čtvrtek 16. října 2014

Novinky do spíže i ledničky XLI. - Vím co jím, Fitgold, Mixit, Nutspread a Lidl...


Když přijde na doručování balíčků, tak v našem bloku se pošťák rozhodně nenudí! Pošta mě stále zásobuje nejrůznějšími balíčky a ani
v posledních týdnech tomu nebylo jinak :) Opět se mi nastřádalo několik různých zásilek a je na čase toho využít a podělit se o mou radost i s vámi! :)



Testovací balíček Vím co jím
Jedním z mnoha byl i balíček zdravých produktů s logem Vím co jím, který jsem obdržela na zkoušku či na tvoření nějakých zajímavých receptů :) Na testování zatím nebylo příliš času, ale i tak většinu produktů již znám a pravidelně využívám. Objevem č. 1 pro mě však jsou určitě cereálie Dobré z ovsa, které mi mooc zachutnaly! :)  Na co se dále moc těším je určitě chléb a pražená káva!


Mixitujem!
Další dva tubusy jsem si objednala z mých oblíbených mixitových stránek :) Tentokrát jsem se rozhodla otestovat jejich mix Čoko-ládování, který je opravdu naprosto dokonale čokoládový! A k tomu jsem přihodila i směs sušeného křupavého ovoce, které jsem si natolik oblíbila, že už mi doma nesmí nikdy chybět :)



Máslíčka ♥
Po první zkoušce a recenzi jsem si objednala i další ořechová másla od Nutspread. Domů pak putovalo kešu, para a můj vlastní mix lískooříškového se skořicovým cukrem a perníkovým koření! Plus jsem k tomu dostala dva malé vzorečky mandlového a kokosového :)



Dobroty od doplňky z Fit-goldu
A poslední balíček  ke mně doputoval z internetového obchůdku Fit-gold. Víceméně vše jsou pro mě také ještě novinky a dorazil teprv tento týden, takže na zkoušení teprve pořádně dojde. Ale už teď vám mohu prozradit, že v něm je pár vzorečků různých příchutí proteinu a BCAA, kloubní výživa, semínková směs, káva s konopným semínkem nebo vzorek jednoho zajímavého nakopávače! 




Asie v Lidlu - pozdě ale přece!
Asijský týden byl už sice v Lidlu opravdu hoodně dávno, ale co! Brzy bude zas! Proto vám aspoň na závěr ukážu, co jsem si tam nakoupila já. Krom nějakých doplňků na přípravy sushi to byly i tyto dobroty - asijské arašídové krekry, které prostě miluji ♥ Arašídy ve wasabi, které jsem si také oblíbila. A kokosová mléka! Na mě již zbyly jen ty v light verzi, které jsem původně vůbec nechtěla. Ale zjistila jsem, že vůbec nejsou špatná! Naopak, chutnají úplně jako klasická, takže příště do nich zřejmě půjdu taky! :)


23 komentářů :

  1. Samé dobroty.. ! :-) já v asijském týdnu chodím do lidlu na kešu ve wasabi :-)) ale ty arašídy jsou taky boží, hlavně, když je tam hodně toho těstíčka :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to by se mi líbilo, tyhle Tvé dobroty a potraviny :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Já ty kokosová light mléka dala zchladit do lednice a ta tuhá složka se pěkně srazila na vrchu, tu jsem seškrábala zvlášť a oddělila od té tekuté vody (kterou použiju třeba někdy do pečení) takže mám vlastně něco jako klasické to "tučné" kokosové mléko - jen je ho tedy trochu méně :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já si dobré z ovsa taky nemůžu vynachválit !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Já vždy chodím pozdě na ty akce v Lidlu, takže na mě málokdy něco zbyde a to koho mléko jsem tam právě ve zbytku viděla, ale nejakem light verzi nechtěla, ale možná příště ji na ochutnání vezmu.

