úterý 9. prosince 2014

Balíček Vím co jím - odzkoušené produkty a recepty



O tomto balíčku již byla před nějakým tím týdnem zmínka. A nejen u mě - pár dalších blogerek taky mělo možnost ochutnat některé z produktů označené logem Vím co jím. Já už konečně otestovala snad vše, vyzkoušela pár receptů, a proto je na čase se i s vámi o mou zkušenost podělit :) Logo Vím co jím naleznete na mnoha potravinách, které splňují výživová doporučení. Neznamená to, že pokud potravina není tímto logem označena, tak není zdravá. I tak ale pomáhá méně zkušeným zákazníkům k lepší orientaci ve velkém množství produktů na trhu - a to je za mě rozhodně pozitivní krok na trhu. Proto jsem i já tyto produkty ráda otestovala, ačkoliv se z velké části nejednalo nic pro mě nového :)




RACIO CHLEBÍČKY
Nejraději k salátu nebo tu a tam po tréninku, když mám cvičení kvůli práci hůř rozložené a mám třeba jen hodinu pauzu mezi dvěma lekcemi. Ale jako příloha k salátu vítězí. Nejraději je mám čerstvě otevřené a maximálně křupavé ♥


BEZLEPKOVÝ CHLÉB S LNĚNOU VLÁKNINOU
Snad poprvé jsem zkusila i upéct chléb z krabicové směsi. Tento konkrétně je bezlepkový s lněnou vlákninou. Pekla jsem ho klasicky v troubě, protože co jsem se odstěhovala, tak již nemám k dispozici domácí pekárnu. Ale vůbec to ničemu nevadilo, spíše naopak. Možná to bylo i lepší! Padl vcelku rychle na snídani jen tak se šunkou, sýrem a zeleninou nebo třeba s domácí cizrnovou pomazánkou :)


ZRNKOVÁ KÁVA
Jediný problém s touto kávou bylo ji pomlít :D Pak jsem si ji již mohla užívat, jelikož jsem si s novou výbavou kuchyně pořídila i mokka konvičku přímo na tyto příležitosti. Pořád mi hodně chutná i ta "já vím že nekvalitní" rozpustná káva, ale stejně tak i takovouhle kávičku si ráda udělám :)



CELOZRNNÉ TĚSTOVINY S RAJČATOVOU OMÁČKOU
Dobrota největší a nejzdravější! Spousta rajčat, cuketa, žampiony, cizrna a mozzarella. Všechno to k sobě sedlo perfektně - recept najdete již ZDE! ;)


DÝŇOVO- BANÁNOVÝ OVESNÝ KOLÁČ S TVAROHEM
Co jsem do toho asi tak použila? Část sypaného müsli! Zjistila jsem, že do různých koláčů se takové sypané müsli hodí perfektně a tak jsem jej zakoponovala i zde. O recept jsem se již taktéž včera podělila a najdete jej kompletní TADY :)




DOBRÉ Z OVSA
To téměř padlo snad nejrychleji! Avšak pár kuliček mi tam ještě přecejen zbývá :) Byla jsem mile překvapena jeho chutí, opravdu mi tyto cereálie zachutnaly, ačkoliv jsou mnohem zdravější než většina podobných dostupmných produktů. Používám je místo müsli nebo přidám trošku třeba do tvarohu s oříšky a v tomto případě i s dýňovým pyré :)


BALÍČKY SUŠENEK
A jednotlivě balené sušenky? Ty jsou vůbec parádním vynálezem :) Já jich tedy tolik nepojím, zato přítel je pravidelně fasuje do práce
na svačinu :D A když už si je dám já, tak za mě určitě s nějakým jogurtem a ovocem :)




49 komentářů :

  1. jezis mnam!!! vsecko bych to snedla! ja si dneska delala pohanku,avokado, zluta paprika, tvaroh a prazena saminka (tykev, slunecnice,seznam) a jeste si k tomu davam sojovku kikomana, je to nejvetsi lahoda ever:)))

