pondělí 9. září 2013

BLOGERKA ROKU - nový projekt, který určitě stojí za to sledovat :)



Dnes, pěkně z kraje týdne, bych vám ráda představila projekt, o kterém jsem se sice sama dověděla poměrně nedávno, ale rozhodně jej považuji az velmi zajímavý :) Blogosféra se v české republice opravdu rychle rozrůstá a blogy už dávno nejsou jen náhražkou papírových deníčků. Mnohdy plní účely mnohem větší a nejedna zvídavá čtenářka zavítá raději na osonější blog než klasický internetový magazín (já tedy rozhodně!).

Blogerka roku je tedy soutěž, kde můžete hlasovat pro svou oblíbenou blogerku, a to rovnou ve 4 kategoriích - Beauty, Fashion, Life a Food. Do 29. září bude probíhat nominace blogů na www.BlogerkaRoku.cz (více info ZDE) a den nato začne už hlasování a TOP 10 finalistek pro každou kategorii. Celá akce bude ukončena slavnostním večerem v hotelu Yasmin. Ale nejde jenom o soutěž, první ročník Blogerky roku zároveň podpoří nadační fond Dobrý Anděl.

Sama určitě taky ráda zkusím štěstí. V dnešní době už existuje spousta skvělých blogů, ale za účast člověk nic nedá. A doufám, že se i vy připojíte :) 






Pro více informací vám přikládám ještě oficiální tiskovou zprávu:


Čtenáři si zvolí svou BLOGERKU ROKU 

Fashion, beauty, food a life blogy, které u nás ještě před pár lety nikdo neznal, se během krátké doby změnily v nepřehlédnutelný fenomén, který začíná velmi výrazně ovlivňovat dění. Blogerky hýbou světem, a to nejen módy a krásy, ale také gurmánství a svým působením zasahují do životního stylu čím dál širšího okruhu svých čtenářů. Letos si čtenáři mohou poprvé zvolit svou Blogerku Roku. 

Blogy, ať už zaměřené na módu, krásu, jídlo, anebo životní styl obecně, zažívají v posledních několika letech obrovský boom a mají čím dál více příznivců – nadšených čtenářů, kteří se netrpělivě těší na nové příspěvky. A právě proto vyberou Blogerku Roku sami čtenáři blogů. Nominace na Blogerku Roku 2013 probíhají od 9. 9. ve 4 kategoriích: Beauty, Fashion, Life and Food. 

Akci 12. listopadu ukončí slavnostní večer v hotelu Yasmin konaný za účasti blogerek, partnerů, zástupců médií a českých celebrit. Finálovým večírkem bude hosty provázet Ondra Vodný, moderátor Evropy 2, o zpestření zábavního programu se dále postará populární zpěvák Davide Mattioli a známé české tváře, které vám postupně představíme.   
Svou blogerku můžete nominovat od 9. 9. 2013 na www.BlogerkaRoku.cz až do 29. 9. 2013. 30. 9. 2013 začne hlasování čtenářů do TOP 10 – pro každou kategorii. (Celkem tedy bude 40 finalistek.) 


VĚŘÍME A PODPORUJEME
První ročník Blogerky Roku podpoří nadační fond DOBRÝ ANDĚL, unikátní systém, jehož prostřednictvím mohou desetitisíce dárců – dobrých andělů, výrazně pomoci nemocným. www.DobryAndel.cz
Jak můžeme vidět, dění spojené s Blogerkou Roku patří mezi nepřehlédnutelné důkazy, že blogerky hýbou světem a už i tím českým.

14 komentářů :

  1. Jak ti muzu poslat svuj hlas?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlasovat se bude až od 30. září, zatím se může jen nomiovat :)

      Vymazat
  2. Škoda, že mi to kazí pozadí "známých českých tváří", už vidím to pozlátko okolo, jak se tam jdou všechny celebrity přiživit, jen aby byly vidět, ty reportáže ve VIP zprávách (nesnáším, když to matka sleduje) Všechny tyto akce jsou za jiným účelem, než nám předkládají. Nikomu jinému to tak nepřijde?
    Hlavně to slovo "projekt", to vidím a slyším na každém rohu. Vrrr

    OdpovědětVymazat
  3. Super, už vím pro koho budu hlasovat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto ambice nemám, nemusím být v každé pr.... za kvedlačku. Zase zbytečné vyhazování penĕz. Radĕji na charitu přispĕji jinak.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc bych ti přála, abys vyhrála. Zasloužíš si to, stojíš za dobrou věcí, moc nám blogem pomáháš. Držím ti palce z celého srdce Moni!

    OdpovědětVymazat
  6. jéé, zřejmě se to pěkně rozjíždí, zkoušela jsem nominovat své oblíbené blogy a u všech už mi to napsalo, že jdu s křížkem po funuse :) jsem zvědavá, jak se bude hlasovat, pokud se budu muset rozhodnout jen pro jeden, tak nevím, jak to udělám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to skvělý nápad :) Je mi jasné, že existují miliony lepších a navštěvovanějších blogů, než mám já, navíc ten můj je založený dlouho po 1. 3. 2013... I tak to ale budu sledovat a držet palce :)

    OdpovědětVymazat
  8. hmmm...skvělý nápad :)
    taky rozjíždím aktuálně nový blog takže trochu zaspamuji O:-) omlouváááám se :))

    http://vyzivabiochemicky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. jsi v kategorii food?:-) a kam se zařazujou blogy o zdraví a cvičení? chtěla jsem nominovat jeden ze svých oblíbených:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevím, v které jsem kategorii, podle toho, do jaké mě nominovali čtenáři :) blog o zdraví a cvičení bych asi zařadila do "life"

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)