    OdpovědětVymazat
  6. to jsou dobroty, mnam :-) hlavně ty máslíčka

    OdpovědětVymazat
  7. O Nutspread už nechci slyšet ani slovo! :D Mám už v košíku naházená máslíčka, ale furt je tam přehazuju jak horkou bramboru v puse, protože se furt nemůžu rozhodnout, která tedy vyzkoušet. :D :))

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm!! Všechno bych hned ochutnala.. Mix it miluji! :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych sáhla asi jen po mixit ovoci, to miluji. Naopak takové složení Dobrého z ovsa mě docela děsí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co te na nem desi?:) nahodou ke celkem fajn!;)

      Vymazat
  10. hm,aneb "tvář vydělává"..závidím ti popravdě tyhle balíčky, že to výrobci posílají zadarmo, jen za napsání chvály na tvém blogu,akorát je to pak všude to samé, každý dostane zadarmo balík, o kterém vlastně musí napsat, jak je super,i když by si to jinak sám stejně nekoupil:P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není tak úplně pravda ;) Když mě to nezaujme, tak to nechválím. A sama bych si to taky koupila - viz. to, že pravidelně objednávám ZA SVÉ z Mixitu, Nutspreadu...co mi poslalo Vím, co jím si taktéž nakupuji i sama, v Lidlu také a ve sportovních eshopech taky ;)

      Vymazat
    2. Vždyť nutspread ti to přece poslali zdarma.. minule ty malé vzorečky a teď ti také přihodili pár kousků, jen abys jim udělala reklamu a oni pak navýšili cenu..

      Vymazat
    3. Nikdo mě nenutí jim reklamu dělat. Píšu o tom co jsem si koupila a co mi chutná. U nich určitě budu obejdnávat pravidelně a ne kvůli toho, že mi dali pár vzorečků navíc ;) A nikoho nenutím objednávat.

      Vymazat
    4. Och tááá :D Monika nerieš to! btw.... keď je niekto šikovný a snaživý tak si vie zariadiť veci, a nič nie je zadarmo! Myslíš že by mala Monika nejaký proťák či neviem aké musli zdarma, keby že na sebe nemaká? kebyže jej okolo pása trčia pneumatiky? kebyže netrávi hodiny v kuchyni a nebabre sa s receptami, nerobí fotky a všetko okolo toho? ... :D och jasné všetko jej padlo z neba do lona :D

      Vymazat
  11. Taky jsem dostala z Vím co jím balíček, ty celozrnné těstoviny jsem si zrovna dneska dělala na oběd s dýňovou omáčkou :-) http://www.cookingwithsusa.blogspot.cz/2014/10/dynova-omacka-na-testoviny.html .. jinak Dobré z ovsa je super, strašně mi chutná a žitné sušenky taky pecka :D Na Mixit se teprve chystám. Šůša :-) www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Hmmm, ten balíček Vím, co jím mě doopravdy zaujal a o Dobrých z ovsa jsem už slyšela, tak si je asi po návratu do Čech pořídím :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  13. Miluji Dobré z ovsa :* Máslíčka vypadají tak luxusně :* Celkově celé tvé nákupy vypadají super :))

    OdpovědětVymazat
  14. Dobré z ovsa miluju! :) A ty arašídy ve wasabi..:3
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  15. Mixit čoko-ládování jsem si koupila včera a je naprosto boží... věřím, že mi dlouho nevydrží :D

    OdpovědětVymazat
  16. Dobré z ovsa musím vyzkoušet, už mě to láká nějakou dobu. A asi si konečně taky objednám nějaké to Musli Mixit, když si to všichni tak chválí. S těma máslíčkama mi děláš pořád hrozný chutě :D Už jsem prohlédla ty jejich stránky a napíšu si o pár z nich Ježíškovi... ;D

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Omlouvám se za spam.

    Děvčata, kdybyste měla některá zájem o objednání výrobků z Avonu, kontaktujte mě na této stránce: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008459527490.

    Působím jako Avon lady v Brně. Děkuji a budu se těšit na vaše objednávky :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)