    OdpovědětVymazat
  2. Zase stejné psaní a řeči, jako by blogrky nepsaly o ničem jiném, když jim to pošlou... :33

    OdpovědětVymazat
  3. Achjooo a zas to rýpání :D no to je jedno, taky jsem měla možnost hodně věcí ochutnat a celkově spokojenost, a tvoje kreativita se opět projevila, super !!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou mňamky! Ta jednotlivá balení sušenek, to je vážně super nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. On bohužel celkově tento blog dost upadá :( bohužel...už dlouho autorka nepřišla s něčím novým, neokoukaným..člověk na to klikne spíše jen ze zvyku..
      ale chápu, ono toho o fitness bylo napsáno už tolik, vlastně Monice rozumím, že už tam ani takové to zapálení není :)

      Vymazat
    2. Moje řeč! Kdysi dávno to býval hezký zajímavý blog, ted jen samá reklama, recenze a furt to samý dokolečka..točí se tu jen kaše, kde se změní akorát tak nějaká surovina, pak její cvičení a pak už jen reklamy na to,co jí poslali zadarmo za proteiny a jídla....:( opravdu u nic moc:/

      Vymazat
    3. OK tak já taky nemusím psát vůbec. Ppravdě jsem o tom nejednou přemýšlela právě z důvodů, že už nemám o čem psát. Kvůli některým čtenářům jsem se snažila zachovat alespoň pravidelně rubriky Food Inspiration, novinek a občasných recenzí. Ale jak je vidno, asi to tedy nemá smysl. Už mě taky unavuje číst tyto komentáře.

      Vymazat
    4. No tak sem přestaňte chodit a nečtěte to ne??! :D Já tohle fakt nechápu.. když mě něco přestane bavit, tak se o to přestanu zajímat, a né, že začnu rejpat jak **** ! .. Mončo, tvůj blog je super :) recenze mám ráda, aspoň pak mám tip co koupit a uvařit z toho. :) Káťa

      Vymazat
  6. Blog uz nudny a nenapadity opravdu je, ale urcite ho nemaz, je tu z minulosti dost zajimavych veci.
    Karolina.

    OdpovědětVymazat
  7. Udělala jsem recenzi na jiné produkty od nich: http://www.zelenafazolka.cz/news/vim-co-jim-recenze-2-dil-/

    Ale určitě si koupím a ráda vyzkouším ten chleba. Domácí pekárnu mám, tak by to nemělo být těžké ;) Dík za tipy :) Jaké byly ty sekané rajčata. Často bývávají docela kyselé (některé jiné značky).

    OdpovědětVymazat
  8. Milí anonymové,pokud se vám Monči blog nelíbí,tak ho prostě nečtěte. Je to naprosto jednoduché. To,že do ní budete rýpat o tom,že je blog nezajímavý a takovéhle věci si klidně myslete,ale nechte si to pro sebe. Takhle nám akorát chudáka Monču odradíte od blogování a to mi vážně nechceme. Co to do vás vjelo ji takovýmto ošklivým způsobem napadat? já chápu že je to váš názor,ale nechápu proč to jsem Monče vůbec píšete. Mám pro vás jednu zprávu. PROSTĚ SEM NECHOĎTE! nechte Monču být laskavě;)) Já její blog naprosto zbožňuje a je pravda,že Monča teď nepřispívá tak často a bohatě jako dřív,ale pochopte,že má taky vlastní život,má náročnou práci,teď se ještě stěhovala do toho spousta starostí o kterých sem ani nepíše. Pak přijde domů vyčerpaná a přečte si tohle,to člověka fakt zamrzí,nemyslíte? Víte vůbec kolik času to blogování zabere,nebo si myslíte,že jeden článek snad napíše za 5 minut. Pokud ano,tak jste hloupí,zkuste se někdy taky do člověka vcítit. Vůbec nevím co to do vás vjelo napadat takhle blogerky,vážně byste se měli stydět! Moni,určitě tvůj blog nemaž a dál přispívej,těchto idiotů je jen miliontina tvých čtenářů. Opravdu tě moc obdivuju... a prosím nenech se těmito blbci znepokojit,chápu,že je to náročné,bohužel ale žijeme ve světě plných závistivých a bezohleduplných lidí. Jinak super recenze jako vždy,už se těším až si zase podle tebe něco ukuchtím:) Měj se moc krásně a přeju ti hodně trpělivosti:)
    Eliška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenže ji samotnou už to nebaví, tak proč ji do toho nutit?..
      Blog je super, o tom žádná, ale měl by být radost pro autorku samotnou :)

