čtvrtek 26. června 2014

NU3TION: Obnovení vločkových a máslíčkových zásob + dvě novinky k tomu

 
Pár produktů od značky Nu3tion jsem již měla možnost vyzkoušet před pár měsíci - tehdy jsem testovala zejména neochucené proteiny
a příchutě v tabletách (recenzi si můžete přečíst ZDE). Nyní jsem se na jejich stránky vrátila a moc mě potěšilo, že jsem v jejich nabídce našla také velká balení ořechových másel! A ta mi nemohla ujít :) Ačkoliv je to sotva půl roku, co jsem si objednala rovnou 3 kilové kyblíky ořechových másel, tak v posledních týdnech jsem již sotva vyškrabávala jejich dna.  Přišel tedy čas zásoby doplnit a tak jsem si vybrala opět rovnou dvoje. A k nim ještě pár dalších zajímavých produktů :)



 Máslíčka
V rozmilých kilových kyblíčcích se teď na mě v kuchyni usmívají rovnou dvoje - jedno arašídové, jedno mandlové. Tahle struktura už mi chyběla! Mám ráda, jak ty hustší, tak i tyto pěkně tekuté, které se dají krásně nacákat třeba na ovesnou kaši, lívanečky či tvaroh :)  O zásoby je tedy na chviličku zase vystaráno (což mě ale nezastaví v tom, abych si příští týden v rámci Amerického týdne v Lidlu nepřihodila i nějaké to jejich do vozíku!...protože to je přece zase úplně jiné :D). Na stránkách eshopu je naleznete v záložce Esenciální tuky (což dokazuje, že jsou pro vás opravdu nezbytné!) Cena se pohybuje od 300Kč za kilo, nově tam je k dispozici i kešu máslíčko anebo i bio kokosový olej, nad kterým jsem pravda taky dost zvažovala :)


Vločky a pár "nakopávačů"
Již při své první objednávce jsem si brala jejich ovesné vločky instant a ani teď mi v balíčku nechyběli. Jsou to ovesné vločky v prášku a já je hojně využívám místo mouky na palačinky, lívance, domácí buchty, koláče, dortíčky. Mám to pěkně v jednom sáčku a líbí se mi, že mají opravdu strukturu jako mouka. 

K tomu jsem se navíc rozhodla využít i nějaké pro mě nové produkty, které bych mohla užívat třeba před tréninkem na případné doplnění energie. Nakonec jsem zvolila Guaranu Kofein, která slibuje zvýšení energie, oddálení únavy a zrychlení metabolismu. Ideální třeba i pro ty,
co se potřebují učit (což se možná bude hodit, až budu šrotit tu autoškolu). Balíček má 100g, ale vydrží na dlouho, protože běžná dávka představuje nějakých 300mg :) (naštěstí mám doma mini odměrku, kterou mám od krabičky vitaminu C z DMka).

A poslední stimulant, který jsem se rozhodla vyzkoušet, je Taurin. Opět energizér, který cituji: Stimuluje mozkovou aktivitu a prokrvení mozku. Podporuje obnovu energetických zásob a ovlivňuje schopnost svalové buňky přijímat energii. Omezuje následky konzumace alkoholu
na játra a snižuje ukládání tuku v játrech.
Tak jsem si řekla, že za test to stojí (ačkoliv následky alkoholu naštěstí snižovat opravdu nepotřebuji :D) Obojí jsem tedy již dle doporučeného dávkování vyzkoušela a musím říct, že to vážně funguje. Ne, že bych byla extra hyperaktivní, ale energii to opravdu dodá a člověka to tak akorát nakopne před samotným výkonem :)


PS: Určitě sledujte i FB stránky Nu3tion, kde například zrovna teď probíhá soutěž o super balíček jejich produktů! :)



SLEVA PRO VÁS
Pokud byste si také chtěli něco objednat, tak do 11.7.2014 pro vás navíc platí slevua 10% na celý nákup - stačí zadat kód  FITNESSGIRL10 ;)


Pokud jste ze Sloveska, tam můžete nakupovat na nu3tion.com ;)

17 komentářů :

  1. Ahoj :). Tak to mandlové máslo asi budu muset objednat, achjo :D. Můžu se jen zeptat, jakou to má trvanlivost? Nemám vůbec představu, za jak dlouho to kilo vypotřebuju a nikam jinam, než ráno do kaše to asi dávat nebudu (chodit mlsat mezi jídlama už mě nějak přešlo).

