pondělí 29. října 2012

GIVEAWAY! Aneb slavím první rok blogování :)

Přesně tak. Dnes je tomu přesně 1 rok, co jsem začala blogovat. Když si představím kolik věcí se za ten rok změnilo. Jak se můj blog vyvíjel. Nakonec skončil podle mě úplně jinak, než se původně přepokládalo. A protože narozeniny se musí náležitě oslavit, rozhodla jsem se rozdávat dárečky. Protože vy si je opravdu zasloužíte! Skvělí čtenáři, podpora, slova chvály, důvěra...to si odměnu zaslouží. Giveaway jsem plánovala už nějakou tu dobu, ale pořád jsem se nemohla odhodlat. Teď ale nastala ta správná příležitost :)


Než přikročím k dárkům, pojďme si trochu zavzpomínat a shrnout si pár věcí. Blogovat jsem se rozhodla opravdu z minuty na minutu v jakémsi afektu. Snažila jsem se hubnout, jeden den se mi nepovedl a napadlo mě založit si blog jako jakousi oporu. Zpočátku jsem přidávala hlavně jídelníčky, jako i dnes většina z vás. Postupem času jsem se ale stále více zaměřovala na to, aby můj blog byl i něčím užitečný. Začala jsem tak přidávat recepty, články o cvičení a zdravém životním stylu.

Blogovat jsem začínala na jiném serveru - konkrétně tato adresa tedy ještě rok stará není, ale beru to tak, že rok už vedu blog. Vlastně jsem na starou adresu zkusila najet a pořád tam jsou všechny články, které jsem zpočátku napsala. Tak jsem si trochu početla a zavzpomínala na předchozí rok. První myšlenka? Jak jsem mohla jíst tak málo? :D Nečetla jsem ale znovu všechno. Kdo by měl zájem, přikládám odkaz na svůj historicky první blogový příspěvek: http://fitforlife.blogerka.cz/Muj-pribeh/Kdo-jsem-a-proc-pisu-blog

Za ten rok si můj blog získal k dnešnímu dni 429 pravidelných čtenářů, byl zobrazen cca 780 000x, nejčtenější příspěvek je zrovna ten nedávný: Aktuální cvičební plán, jídlo, fotky,... Nejzobrazovanější stránka jsou Recepty. A co mě nejvíc překvapuje, lidé mi začínají psát, že mě někde viděli a poznali mě! :D

A teď už k tomu, co jsem pro vás připravila :) Vytvořila jsem 2 balíčky - jak jinak, než z jídla :D

 
žitné kakaové sušenky REJ, 2x krekry z červené čočky M&S, celozrnné krekry od Natury,čokoládová tyčinka Madanga


Psyllium tyčinky, 2x krekry z červené čočky M&S, bio čoko-kokosky, čokoládová tyčinka se skořicí Alnatura

Snažila jsem se to rozdělit spravedlivě. Nejsou to nijak závratné dary, ale myslím, že mohou potěšit :) 

Co musíte udělat proto, abyste mohly dárek získat:
  1. Napsat do komentářů, který balíček byste chtěly.
  2. Připsat váš e-mail.
  3. Napsat mi, jaký je podle vás ideální narozeninový dort, popřípadě jaký nejlepší narozeninový dort jste kdy jedly či pekly. A pokud máte, klidně připiště i nějaké zajímavé nebo vtipné historky :)
  4. Pokud přidáváte příspěvek jako Anonymní, je nutné se podepsat! Stačí přezdívka.
Jednoho výherce vyberu já sama, na základě vašich komentářů. A druhý bude vybrán náhodně. Čas na přidávání komentářů budete mít do neděle 4.11.2012

Tak hurá do toho, všem vám přeji hodně štěstí ;)

128 komentářů :

  1. Gratuluji k prvnímu roku :)

    1) ráda bych balíček č. 1
    2) lady.esoteric@seznam.cz
    3) ideální narozeninový dort je MEDOVNÍK! Miluju ho! :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé! Gratuluju! ;) Spoustu věcí z tvých začátků sem o tobě nevěděla! :) A s těma lidma co tě potkávají je to celkem gól, ale ber to tak, si slavná! :) :D
    No, řekla bych si o balíček č.1.
    Ideální nejlepší narozeninový dort je ten, který upeču zdravějším způsobem! Ale nejlepší je stejně ten krtkův! :D
    watermelon-lifestyle@seznam.cz
    krásný den přeju! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k blogovacímu jubileu, určitě ti to vydrží ještě několikrát tak dlouho!
    Upřímně tedy doufám~ (Mimochodem, když už taky někdy konečně píšu komentář, musím přiznat, že mě docela pobavilo, když jsem si všimla, že pocházíš ze stejného města a stejně tak nyní vysokoškolsky válčíš - člověka to jaksi nakopne, když si uvědomí, že se někdo zvládá takhle dobře stravovat ve stejných bojových podmínkách ^^)

    1) Moc by se mi líbil první balíček :)
    2) elyv@seznam.cz
    3) Hmm, přijde na to. Z nepřibíracího hlediska je určitě nejlepší tenký dort se spoustou želé a ovoce nahoře, jaký se v naší rodině často dělává. Pro mlsný jazýček je ale nepochybně nejlepší volbou ten úžasný cheesecake, co mi máti udělala loňi~

    OdpovědětVymazat
  4. Přeju všechno nejlepší a další skvělé léta v blogovém světě :-)

    1. Brala bych 2
    2. drobenka46@seznam.cz
    3. Jsem vyučená cukrářka a pekla jsem od klasických dortů po ,,speciální,, koňská hlava, prsa, ale vrcholem všeho a na to jsem nejvíc pyšná je sanitka a kamion :-) Já dorty popravdě moc nemusím, ale mám ráda tiramisu, takže bych brala asi to nebo kinder mléčný řez :-)

    OdpovědětVymazat
  5. 1) Líbí se mi balíček 1
    2) dostalh@seznam.cz
    3) Milovala jsem domácí dorty od babičky s citronovou polevou a ozdobený lentilkami. Bohužel, tento dort už nikdy nedostanu. V současnosti je pro mě ideální piškotový dort s nějaký ovocem a s želé nahoře a s nezdravé varianty je to dort Harlekýn.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak blahoželám k prvému roku a nech je každý ďalší úspešnejší a úspešnejší a hlavne nech Ťa to stále takto baví :)
    1. Mňa by potešil balíček č.2
    2. tiniiq@gmail.com
    3. Nikdy som nebola typ na klasické dorty s penou a plnou a tučným korpusom, také tie klasické a preto sú mojimi favoritmi Krtkov dort (áno, ten zo sáčku) lebo kombináciu banánov a kakaa zbožňujem :-) A druhým tipom je nepečená smotanová torta, kde na striedačku kladieš piškoty, smotanu s vanilkovým cukrom a ovocie.
    Viem že v dnešnej dobe je mnoho cheescakov, čokodortov, ovocných so želatínou, tieto dva sú ale moje najobľubenejšie pretože som na nich vyrastala a pripomínajú mi detstvo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluji k 1. roku blogování! Do dalších let ti přeji hodně elánu, nápadů a skvělých čtenářů!

    1. potěšil by mě balíček č.1
    2. evelinsbook@gmail.com
    3. a narozeninový dort? Když jsem byla malá, tak jsem vždycky dostala ananasový máslový z naší cukrárny - byl dobrý, ale strašně hutný a těžký... No dobrých 15 let jsem ho už neměla :-) A momentálně největší favorit? Celozrnné sušenky, na to zakysaná smetana, na to ovoce a tak pořád dokola, až je dort hotový :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, přeji všechno nejlepší k blogovým narozeninám. Já mám nejradši dort z piškotů, zakysané smetany a ovoce. Nic z balíčků jsem ještě nezkoušela, vybrala bych si asi 2.
    Key.Es@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj velká gratulace! :)

    1.Udělal by mi radost balíček 2 :)
    2.lucy.popelova@gmail.com
    3.Nejlepší narozeninový dort? Když mi přítel upekl pravý, nefalšovaný cheesecake! Na to nikdy nezapomenu...Chlap, co mi upekl a ještě k tomu cheesecake co byl fakt cheesecake, jako z nějaké 5 hvězdičkové restaurace a byly využity všechny potřebné (ano hlavně ty tučné :D) ingredience :). Ale takové věci se musí užít :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky, taktéž se připojuji ke gratulaci k 1. roku blogování!!:)

    1. Mě by potěšil balíček č. 2
    2. efie@centrum.cz
    3. Nejlepší narozeninový dort je dělaný doma, hezky od mamky z lásky :)...Nepotrpím si na těžké máslové dorty, takže mi mamka dělávala z piškotového těsta korpus, na to vrstvu asi zakysané smetany či tvarohu, ovoce a želatinu. Navíc když má člověk narozeniny přes jaro či léto, tak takový vychlazený dort úžašně osvěží, namísto těch máslových :)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  11. Gratulujem k blogodeninám:))

    1. Viac sa mi pozdáva balíček č.2
    2. mary.belakova@gmail.com
    3. Hm, torty moc nemusím, ale keď už, tak punčový a hlavne aby bol krásne ozdobený:))

    OdpovědětVymazat
  12. Gratulujiiii! Jsem Tvá pravidělná čtenářka, chodím na Tvůj blog i několikrát denně s nedočkavostí, kdy přidáš další příspěvek :-) Ať se stále daří!!!