      Vymazat
    2. Vsak by to pro ni byla radost kdyby neslysela porad same negativni ohlasy;)

      Vymazat
    3. Tomu bohužel nezabráníš, negativní reakce se našly a najdou vždy :( Leda kdyby šlo vypnout komentování úplně :)

      Vymazat
  9. Samý mňamky jako vždy:) Už se těším na další článek:)

    OdpovědětVymazat
  10. Krása! Obdivuju tě,že papáš tak pestře:)

    OdpovědětVymazat
  11. Moni, pokud chceš zkončit kvůli blbým dotazům, a nemístným připomínkám anonymů, kašli na to.. nenech se otrávit tím že někdo má blbý kecy a chce rejpat..¨
    Pokud je to z "tebe", že ty sama to takcítíš, co se dá dělat, nutit by tě nebylo správné, abys to dělala jen z toho že musíš, i když nechceš.. bylo by to z nechuti, né od srdce..
    Každopádně tě MOC MOC MOC prosiiiiim - NEMAŽ blog!!!!!!! Jsou tu super články, recepty, rady, tipy.. ať si to můžem dál číst..
    Díky moc měj se krásně :-) Pavla

    OdpovědětVymazat
  12. hlúpe komentáre od ešte hlúpejších anonymov....ako fakt na toto nemám slov...strašne rada chodím na tento blog, či už pre inšpiráciu, pobavenie, relax alebo len take vypnutie od každodenných starostí...a pre takýchto ľudí to Monika určite aj robí...tak prosím tých, ktorých tak strašne poburuje čo Monča píše, nech túto stránku vôbec nevyhľadávajú alebo keď už, tak nech sa láskavo zdržia nemiestneho komentára....a láskavo, prestante si medzi sebou závidieť, nie len že to nie je v móde ale je to maximálne trápne...namiesto toho sa treba snažiť byť tiež taký dobrý ako napríklad Monča alebo ktokoľvek iný, komu svojimi sprostými narážkami kazíme ich radost z vlastného úsilia....každý z nás má v sebe potenciál, len ho treba vytiahnuť a rozvíjať a nie len plakať a závidieť čo druhý majú a ja nie.....Katka

    OdpovědětVymazat
  13. Proč nezrušíš možnost anonymních komentářů?? Lehký jak facka a lepší než si na ně furt stěžovat. Uvidíš, že když lidi mají psát pod svým jménem nebo si zakládat další a další účty, výrazně opadne počet těhle rejpalů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Ty jsi spíš ležela v žaludku někomu konkrétnímu. Pochybuji, že by Monika (nebo jiná blogerka) dostávala desítky nenávistných emailů denně :)

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  14. proč rušit anonymy? jsou i tací kteří píšou slušně jen prostě nechtějí uvádět své jméno, to je normální.. uplně by stačilo kdyby Monča zavedla schvalování příspěvků před publikací, a nemusí se rušit anonymové.. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty sušenky už chci dlouho vyzkoušet, ale furt jsem na ně nikde nenarazila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najdeš je kdekoliv ve zdravé výživě...Já je mám taky odzkoušené a můžu jen doporučit ;)

      Vymazat
  16. Chlebík vypadá moc dobře, ale mě víc láká to Dobré z Ovsa. Musím si ho někde sehnat a ty sušenky taky! Péct z musli je skvělý nápad, to taky musím někdy zkusit :))

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Já obvykle kupuju margarín se značkou Vím, co jím. Jinak se jí moc neřídím. Viděla jsem ale v balíčky Dobré z ovsa a po návratu z Francie jsem si je hned koupila. Jsou výborné, doopravdy mi chutnají. Nejraději je mám s ovocem a bílým jogurtem! ;-) Z tvého seznamu mě ještě láká ten chleba, ale vzhledem k tomu, že si ráda upeču svůj domácí, ale někdy se určitě bude hodit :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  18. Moni, mohla bych se zeptat, jaký máš názor na ty sušenky z hlediska složení ? :) Někde jsem četla to, někde zase něco jiného..tak bych byla vděčná i za tvůj názor :)
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  19. Vše vypadá perfektně! Takový balíček by se mi taky hodil, jelikož veškeré potraviny pravidelně konzumuji..:D je super, že budeš zase přidávat pravidelně recepty! moc ráda zkouším nová, zdravá jídla :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný předvánoční čas všem. Negativní komentáře by neměly nikoho odrazovat od jeho činnosti. Jedná se o stejnou zpětnou vazbu od čtenáře, jako u těch pozitivních. Je jen a jen na tvůrci blogu, zda je bude ignorovat, nebo je naopak chytře využije ke zlepšení. Moniko, nenech se odradit, pokud chceš sama v blogu pokračovat! A já doufám, že chceš. Tak nějak tajně jsem doufala, že až proběhneš pár kurzy a nasbíráš dostatek informací, zahrneš nás vlnou výživových doporučení a novinek v této oblasti ;) Sama se výživou zabývám bezmála 20 let a vím, jak rychle se všechna doporučení mění. Také s hrůzou sleduji, jak se k nám dostávají pozdě. Ocenila bych překlady výživových studií ze zahraničí, kvalitní zdroje, porovnání, osvětu.. to je přece fůra práce a krásné poslání, tak se nevzdávej tak snadno!! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Prosím, nevšímej si těch idiotů, mně se tvůj blog líbí pořád, inspiruje mě a pomáhá mi na mé vlastní cestě :-) Díky za všechno. Ivča PS: Krásné svátky všem! :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Doufám, že s blogováním nepřestaneš! Těch idiotů si vůbec nevšímej.
    Kromě kávy a směsi na chleba znám a již jsem ochutnala všechny produkty...Kávu nepiju a chléb dělám z mouky, které si koupím - stačilo mi, když si jednou moje babička koupila směs na pohankový chléb, kde bylo 13% pohankové mouky... :D
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Its so good and so important. I cant wait to read additional from you. I just really feel like you know so substantially and know how to make people listen to what you have
    http://www.healthcaresdiscussion.com/testo-factor-x/
    to say. This blog is just as well cool to become missed. Wonderful stuff, actually. Please, PLEASE keep it up!Thanks so much for this! I have not been this moved by a blog post for quite some time! You have got it, whatever that means in blogging. Anyway, You are definitely someone that has something to say that people need to hear. Keep up the wonderful work. Keep on inspiring the people!I recently had my websites rebuilt and
    http://www.healthcaresdiscussion.com/testo-factor-x/

    OdpovědětVymazat
  24. This is one of the few blogs I can return to on a regular basis.first-rate evening, I'm a college English major and I'm learning a lot about writing by reading online world. I in reality enjoy your style of writing. It's very easy to understand but with brilliant details. Your choice of words makes it easy to check out and understand. That's a huge portion of writing. Your viewers have to be able to understand what you're saying and it has to be fascinating. Neuroplex ProYou need to challenge your viewers , so they will come back for more. You do a fine job with all of these tittle. Thx!That is how to stop worrying and be happy about your.http://www.healthsupreviews.com/neuroplex-pro/

    OdpovědětVymazat
  25. I demand a lot more of these on the World Wide Web these days. I truly got a kick out of your post. I do not have a bunch to to say in reply, I only wanted to register Xtrasizeto say phenomenal work.is relatable to a gambit in general.Thank you so much for providing individuals with remarkably memorable possiblity to check tips from this site.Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.http://realcemasculinobr.com/xtrasize/

    OdpovědětVymazat
  26. old publish, but it really paid out for my time. I will article a link to the page in my weblog. I am sure my personal site visitors will finally find that invaluable. . . . Neuro Elite Its pretty interesting that the mainstream has changed the way it looks at this recently dont you think? Now it seems that it is discussed thoroughly and more in depth. Overall though Im looking for a change.I love your web site..
    http://www.supplements4help.com/neuro-elite/

    OdpovědětVymazat
  27. Thanks for giving this particular good written content on your website. I came across it on the internet. I may check to come back when you post extra aricles.Respect forSynagen IQ this post, I will add up this internet site to my rss feeds, my roommate just recounted me about this as of recent. graciasHi, superior post. I have been pondering this topic,http://www.healthcaresdiscussion.com/synagen-iq/

    OdpovědětVymazat
  28. The increase in size with simple exercises that you can get
    You can get an increase in size with simple exercises Probiotic America
    Muscle mass and muscle size increase the strength of the heart, lung, healthy and strong way to improve the structure and soft tissue nutrition, conditioning and central nervous system and metabolism through the difficult sessions.


    Find Your Offer And Save 15% | http://www.hits4slim.com/probiotic-america.html

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky, na webu od Danči jsem našla recepty na zdravé vánoční cukroví. Recept č.2 se mi moc nepovedl, mohu poprosit někoho znalého jestli tam něco nechybí? Moc děkuji Šárka

    OdpovědětVymazat
  30. The majority of us discovered: Bacopa may perhaps be employed in Japoneses treatments regarding as well as endless choice related to ages regarding OptiMind hard drive perform. Almost any step-by-step overview on this governed checks carried out pointed out that aspect proves confidence even though assess remains in it can be shipping and delivery.

    NEGATIVE EFFECTS: Increased digestive system motions, cramping pains aches and pains, queasieness, normally normally dry out oral cavity, some sort of weakness.

    OptiMind Reviews- Cognitive Enhancement| http://nationalfitnesspoint.com/optimind-reviews/

    OdpovědětVymazat
  31. In addition many individuals are receiving described since no1 reply on the other hand so say the least speaking before software linked with Probioslim, there was clearly not any satisfactory washing match may buy. This type of strong detoxifier is going to be developed Probioslim in addition to significant amounts of exciting and in addition normal starting goods which aside from helps inside of on the rise , entire program vitality but in addition accomplish the experience not like .
    Dr.oz Archives | http://nationalfitnesspoint.com/probioslim/

    OdpovědětVymazat
  32. i would like to share some birthday quotes for GF with you and enjoy your life.

    OdpovědětVymazat
  33. Teda samé dobroty tam máte, to se musí nechat. Já bych si to sama pro sebe musela ještě obohatit o kolagen nebo aspoň něco, co kolagen obsahuje. Ale teď jsem si ho hodně oblíbila jako doplněk stravy, který přímo užívám jen rozmíchaný s vodou. :) Rozhodně to doporučuji všem, kdo cvičí, ale zároveň mají problémy s klouby a chrupavkami. Bohužel chrupavky nemají možnost regenerace, takže si je zničíte jen jednou. :(

    OdpovědětVymazat
  34. Get The Best Articles About Several Disorders Like ADHD, Anxiety, Hair Loss, Pain, Insomnia, And Many More Through Our Website.

    Get Best Articles Of Health Symptoms
    Best Pharmacy Meds Articles
    Visit Our Website

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)