neděle 5. října 2014

Food Inspiration č. 110



Uff..poslední příspěvek v této rubrice 12.9.?? No skoro se stydím! Dneska to taky asi nebude žádný velký zázrak, ale aspoň něco pro vás mám! Skoro by to mohl být snídaňový speciál, protože jiných jídel než snídaní tady bude asi opět pomálu :D Každopádně doufám,
že i přes malou pauzu se mi podaří navázat a budeme v této nedělní tradici opět pokračovat společně - já budu fotit a sdílet a vy se můžete kochat a inspirovat! :) 


 
Müsli snídaně
Ale začnem však jednou nezvykle nekašičkovou snídaní - tuhle jsem si dala v pátek, kdy byla chuť výjimečně na müsli. A tak jsem energii
na jumping a trénink čerpala právě z této mističky. K jogurtu jsem namíchala krom svého vlastního mixu z Mixitu i jeden jejich hotový - zvaný Čokoládování (naprosto perfektní!). A troška pěkně červeného křupavého ovoce, taktéž z mixitu...a kousek banánu navíc :)





Jáhlová s karobovým sirupem
Po dlouhé době kaše z vloček jáhlových.K tomu jako vždy ovoce - tentokráte mražená lesní směs a banán. Pořádná lžíce kokosového mléka
a polít karobovým sirupem - specialitou z Kréty, o které jsem vám psala již v pátek :)


Rýžová klasika poprvé
Nejlepší rychlovka na oběd, kterou se nic nezkazí - rýže, lusky, kuřecí a žampiony!


Ovesno - pohankovo - rýžová
Ovesné vločky, k tomu pohankovo-rýžová instantní kaši. Navrch banán a nektarinka. A pak ta nová čokoška z Kréty! Plus zakápnout arašídovým máslem, samozřejmě :)


Klasika z červené řepy
A můj oblíbený salátek! Konečně na něj taky po dlouhé době zase došlo ♥ Vařená červená řepa, mix hrášku s mrkví, nakládané okurky a k tomu tvarůžky a avokádo...ano, stále mi to přijde jako šílená kombinace. Ale stále mi to neskutečně chutná! :D


Čoko ovesná a tahini
Extra tmavá ovesná s holandským kakaem. Ne až tak estetická pravda, ale výborná ano! Tentokrát pro změnu s pomačkaným banánem, navrch ovoce a Tahini pasta (ze sezamových semínek) slazená medem (z jednoho řeckého týdne v Lidlu).


Rýžová klasika podruhé
Opět rychlo rýže do krabičky. Tentokrát navíc hrášek a sójové maso - to jsem měla po delší době a maximálně si jej vychutnala! Asi budu dělat zase častěji :)



Chia ovesná s fíkem
A na závěr jedna další ovesná, tentokráte doplněná i o chia semínka. Navrch banán a čerstvý fík + přelité arašídovým máslíčkem :)



27 komentářů :

  1. Hmmm, ta rýžová klasika vypadá skvěle, asi si ten nápad vyzkouším, v obojím provedení a ještě ji zkusím s kukuřicí ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tu tahiny pastu Z lidla som.mala doma presne 2 dni.... Toľko mi trvalo kým som ju zjedla:D

    OdpovědětVymazat
  3. ještě že jsem zatím nesnídala!!:D) Krása:)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, už jsem se na další díl FI těšila jako malá :-D
    Můžu se zeptat kolik cca gramů müsli dáváš ke snídani?
    A to sojové maso po uvaření pak nějak dál připravuješ - třeba restuješ nebo jíš hotové tak jak je?
    Díky za odpověď i za super tipy, Monča :-)

    OdpovědětVymazat
  5. omg to jídlo..to vypadá tak luxusně...to musí být opravdu požitek to jíst :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krása :) Nejvíc se mi líbí ta čoko ovesná, prostě dokonalost :) Popravdě tu šílenou kombinaci s řepou si nějak nedokážu představit :D
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Opět moc krásně nazdobená a dobře vypadající jídla :))

    OdpovědětVymazat
  8. Kaši z jáhlových vloček mám nejraději :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mňam mňam, až na řepu samé dobroty! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, jak děláš prosím tě ovesnou kaši? I s mlékem? :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ty tvoje kašičky vypadají tak nádherně, krásně barevné a lákavé!:):)

    OdpovědětVymazat
  12. obdivuju tě, že máš tu kaši pokaždý jinou. ty moje se skládají furt ve směs z toho samého :D dneska jsem si teda udělala ke snídani špaldový palačinky s tvarohem a ovocem, mnam !

    OdpovědětVymazat
  13. Krása, krása :-) Tvoje krásné kašičky ti úplně závidím, já teď snídám pořád jen "ošklivé" overnignt oats :-D :-D Ale hlavně, že mi chutnají :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,četla jsem tvůj článek o "rozhodnutí sacharidových vln"...je už docela starší,ale zajímalo by mě co ti to dalo / vzalo..protože už to tu u tebe na blogu nikde nevidim,psala jsi že přidáš jidelníčky a ty jsem taky nedohledala tak by mě zajímalo jak to u tebe proběhlo.... :) Moc díky za odpověd.:)

    OdpovědětVymazat
  15. Miluju tvoje fotky a tuhle rubriku jsem ten měsíc hrozně postrádala! :) Jak prosímtě děláš to sojové maso? :)

    http://mywaytofitness.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. úžasné! :3 já si nemůžu pomoct, ale mě jáhlová kaše prostě nechutná :D
    Jinak chtěla jsem se zeptat, když vážím 42 kg a chci nabírat, kolik bílkovin za den můžu sníst? Jím kolem 80-100 g.. myslíš že je to hodně? nijak nesportuji - pouze běžná aktivita.. děkuju za odpověd!

    OdpovědětVymazat
  17. Škoda, že sis přidala tu reklamu... Tvůj blog byl doteď úplně skvělý!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a jedna reklama na pár dní změná úplně všechno?? ;)

      Vymazat
    2. A proč ti to jako vadí? Proč by si sem Monča nehodila tu reklamu? Když nechceš, tak přeci hlasovat z ani nemusíš, tak nepindej :-D

      Vymazat
    3. Jedna reklama na pár dní je samozřejmě OK, nevěděla jsem, že zmizí, takže beru zpět. Tvůj blog mám moc ráda, nacházím zde spoustu inspirace, tak mi to chvilku přišlo líto. Nemám ráda reklamu obecně, protože je většinou hodně otravná. Slečně Anonymní bych chtěla poděkovat za upozornění a za slušně vedenou diskuzi.
      S pozdravem Ema

      Vymazat
  18. hi,, i like to visit this site,, have a nice day :)

    OdpovědětVymazat
  19. thank you dearly author , I found oneself this web site very helpful and its full of excellent healthy selective information ! , I as well thank you for the fantastic food plan post.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)