vzdycky v obchodech pokukuji po "zdravych" surovinach, ale vetsinou zustanu jen u pokukovani, protoze me casto odradi cena. Proto me zaujala tato krabice, protoze bych mohla vyzkouset suroviny, ktere uz chci dlouho koupit, ale nikdy se k tomu neodhodlam :)
    Katka, katka.luzarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Ahoj:) Mě služba zaujala především proto, že se jedná o zdravé dobroty. Sama nakupuju hodně ve zdravé výživě, ráda zkouším nové věci a hlavně miluju překvapení, takže tohle je přesně něco pro mě. :)

    petrikova.simona@seznam.cz

    Krásný den!
    Simča

    OdpovědětVymazat
  168. Krásný dobrý den všem :-) "Zajíci v krabici" jsou perfektní záležitostí pro nás badatele a ochutnávače nových, kvalitních a zdravých potravin, produktů. Super soutěž - raději vyhrát nějakou mňamku, než kosmetiku :-) Zdraví Jitka.
    Mihal.jitka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  169. Miluju zdravy zivotni styl a zdravou vyzivu. Kdyz jsem byla mala, chodila jsem si do zdrave vyzivy v mem rodnem meste pro seminka v cokolade. Ted uz jsem ale uplne jinde. Studuju v Olomouci a musim rict, ze teda tak skvelou zdr.vyzivu jak u nas jsem jeste nenasla. Ale kdyz uz, tak nejsem schopna kolem ni projit, aniz bych se tam nezastavila a nekoupila si nejakou dobrotu. Dozvedela jsem se o zajici diky blogu eat, run, love a ten napad se mi silene libi. Jdu do predplatneho stremhlav!! :)
    brezinkalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  170. kedže mi blbne gmail musím pridať komentár anonymne,avšak sledujem= nataly adameová
    natalyadameova@gmail.com
    zaujal ma , pretože mám rada takéto baličky s prekvapením:) a rada vyskúšam niečo nové.

    OdpovědětVymazat
  171. Ahoj,
    tahle služba mě zaujala hlavně z toho důvodu, že mnohem radši než různé kosmetické boxy a celkově kosmetiku mám jídlo! :D Už jen z toho důvodu, že se mi nestává( narozdíl od různých kosmetických přípravků), že by se u mě zdrželo tak dlouho, že by mu vypršela záruční lhůta :D. A taky hrozně ráda nakupuju ve zdravé výživě a ještě víc raději mám zdravé potraviny a hlavně překvapení! :)
    bebetka13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  172. Skvělý nápad :) konečně se super projekty začínají oběvovat i v oblasti zdravých a kvalitních potravin a to já ráda! :D Ráda bych nějaké nové zdravé dobrůtky ochutnala, určitě je to dobrá investice, takže možná někdy nějaký ten box zkusím objednat na zkoušku :)

    Email: ivethy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  173. tohle je prostě pecka! už jsem to psala u Markétky. sice už brandnooz box jsem si zamilovala, ale když to budou věci, kteréj sou zdravé a kvalitní tak jsou to jenom samé plusy !!!!! <3
    vacovska.martina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  174. Mně se služba strašně líbí, protože je plná věcí patřících do zdravého životního stylu, které buď neznám nebo o nich vím, ale nemůžu si třeba zrovna dovolit je vyzkoušet, utrácet za ně. Ale jednou za měsíc zaplatit za krabici plnou takových věcí, na to si člověk našetří s radostí :) Třeba brandooz bych možná ani nechtěla, protože se snažím o poctivý clean eating a vím, že tam jsou výrobky, které se mi do tohohle stylu života trochu nehodí, i když je to samozřejmě pořád dobrý nápad... A navíc, kdo by neměl rád překvapení :)
    nebud.velryba@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  175. Mamka je vždycky skeptická, když chci vzít něco nového v obchodě: 'A to je drahé-kdo to bude jíst-co když to nebude dobré-zase to nebude mít kdo jíst-co s tím chceš dělat-PROBOHA CO TO JE?! TO SE JÍ!?'
    takto bych jí chtěla ukázat, že to takové vůbec nemusí být. Já ve zdravé výživě trávím vždy dlouho a jen mi přechází oči z věcí, které nemůžu koupit :( :D
    Nejvíc ze všeho mě kromě úžasné krabičky zaujala mouka, naše země používá výhradně bílou pšeničkou, což těžko nesu :D
    abi.malusova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  176. Beautygloss
    beautygloss@seznam.cz
    To je SUPER! :D Takové věci nakupuju moc ráda, ale v poslední době moc neexperimentuju, takže by mi krabice udělala velkou radost a mohla bych zkusit zase něco nového, třeba nějakou tu netradiční mouku nebo něco z těch kakaových bobů :3 :3