    1. radost by mi udělal jaký koliv z balíčků, ale největší bych měla z balíčku č.1 :-)
    2. srboma@seznam.cz
    3. když jsem byla malá, tak jsme vždycky na narozeniny kupovali dort Harlekýn, který je oznoben kopou šlehačky, ten jsem měla vždycky ráda :-) ale s přechodem ke zdravému životnímu stylu, jsme zvolili lepší alternativu a to jsou celozrnné sušenky s tvarohem-jogurtem- smetanou a lesním ovocem (především borůvky, maliny, jahody)- může se použít na oslazení třeba sirup z agáve či javorový sirup a navršíme to do formy na pečení, poté dáme ztuhnout do ledničky a servírujeme s oblíbeným teplým nápojem (pokud má rád někdo kávu, tak jistě ví, že není pro zdraví úplně nejvhodnější (i když obsahuje také řadu antioxidantů, to je pravda, ale její nešvar tkví v tom, že zvyšuje kravní tlak :-/)v tomto případě bych doporučila kávu Caro, což je vlastně káva z obilnin a je moc dobrá :-) a v kombinaci s dortíkem musím říct je to fakt luxus! :-)
    Jinak sama jsem se několikrát vrhla do dělání medovníku, teda musím říct, že to byla fuška, uválet 4 placky, aby na sebe pasovaly, uvařit salko(teď už se dá koupit i hotové), připravit z něj krém, namlít oříšky a potom to všechno spojit, aby to vypadalo jako z obchodu- bylo to opravdu pracné ale musím říct, že výsledek stál za to, po medovníku se jen zaprášilo, všichni říkali, že byl mnohem lepší než kupovaný :-) a hlavně takto jsem věděla co do toho dávám :-) :-) ale domácí medovník opavdu stojí za to ;-) a když se to vezme kolem a kolem, tak med je přeci zdravý :-) (i když jsou i zdravější varianty sladidel, ale i tak pořád lepší než klasický bílý cukr ;-) )
    4.http://fitnessalifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to je úžasně, že už uběhl rok a hlavně tvoje změna za ten rok je bombastická.
    Tak tedy
    1)líbí se mi balíček č. 2
    2)bellaschange.blog@seznam.cz
    3)Tak ideální je takový, který máme rádi. Např moje maminka peče krásné dorty, různé tvary, velikosti... ale já mám nejraději nepečený dort z piškotů,ovoce a smetany a nebo kávový od mé babičky. Já osobně jsem jednou pekla dort příteli, takový trochu erotický, ve tvaru noční košilky..:D a povedl se úžasně na to, že to byl můj první dortový pokus..:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tyyyyjo už rok? Jsem zvědavá na ten starý blok ;-) A zkusim se taky zapojit :-)
    1. já bych brala dvojku
    2. barunka00@gmail.com
    3. ten který mi poslední roky dělá maminka...klasickej piškotovej, ale s odlehčenym, pudinkovym krémem a spoooooooooooustou čerstvýho ovoce ;-) (a ten k dvacetinám byl uplně nejlepčí - s ručně vyrobenym marcipánovym Půem :-) )

    Tak přeju hodně štěstí do toho dalšího blogovacího (i neblogovacího) roku ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Takže všechno nejlepší přeju, ať máš stále tolik stálých čtenářek a čtenářů :) Snad se jednou přiblížím aspoň k polovině :))

    1. balíček jednička
    2. zatloukalovam@vnol.cz
    3. můj oblíbený je Krtkův dort, jednoduchý, rychlý a hlavně strašně dobrý :)

    Měj se pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  16. Giveaway jsem vůbec nečekala a že bloguješ rok už vůbec ne. :)
    1. líbí se mi balíček č. 1
    2. Arey@centrum.cz
    3. Já za celý svůj život dostala jeden narozeninový dort, který byl zároveň nejlepší, který jsem kdy jedla. Udělala mi ho babička: piškotový korpus a nahoře ananas (občas jahoda) v želé. Nevím, čím to bylo, ale když ten samý pak dělala mamka sestře, nebyl vůbec tak dobrý :D

    OdpovědětVymazat
  17. líbil by se mi balíček č. 2 :)
    gratuluju k prvnímu roku!
    ideální narozeninový dort? nějakej zdraveej :P
    dřív jsem měla moc ráda Krtkův :)
    kejmii3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj,
    za rok tolik čtenářů,tomu říkám úspěch:). Gratuluji. Myslela jsem, že už "v tom jedeš" déle.
    1. balíček č.1
    2. vozarovaa@seznam.cz
    3.Narozeninový dort - pokud to má být zdravější varianta, tak určitě cheesecake nebo dort z kysaných smetan(já dávám i bílý jogurt http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=38504&user=119096) a můžeš si ho nazdobit, že bude vypadat slavnostně a nebo nezdravý, co já miluju marcipánový

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, gratuluji ti! :)
    1. Přála bych si balíček. č.2
    2. ms.sunshine@seznam.cz
    3. Nejlepší dort jsem pekla minulý rok svému synovci - byl na způsob šmoulů. Když si protrhl dveře z balonků a spatřil poprvé ten dort tak začal hrozně křičet a skákal mi až na hlavu, jak byl šťastný. Takže je vlastně jedno, že se podle mě nepovedl- ale poznal, že to jsou šmoulové a já z něho měla ještě větší radost. Mimochodem, tento týden je to vlastně přesně rok a na tento víkend chystám dort z marcipánového lega - to jsem si to zase zavařila :D

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj!:) sleduji tvůj blog už od začátku (i ten starý) a úplně jsem se zhrozila, že už je to vlastně rok:-D Pořád si říkám že musím vyzkoušet nějkaé tvoje recepty, ale zkoušela jsem zatím jen brownies z červených fazolí. A vlastně i květákové placičky:)Nečekala jsem, že budeš dělat giveaway:)

    1) Balíček se mi více líbí ten první
    2) Můj email: Rylie.Hope@seznam.cz
    3) Nejlepší narozeninový dort? Hooodně velký a všemožně nazdobený:) S různými krémy uvnitř - třeba banánovým, čokoládovým a jahodovým. A navrch musí být potažený marcipánem:)Chystám se něco podobného spáchat. Jinak doma máme vždy ořechový od babičky a ten je taky moc dobrý. Líbí se mi ale i takové ty malinké dortíčky, muffinky s jednou svíčičkou. Je to roztomilý. Jak jsem dorty jako malá nemusela tak teď je miluju:) A fascinují mě ty různé tvary co kdo z toho dokáže vyrobit.
    4) Zuza

    OdpovědětVymazat
  21. Moni, přeji krásné blogové narozeniny, páni!!! Už rok :) To já si na ty svoje ještě počkám :D Vím, o čem mluvíš, ten můj blog se už za půl roku dostal někam, kde jsem vůbec nepředpokládala, že bude, úplně se změnil, a u tebe je to samé, je to vývoj, kterým procházíme :)Máš spoustu čtenářů, moc ti k tomu gratuluji :)) Co si budem říkat, já na tvůj blog narazila až v dubnu, kdy jsem začala se svým zadkem taky něco dělat :D

    1) Balíček se mi líbí číslo 2 (jakmile je někde skořice, tak je se mnou konec :D)
    2) email: kris.cechova@gmail.com
    3) já jsem měla v životě jedinej dort, to mi bylo myslím že 10 let, jinak se to už neopakovalo, ale dělám každý rok prckovi dort se spoustou ovoce, ve tvaru třeba medvídka apod. Svému příteli budu teď "dort" kupovat k narozeninám, prostě koupím zákusek a do něj zabodnu svíčku :D Vsadím se, že takový "dort" ještě nikdy nedostal :)) :D (přiznám se, péct se mi ho nechce a peníze na kupovanej teď nějak nemám :D)


    Ať se Ti dál daří :))

    OdpovědětVymazat
  22. Ahojky, moc gratuluji :) Moc ti fandím a díky tobě a tvému blogu, jsem ze sebou začala dělat něco i já a je to i vidět ;-) Takže děkuji :)

    1. Líbí se mi balíček č. 2
    2. jaroslava.danova@atlas.cz
    3. Ideální narozeninový dort? Ten, který ti někdo upeče nebo daruje s láskou a pak už je jedno jestli je čokoládový nebo marcipánový :)

    Měj se moc hezky a přeju spousty úspěchu a těším se na nové články na tvém blogu :-)

    Jarí

    OdpovědětVymazat
  23. Gratuluju a všechno nejlepší k 1.narozeninám :) a sláva fitnes a zdravému životnímu stylu :)
    1.) líbí se mi moc balíček č.2 :)
    2.) zembolka@seznam.cz
    3.) nejoblíbenější dort sem měla jako malá ten šlehačkový :) vždycky sem tam zajela prsty a to babiččino mistrovské dílo předělala k obrazu svému :) Ale jak sem starší,tak peču jedině svému psovi :)) Ale zkoušela jsem taky mini dortíčky medovníčky :) a moooc dobré byly :) a taky můj favorit je cheesecake :) pekla sem ho jednou a okamžitě si ho zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojik velká gratulace k narozeninám tvého blogu :) byla jsi pro mně velkou inspirací a obdivuji tvoji úžasnou proměnu :)
    1. Líbí se mi balíček č.2
    2. Barymetrik@seznam.cz
    3. Nejlepší narozeninový dort je podle mě tvarohovo ovocný, je dietní a lehký a to ovoce mňam :)

    Sportu zdar :) a přeji mnoho dalších úspěchů...

