čtvrtek 2. října 2014

Co nového ve světě zaneprázdněné blogerky?

 

Tak nějak mám pocit, že vám tento článek dlužím dřív, než se pustím do nějakých dalších příspěvků
o jídle, novinkách či nákupech. Pořád se něco děje a uznávám, že mi i trochu chybí ty doby, kdy jsem spoustu svých zážitků sdílela pravidelně i zde. No, je to všechno teď trošku hektické, ale na druhou stranu to přesně takto miluji nejvíc ♥ Ten pocit, že pořád něco děláte. Něco smysluplného, co vás dělá šťastnými a zaplní vaše dny do poslední minutky. Konečně to zase dostalo ten správný rozměr :) Blog
a můj online život je pak bohužel až na druhé koleji, ale přece je jasné, že reálný svět musí mít vždy přednost, no ne? :) Dneska tedy jen tak odlehčeně, ze života, ať to tu zas trošku oživíme :)
 


 
Nestíhám, nestačím, pořád někde běhám
Ano, některé dny jsou bohužel krapet hektické. Kvůli dovolené a kvůli tomu, že již od srpna jsem snad každý víkend někde mimo domov (závody, závody, oslavy, návštěvy rodiny, další oslavy...), pak trávím v práci prakticky denně 12hodin (i s pauzami ale ;) ) a doháním, co se dá.
K tomu další lekce na onlinefitness, malé povýšení aneb další povinnosti v práci a tak...půlku týdne spím doma, půlku u přítele, o víkendech kolikrát ještě úplně někde jinde :D No už se nemůžu dočkat, až se přestěhuji do Ostravy, kde pracuji a nebudu muset dojíždět - takže ano, novinka č. 1 je plánované stěhování, jupíí! :) 


Sparťanuji a závodím
Konečně jsem také úspěšně dokončila všechny úrovně závodu Spartan Race a získala vytouženou trifectu :) Na posledním závodě v Bořeticích jsem se byla jen podívat jako divák a podpořit přítele a klientky. Každopádně mi to přirostlo k srdci ♥ Příští rok těchto závodů také plánuji spoustu a nejen tyto. Přihlášena jsem již například i na pražský půlmaraton, který se koná na konci března! 
 
 
 
 
Abych byla na příští sezónu připravená, tak začínám s podzimem opět spíše silově-kondiční tréninky jako jsem jela loni. Musím uznat, že vážně cítím tu pauzu, co jsem si od nich dala - přes léto jsem více běhala, dělala lekce jumpingu, HIITu a jela spíše až na výjimky s lehčími vahami nebo úplně bez. Po včerejším pořádném tréninku vím, že na té kondici a hlavně síle je třeba zase zamakat. Holt pořád je třeba se někam posouvat! :) 
 
A musím si udržet své výsledky na sparťanovi! Mimochodem - nevěřila jsem svým očím, ale podle oficiálních stránek jsem v kategorii open (existuje kategorie elitní a pak ten zbytek - tedy open) mezi ženami 20-24let první! A mezi všemi ženami pak na 10. místě! A spousta mých kamarádek a spoluzávodnic je hned za mnou. My holky prostě válíme! :)




Rozšiřuji vzdělání
Když pominu autoškolu, kterou se mi zatím nepodařilo ukončit (ano, uznávám, i já nezvládla praktickou zkoušku z jízdy...už 2x) - to jen abych se pořád jen něčím nechlubila :/ - tak se snažím vzdělávat i dále. Na nějaké samostudium teď moc času nevyšlo, ale už v listopadu to zase rozjedu! Jeden víkend mě čeká zajímavý na nabitý kongres od 3D fitness v Praze. A hned vzápětí započnu konečně i vysněný kurz poradce
pro výživu! Mluvím o tom už snad tři roky a konečně jsem se k tomu dokopala...lépe řečeno byla jsem dokopána přítelem, který mi to prakticky nařídil po tom, co jsem o tom mluvila :D Už teď se moc těším! :)


*****

No a to bude tak ze života zhruba vše :) Co se fitness dále týče, tak teď možná budu trochu upravovat svůj jídelníček (lépeřečeno již jsem upravila, ale uvidíme, zda to tak zůstane)...avšak rozepisovat se zatím o tom moc nechce, uvidíme jak to bude v průběhu dalších týdnů :)
Již brzy bych chtěla přidat i nějaké další Food Inspiration a konečně už nejpozději zítra i to, co jsem nakoupila na Krétě. Plus je pár dalších věcí
v záloze, takže se určitě můžete těšit!

PS: Všimla jsem si, že jsem byla nominována v soutěži Blogerka roku...a tak i když to teď krapet zanedbávám...tak kdyby se vám chtělo hlasovat, tak určitě budu ráda :) Hlasovat můžete ZDE pro můj receptový blog a ZDE pro tento oficiální.
 





21 komentářů :

  1. Super článek.. takový odlehčení, nenaplněný jídlem jako vždy, ale takové jsou právě moc prima..
    Jinak co znamenají ty kolonky u těch výsledků open, třeba to Sex 10, Age 1? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znamená to, že v kategorii mezi ženami (tzn. podle Sex = podle pohlaví) jsem 10. a v kategorii podle věku (=age) jsem 1. :)

      Vymazat
    2. aha,díky za vysvětlení :)

      Vymazat
  2. Cjtela jsem se zpetat jake prvni jidlo sis doma uvarila po navratu z dovolene? Tipuji - ovesna kase? Nebo neco jineho? :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No první jídlo jsme měli u přítele hovězí vývar :D A ráno pak myslím vločky s jogurtem, arašídovým máslem a ovocem :) Doma jsem si pak už na snídani dělala další den kaši :)

      Vymazat
  3. Tyjo, Monco, ty jsi proste borec!!:) megagratulace k prvnimu mistu ve tve kategorii!!!
    Ja trifectu neziskala, ale pristi rok to mam v planu, protoze ten spartan mi taky prirostl k srdci :)
    A moc hezky clanek, uplne je z nej citit tva spokojenost a tak to ma byt!!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš to hezky nabité. Z té autoškoly si nic nedělej. Můj krasavec je nejlepší řidič jakého znám a udělal jízdy až na potřetí ;) Na kurz poradce pro výživu se taky chystám několik let, letos na jaře už si to snad taky splním :) Hezký den

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Moni. Myslím, že z článku vyplývá, že se ti v životě daří a to je skvělý! Gratuluji k Trifectě! Je to skvělý výkon, absolutně nechápu, jak to jako ženská můžeš zvládnout. Moc tě obdivuju :-) Manžel byl letos na dvou Spartanech - v Bratislavě a teď v Bořeticích. Mimochodem jsem tě tam zahlédla :-) Byla jsem se tam taky podívat jako divák a opravdu vás všechny moc obdivuju, protože když jsem viděla ten zablácený potok, kterým se všichni hned na začátku brodili, absolutně jsem nechápala, jak se někdo dobrovolně může do takového závodu pustit. A co si musela potom doma vytrpět moje pračka :D Můj muž chce příští rok taky pokořit Trifectu, letos už to nestihne. Jsem na něj moc pyšná, je podle mě fajn mít v životě osobní výzvy, které nás posouvají dál - fyzicky i psychicky. Měj se a ať se ti daří! Peťa

    OdpovědětVymazat
  6. Moni gratuluji k pěkným výsledkům!

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji a máš hlas:) Nikol

    OdpovědětVymazat
  8. Wáu, týjo seš skvělá s těma výsledkama ze Spartana. Já jsem byla taky podpořit v Bořeticích přítel, běžel teď poprvé a příští rok chce zaběhnout všechny 3 :). A chce, abych aspoň ten nejlehčí zkusila s ním, tak uvidíme :)
    Seš fakt úžasná!
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Máš to teda pořádně nabité! Ale taky jsem kolikrát radši, když je volného času tak málo, až si ho pořádně vážím :D
    A ten Spartan race? Co k tomu říct....jsi neskutečná a máš můj obdiv! A doufám, že se tam příští rok chystáme, pro mě to bude poprvé:)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluju k trifectě, jsi fakt dobrá a to tabulkový umístění, klobouk dolů!
    Tak ať se ti daří na výživovým kurzu, ať tě to baví a co nejrychlejší stěhování :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pekne, gratuluji ke Spartanum. Ja osobne mam taky rada, kdyz jsou dny nabite, ze se clovek nezastavi, pak vyuzivam fb blogu jako maly denicek, i tak ale drzim pravidelnost blogu, za coz jsem na sebe hrda! Jo, a take se tesim na nove zpusoby stravovani, prijela jsem do Francie a jsem poradne mimo, nejak se nemuzu zaklimatizovat a taky by uz meli zavrit tu zmrzlinarnu :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  12. Nic si z té autoškoly nedělej. Na potřetí to už určitě dáš,věř mi. Také jsem tu praktickou část dvakrát nedala a tehdy mě to dost sebralo. Na potřetí se nade mnou ten zkoušející instruktor smiloval a dal mi to. No teď autem jezdím bezproblému i pracovně ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Gratulace k trifecte, je vidět, že se opravdu nenudíš. Jinak já absolvovala kurz poradce pro výživu a stejně mi přijde, že nejvíce toho vím z toho co si sama zjistím a ze svých zkušeností, takže podle mě to pro tebe bude asi jenom o tom papíře i když nějaký zajímavosti se určitě dozvíš.

    OdpovědětVymazat
  14. krásnej článek :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Z autoškoly si nic nedělej, já jsem ji udělala a na posedmé, takže jsi pořád lepší :-D
    Gratuluju k závodním úspěchům :-) A taky ke stěhování - společné bydlení je nejlepší :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Gratuluji k nominaci :) Podle mě je tvůj blog absolutním vítězem, o tom žádná :)!
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  17. Obrovská gratulace k výsledkům ze Spartan! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Gratuluji k trifektě :). Já letos byla jednou, poprvé a to na Super na Klínovci. A jinak jezdím jako dobrovolník. Silové věci mi přišli naopak docela lehké, ale s během to je u mě horší. :D No příští sezonu chci taky všechny tři medaile. :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)