    OdpovědětVymazat
  177. Ahoj! Tvůj blog sleduji už dlouho, jelikož jsem nadšenec zdravého (a rozumného) životního stylu a také clean eating. Ráda zkouším nevšední potraviny a nové zajímavé kombinace chutí. A právě z tohoto důvodu si myslím, že je tahle služba super - mám možnost vyzkoušet mnoho druhů potravin, kterých bych si třeba v obchodě nevšimla nebo bych nevěděla jak s nimi naložit. A na českém trhu přesně toto chybí! :-)
    Jméno: Simona Techlová
    email: simona.techlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  178. miluju překvápka a objevování...objednat si ale jen krabici jídla, které bych si sama v krámu nekoupila, jako různý pišingry a spol tak to mě neba, food box s určitou jistotou jakým spotřebitelům je určen je more than welcome:-)
    tereza...tereza.jindra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  179. Zajíce v krabici bych chtěla vyhrát, protože, jak říkáš, bych mohla ochutnat plno nových a zajímavých věcí, na které bych jinak třeba ani nenarazila či by mě nanapadlo si je koupit.

    Terka Š.
    therri@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  180. Ahoj. Moc se mi to líbí hlavně kvůli tomu, že v každé krabici čeká nějaký překvapení a to se mi strašně líbí.A hlavně ráda ochutnávám nové dobroty a tak mě zajíci v krabici hodně zajímají, protože jsem strašně zvědavá, co se v té krabici může skrývat. :-)
    koudel.misa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  181. ano, ano, přesně na to jsem čekala! o brandnooz jsem přemýšlela, ale protože mám hrůzu z polívek z pytlíku, salámů a nakládaných hub, tak jsem si ho raději nechala ujít. zato zajíce v pytli (teda v krabici :)) bych brala všemi deseti! konečně bych se nemusela rozhodovat, jestli si teda tohle a tamto ve zdravé výživě koupím, když to stojí tolik peněz, protože bych si prostě koupila všechno! Laura
    laura.havlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  182. Ahoj Mony, tato novinka mě zaujala proto, že mám ráda zdravé potraviny, ráda je nakupuji a připravuji z nich různé dobroty :-D Také mám ráda překvapení a tohle je ideální příležitost jak objevit nové a třeba dopusud neznáme druhy zdravých potravin :-)
    Danka
    Danka.Salaskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Ahoj, tahle krabice mne zaujala už kuli tomu, že člověk "zakopne" o něco co nezná :-)... nakupuju i podobně ve zdravé výživě . to neznám? Zkouším :-)...
    Vendy
    wendsdy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  184. Nápad je určitě super, konečně něco "normálního" co bych pravděpodobně využila celé a nemusela se o nic dělit :) Podařilo se mi za letošek zbavit se 23 kilo a tahle krabička mi je určitě nevrátí :))

    Míša, michaela.skopova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  185. Aboladen x aboladen@gmail.com
    Tak to je snad první krabičková služba, o které uvažuji, že využiji! zdravá výživa, to je moje. :)

    OdpovědětVymazat
  186. Ahoj, tahle služba mě zaujala primárně svým obsahem, bo velice uvítám jistotu, že potraviny jsou opravdu kvalitní a čerstvé bez Eček. Úžasná je také výtvarná stránka a v neposlední řadě název. U kosmetických balíčků mi to vždy evokovalo, že mě zmlátí nějaká Lady apod. :-D Tento název je velice originální a vtipný, což mám ráda. :-)
    Mája - kopecek.zmrzliny@email.cz