    Jo a mám už doma protein z Gorilla Fitness, který jsem objevila u tebe na blogu, a jsem z něj dost nadšená. Takže díky za dobrý tip ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na obalech je napsáno zhruba březen-duben 2015, takže by to mělo vydržet dlouho ;)

      Jo a jsem ráda, že jsi spokojená :)

      Vymazat
  2. Lidl bude mít konečně americký týden? Jooo. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kbelíky bych doma mít teda nemohla :D stačí, že už takhle na pb začínám být docela závislá :D (to by ze mě byla ale koule!) A na americký týden se těším, spíš ale na javorový sirup ^^ Jen musím zaúkolovat rodiče, protože budu pryč (daleko od všech Lidlů :(((( )

    OdpovědětVymazat
  4. Také bych ty kýble mít doma nemohla-vím,jak by do mně zahučely jedna báseň a jak píše slečna Andrea,těším se na pondělí do Lidlu-je úžasný sledovat, jak to všichni hned píší, že si nakoupíme ta naše másllíčka, sirup, oříšky a batáty. Pak že fronty, než otevřou dveře obchodů vystávají jenom důchodci :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj holky! Nechtěla byste některá Syrovátkový protein WPC80 - Hmotnost: 2,5kg (samozřejmě nerozdělaný)? Koupila jsem si dva, ale tento protein mi vůbec nesedl (nevím, co je se mnou špatně :D spousta lidí si ho chválí). Mám k němu i příchuťové tablety. Nevím, kde jinde se zeptat, tak se omlouvám za spamík trošku :D

    PS:

    OdpovědětVymazat
  6. PS mi nějak uteklo :D ...chtěla jsem napsat, že ty máslíčka vypadají fakt výborně...těm se asi neubráním :P

    OdpovědětVymazat
  7. O nu3tion v poslední době slyším samé chvály a koukám, že i ty jsi udělala super nákup! :)
    O máslíčkách už jsem uvažovala, líbí se mi, jak jsou tekuté :) Ale bojím se, že bych se neovládla a ten kyblík zbaštila tak za týden :D :/ Proto pro mě asi bude rozumnější to z Lidlu, které už mě čeká v americkém týdnu! :D ♥

    Ta sleva je super! :) Budu mít narozeniny a rozmýšlím se, zda si koupit něco na sebe, nebo protein :D Takže kdyžtak děkuju za slevový kód :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono ty tekuté se nedaj zas tak dobře ujídat jako třeba ty z Lidlu nebo Marks and Spencer, co jsou hustší - což je asi i výhoda těchto :D

      Vymazat
  8. Mít tak více peněz, objednávám jako blázen.. ale vzhledem k tomu že jsem chudý student kterého pořád zásobují rodiče a musím si sama vyjít s tím co dostanu jako kapesné na měsíc, tak to vidím tak že mi bude muset stačit to jedno-dvě buráková másla z Lidlu dohormady cca za stovku.. i když mt doma takového kilového pašáka by byl luxus.. závidíííííím :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Zrovna mi dochází kokosák, možná vyzkouším tuhle značku, vypadá to jako dobrá koupě.

    OdpovědětVymazat
  10. Jojo, takové kyblíky bych brala hned ! Možná příště. ..chystám se do Lidlu, beru minimálně 10 máslíček, když je ten americký týden jen 2x za rok...takže spíš tak 12 :D
    Lucka ;)

    OdpovědětVymazat
  11. ještě že chodím na tvůj blog!!! hned jak jsem si přečetla o americkém týdnu dostala jsem skoro euforický záchvat :D moc se těším! přivstanu si v pondělí aby mi ho nikdo nevyprodal :D snad budou v pondělí zásoby na skladu!!!!
    ale stejně už jsem měla 2x domácí máslo. první bylo spíš drobivé ale moc dobré. a to druhé je tekutější ale už bych se po něm tak neutloukla. a navíc asi před měsícem jsem z něj měla kopřivku. možná to bylo na jahody. ale já nikdy ani na jedno alergická nebyla. vadí to moc mony kdybych jedla lžičku denně na kašičce i kdybych měla alergii?? (ale já nemužu mít :(((-přece se chystám na zásoby!:D)

    OdpovědětVymazat
  12. ooooo ty máslíčka! Asi budu muset už konečně opravdu objednat tenhle kyblík plný radosti :D jen mám strach, abych pak pořád nechodila s naběračkou, znám se, a navíc to kešu musí být neskutečná dobrota!

    OdpovědětVymazat
  13. Super nákup :) Nedávno jsem také objednávala u nu3tion a musím říct, že to mandlové máslo už nesmí na mé ranní kašičce chybět. Jinak na americký týden čekám už dlouho, takže zítra vyrážím na velký nákup!

    OdpovědětVymazat
  14. Ty kbelíky máslíček jsou dokonalé. :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)