čtvrtek 17. července 2014

Novinky do spíže i ledničky XXXVIII.: Namakanej... (...pudink, protein, oat king)

 Velká spousta, ba přímo hromada dobrot mi dorazila před pár týdny z fitness eshopu s trefným názvem Namakanej.cz (kde nyní mimojiné najdete i některé mé recepty ;) ).Konečně jsem víceméně vše zvládla ochutnat (či zcela sníst) a tak by mohlo být na čase si to ukázat i zde. Jelikož jde o samé novinky, které tady ještě nebyly a jelikož jsem asi vším úplně nadšená, tak si tento příspěvek
prostě nemůžu nechat pro sebe :)



 LSP Protein je pro mě novinkou. S touto značkou jsem doposud neměla žádnou zkušenost a byla jsem opravdu zvědavá, jak bude protein chutnat - zvlášť po té chvále, co jsem na něj slyšela :) V nabídce je opravdu velká spousta lákavých příchutí - z mnoha můžu jmenovat například choco-brownie, cranberry cookie, dvojitá čokoláda, mléko s medem, tiramisu, ananas s kokosem, jablko se skořicí a mnoho, mnoho dalších! Já si nakonec vybrala vcelku jednoduchou - kokos. Protože právě takovou příchuť jsem nikdy dřív neměla. A vybrala jsem dobře. Chutná skvěle. Tak akorát. Vůbec žádná chemická pachuť, příjemná konzistence.Využívám jej po tréninku, ale hodil se například i do mrkvovo-kokosového koláče :)

Dále na fotce můžete ještě vidět prášek na přípravu Iontového nápoje Iso drink ve višňové příchuti. Ten už tedy nevyužiji v takové míře,
ale pro intenzivnější a delší tréninky vždy něco takového uvítám :)



 A ty úplně úplně nejlepší dobroty jsou právě tyhle dvě!
Ovesná směs od Oat Kingu s příchutí Cookies&Cream na mém blogu byla zmiňována již několikrát. A musím říct, že jsem si ji vážně totálně zamilovala :) Je složena zejména z ovesné mouky a syrovátkového koncentrátu. Podle etikety určena na přípravu drinků. Já ji využívám ale kamkoliv - nejlepší je do ovesných kaší, lívanců, waflí či jen tak do tvarohu. Dodá tomu totiž naprosto parádní chuť, které se nic nevyrovná! :)

Karamelový proteinový pudding je další skvělá věc třena na večerní mlsání. Stačí rozmíchat v mléce a máte hotovou svačinku plnou bílkovin. Ideální doplnit třeba ještě oříšky ♥ Chuť vážně povedená. Karamel se vyvedl a jsem zvědavá na ostatní, které bych ještě taky ráda ochutnala :) Balení navíc vydrží na dlouho, jelikož na porci vystačí zhruba dvě lžíce.


 
Oat Kingovy tyčinky jsem taky toužila ochutnat již věčnost. A teď se mi jich doma nasbírala rovnou takováto hromádka. No...bejvávalo, před pár dny padla i ta poslední :D Musím uznat, že jsou všechny naprosto perfektní. Některé tedy až moc sladké, ale kdybych měla vybrat favority, tak je to určitě příchuť arašídové máslo nebo čokoláda. Jablečný štrůdl taky chutnal skvěle (fakt jak štrůdl!), ale byl fakt moc sladký. Stejně tak cappuccino. A jahodu jsem nějak minula - podezírám bratra, že mi ji sebral, protože se nějak "vypařila" :D


 Maxx Protein Bar taky občas přijde vhod :) Přišla vhod například po mém druhém letošním Sparťanovi, kdy padla za vlast vzápětí po vítězném banánu :) Druhá jako krizová svačinka v práci během pořádně nabitého dne. Vždycky nějakou nosím pro jistotu s sebou :) Měla jsem příchuť čokoláda a vanilka a obě byly dobré. Žádná extra hitparáda, prostě klasika. Ale dobrá klasika :)



Iso Gely mi doma ještě leží, ale jistě na ně přijde někdy při dalším z náročných závodů, co mě ještě letos čekají. Pro jistotu jsem je měla přibaleny i na posledního Sparťana, ale tam jsem kupodivu energie měla dostatek. Vždy je však lepší mít něco takového v záloze!



A nakonec ještě kupa dalších ovesných i neovesných tyčinek . Zajímavé jsou zejména ty malé 99 calorie bar. Tyto druhy nekonzumuji tedy ve velkém, radši mám proteinovky nebo flapjacky, ale tak  nepohrdnu ani tímto :)

24 komentářů :

  1. No teda, to je dobrot, většinu vůbec neznám (což bych asi měla napravit, protože mě to láká všechno:D)
    Ale oat kingy znám, moc mi chutnaly, je to sice hodně sladké, ale taky hoooodně dobré!
    A z příchutí proteinů, co jsi vyjmenovala, mě nejvíc zaujalo mléko s medem, takovou příchuť jsem ještě nikdy neviděla, zní to dobře:)
    Zrovna dneska mi přišel balíček od Kompavy, vybrala jsem si i ten puding, o kterém jsi psala, tak se těším, až si ho zítra po tréninku dám:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nice post,, i'm very enjoyed to visit this site :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí ty Oat King, někde už jsem na ně taky koukala, ty bych i zkusila, vypadají doooobře =)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě lákal ten puding v obchodě, ale odradila me vysoka cena ... A ty prichute proteinu, no mamma mia, to bych si dala libit :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mmm ty tyčinky bych si dala :) a díky za tipy, bych mohla udělat něčím radost příteli
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to všechno dobře, myslím, že vločky s proteinem jsou dobrý nápad pro chvíle kdy tě honí čas...jinak mě taky zaujal ten puding...mňam :) Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  7. Mňám o tom pudinku jsem přemýšlela už dlouho, ale je to jasné, objednávám :D

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravíme z Fitness shopu Namakanej.cz : )
    Poklud se vám něco libí, a jak se tady již zmínilo, že někoho odradila vysoká cena, kontaktujte mne ( Jiří Kováč na FB ) a s cenou se dá vždycky něco udělat ! :)
    Jinak opravdu ,věci od LSP , jak proteiny, tak pudinky, tak věci od oat kingu jsou opravdu famozní a novinky budou přibívat ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den rada bych si neco objednala ale na FB je Vas vic tohoto jmena:-) Diky Petra

      Vymazat
    2. taky bych brala pudink,ale jedražší,co by se stím dalo udělat? :)

      Vymazat
  9. Přemýšlíte někdy nad umělými sladidly ve složení?

    OdpovědětVymazat
  10. vše s příchutí kokosu musí být zákonitě dobré :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ten kokosový proteín musím rozhodne vyskúšať! :) akurát mi môj terajší došiel takže môžem rovno objednávať. Skvelá kúpa inak :)

    http://bytfitjein.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Ty tyčinky od Oat Kingu vypadají skvěle, nejvíce mě samozřejmě láká příchuť burákového másla :D A i na karamelový puding se mi sbíhají sliny...

    OdpovědětVymazat
  13. No teď jsem dostala chuť vše vyzkoušet :-) Nejevíce asi ta ovesná směs od oat kingu, ale asi se zeptám blbě - nejde ta směs udělat normálně doma, že smícháš klasické jemné oats a sproteinem?...

    OdpovědětVymazat
  14. Jak tak na to koukám, tak bych měla problém nesníst to, nebo aspoň neochutnat, všechno hned po otevření balíčku, ty teda musíš mít nervy :D hlavně ty Oat king tyčinky vypadají skvěle

    OdpovědětVymazat
  15. Super :) asi taky něco objednám... v našem fitku je odběr zboží z namakanej.cz a majitel si jezdí v autě s jejich logem :D

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravíme z fitness shopu Namakanej.cz : )
    Koukáme že jste měli přes víkend opravdu zájem :) To nás těší ! :)
    Můžete se těšit ještě na nové příchutě u Molke fitness shaku : )

    Jinak, máme pro vás menší akcičku , kdo objedná, a napíše do poznámky, objednávka díky fitness as s lifestyle stránce , tak dostane - 5 % na věci od LSP ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokdy akce platí?

      Vymazat
    2. jak dlouho bude akce trvat? já si chci objednat,ale peníze budu mít možná až koncem srpna,ale spíše září :( :(

      Vymazat
    3. Tak to není moc velká akce,já si nemůžu dovolit dát tolik za jednu věc...:-(

      Vymazat
    4. chci ten pudink...

      Vymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Akce bude trvat delší dobu ! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)