    OdpovědětVymazat
  25. Gratuluji k narozeninám!! Jako by to bylo včera, kdy jsem začala číst tvůj ještě původní blog :o) Toto letí!!! Ani bych neřekla, že tě sleduji, tak dlouho...
    Jedna věc se ovšem nezměnila, chodím sem pravidelně, čtu každý tvůj článek od A po Z, neustále obdivuji, co jsi dokázala a chodím si sem pro inspiraci :o)

    1) Líbí se mi balíček č.2 (na ronniem jsem četla o Zemance, tak bych to ráda vyzkoušela :D )
    2) zzdenika@gmail.com
    3) miluji marcipán a karamel... Ale nejlepší dort, jaký jsem kdy sama vytvořila byl určitě celozrnný cheesecake pro přítele k narozeninám. Byl první den strašně tvrdej-suchej, ale za tři dny byl k nakousnutí (do bločku jsem připsala "dělat v předstihu" :D ) Nahoru jsem dala mandle po obvodu a z borůvek (byla i náplň) jsem udělala roky přítele (ovšem, kdo by tušil, že se při kladení borůvek spletu a napíšu tam věk, se kterým se loučí a přijdu na to až když vytáhnu dort z trouby?? (dodnes si klepu na čelo :D ) Mandlemi jsem pak udělala číslo správné a u dortu to doplnila komentářem "Je to jakože, tolik ti je a v mandlové číslo se to mění" :D

    Hodně dalších spokojených let na blogu!!

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, gratuluju k úspěšnému prvnímu roku a přeju alespoň 49 dalších takových :D

    1) dala bych přednost balíčku č.1
    2) bjetka.kotrbova@seznam.cz
    3) Ideální dorty jsou podle mě takové, kdy člověk vysleduje, co má ten, pro koho dort bude, rád a co se mu líbí. Někdo je spíše na klasické dorty plné máslového krému a růžiček, někdo má rád ovocné a nepečené někdo dokonce slané. Pak už stačí jen vymyslet originální podobu oblíbeného dortu a ideální dort je na světě! Já jsem například pro svého softballového trenéra jednou udělala dort v podobě baseballového hřiště i s hráči, pro kamaráda-hokejistu hokejku s pukem a pro svého bratra dort prase (netřeba vysvětlovat proč :D).

    Bjetka

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, předem gratuluji k prvnímu výročí blogu:)Tvůj blog sleduji už hodně dlouho, máš zajímavé články. Dokážou člověka, potěšit, zamyslet se a taky nakopnout k nějaké akci.
    1. Chtěla bych balíček č.1
    2. ssofinka@seznam.cz
    3. Dorty nepeču, sem tam si je dám na oslavách, ale letos mám opravdu velkou radost.Dostanu dort k narozeninám s pandama,které mám ve velké oblibě. Miluju je jako zvířata. Jsem na něj hrozně zvědavá.
    Ať se ti stále tak dobře daří v blogovém i reálném světě:) Přeji Ti více spokojených čtenářů.

    OdpovědětVymazat
  28. Gratuluju k prvnímu roku, tvůj blog patří k mým nejoblíbenějším, ráda se tady inspiruju a hezky si počttu :) Ať se daří i nadále :)
    1) přála bych si balíček číslo 2
    2)eatrunlove@seznam.cz
    3) Ideální dort? pro mě rozhodně cheesecake nebo mrkvový dort, protože ty miluju nejvíc na světě! a ideálně v trošku zdravější variantě, abych nemusela mát tak velké výčitky, když sním polovinu na posezení :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, blahopřeji k 1. výročí. Sleduji tě od začátku a každý den se nemůžu dočkat nového článku. Teď k soutěži:

    1) líbí se mi balíček č. 1
    2) ivetasudova@seznam.cz
    3) Můj nejoblíbenější dort je medovník. Nedávno jsem ho dokonce pekla s přítelem a musím říct, že byl fakt božííí! :-D Chutnal opravdu jako ten pravý (pokud bys měla zájem o recept, stačí napsat). A vtipná historka? Snad jen ta, že jsem s přítelem pekla taťkovi dort s tím, že navrch nakreslíme marcipánem rybáře, protože taťka je rybář. Marcipán se nám vůbec nepovedl, tekl jako blázen, takže jsme to zdobili zdobítkem. Barvy se roztékali a byla to fuška udělat pěkné. Nakonec si myslím se nám to na ty bojové podmínky vcelku povedlo. Druhý den jsme šli taťkovi gratulovat a co čert nechtěl, marcipán se vpil do korpusu a na vršku dortu nebylo nic :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
  30. Ahoj,
    taky se přidávám ke gratulacím:)..
    1) Líbí se mi balíček č. 2
    2) Dephage@seznam.cz
    3) Dort asi Harlekýn (s pravou šlehačkou a pařížskou šlehačkou) a k tomu čerstvé jahody..nejlepší kombinace podle mě..hořké a sladké:)..
    Ještě jednou gratuluji! :o)
    Soňa

    OdpovědětVymazat
  31. 1. 2. balíček
    2. tapeta2007@seznam.cz
    3. piškot s ovocem přelité želé

    OdpovědětVymazat
  32. 1) balíček 2.
    2)kids.october.of.2012@gmail.com
    3) můj nejoblíbenější dort je čokoládový ... základ je piškotová buchta, která je prokládaná vysokoprocentní čokoládou .. takže piškot-čokoláda-piškot a celý ten dort je politý zase čokoládou :D a na vrcholku dortu se nachází takový zdobení z čokolády - bílé, mléčné, hořké, oříškové. Naštěstí tento dort je doma jen jednou ročně a to na moje narozky :D takže se to dá, ale nedá se to jíst každý den :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Tak gratuluji k výročí, jsi inspirací pro spoustu lidí:)
    1. baliček číslo 2
    2.bananajana@seznam.cz
    3.ten který je vyrobený z lásky a je vegan, třeba mrkvový, nějaký s lesním ovocem nebo čokoládový <3

    OdpovědětVymazat
  34. Blahopřeju k prvnímu výročí a doufám, že jich s blogem oslavíš ještě hodně:-) A moc díky za Giveaway!
    1) Oba dva vypadají moc dobře. Ale ráda bych ochutnala ty tyčinky s Psilliem, takže pro mě by to byl asi balíček č. 2.
    2) magda.marie@email.cz
    3) Úplně nejlepší narozeninový dort je pro mě zmrzlinový pohár;-) Když už mám hřešit, tak tím co mi nejvíc chutná... višňovou a čokoládovou zmrzlinou s griotkou a to vše završené šlehačkou s toppingem. Anebo svým vlastním upečeným dortem, bábovkou, buchtou... a to ve zdravém stylu. Vlastní ukuchtěný výrobek nejvíc chutná :D

    OdpovědětVymazat
  35. balíček 1, veronika.bejdova163@gmail.com
    ideálny je určite taký, z ktorého sa nepriberá :D ale úplne najsamlepšie pečie moja mamka, takže je to jasné- je jedno aký bude, vždy bude skvelý

    OdpovědětVymazat
  36. gratuluju k výročí i k počtu čtenářů!
    balíčky se mi líbí oba dva, ale nikd yjsem neměla tyčinky s psilliem, takže asi dvojka
    kontakt je stranecka@centrum.cz
    a k tomu anrozeninovému dortu... mám kouzelný zážitek asi pět let starý. po přednášce, která končila v osm večer, jsem na svoje narozeniny jedla v nějaké šílené hospodě, kam jsme zasedli, když nám ujela tramvaj, medovník za dvacku, nastříkaný šlehačkou. byl to ten velký kus, překvapilo mě to, protože v té době už se ten malý osminový kousek prodával přes 30 korun. Byla jsem unavená z celodenní školy, byla jsem s lidmi, které mám ráda, zavřená v pidihospodě a jedla ten nejlepší medovník, co jsem kdy měla.... skoro mi vlhnou oči dojetím při té vzpomínce :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Zaprvé zdravím a skláním poklonu, že si to zde vydržela takovou dobu a takovou dobu jsi pro ostatní motivací.

    1. 1.balíček
    2. andrejinek@gmail.com
    3. Není to přímo dort, ale spíše zákusek, snad to vadit nebude, jedná se o koňakové špičky. Chutě na tento dortík sdílím se svým taťkou, kterému jsem se jednou k narozeninám pokoušela udělat radost a spáchat je "růčo strůčo", no, musím říct, že podobný mazec jsem dlouho nezažila. Byla to babračka a nakonec, po zjištění, že mi chybí jakési zázračné udělátko, jsem práci vzdala a udělala takovou všehochuť a všesměs z čokolády, piškotu a likéru.
    Ale všichni víme, že žádný učený z nebe nespadl. :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Pěkné dárečky:-) Jinak gratuluji tvému blogu! Moc se mi tu líbí, takže určitě budu dál sledovat.

    1. Chtěla bych balíček č. 2.
    2. petulkaaa@gmail.com
    3. Domácí krtkův dort! U nás doma vyhrává na plné čáře:-)

    OdpovědětVymazat
  39. 1.Balíček číslo 2
    2.cervenkova.kacka@seznam.cz
    3.Ideální narozeninový dort je přeci ten, který dostanete.... Tedy..... nesmíte mít narozeniny tři dny před Štědrým dnem jako já, protože budete tak přeslazení z všude okolo se vyskytujícího cukroví, že ho stejně nesníte:-)) Myslím, že ani můj syn (až bude větší) to neocení, neboť se narodil 22. prosince :-D Asi nejlepší narozeninový dort, který jsem kdy pekla byl ten první a byl kamarádce k 30tinám. Dle mého se vůbec nepovedl (moc tvarohové náplně, špatně daný potah,křivá modelovaná čísla 30 :-), atd.), ale setkal se s úspěchem. Stejně si do dneška myslím, že to nebylo pro to, že by byl tak úchvatný, ale proto, že jsem antitalent na vaření a pečení :-) a uznání bylo spíše za odvahu.

    Katka

    OdpovědětVymazat
  40. 1. Tak balíček se mi moc líbí č. 2, protože je tam Psylium tyčinky no a čokoládka se skořicí, mňam...
    2. e-mail: nemeckova.j@gmail.com
    3. Narozeninový dort. Tak pro mě je to jednoznačně každoroční zážitek z dětství. Mám narozeniny v létě a proto jsem vždycky měla krásné oslavy, a když bylo zrovna sluníčko, byla to paráda. A ještě k tomu se to slavilo u nás na chalupě (víkendový a prázdninový příbytek). Sjela se celá rodina a babička mi vždycky přivezla úplně úžasný jahodový dort. Tenkrát jsem vůbec nevěděla, z čeho je to vyrobené. Ale na zakázku ho dělala jedna mrňavá cukrárna, která už dnes bohužel nefunguje. Byl to obyčejně zdobený prostě jahodový dort a byl hodně šlehačkový. Asi to byla pěkná kalorická bomba, ale tak jednou do roka :) No a když ho babička s dědou přivezli, tak si vybavuji, že jsem ho před podáváním několikrát oblízala dokola :D
    Takovýhle poctivý a opravdu dobrý dort jsem asi už nikdy potom nejedla. Těsto bylo vláčné, měkké, ne vysušené jako ve dnešních cukrárnách. A jahody byly čerstvé, když bylo léto... No prostě bomba.
    A pak mě napadá, že vtipný a dobrý narozeninový dort jsem jednou vyráběla jednomu kamarádovi k narozeninám. Byl slaný a chlebový. Z kulatého chleba jsem odřízla kůrky a udělala z toho korpus, celé jsem to vymazala pomazánkama a nazdobila zeleninou, salámem... A to byla taky pecka :)

    OdpovědětVymazat
  41. 1. tak tohle je první giveaway, kterého se zúčatňuji a to proto, že ty krekry z M&S prostě neseženu a děsně je chci ochutnat :-) Tím pádem je mi vlastně jedno, jestli balíček 1 nebo 2, byla bych moc ráda za jakýkoliv :)
    2. jrohlikova@seznam.cz
    3. a ideální narozeninový dort je můj zdravý carrot cake, ten je prostě naprosto geniální - špaldová mouka, vlašské ořechy, mrkev ze zahrádky, javorový sirup, třtinový cukr..., krém dělám z ricotty a je to prostě zdravá lahůdka

    Jo a ta vtipná historka (no vtipná, teď už i jo, ale když se mi to stalo, jééé, to jsem řádila jak čtyřhlavá saň :-D ). Pekla jsem právě zmiňovaný zdravý carrot cake, krásně se povedl, byl promazaný krémem a ještě jsem ho chtěla pro známou potáhnout marcipánem. Tak se taky stalo, dort byl potažený, vše se krásně povedlo a najednou žuch buch a dort letěl na zem. Do teď opravdu netušim jak se mi to povedlo, každopádně jsem do noci pekla nový :-D

    Jinak ti přeju ať je tvůj blog stále oblíbený tak jak je, nebo i ještě víc :) Ať tě tvůj životní styl stále baví a naplňuje a ať si dál plníš svá přání a cíle :)
    Já sama ti za blog děkuju, protože tvůj blog byl úplně první tohoto typu který jsem začala navštěvovat a dal mému snažení úplně nový rozměr (lepší, hezčí, zábavnější :) ) Takže jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  42. Gratuluji k výročí tady na blogu :-)

    1. potěšil by mě balíček č.2
    2. dagmar.ba@seznam.cz
    3. Ideální narozeninový dort? Hlavně nějaký super zdravý! :-) Když se řekne, že je něco zdravé, chutná mi to potom 10x více... nevím proč. Měl by být z celozrnné mouky a nesmí v něm chybět oříšky a hořká čokoláda. Mňam :-)

    OdpovědětVymazat
  43. 1. vybrala bych si balíček číslo 1 (ale klidně i 2 ;)
    2. lindapfe@seznam.cz
    3. nejchutnější narozeninový dort je pro mě karamelový s banánem, oříšky a spoustou strouhané čokolády navrch :) a nebo je moc hezký a dobrý nepečený dort ve tvaru želvičky :)A historka z narozenin: Když moje sestra jednou slavila narozeniny, tak jí náš malý záškodný bratránek tajně ožral všechny marcipánové ozdobičky z dortu a jako překvapení se pak servíroval holý opižlaný dort :D

    OdpovědětVymazat
  44. 1. Líbí se mi balíček č. 2
    2. Mys91@seznam.cz
    3. Tak já myslím, že nejvíce potěší nějaký vlastnoruční dort, třeba ve tvaru nějakého zvířete nebo něčeho, co má oslavenec rád, tu myslím až tak nezáleží na jeho chuti. Ale, pokud si chce někdo opravdu pochutnat, tak určitě cheesecake nebo nějaký ovocný dort zalitý želatinou. :)

    Jinak gratuluji k výročí blogu a přeji, ať se za rok slaví znovu :)

    OdpovědětVymazat
  45. 1.líbí se mi balíček číslo 2
    2.nelin.maj@seznam.cz
    3.ahoj tak tu hle otázku ráda odpovím protože jsem vyučená cukrářka a dorty nám vruce.a můj zatím nejlepší a nejhezčí dort byla zlatá rybička ta se doopravdy povedla.
    Tak zatím ahojda Mandarinka

    OdpovědětVymazat
  46. Gratuluji k výročí ! Sice nejsem tvoje čtenářka od samého začátku, ale jsi skvělá :-)
    1. líbí se mi balíček č. 1
    2. Lisa135@seznam.cz
    3. Dortí, no sice to je buchta, tak jestli znáš žloutkové řezy. Sice to není vůbec zdravé, ale mňam.

    Ještě jednou gratuluji a ať se ti daří !!!

    OdpovědětVymazat
  47. V úvodu chci napsat hlavně toto - díky za Tebe!!
    Inspiruji se u tebe také jako i jiné slečny od prvního blogu (byť ne od prvního příspěvku :( :D) a je krása vidět ten pokrok, zdokonalování se, kreativitu...uvědomuji si, že i já, stejně jako ty, jsem za tu dobu "dospěla" co se zdravého životního stylu týče a vím, o čem skutečně je:)

    Jsem přesvědčená, že to někam dotáhneš (profesionálně), však už k tomu máš hezky nakročeno..ale nechci předbíhat, ať ti to nezakřiknu ;o)

    1) potěšil by mne balíček č. 2
    2) kristyna.tonarova@seznam.cz
    3) vzhledem k mé téměř ortorexii:D by měl vypadat přesně takto http://zkracovatko.cz/MKdq71 + miluji asijskou kuchyni http://www.zkracovatko.cz/HpZ3R0 :)
    a vtipný zážitek? asi tvarohový dort k mým 18. narozeninám stvořený mým bratrancem matematikem, který se dal pít brčkem :D

    Týna

    OdpovědětVymazat
  48. Gratuluju! a přeju
    všechno nejlepší tvému blogu:)

    1.líbil by se mi ten 2.
    2.volfova.A@email.cz
    3.Určitě marcipánový s ovocem..Byl božský,ale nemám recept :(( stejně mám asi nejraději kokosový a čokoládový :)) A už jsem zkoušela i barevný.. taky se moc povedl :)

    OdpovědětVymazat
  49. Tak všechno nejlepší do dalšího roku! :)

    1) Zaujal mě balíček číslo 2. :)
    2) adela.no@seznam.cz
    3) Nevím, jaký je ideální (neumím se rozhodnout), ale moje maminka nám vždycky dělá dort s ovocem a vždycky to nějak krásně ozdobí. Například, když jsem měla čerstvě rovnátka, tak mi na dort udělala z marcipánu 3 pusy se zubama. 1. pusa měla křivý zuby, 2. měla rovnátka a 3. krásně rovný zuby. :)) Nebo když brácha dostal na vysvědčení 3 pětky, tak mu na dort udělala z marcipánu 3 strašidýlka. :) Asi to mám po ní, protože vždycky, když má někdo narozeniny, tak mu dělám cupcaky a pořádně se na nich vyřádím :))

    OdpovědětVymazat
  50. Také gratuluji k výročí a přeji další úspěšné roky blogování :))

    1)líbí se mi balíček č.1
    2)andjana90@email.cz
    3)nejraději mám dort potažený marcipánem od maminky :) ale když už jsem v hubnoucí fázi, tak je nejlepší lehký korpus a nahoru ovoce a to celé zalité v želé. :)

    Jana

    OdpovědětVymazat
  51. Všechno nejlepší! Tvůj blog je opravdu super a jsi vzorem nás všech :)

    1.Chtěla bych balíček č.2
    2. ananaska07@seznam.cz
    3. Nejchutnější dort je určitě cheesecake, ale přátelům nejvíc chutná bezlepkový čokoládový dort s oříšky z Ikea - je malý, ale hodně dobrý a dost neobvyklý :)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj, moc gratuluju k prvnímu roku! Sama poslední dny taky uvažuju o založení
    blogu, ale zatím se nemůžu rozhoupat. Co se odpovědí týče:

    1. Oba balíčky jsou super, ale druhému bych dala přednost.
    2. hornikova.martina@gmail.com
    3. Naprosto úžasný dort by byl cheesecake a klidně i s malinovým přelivem =)

    Martina

    OdpovědětVymazat
  53. Nedá mi to a musím taky napsat. Chci víceméně spíš poblahopřát že jsi vydržela blogovat celý rok, já to vždycky hned vzdala :D Tak vzhůru s chutí do dalších let! :)

    a ke giveaway:
    1. líbí se mi dvojka
    2. seffarine@gmail.com
    3. nemám ráda tučné máslové dorty takže pro mě ideální je lehký tvarohový nepečený dort s ovocem a strouhanou čokoládou, které i hodně ráda tvořím ( a nemusí mít nikdo zrovna narozeniny :D). V mojí rodině je neoblíbenější dort zvaný osvěžující straciatella (http://www.toprecepty.cz/recept/4982-osvezujici-straciatella/) :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahojky :) moc gratuluji k prvním blogovým narozeninám a přeji, ať vydržíš minimálně několikrát tak dlouho :) na tvůj blog chodím ráda a s většinou tvých "teorií", stylem jídla a přístupu k cvičení i samotnému životu se ztotožňuji, proto tvůj blog patří do špičky z těch které pravidelně čtu :))
    1. Oba balíčky vypadají krásně zdravě, ale asi více se mi zamlouvá č. 2 :))
    2. Ivethy@seznam.cz
    3.Ideálním dortem je nějaký zdravý, plný bílkovin, bez cukrů a tuků, které občas k nějaké příležitosti peču :)) Ale pokud si chcete opravdu pochutnat, zkuste upéct tento ( http://www.apetitonline.cz/recepty/1458-nejlepsi-cokoladovy-dort.html ), který jak jsem jednou upekla, tak nepeču jiný! Je opravdu skvělý, chutnal snad všem! :) Pokud ho chcete mít zdravější tak jak jsem to udělala já, nahraďte mouku bílou moukou celozrnnou, čokoládu přidejte min 85% kakaa, cukr třtinový nebo fruktózu, uberte čtvrtinu másla :)) Získáte tak opravdu skvělou zdravou, ale přitom tak lahodnou čokoládovou chuť! :)
    Měj se krásně, Berry :)

    OdpovědětVymazat
  55. Obrovská gratulace, dotáhla jsi to vážně daleko a věřím že ještě dotáhneš ! :) I když nekomentuju každý článek, čtu tě pravidelně a ještě si pamatuju jak si začínala :) tyjo, to už je fakt rok?! :D

    1. Ten druhý balíček vypadá dobře! :) a pro mě přijatelněji :)
    2. goforyourdreamnow@gmail.com
    3. Nejlepší dort? Podle mě cheesecake z celozrnných sušenek (doporučuju cerelánky! :) ) s pořádnou vrstvou tvarohu spojeného bílým jogurtem, lehce doslazený medem a navrchu naskládané oblíbené ovoce! :)

    Přeju mnoho dalších úspěchů! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Gratuluji k 1.roku, tvůj blog sleduji jako jeden z prvních :)

    1. Vybrala bych si č.2, lákají mě tam ty čoko-kokosky :)
    2. iw.jad@seznam.cz
    3. Mamča mi jako malé pekla s lentilkama :) Kdybych si měla vybrat teď nějaký dort, byla by to asi marlenka nebo tetin spešl medovník. Anebo nějaký s jahodama, ty totiž miluju :)

    OdpovědětVymazat
  57. Mám moc ráda tvůj blog a hlavně rozumný přístup, jaký máš k jídlu a ke cvičení!!:))
    Chtěla bych balíček číslo 2:)
    prasatkopepa@centrum.cz
    Nejlepší dort byl ten, který sem si sama upekla...(normálně k narozeninám dorty nedostávám). Pekla jsem marlenku...a povedla se mi anštěstí už na poprvé takže jsme si celá rodina náležite "pošmákli". :D
    Daniela

    OdpovědětVymazat
  58. Musím sa priznať, že som si myslela že bloguješ dlhšie =D Gratulujem!

    1. balíček č. 2
    2. bejatka.kari@gmail.com
    3. Ráz som k narodeninám dostala tortu Pikachua :-D Vyzeral krásne, ale bol fakt sladký. Najlepšia torta? Mh, od cheescaku až po čokoládové, ale fakt nemám rada klasické orechové s maslovou plnkou. Tortu som piekla len raz, toto leto pre priateľa k výročiu a musím uznať že sa mi na nej nič nedarilo :-D. Cesto sa mi nafúklo a mrvilo, čokoláda na polevu bola riedka. Ale dala som to nakoniec nejako dokopy a pochutili sme si :-).

    OdpovědětVymazat
  59. 1.balíček č.1
    2.eddie.lady@seznam.cz
    3.nejhezčí a nejlepší dort, který jsem kdy dostala byl na mé 5.narozeniny. Byl modrý a byl ve tvaru mobilního telefonu. Jelikož jsem byla ještě malá, nějak jsem nepochopila, že to je dort a začala jsem na něm mačkat čudlíky a tím ho pěkně zmasakrovala:D no co už, nakráli jsme ho a snědli. Chuťově byl pořád výborný, ikdyž trochu promáčknutý - byl kakaový s marcipánovou polevou (nebo fondánem:D)

    OdpovědětVymazat
  60. 1)Líbil by se mi balíček č.1
    2)Pou-le@seznam.cz
    3)Asi ze mě nebudeš mít moc radost, ale nejvíce jsem milovala takové ty plné másla, oříšků, čokolády a šlehačky :D Ten dostávám k narozeninám vždycky a je to taková tradice :D Miluju je a i kdybych někdy držela nějakou dietu, tenhle bych si stejně vždycky dala :D

    OdpovědětVymazat
  61. ROK! Tak to gratulujem :) to uz je pekne vyrocie :))) Len tak dalej, moc sa mi pacia tvoje recepty a prave chrumkam mrkovou pomazanku :)

    1. balicek c.2
    2. linda.gorogova@gmail.com
    3. najlepsia torta je pre mna ( sice je to cisty cukor ) penova torta, je to len z bielkov a cukru + kakaovo-kavova plnka, taka tmava, tu ked si dam tak mam najvacsie vycitky na svete ale ta chut :) nami nami :)

    OdpovědětVymazat
  62. Napsat do komentářů, který balíček byste chtěly.
    Připsat váš e-mail.
    Napsat mi, jaký je podle vás ideální narozeninový dort, popřípadě jaký nejlepší narozeninový dort jste kdy jedly či pekly. A pokud máte, klidně připiště i nějaké zajímavé nebo vtipné historky :)
    Pokud přidáváte příspěvek jako Anonymní, je nutné se podepsat! Stačí přezdívka.

    1) Je mi to vlastně jedno, ale třeba dvojku, ráda bych vyzkoušela ty bio-čoko kokosky :)
    2) navratilova.terka@gmail.com
    3) Nejlepší dort je nejjednoduší piškotový, kde je vrstva piškotů, pak ovoce a pak zakysané smetany s cukrem. Dělám ho na většinu narozenin lidí kolem sebe a všichni jsou z něj nadšní, je jednoduchý na přípravu :)
    4) Tess

    OdpovědětVymazat
  63. moc gratuluju a přeju tvému blogu a tobě vše nej:)

    1) balíček č. 1
    2) janetzka@seznam.cz
    3) miluju čokoládové dorty, takže jednoznačně domácí čokoládový dort, bez těch hrozných krému a korpusu. A k tomu musím přidat jednu veselou historku. Moje mamka měla v květnu narozeniny, významné jubileum a tak jsem si řekla, že jí upeču dort. Vybrala jsem čokoládový (mamina taky miluje čokoládové) z kuchařky Iveta a sladká Francie od Ivety Fabešové.
    Nakoupila jsem suroviny a dala se do pečení. Nejdřív se našlehalo máslo s cukrem (ochutnala jsem), poté se ve smetaně nechala rozpustit čokoláda (ochutnala jsem), pak se smíchala mouka, to máslo našlehané s cukrem a rozpuštěná čokoláda (opět jsem ochutnala:). Dala jsem péct a nechala si rozpustit další čokoládu na polevu (ochutnání). Shrnu to tak, že jsme se za to dopoledne, co jsem dort dělala přejedla té čokolády jen při tom ochutnávání. Jinak mamce a všem ostatním dort moc chutnal a já byla spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  64. Já myslela že tvůj blog je mnohem starší:))
    1. první balíček:)
    2.kejtyyy@email.cz
    3.Perfektní narozeninový dort je pro mě Marlenka♥ klasické dorty nenávidím..ani mi nikdy nechutnaly.a nejúžasnější co jsem pekla byl klasický americký "apple pie" se skořicí..a ještě jednu verzi s meruňkami♥:)

    měj se,pa:)

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj, gratuluji k prvnímu výročí blogu.Ráda si tvůj blog čtu, protože jsi pro mě inspirací a trochu i vzorem... :)
    1. Chtěla bych balíček č.1
    2. kar.liskova@seznam.cz
    3. Miluju naši každoroční klasiku- piškotovo jablečný dort
    Kája :)

    OdpovědětVymazat
  66. 1. Balíček č. 2 :)
    2. Michaelaegnerova@seznam.cz
    3. Miluju nugátovej dort od babči, všichni z rodiny se ho můžou užrat :D
    Jinak moc gratuluju k prvnímu roku a přeju ti, aby jsi stále psala tak, jako do teď- tak jak nás to baví! :)

    OdpovědětVymazat
  67. 1. balíček č. 2
    2. destinystrange@seznam.cz
    3. Záleží na tom, pro koho je. Když jsem byla malá, měla jsem moc ráda Krtkův dort. :D Už pár let sním o dortu, kde bude hodně jahod, šlehačky a čokolády. Pořád to babičce říkám, ale ona mi vždycky udělá něco s ovocem ve tvaru srdce. Pech, co.. :D

    OdpovědětVymazat
  68. Gratuluju k narozeninám blogovým :)

    1. radši bych balíček č.2, věci z 1 už mám ozkoušené :)
    2. t.blstakova@seznam.cz
    3. můj nej dort je ten co mi pekla mamka když jsem byla malá. Klasická čokoládová buchta, do dortový formy, s polevou a s lentilkama, pořád ho miluju :) hodně kakaovej, skvělej, no hlavně ty lentilky :D

    OdpovědětVymazat
  69. Páni to už je rok? Jinak taky velká gratulace..:)

    1. Balíček č. 1
    2. kajulinkaa@seznam.cz
    3. Já mám ráda originální dorty, takže něco jako pejsek a kočička..co dům dá:D Takže většinou peču dorty tak, že kouknu do ledničky a do zásob, co je zrovna po ruce. A světe div se, vždycky je to excelentní!:-))
    4. kajulinka

    OdpovědětVymazat
  70. Milá fitness - girl!
    Gratuluju ti k tvým krásným blogerským narozeninám :-)
    Ještě nikdy jsem nic nekomentovala, ale tvůj úspěch (a dárek :-) mě vyburcoval.
    Sleduju tvoje stránky od letních prázdnin, kdy jsem se rozhodla k velké změně. Zatím se dějí malé krůčky :-) Tvoje stránky a také Nukki z Moje tělo, jsou mi velkou inspirací. A těším se na každý nový příspěvek. Během nemoci jsem stihla přečíst i všechny zpětně. Jsi skvělá! Tvůj vývoj je bezva. A mám moc ráda tvoje fotky :-)
    A teď už k tvému "úkolu":
    1. kdybych vyhrála (poprvé v životě - i když tedy, můj muž je mega výhra :-), potěšil by mě balíček č.1
    2. marky.maky@seznam.cz
    3. nejvýbornější, nejlepšejší, mňam dorty dělá moje babičky. Naprosto srdeční záležitost byl náš dort svatební, pečlivě vybraný, s láskou snědený (a máme kus zamražený, ten si chceme sníst na první výročí svatby:-) A na svůj premiérový dort se chystám - chci ho upéct mamince k narozeninám. Zaručené ingredience - mascarpone, tvaroh nebo pudink a hlavně ovoce.
    4. Markéta P.

    Měj se pěkně, přeju ti další úspěchy nejen na poli blogovém :-)

    OdpovědětVymazat
  71. Gratuluji k prvním narozeninám :) Tvůj blog se mi moc líbí, je pro mě velkou inspirací :)
    1.kdybych vyhrála chtěla bych balíček č.2 snad se na mě usměje štěstí :)
    2.LuckaxD@seznam.cz
    3.nejleší dorty na světě dělá moje mamka :) sice když jí to moc nejde tak se dokáže tak rozzlobit že nikdo nesmíme ani nakouknout do kuchyně :D , ale dokáže vykouzlit krásné dorty :)
    Přeji mnoho úspěchů v blogování :)

    OdpovědětVymazat
  72. Všechno nejlepší :)
    Balíček č. 2 mě láká díky Psylliu
    abartova97@seznam.cz
    Můj nejlepší dort? Na 15. narozeniny. Mamka dělala setře Kubánský, ale já na něj neměla chuť. Tak jsem si upekla dort mrkvový. Špaldová mouka, kypřící prášek bez fosfátů, třtinový cukr..měla jsem BIOhorečku :). Při pečení jsem si ale špatně přečetla recept- a zapomněla přidat hrnek mouky. Výsledné těsto připomínalo těsto na lívance :D. Mamka mě zachránila, ztlumila troubu, přebytečné tekutiny se jaksi odpařily a výsledek byl famózní. Že chutnal milionkrát líp než ten Kubánský hnus snad nemusím dodávat :D

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, gratuluji ;-)

    1) líbil by se mi balíček č. 2
    2) omites@seznam.cz
    3) nejlepší dort ve smyslu zdraví vnímám ten, který měl syn k prvním narozeninám od mojí sestry - jablečný s piškotama. Ale ten nejlepší pro mě stejně vždycky bude čokoládový, mňam

    OdpovědětVymazat
  74. Gratuluju :)) Tvůj blog sleduju už dlouho a moc ti fandím ;) Ráda zkouším tvé recepty a celkově se tu jídlem dost inspiruju a myslím, že nejsem sama, takže nápad s balíčkem potravin byl určitě dobrý :D

    1. Těžké rozhodování, ale zkusila bych ten druhý
    2. lovelife.blog@seznam.cz
    3. Normálně dorty k narozeninám už nedostávám, ale nikdy nezapomenu na ten, který jsem dostala k 6. narozeninám, protože jsem měla zrovna nohu v sádře a mám s ním fotku, na které mám celý obličej od čokolády - krása no :D Jinak velký úspěch sklidil dort, který jsem letos pekla příteli k narozeninám, což mě dost potěšilo :) No byl to - příznivci zdravé stravy prominou a zakryjí si oči - medovník, velmi nezdravý, ale šíleně dobrý :D Jednou za čas si přece musíme zahřešit ;)
    4. Zuz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj,

    1)líbil by se mi balíček č. 1
    2)eliska.tesinova@gmail.com
    3)Mám hodně ráda tvarohové dorty, nechutná mi máslový krém. Loni jsem nechala upéct příteli k narozeninám dort ve tvaru lahve od kečupu (on si dává) kečup snad na všechno, kdyby mohl, dá si ho i na ten dort :-))) a byl to nejúžasnější dort, jaký jsem jedla. Náplň měl podobnou jako Míša řezy a potažený byl white icingem :)

    OdpovědětVymazat
  76. Gratuluju a zároveň děkuju za tvůj blog :) Doufám, že budeš ještě dlouho pokračovat :)
    1) je mi to jedno, radost udělá kterýkoliv :) Ale možná spíše č. 2
    2) kundrtova.v@seznam.cz
    3) ideální je podle mě ten, který je dělaný ze srdce:) Kupované jsou sice krásné, ale dle mého to není ono:) Moc mě potěšil dort, který mi sám upekl můj přítel, nejen, že výborně chutnal, on i krásně vypadal:) Někteří muži umí překvapit:) A také mám ráda dort, který dostávám pravidelně každý rok ke svátku od babičky - korpus s pudingem, čerstvým ovocem a želatinou :) výborný, a ani ne tak nezdravý :)

    OdpovědětVymazat
  77. Předem moc gratuluji - návštěvnost a sledovanost si rozhodně zasloužíš!

    1) bal.1 - miluji sušenky od Havlíčka :-)
    2) hubneme.zhubneme@gmail.com
    3) nejlepší co se mi povedl co jsem pekla, byl pro kamaráda co hraje na růůzných akcích kdy se mi povedl dort, co vypadal jako gramofon - největší pochvala byla, když se mne zeptal kde jsem ho koupila :-)... a který jsem měla nejlepší? Od maminky, kdy udělala mne a ségře jeden dohromady (na moje narozeniny má ségra svátek) a půlka byla omazaná tmavou čokoládoi (já brunetka) a půlka bílou (ségra blond) a vevnitř bylo spustu jahod, krému všeho co tam patří :-)

    OdpovědětVymazat
  78. Gratuluji :)
    1)líbil by se mi balíček č.2
    2)vilcea@seznam.cz
    3)nejlepší narozeninový dort bude ten, který budu péct svojí malé k blížícím se prvním narozeninám :) :)
    4)Vilcea

    OdpovědětVymazat
  79. Nejdříve chci pogratulovat k blogovým narozenimám :). Tento blog je a hlavně TY jsi mi velkou inspirací a vždy se těším, až si přečtu nový článek :).

    A teď k soutěži:
    1) chtěla bych balíček č. 1
    2) jane.bendova@gmail.com
    3) a nejlepší narozeninový dort je pro mě asi úplně jednoduchý..s ovocem, zakysanou smetanou - takový ten nepečený! A když nějaký kalorický, tak mám ráda pořádně krémový - konkrétně ořechový krém s ořechovým korpusem :).

    OdpovědětVymazat

  80. Ahoj!
    Happy blog-birthday :)
    1.balíček 1 je mi sympatický :)
    2.petra.semanska@seznam.cz
    3.můj nejoblíbenější dort je jablečný s piškoty - nastrouhaná jablíčka
    povaříš s vodou, citron.šťávou,cukrem(med)na pyré,na závěr vmícháš vanilk.
    pudink.prášek rozmíchaný ve vodě a vaříš ještě 5 min.Pak vrstvíš do dortové
    formy na střídačku s piškoty.Dát vychladit, uležet...MŇAM !!!
    Tenhle dort je zdravý lehký a až na to strouhání jablek nenáročný :)
    Pa Petruše

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj, tak všecko nejlepší :D
    1. Mě se líbí balíček č.2
    2. Podle mě je nejlepší ten dort,který je upečen s láskou a pokud máš narozky tak je jedno jestli není zrovna dietní :D
    3. alcadvorakovaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. zrovna jsem tvůj blog objevila a první na co reaguju je giveaway! cítím se trošku provinile ale zkusit to musím. přeju všechno nejlepší tobě i blogu.

    líbí se mi "psyllium tyčinky". takže volím dvojku.

    narozeninovej dort by měl být hlavně, dle mýho názoru, homemade protože jinak to prostě není tak upřímný. nejradši mám od maminky čokoládovej se šlehačkou a krémem. u nás v rodině se mu říká pohádka a to mluví za sebe. zrovna máme jeden v ledničce pro bráchu k narozeninám a odolat asi nebude možný. (to mně připomíná, že pořádnýmu narozeninovýmu dortu by nemělo jít odolat! haha)

    jane.meluzinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. prosím jedničku. :)
    nejlepší dort je tvarohový s ovocem od maminky :)
    zakova.vl@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Gratuluji k jednomu roku. Tvůj recept na celozrnnou pizzu jsem si zamilovala, takže díky že jsi :-) Jinak nejepší narozeninový dort mi udělala maminka a udělala mi Schwartzwald a byl dokonalý! Ale možná ještě o něco lepší byl dort od ségry, kdy jsem si hrozně přála kytaru a ona mi udělala dort ve tvaru elektrické kytary, ale vážně byl dokonalý! Ne takový ten z máslového krému, ale použila tmavou a světlu polevu a tác vyložila zlatýma perličkama - byla to nádhera a 4 hodiny práce!

    Jinak balíček by se mi víc líbil asi ten druhý, to by bylo něco :)

    d-q@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. 1. Líbí se mi 2. balíček
    2. Já teda osobně miluju Krtkův dort, není sice ani trochu dietní ani zdravý, ale jednou za čas se nic nestane :))
    3. l.dejzinka@seznam.cz
    Lucka :)

    OdpovědětVymazat
  86. 1. balíček č.2
    2. Dorty nemusím, nemám ráda kombinaci marmelády a krému a všeho možného, co se do dortu či na dort dává. Teď myslím takové ty typické dorty. Ovšem když už dort, tak tiramisu nebo medovníku není nikdy dost :-)


    jjjaaannniiikkk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Gratuluji :) máš úžasný blog!
    1. mě osobně se líbí balíček č. 2, ale rozhodně bych se nezlobila ani za balíček č. 1 :D :)
    2. sunnymonisek@gmail.com
    3. na 18. narozeniny jsem dostala marcipánový. jedla jsem ho poprvé v životě, a hrozně jsem se na něj těšila, ale.. docela mě zklamal. Takže nejspíše nějaký ovocný, který osvěží, nebo sladký medovník :)

    OdpovědětVymazat
  88. 1) Hohohooo! :D ten druhý by se mi celkem hodil ! :)
    2)jennat@email.cz
    3) Mne osobně by chutnal nějaký cheesecake :) třeba jahodový,malinový,čokoládový s nějakým dobrým sušenkovým korpusem přelitý nějákou omáčkou. Mňam!

    OdpovědětVymazat
  89. Gratuluji k 1. narozeninám..:)

    1. Líbí se mi balíček 2
    2. Dorty nejím kvůli krémům a kvůli tomu, že jsou moc sladké, takže já bych radši volila slyný dort z celozrného toustového chleba nějaké zdravé pomazánky, krůtí šunky, sýru a spoustu zeleniny + hroznové víno..:-P
    3. laci.lu@seznam.cz

    Lotyna

    OdpovědětVymazat
  90. 1. chtěla bych 1.oce balíček:)
    2. blanka.lysackova@centrum.cz
    3. Můj ideální dort je nepečený tvarohový s ovocem a želatinou ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  91. Ráda chodím na tvůj blog a velmi mě inspiruje. Určitě by mě potěšil balíček č. 2. Ale oba dva jsou krásné a zdravé.
    diet-style-fashion@seznam.cz

    Protože už pátým rokem se snažím žít zdravě, tak by pro mě ideální dort je ten ze, kterého vyzařuje energie. Takže bych si představovala lehký například tvarohovou náplň a navrchu ovoce a třeba i oříšky.

    Nedávno jsem pekla pro mou babičku raffaelo dort, který jsem udělala s umělým sladidlem a náplň byla z tvarohu s vanilkou. A posypaný kokosem.

    OdpovědětVymazat
  92. 1. Líbil by se mi balíček č.2 :)
    2. Sarah-B@seznam.cz
    3. Krtkův dort :) - kakaový piškot, lahodný krém s čokokousky, banán a nahoře vrstva nadroleného kakakového piškotu :) mňam ;).
    4. Sára ;)

    OdpovědětVymazat
  93. 1) mě by potěšil balíček č. 1
    2) lucye261@seznam.cz
    3) miluju čokoládu, takže jsem dostala od naší známé cukrářky letos ten nejčokoládovější z čokoládových dortů! Bohužel mi neprozradila co do něj všechno vrazila aby to bylo tak božské.
    4) Lucie

    OdpovědětVymazat
  94. Vše nejelpší k "narozeninám":)))
    1)Oba jsou skvělé, kdybych musela vybírat, tak asi 1.
    2)bara.r@seznam.cz
    3)Já na dorty obecně moc nejsem. Nevím, jak je to možné:) Ale sachr? Ten mi chutná velice:)
    4)Bára

    OdpovědětVymazat
  95. 1) já bych chtěla balíček č.2 protože ty bio kokosky miluju a nabourávají mi finanční rozpočet

    2) peču hodně dortů, ale nejlepší byl tento http://crustycorner.blogspot.cz/2012/03/pohadkova-pohadka.html měl u všech úspěch
    co se týče nejdivnější story s dortem...syn měl narozeniny a já nechala udělat na jeho dort fotku z jedlého papíru, kde byl vyfocený on fail 1) dala jsem pod ní krém s hoblinkami čokolády, takže vypadal jako po neštovicích fail2) nikomu se ten dort moc nechtělo jíst kvůli tomu, že ho vlastně krájíme (tu fotku)

    arthera@seznam.cz

    ještě jeden příběh mám, když jsme byli s bratrancem malí, tak dostal dort a nahoře byla želatina, a my se ráno vzbudili a všchnu tu želatinu"nabírali" brčky, takže v ní byly tunýlky a díry, a teta si pak myslela že to byli červi a dort vyhodila...


    Tereza

    OdpovědětVymazat
  96. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  97. 1) Kdyby to bylo na mě, tak č. 1. :-)
    2) Můj nejoblíbenější je piškotový dort s pudinkem, ovocem a želatinou. Když jsem byla malá, bavilo mě z ovoce tvořit různé nápisy a obličeje. NEJLEPŠÍ DORT JE TEN, KDO VÁM NĚKDO UPEČE Z LÁSKY. :-)

    Tvůj blog je super, gratuluju k 1. narozeninám! :)

    Zapomněla jsem mejlík: lenicka.kralicek@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  98. Kdybych vyhrála, tak bych si asi raděj přála balíček č.2..ale ono je to jedno, oba jsou super.

    A nejlepší dort? Ten od babičky, poctivý ořecho-čokoládový s krémem :)

    terezice.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Tak já teda taky zkusím štěstí :)
    1.líbil by se mi ten druhý balíček, ale ten první je taky super :)
    2.můj e-mail : onedayslimmer@gmail.com
    3.Já ráda peču dorty potažené marcipánem, hrozně mě baví hňácat různé ty figurky :), a ten ideální narozeninový dort? To je přece jedno, jaký by byl, hlavně že ho oslavenec sní se svými nejbližšími!
    Jinak moc gratuluju k tak úspěšnému ročnímu fungování blogu. Hrozně moc jsi na sobě zapracovala a jsi moje velká inspirace. Ráda k Tobě chodím a sleduju, co vaříš, recepty si k sobě ukládám a zkouším. Tak jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  100. Zdravíčko :D :))
    1.Radost by mi udělal balíček č.2
    2. bernulka@seznam.cz
    3.Nejlepší dorty mají v Ollie´s (snad se to tak píše :D ), mají kavárnu v Ostravě, kde ti udělají dort na zakázku. Já na narozeniny měla jejich výborný čokoládový s malinami. Opravdu tam byly celé maliny, nic neošidili a chutnal božsky ! Kdybych ale měla dělat svůj vlastní dort, tak by to byl můj oblíbený banánový s arašídovým máslem a hořkou čokoládou - nesmrtelná kominace ^^
    4. Přezdívka - Malej Pěrun

    OdpovědětVymazat
  101. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  102. Tvůj blog je úžasný, inspiruje mě k tomu, abych se sebou taky něco dělala :) Gratuluju a přeju hodně štěstí do dalšího roku :)
    1. Líbil by se mi balíček č.2
    2. Rosary@seznam.cz
    3. Nejlepší dort je takovej, kterej mi někdo udělá sám a z lásky :) Jinak já jsem největší úspěch sklidila zatím s Krtkovo dortem, nicméně do budoucna se chystam na větší experimenty a hlavně na zdravý pečení :)

    OdpovědětVymazat
  103. Tak gratuluji k výročí, tvůj blog je pro mě úžasnou inspirací, jen tak dál :) a taky se samozřejmě ráda zapojím do soutěže :)