    OdpovědětVymazat
  187. Zuzka
    susanruze@seznam.cz
    Ahoj, tato organizace mě velmi zaujala. Ať už svým vtipným názvem nebo tím krásným logem :) Jinak samozřejmě tím, že zohledňuje zdravější potraviny. Mám radost, že se lidé začínají o tuto stravu stále více zajímat. Líbí se mi jejich nápad, který přináší také překvapení. Připojení receptů a dalších tipů je také super. Byla bych ráda za výhru, neboť se bojím sama za sebe experimentovat. Takhle by mi to poslali a já nemohla uniknout :D Věřím, že potraviny jsou čerstvé a přírodní, čehož si v dnešní době velice cením.:)

    OdpovědětVymazat
  188. Tato služba mě zaujala tím, že je to zajímavý nápad :) Všichni známe tuto službu, ale s kosmetickými přípravky a tohle se mi zdá jako daleko originálnější a pro nás zdravě žijící užitečnější :)
    Isabella
    isabella.hallwichova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  189. Tak proč asi! Protože nabízí dvě věci, které miluju, najednou :) Dobré jídlo a překvapení O:)

    Bla, blankafreharova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  190. Tak tohle vypadá o dost líp než brandooz boxy (alespoň z mého pohledu). Sice jsem ještě nic podobného nevyzkoušela, ale nad tímhle začnu dost uvažovat (už jenom ten název je pěkný :D ).
    Eliška, elis.hlavinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  191. Boxík se mi velmi líbí, protoze ráda zkouším nové věci, miluju překvapení a jídlo:D :)
    n.kej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  192. vyzerá to úžasne!!!!!!!! dianka95@centrum.sk :)

    OdpovědětVymazat
  193. Michaela Vavrinova
    vavrinovamichaela@gmail.com
    Služba mne zaujala, protože sama nejsem člověk, co by šel do obchodu a vybíral si nové věci na vyzkoušení. Samozřejmě, někdy je to potřeba, ale častěji nakonec sáhnu po svých osvědčených potravinách, takže se mi tento nápad líbí - nemusela bych se zdlouhavě rozhodovat zda koupit nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  194. dominika.berna@gmail.com
    Tak tohle je super ! Chtěla jsem si objednat brandzoo boxy, ale naši mi to neschválili a měli pravdu .. byly by v tom nějaké zbytečnosti, co by nikdo nejedl. Tohle je super alternativa pro zdravožrouta jako jsem já ! :D :)) Z tohodle bych pravděpodobně použila vše, nebo alespoň 99% (1%, kdybych věděla, že to nemám ráda už od pradávna :D :) ) a taky bych to ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  195. Moc se mi líbí tyto krabice plné překvapení a obzvlášť když jsou v nich samé zdravé věci. Ráda zkouším pro mě nové potraviny a vždy když jdu do zdravé výživy tak si nějakou odnesu. Proto jsem opravdu zvědavá co se bude skrývat uvnitř :)
    jana.adamikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  196. Na zajíca jsem už narazila a říkala jsem si, že musím šetřit, abych dokoupila všechny dary pod strom. Líbí se mi to víc než Brandnooz Box, lhala bych, kdybych tvrdila, že nad tím jsem neuvažovala.. Ale při představě, že mi dojde bujón od knorru, majonéza, strašně dobrý bonbóny od jojo, kečup, chipsy a celý to spláchnu ostružinovou vodkou se semtexem a aby toho nebylo málo, tak do sebe naleju kofolu a zasypu to lentilkama.. néé, to mě moc neláká. :D Za to tohle, sakra, joo, to zní líp, vypadá to líp a měla bych mnohem lepší pocit, že jsem nevyhodila prachy za nic, ale za něco, co bych si sama pro sebe koupila s radostí.
    lehush, vorlovahelena@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  197. Brandnooz sklamal, spousta chemie a lákadel na špíčky. Ráda bych tedy okusila zdravější variantu :o) Také sama bych si tyto věci v obchodě nekoupila, ale dostat "překvapení" to je super ;o)

    OdpovědětVymazat
  198. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat