středa 3. září 2014

Novinky i stálice od NAMAKANEJ.cz

Pár dobrot z tohoto eshopu jsem vám již představovala dříve (článek ZDE). Ale jelikož mi před pár týdny došla další zásilka a já se o ty své zásilky dělím moc ráda, tak vám nenechám uniknout ani tuto. Víceméně jsou zde podobné nebo stejné produkty jako posledně. Ale aby taky ne. Byly tak dobré, že prostě bylo třeba doplnit zásoby! A pár novinek k tomu taky přibylo :)


 Tyčinky všeho druhu!
Největší láska a závislost jsou flapjacky od Oat Kinga. Příchutě opravdu nejrůznější. V krabici jsem měla 10 kousků a každá byla jiná! A pořád tam nebyly všechny, co nabízejí. Některé jsou sice krapet přeslazené, ale to nic nemění na tom, že to jsou mé nejoblíbenější tyčinky. V nich alespoň ty ovesné vločky opravdu jsou! A příjdou vhod zejména ve dnech, kdy mi poklesne energie nebezpečně nízko a je třeba ji řádně doplnit :) Mimo ty jsou v okolí ještě další tyčinky - proteinový Flapjack, který mě tedy chuťově naopak nezaujal vůbec. Zato ostatní proteinovky
a wellnes oats cake již bodovaly. Müsli tyčinky přišly jako dárek navíc. Taktéž neurazí, ale flapjack je prostě flapjack! :D



 Jeden z mnoha ♥ - tento padl první :)


 Pořádná dávka energie
Sacharidové iso gely si stále šetřím na nadcházející závody Spartan Race, kde jistě přijdou vhod. Práškový ionťák se taky neztratí a co mě nejvíc zaujalo jsou energetické kofeinové žvýkačky! Fakt totiž fungují a určitě budu shánět další. Pomohly mi nejen při mém prvním
16Km běhu :)


 Proteinový pudink
To je pro mě snad jeden z objevů roku. Pudink miluji a když si jej můžu dopřát téměř neomezeně, jako tomu je u tohoto, tak je to o to lepší! Tenhle pudink je prakticky jen plný bílkovin, ale chutná výtečně. Karamelová verze se mi osvědčila, takže byla jasnou volbou. Jahodovou jsem testovala prvně. Není špatná, ale karamel je karamel :) Ačkoliv by se měl míchat ve vodě či v mléku, já jej nejradši přidávám k troše tvarohu spolu s mlékem. Báječně to ten tvaroh ochutí. Pak už jen stačí přidat nějaké ty oříšky a kakao či karob a jsem spokojená :) Někteří z vás si posledně stěžovali na cenu za jedno balení. Ve skutečnosti to ale není vůbec tak zlé - balení obsahuje 300g a na jednu porci například sama využiji jen 1-2 lžičky (k dochucení tvarohu). Pokud byste si dělali samostatný pudink, tak využijete zhruba 30g, což pořád není moc.
Navíc majitelé eshopu i posledně nabízeli slevu, kterou by možná bylo možné využít i nyní :)


 Sušenkový a čokoládový ovesný zázrak
Druhým největším objevem je zaručeně tato sypká ochucená ovesná směs od Oat Kinga. Určena původně na přípravu koktejlů. Za mě se nejvíce hodí do ovesných či jiných kašiček, palačinek, lívanečků a jiných dezertů, kterým dodá báječnou chuť! Zejména sušenková příchuť,
a i proto jsem si ji opět objednala ve velkém balení. V tom menším jsem se pak rozhodla vyzkoušet příchuť "big tasty chocolate", tedy extra čokoládovou. Ta má taky co do sebe, ale na sušenkovou zaručeně nemá! :)




71 komentářů :

  1. Mončo, ty ty firmy oslovuješ nebo ti produkty zdarma zasílají samy? :)
    Kdybys měla vybrat jednu tyčinku z těch, co tam prodávají, která by byla ta nej?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žándé firmy sama nesolovují - pokud mi někdo něco posílá, tak je to na základě toho, že mě nejprve oni sami osloví :) Ale v tomto případě jsem si větší část platila a objednala sama ;) Z těch tyčinek je určitě nej ten flapjack...jak jsem psala. A z proteinovek mi dost chutnala i ta CFM 34 co je na fotce :)

      Vymazat
    2. No já myslela konkrétní příchuť víš ;) jak tam máš, že některé jsou přeslazené a to já nerada..
      díky, tak já mrknu, jestli to mají na ronnie.cz, budu odtamtud teď objednávat, tak ať zkusím něco nového.:)

      Vymazat
    3. Chutnalo mi dost arašídové máslo nebo banánový či čokoládový :)

      Vymazat
    4. CFM je boží ta banánová! Jako jde cítit, že to je umělina a normálně mi to nechutná, ale teda mooc :) Prostě lepší banánek :))

      Vymazat
  2. Už jsi mě nahlodala! Na proteinový pudink a tu směs cookies&cream se už pomalu chystám :))
    I když zatím úspěšně oddaluji, nedávno jsem objednala dle tvé recenze másla z aso.cz, a jsem hrozně spokojená :))

    http://mywaytofitness.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. o tom pudingu hodně uvažuji a taky o walden farm sirupu =) karamel to je moje. Ale vadí mi platit poštovné a kartou se bojím :/ .. a to poštovné mi vydá za další výrobek

    OdpovědětVymazat
  4. Hm to se to chlubí když člověku pošlou za reklamu věci zdarma, to bych si taky nechala líbit..nojono,můžeme jen závidět. ale mohla bys to aspon upřímně k těm všem opakovaným tvým novinkám a rubrikám aspon napsat,že to máš teda zadarmo,pro nás ostatní, kteří hold musíme cálovat z vlastního..:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to zadarmo, obejdnávala jsem sama ;) Dostala jsem pár dárečků, ale to je vše ;) A i kdyby, tak co to na tom mění? Můj názor je vždy stejně upřímný a píšu o všem. O věcech které koupím sama i o těch, které dostanu. A že těch koupených za mé peníze je teda mnohem víc!

      Vymazat
    2. A co jako? Jakože když je to zadarmo chutná to jinak nebo co? Tak si taky založ blog, vypěstuj si čtenářskou základnu a věnuj mu svou pozornost a možná se ti taky zadaří...ale asi ne protože když máš v hlavě negativní závistivé myšlenky, tak to k člověku nic dobrého netáhne ;) Měj krásný den mimochodem.
      Moni, až budu mít po závodech, rozhodně se vrhnu na ty kings oats tyčinky. Slintám pokaždé je někde vidím :D

      Vymazat
  5. No jo věcičky jsou to krásné.. všechno vypadá lákavě.. jen kdybych měla stálý příjem jako ty.. to by se hnedka líp objednávalo.. vzhledem k tomu že jsem chudý student tak si tolik vyskakovat nemůžu.. :-/
    Můžu se jen zeptat, na kolik tě celá ta "sranda" vyšla i s dopravou?
    Jinak jediné co jsem z těchto dobrůtek kdy měla je právě ten proteinový flapjack který jak píšeš ti moc nechutnal.. já se ho nemohla užrat jak byl skvělý.. holt každý má jiné chutě..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nestačím se divit, jací závistivci se najdou a ještě se litují. Zamyslete se nad sebou, lidi. "jen kdybych měla stálý příjem...." "jsem chudý student" a bla bla bla.... Taky jsem student, rodiče mi tyhle "srandy" opravdu neplatí, ale vydělávám si po brigádách jak se dá, abych si alespoň něco navíc při té škole mohla dovolit.
      A navíc, Monča třeba nevyhazuje peníze za chlast a cigarety, stejně jako já... Lidi z okolí se vždy diví, kde beru peníze na tohle a tohle, ale už jim nedochází, že oni sami ty prachy prostě pomalu každý večer/víkend vyhodí v hospodě/baru apod.
      Nebo další příklad... předražená kosmetika, rádoby značkové kabelky apod. jsou v tomto případě asi taky mimo. A mohla bych pokračovat milionem věcí, které dělají ostatní lidi a pak jim třeba nezbývá na toto.
      Každý má holt jiné priority a peníze ti donekonečna nikdo podstrkovat nebude. Vydělávat se dá v každém věku.
      Přeji hezký zbytek večera, a Moni, bezva věci. Úplně se mi na všechno sbýhají sliny a vážně přemýšlím o objednávce, která asi nebude nejmenší :D

      Vymazat
    2. Už se mi začínala vařit krev, ještě že Tereza N. obratně shrnula všechny moje chystané argumenty, hlavně alkohol a cigarety jsou podle mého názoru na vině veškerých "chudých studentských" životů ;)

      Moni, ta objednávka je super. Nejvíc se mi líbí asi ty flapjacky (co jinýho :D), ale ani ovesná sušenková směs nevypadá k zahození! Měj se krásně.

      Vymazat
    3. Proč mě nazýváš závistlivcem??!! Já to Monče přeji, nenapsala jsem nic špatné na její adresu, vydělává a může si to dovolit..
      A ty artyčoku co o mně víš? Nekouřím, nepiju, ale peníze nemám protože mám další 3 sourozence a mamka je na nás sama, otec mi umřel když jsem byla malá, nemáme ani staré rodiče takže mamčin příjem živí 5 lidí a já studuji a většinou co vydělám popři škole na brigádě tak dám mamce na domácnost aby to vůbec utáhla, takže já to Monče přeji a je mi líto že si také nemůžu nic dovolit, nechápu proč by člověk nemohl vyjádřit svůj názor a vy dvě se tady hned vrháte se svými argumenty a nevím čím vším...
      Kosmetiku nekupuji ani drahou ani žádnou, nemaluji se protože na to nemám prachy, oblečení nenosím značkové ale nakupuji u vietnamců, a výjimečně jsem si udělala radost když jsem si koupila ten flapjack který mi moc chutnal.. běžně takovéhle dobrůtky nemám a mít asi tak brzo nebudu...
      Nic o mně nevíte tak se do toho neserte, já se ptala Moniky na kolik peněz to vychází, tak nereagujte laskavě za autorku!!!

      Vymazat
    4. Ten kdo ve dvaceti žije jako duchodce bez pořadného studenského života nočních party je chudák největší. Zjišťovat podle letáků, kde maj v akci banány a rozplývat se nad žrádlem je totální ubohost.

      Vymazat
    5. Aneb každý druhý lékař je v podstatě ubožák, jelikož na medině se těch nočních párty moc stíhat nedá ... :)

      Vymazat
    6. Ubohý je podle mě zejména ten kdo hodnotí druhé aniž by je znal.. nevíte nic o mé situaci a tak se do toho nepleťte a nekomentujte to laskavě, já se s váma bavit nehodlám... je mi jedno zda na vás působím jako ubožák nebo ne, spíš je smutné to jak opovrhujete lidmi kteří nemají peníze, ale to je vaše věc... ztráta času to tady s vámi rozebírat..

      Vymazat
    7. Tak kamarádko, pokud tady pořádáme Festival chudinek, tak si uvědom že nejsi v galaxii sama. Moje máma je samoživitelka, mám třicetiletou postiženou sestru a sedmiletýho bratra, otec se o nás nikdy nestaral a před pěti lety zemřel. I já studuji, brácha teď nastoupil do první třídy. I přesto ovšem necítím potřebu tady v komentářích sama sebe oplakávat. Pokud nakupuješ u Vietnamců, asi tak chudá nejsi, vzhledem k tomu kolik za ty šmejdský hadry chtějí, a popravdě absolutně nerozumím tomu co sleduješ těmi komentáři, pokud na ně nečekáš reakci. "Kdybych měla stálý příjem", "Já jsem chudý student"; navíc připadá ti že tu někdo opovrhuje lidmi kteří nemají peníze? Z celé té duchaplné skvadry komentářů jsem nic takového nevyčetla. Popravdě opovrhuji pouze lidmi, jejichž rekreačním sportem je sebelítost. Pokud chceš stálý příjem, najdi si práci. Pokud nechceš aby ostatní čtenáři reagovali na to co píšeš, piš Monče e-maily a ne komentáře. A můžeš-li mi splnit jedno miniaturní přání, zkus omezit používání tří teček za každou větou. Působí to nevyzrále a emařsky.
      Přeji krásné budoucí dny, více pozitivity a nadhledu.
      E.

      Vymazat
    8. Podle mě je spíš nevyzrálé od tebe komentovat styl psaní když se tady řeší něco úplně jiného... takže NE takovou radost ti neudělám.. tečky si budu pstá dál.. nechápu proč na mě tedy reaguješ když jsi myslíš že jsem ubohá.. Tak se na mě vyser!!! A když člověk nemůže napsat ani nic o sobě tak jako co to tu má každý jen komentovat: "krása, super jídelníčky Moni, hezký, dík za inspiraci, držím palce, jen tak dál" a nevím co ještě ??? Tak držme hubu všichni když se tady člověk nemůže ani o ničem bavit!
      A v tom prvním komentu jsem se zas tolik nelitovala, to jsem dopsala až poté co na mě holky zaútočily svými komentáři...

      Vymazat
    9. Něco jiného je se o něčem bavit a další věc je čekat, že tě někdo bude litovat, když už ti sebelítost nestačí. Nevím, odkud jsi vzala, že opovrhuji lidmi, kteří nemají peníze. Opovrhuji pouze těmi, kteří se litují až na půdu místo toho, aby teda začali dělat něco pro to, aby ty peníze měli.
      Vylož si to jak chceš, stejně to nejspíš opět nepochopíš. Ale co kdyby náhodou. T.

      Vymazat
    10. A jak můžeš vědět s jakým záměrem jsem to psala? Napsala jsem že jsem chudinka, litujte mě? NE! Nic takového.. jen jsem zmínila svou situaci pouze v jedné větě a na tom nevidím nic špatného a dále jsem se ptala Monči kolik to stálo.. to je vše.. o tom že si nekupuji značkovou kosmetiku a oblečení jsem se rozepsala až později, když jste mě začaly napadat..
      A to co píšete chápu, nejsem debil, studuji farmacii na VŠ takže jsem naprosto gramotná.. (a teď mi zas začnete psát že se už nelituji, ale jak se vytahuju že studuji farmu, ne snad? :D :D)

      Vymazat
    11. No to je normálně strašný, pryč s takovými komentáři, že ti není trapné tohle napsat!:
      jen kdybych měla stálý příjem jako ty.. to by se hnedka líp objednávalo.. vzhledem k tomu že jsem chudý student tak si tolik vyskakovat nemůžu.. :-/
      Můžu se jen zeptat, na kolik tě celá ta "sranda" vyšla i s dopravou?

      Vymazat
    12. A tobě že není trapné se furt jebat do druhých, hleď si laskavě svýho a neser se do mě a mých komentářů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Vymazat
    13. Teda, tady se nějak rozjel Anonym-farmaceut :D Ty sem chodíš denně jen abys kontrolovala jestli někdo reaguje na Tvá moudra, ne? :D Fakt děvče, můžu se jen smát. Na tom že studuješ farmacii není nic k vytahování drahá, inteligentní dospělou osobu to z tebe, jak vidím, neudělalo. Tak snad jednou vyrosteš. Měj se hezky, Michaela

      Vymazat
    14. Aaaa tak už je to tady, jsem věděla že to někdo napíše jak se vytahuji. No jo tak člověk aby se ani nelitoval ani nevytahoval tak to raději držme huby a nebavme se o ničem ne?!! Tobude nejlepší.. Ach jo, s váma se člověk nasměje.. :-)

      Vymazat
    15. Prepáčte dievčatá že aj ja sa do toho montujem, ale nezdá sa vám že sa tu všetky rad radom chováte ako piče? Moj osobný názor je že prvý anonym sa vyjadril celkom normálne, nezdá sa mi že urážlivo alebo trápne, ale každý má na tú vec iný názor, ale nech je pravda kde chce, to že stále tu VŠETCI komentujete z vás robí dementov komplet. Ak to neurobila Monika, že by zablokovala pridávanie príspevkov, tak sa ponúkam ja, proste kto teraz ešte k tomu niečo napíše tak je trápny idiot a uvidíme či debata bude ukončená :-)) Ak sa niekto ozve ešte po tomto tak je asi vážne na hlavu. Pekný večer dievčatá :-)

      Vymazat
  6. Super dobroty, proteinové tyčinky CMF jsou moje nej stálice, ještě mě žádná příchuť nezklamala a poměr živin mi vyhovuje. Ty žvýkačky jsem dnes přihodila do košíku v konkurenčním eshopu, když jsem objednávala protein, ale nakonec se mi nějakých 50 Kč zdálo za pět kousků hodně a neobjednala jsem.Ale věřím, že to účinné je, tak třeba příště neodolám :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Holky, co ta závist tu?! Až budete psát vlastní blog takovéhleho rozsahu, uvidíte, kolik to sežere času a ta odměna v podobě pár dárečků navíc je jen takové milé zpestření... Co by změnila informace, jestli to bylo zadarmo nebo ne? Přejte to Monče přeci a nebuďte takové "zapšklé" ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Dekuji za typ Mončo! Zrovna mi došly mé oblíbené flapjacky od Lifefood tak vyzkouším objednat tyto :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mončo prosímtě, bude recenze na másla od Nutspread? A není třeba nějaká šance na slevu pro čtenáře? Chtěla bych si totiž od nich objednat, ale nestihla jsem to, než podražili :(
    Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tiez som chcela objednavat aj som im pisala ci nedaju zlavu ale nie, nechcu dat zlavu, vraj orechy teraz samy o sebe podrazili tak museli aj oni zdvihnut ceny.. podla mna sa neoplati vyhadzovat peniaze, radsej si urobit vlastne doma.. mozno ak teraz nebudu ludia objednavat kedze podrazili tak opat casom zlacnia, ktovie.. :))

      Vymazat
    2. Recenze bude, jakmile je dotestuji...ještě mi pořád zbývají dva kousky na ochutnání :) Ale snad to výjde někdy během příštího týdne ;) Slevu bych taky pro vás ráda zařídila, ale nevím, jestli to bude možné.

      Vymazat
    3. Ja som sa pytala ci poskytuju zlavy a oni povedali ze ich ceny su dost priaznive aj bez dalsich zliav takze zlavy neposkytuju ziadne.. :-/

      Vymazat
  10. Vždycky obdivuju ty tvoje nákupy! :-D Ale proč ne, člověk by si měl umět udělat radost :-))

    OdpovědětVymazat
  11. Zase samý chemický jedy.

    OdpovědětVymazat
  12. Super :) Pěkný příspěvěk, Mončo. Taky možná něco vyzkouším.

    A nejvíce připomínek mají anonymní a pak ti co si stěžují, že na něco ,,nemají"..... Nechte si odpojit internet (hned pár stovek měsíčně ušetřeno), prodejte počítač z kterého píšete a můžete si dopřát dobrůtky jako naše Monča :)

    Hezký večer všem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si je můžu dopřát, ale nechci si huntovat zdraví

      Vymazat
    2. Pěkně hloupý komentář. Pokud třeba studuji vš, vše je řízeno přes internet, takže tohle nepřipadá v úvahu..

      Vymazat
  13. Ahojky, ty kofeinové žvýkačky lze sehnat téměř v každém věrším supermarketu x) Už jsem na ně narazila jak ve velkém Albertu, tak v tescu nebo kauflandu, takže není třeba objednávat x) Cenově se ohybovaly něco přes 30 korun x)

    OdpovědětVymazat
  14. Já třeba monice nezávidím,ale když si otevřu její nákupy nenákupy, je tohle dost komerční blog..:( ale chápu jí, za pár napsaných písmen dostat dneska dobroty zadarmo by zlákalo asi většinu a za takto lehce vydělané peníze si pak hold může dovolit kupovat i tohle no...najde se už jen málo blogů,které nejsou takto "podplacené"...škoda, ale je to každého věc..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem podplacená jo? Nevím, kde na to pořád všichni chodíte. Vždyt píšu o všem, co si nakoupím. A že ráda objednávám z nejrůznějších eshopů? To pak znamená, že je to hned komerce? Ano, občas něco dostanu, ale jak už jsem psala - převážně vše platím ze svého. A názor vždy píšu upřímný. Nikdy bych nechválila něco, s čím jsem nespokojená. Stejně tak bych nikdy nepřijala zdarma něco, o čem vím, že se mi nelíbí a že by mi to nevyhovovalo. Proto se pak může zdát, že chválím vše ;)

      Vymazat
    2. Možná, že kdyby milá anonymní pisatelka měla blog, který by četlo tolik lidí jako ten Mončin, viděla by, kolik nabídek na maily chodí, a z těch je pak potřeba vybírat. Kdyby Monča byla "podplacená", vzala by každou kravinu jen protože je to "zadarmo" a vypadalo by to tady úplně jinak, než teď.

      Vymazat
  15. Aach, vždy ma dosť sklame, keď vidím takéto typy komentárov a skutočne tých ľudí nechápem. Každý máme svoje príjmy a každý jeden z nás si za to kúpi to, čo uzná za vhodné. Niektorí radi investujú do oblečenia, iní zas naopak si dajú záležať na kvalitnom jedle. Myslela som si, že takéto typy komentárov sú časté len na módnych blogoch, ale zrejme už bude pomaly zlé aj to, keď urobíš recenziu na výrobky, ktorou môžeš pomôcť iným v tom, či si danú vec kúpiť alebo nie. Ja tieto recenzie veľmi oceňujem a už veľakrát sa stalo, že som si a základe nich potom kúpila výrobok a skutočne sa mi osvedčil. Niektorí ani netušia, koľko práce ti vôbec dá to všetko vyfotiť a napísať tak, aby to nebolo odfláknuté a aj keby si to dostala zadarmo, tak si to úplne zaslúžiš. Myslím si, že väčšina z nich by hneď takú ponuku prijala keby mali možnosť. A skutočne by mohli oceniť aj to, že si presne ten typ osoby, ktorá nenapíšu kladnú recenziu na niečo, čo ti v skutočnosti nechutí. Takže z tých komentárov si nič nerob hlavne, každému aj tak nevyhovieš a vždy sa nájdu takí, ktorí začnú rýpať už pomaly za hocijakú drobnosť ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Služba blogger je zdrama. Nikdo vám nebrání psát svůj blog a když budete mít dostatek čtenářů, třeba vám také někdo něco pošle k odzkoušení.. I když pochybuji, že by blogy plné hořkosti měly úspěch...
    Vzpamatujte se, každý má v životě období, kdy si nemůže moc věcí dovolit, ale to neznamená litovat se, závidět ostatním a kopat kolem sebe přeci. Buďte pozitivní a ono se vám to odvděčí ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Všechno to vypadá tak krásně! Hlavně pěkně zabalené, ale s politováním nutno podotknout i tu skrytou stránku věci. Bohužel výrobci jako jsou Nutrend se zpočátku tváří velmi profesionálně, ostatně ale kdo dnes ne, ale jakmile nahlédnete na složení, nestačíte se divit, co všechno tam najdete. Asi nejhorší bych jmenovala ztužený tuk, (o denaturovaných bílkovinných tyčinkách typu Low-Carb teď mluvit radši nebudu). Čím dál více studijí dnes odhalují ztužený tuk, jako pomalého a nenápadného zabijáka. Má na svědomí hlavně zvýšený cholesterol, obezitu a následné infarkty. Tím, že je tahle "zázračná" metoda resp. ztužování absolutně nepřírodní, vybere si svou daň i při trávení a celkovém vstřebávání. Tělo s tím bojuje a v zásadě tento tuk ani nevyužije a rovnou jej uloží. Časem začne zanášet cévy a ejhle, vysoký cholesterol a zdravotní rizika na světě!
    V podstatě tu nechci nic ani nikoho hanit. Každý máme rádi něco jiného a každému vyhovuje něco jiného. Také si sem tam uloupnu kousek té čokoládky, ale alespoň koukám a čtu obaly. A radím vám všem, od ztužených tuků ruce pryč! Neprojeví se dnes, ani zítra, dejte tomu ale pár let a uvidíte...A co je nejsmutnější, toto mají být produkty pro aktivní jedince, ty co dbají na zdravý životní styl, kdyby chtěli ztužený tuk, mohli by si jít rovnou koupit delissu vedle do krámu.
    Mončo, tím ti ale určitě nechci negativizovat komentáře. Jen poukázat na možný fakt, který by jsi jako sportovec měla zvážit ;)
    Pěkný den a blog je super! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že tohle není 100% clean, neboli extra zdravé. Ve všem něco je a bude. Ale to mi nevadí. Možná ted budu znít, jako že si nevážím svého zdraví, ale já nevidím důvod, proč bych si nemohla tohle občas dopřát, když mám na to chut. Už tak jím oproti převážné části populace dost zdravě a pořád je tohle lepší než některé jiné potraviny. Upřímně si nemyslím, že by to mělo až tak razantní zdravotní následky, když zvážím svůj životní styl jako celek ;)

      Vymazat
  18. proteinový puding vypadá opravdu skvěle! o tomto e-shopu jsem ještě nikdy neslyšela, musím na něj zabrousit :)
    a tyto flapjacky také naprosto zbožňuji, kdysi je domů přitáhla mamča odněkud a mohla jsem se jich užrat :)

    OdpovědětVymazat
  19. ahoj, už jsi mě také nakazila. Puding už mám doma, jen s příchutí vanilky a je perfektní! :) jen se chci zeptat, asi jsem přehlédla recenze na máslíčka, které jsi objednávala a dávala fotku na instagram? pořád sleduji, kdy přiletí článek s recenzí, protože bych si také chtěla objednat, tak čekám na tvůj názor :) děkuji za odpově'd :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. recenze bude! Snad příští týden. Pořád mi ještě zbývají dva kousky na otestování :)

      Vymazat
  20. Mmm tak tam bych si rozhodně vybrala!
    Oat King je největší dobrota, nejradši bych vyzkoušela úplně všechny příchuti flapjacků! A láká mě i ten puding, nedávno jsem měla od Kompavy gainerový a to byla neskutečná dobrota, takže mě láká i tento :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělěj objednávku u nas na shopu od kud to Monča má WWW.NAMAKANEJ.CZ , do poznámky napiš sleva díky tomutu blogu a cenu vymslíme .-)

      Vymazat
  21. Flapjack jsem měla zatím jen jednou a chutnal mi moc :) Taková zásobička by se mi líbila, to bych si pochutnala
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Na ten puding mám zálusk už dlouho, ale nějak jsem se ještě neodhodlala :-)

    Add žvýkačky - nefungují na každého :-D A některým (jako třeba mě), po nich může být pěkně zle :-)

    Jana

    OdpovědětVymazat
  23. Moni, kdybys měla porovnat flapjacky od Wholebake (určitě znáš) a tyto, které se ti zdají lepší? Já ty od Wholebake miluju (hlavně pekanový :)), i když některé jsou taky dost sladké, ale ráda pořád zkouším nové :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty od Wholebake jsou taky výborné, ale tyhle bych řekla, že lepší! :) Navíc mají více příchutí a hlavně teda hodně zajímavé příchutě :)

      Vymazat
  24. Děkujeme Mončo za krásnou recenzi a ano, jak tady někteří z vás píšou , monča si velkou část platila opravdu sama ! Ale to co pro nás dělá tak si samozřejmě zaslouží jak lepší ceny, tak hlavně i dárky .-)
    A jak Monča říkala , pokud chcete lepší ceny , napište nam do objednávky do poznámky Sleva diky Fitness as a Lifestyle a dohodneme se na cenách .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kolik % by prosím byla sleva? ať si spočítám, zda se to vyplatí

      Vymazat
    2. Jak "nečekané" na tohle už neodpoví, žádná sleva není..to je stejné jako s firmou s těmi másly, jak si udělali u Moniky reklamu a pak akorát zdražili..
      Nemám ráda takový přístup..

      Vymazat
    3. Jo souhlas s anonymem, ta firma s masly je take pekne vychcana, nebrat nic!!!!!!!!!

      Vymazat
  25. Tak tohle je ráj ! Mít na kontě nepotřebných pár tisíc, vyzkoušela bych všechno ! :D

    OdpovědětVymazat
  26. Ty jo, tak jsem koukla na jejich stránky a musím říct, že bych si z Namakanej.cz vybrala nejmíň 90% všeho co nabízí =) Mít takovou možnost, ale třeba se mi jednou poštěstí a objednám si něco od nich. Jinak ty Oat King znám, už jsem je také chutnala a jsou moc dobré;) Flapjacky jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  27. Na ty kofeinové žvýkačky se mrkni v Tescu ;) u nás jsem je tam třeba viděla ;) ..Míša

    OdpovědětVymazat
  28. Ježiš některé komentáře mi drásaj nervy... Mně přijde, že někteří nevidí co je za takovým blogískem práce (málokdy se mi podaří článek napsat do hodiny.. když to nejsou jen obrázky - a úpravu jich ani radši nepočítám, tak ani do dvou .D) a že ne všechno, na co napíšeme recenzi dostaneme zadarmo.
    Jen málo co z toho. A taky ne všechno bereme :-)

    No ale k článku - seš potvůrka, pořád mě s těma oatking výrobkama lámeš, všichni si je tak strašně vychvalují! Asi taky nepodlehnu :) A tak mám specifický dotaz: které jsou nejlepší? At neprohloupím! :)

    Díky moc a pevný nervy :))

    OdpovědětVymazat
  29. Vypadá to všechno moc hezky :) Já si poslední dobou nejvíc ujíždím na Flapjack - meruňka a mandle :)

    https://www.facebook.com/fitnessreceptyy

    OdpovědětVymazat
  30. Právě tady ty flapjacky od Oat King chci dlooooouho vyzkoušet. :)) Díky za tip. ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Ten protein pudding znie fakt super!!! Ale vyskúšať by som chcela Oat King
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  32. Jestli chcete vyzkoušet Oat King flapjacky, tak je mají na www.lekarna.cz, za vyzvednutí v jedné z lékáren se platí jen 19 korun. Já jsem to tak třeba udělala, poštovné u mě hraje velkou roli.

    OdpovědětVymazat
  33. Mnam, karamelovej protein pudding je nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  34. Undeniably consider that which you said. Your favourite
    reason appeared to be on the web the simplest thing to remember of.
    I say to you, I definitely get annoyed at the same time as people think about worries that they just don't realize
    about. You controlled to hit the nail upon the highest and also outlined out the entire thing without
    having side effect , folks could take a signal. Will likely be back to get more.
    Thanks

    My homepage ... cleveland air conditioning

    OdpovědětVymazat
  35. áá, ten sušenkovej oat king mě opravdu láká, pořád ho tak chválíš :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)