    1. líbil by se mi asi víc druhý balíček, ale první taky vypadá skvěle :)
    2. pavlinavaltrova@seznam.cz
    3. úplně nejlepší dort je těžké vybrat, ale mezi mé nejoblíbenější patří tvarohový cheesecake, medovník a nebo čokoládový
    4. Pája

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj, jako první bych ti chtěla popřát všechno nejlepší k tvým 1. blogovým narozeninám a doufám že takových narozenin bude ještě plno :)
    1. Kdybych vyhrála, líbil by se mi balíček č.2
    2. petra.waldova@gmail.com
    3. jak už tady psalo plno slečen, nejlepší je opravdu dort, kterej je upečenej a darovanej z lásky, ale když už tak neodolám žádnému čokoládovému dortu :)

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj, prvně gratuluji k prvnímu roku - ať ti to šlape tak pěkně nadále :)
    1)Líbí se mi balíček č.1 - mimochodem moc pěkné oba balíčky :)
    2) simonka-td@seznam.cz
    3) Jo tak ideální narozeninový dort není pro mě ten klasický máslový, těžký, jaký je zvykem dávat, ale nějaký lehoučký nadýchaný :) nejlépe něco na způsob tiramisu nebo medový dortík vyrobený doma s láskou :) Ale i když si teď budu protiřečit, tak bych nepohrdla i medovníkem ♥ Když už jsem u toho pečení, vyrobila jsem pro přítele tiramisu dortík ve tvaru srdce s kakaovým nápisem "Miluju Tě" k 3 letem :)

    OdpovědětVymazat
  106. ervulenka@seznam.cz
    libi se mi prvni balicek :-)
    nedavno jsem priteli pekla k narozeninam 22 cupcakes, chtela jsem jiny nez maslovy krem ale nesehnala jsem ani jeden syr ale nakonec byl dobry i ten maslovy

    OdpovědětVymazat
  107. christina.deneuve@gmail.com
    libi se mi oba balicky
    nejlepsi NEPECENY A TURBO RYCHLY DORT ktery mas hotovy za 3 minutky.
    potrebujes: 1x pixlu s vickem (vicko musi sedet presne!), 1x koupeny korpus na dort (nemusi byt kupovany, muzes ho upect pokud vis jak ale to je pro mne moc narocne :-D), 1x smetafix (ztuzovac slehacky), 1x konzervu mandarinek (nebo broskvi, ananasu atd. mne to vyhovuje s mandarinkama), puding bez vaření (dr. Oetker Créme Olé, doporucuju cokoladovy! mnam), cokoladu na vareni a 1x 30% smetanu ke slehani--------

    Vezmes si pixlu, a das do ni celou konzervu mandarinek i s nalevem!(muzes je pokrajet nebo nechat tak) a pak k tomu pridas vsechny zbyvajici ingredience, a je uplne jedno v jakym poradi proste tam vsechno dej:D. Pixlu zavri(!!), doporucuji ji dat nad umyvadlo a pevne s ni trepej dokud neucitis ze hmota unvitr ztuhla (uz to proste nepujde trepat :D)..tak a to je cele kouzlo, tuhle hmotu namaz na korpus, polej rozehratou cokoladou (vypada to lepe :-D a navic to chutna jeste lip!) a vyborny dortik/buchtu/kolac nebo co mas hotovy!..doporucuju jeste nechat v lednici odlezet aby korpus trosku nasakl a zmekl. MNAM!

    OdpovědětVymazat
  108. 1. Přála bych si balíček č. 1 :)
    2. violett11@email.cz
    3. Nejlepší je jogurtový dort :)
    4. peony

    OdpovědětVymazat
  109. Gratuluji k výročí, ať se daří dál :)

    1. č. 1
    2. limberkova.l@gmail.com
    3. Já moc dorty nevyhledávám, spíš jsem je vždycky pekla někomu k narozeninám. Ale kdybych si měla vybrat, tak asi medovník, ten je dobrý. Jinak pekla jsem třeba dort ve tvaru kočky pro babičku.. 3D :D Byla to makačka a nevypadalo to, jak jsem si představovala :( ale všem se to líbilo a i chutnalo. Pak třeba dort ve tvaru prsou pro přítele :D Já nemám ráda takové ty hodně promazované dorty, ale jednou jsem pekla dort, který měl mrkvový korpus a krém z tvarohu.. tak ten nebyl tak těžký a hutný :-)

    OdpovědětVymazat
  110. mně se líbí oba balíčky a nemůžu se rozhodnout :)
    kleimodova@seznam.cz
    mi doma děláme nepečený,piškoty střídané s ovocem a krémem z pudinku, a celý je potom potřený šlehačkou mňam:)

    OdpovědětVymazat
  111. 1) č. 1
    2) michaela1791@aim.com
    3) většinou děláme k narozeninám tzv. mokrý pes (nepečený jablečný dort)
    4) Míša K.

    Gratuluju k prvním narozeninám blogu. Je vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  112. Líbil by se mi balíček 2
    monikahruba@seznam.cz

    Co se dortíků týče mám ráda dort od mojí mamky doma dělaný, ten je nejlepší, většinou děláme berušku, která má 3 vrstvy piškotu promazané kakaovým máslovým krémem a marmeládou, na vrchu je marcipán - taky domácí. A ten sklízí největší úspěch :D :D

    A jinak gratulace k tvému úspěchu, a hodně štěstí i do dalších let, zdravý životní styl, je něco co nás dostane úplně někam jinam, než fastfoody :)

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj, tak hlavně ať se Ti ve světě blogování a v tom světě cvičení a fitness daří nadále a ať tě to baví. P.S. BOJUJME VŠICHNI PROTI LENOSTI A NUDĚ POHYBEM VE FITNESSOVÉ BUNDĚ!A co se týče soutěže:
    1. bylo by příjmené potěšit svůj mlsný jazýček balíčkem č. 1
    2. Mihal.jitka@centrum.cz
    3. jelikož nejsme typ člověka, který by si kdoví jak liboval ve sladkých dortech, tak to loni maminka vyřešila tak, že mi vyvořila dort slaný ve tvaru podkovy (prý pro štěstí) :-) A ingrediencí na něm bylo požehnaně: několik druhů salámu, sýrů, olivy, rajčátka, paprika, vajíčka. Ještě dnes na něj s chutí doma vzpomínáme :-)
    4. Mihal.jitka

    OdpovědětVymazat
  114. Všetko naj naj naj naj :)
    1. Balíček číslo 1.
    2. Aryal@post.sk
    3. najlepšia torta....hm, hm....no jasné, že čokoládová s kopou ovocia :)

    OdpovědětVymazat
  115. Já bych brala balíček č.2, ale oba jsou skvělé! :)
    Když jsem byla mladší, strašně jsem vždycky chtěla dort k narozeninám a když jsem jeden rok nedostala, pořád jsem to našim vyčítala. A tak se pak stávalo že jsem rači dostala 2, ještě od babiček a tak, abych byla spokojená :D.
    Ale nejlepší vzpomínky jsou asi, když jsme s kamarádkou pekly dort pro další kamarádku. Bylo nám tehdy asi 14 a byl to takovej dárek narychlo. Za to byl vážně stylovej. Naplácaly jsme tam tunu krému, polily čokoládou, udělaly efektní okraje a nahoru jsme z lentilek sestavily kamarádčinu přezdívku. Překvapení se povedlo a my jsme si s tím parádně vyhrály.

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. 1.) Balíček č. 2
    2.) Pajus-cha@seznam.cz
    3.) Mě se líbí když je třeba s fotkou..nebo dobře chutná medovník, nějaký čokoládový a mám na dortech ráda hodně krému :D..

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj,
    gratuluji blogu ke krásným 1.narozeninám :)) Strašně jsem si ho oblíbila a už je to pro mě rituál, zapnu počítač, kouknu na stránky gymplu na supl (určitě chápeš, když jsem chodily na stejnou školu do Orlové :D), potom zkouknu e-mail, facebook a samozřejmě následuje tvůj blog! :D Nejradši mám články s fotečkama, takže jen tak dál s Food inspiration! :D Nejoblíbenější:D Díky tobě mám nové a nové inspirace a můžu ti říct, že jsi mi tak trochu pomohla, trápila jsem chvíli s anorexií a měla jsem problém ohledně toho, jak mají vypadat přibírací porce, všichni na mě tlačili, ať přiberu, ale já chtěla hlavně nabrat svaly a to zdravě, ne špeky:) Určitě mě chápeš, no a nevěděla jsem jak, měla jsem malé porce, málo bílkovin. Ale díky tvým food inspiration jsem zjistila, jak má vypadat pořádná porce, přestala jsem si nesmyslně vážit každé kolečko banánu a každou mandli a jídlo si začala víc vychutnávat. Neříkám, že mám vyhráno, to ne, je to boj na delší trať, ale díky za tebe a tvůj blog, moc si mi pomohla a další plus? Nejsem lenivá si uvařit zdravé jídlo a konečně jsem se naučila pořádně vařit, jak by řekla moje babička: "Hlady už bych neumřela!"

    1. Moc by se mi líbil balíček č.1, hlavně kvůli těm sušenkám od Havlíčka, brousila jsem si na ně zuby už ve Zdravé potravině v Ostravě :)A taky ty krekry jsem už měla v plánu vyzkoušet, když je všichni tak vychvalují :)
    2. Kanover@seznam.cz
    3. Narozeninové dorty jsem kdysi dostávala, ale nijak zvlášť je nemilovala, teď, když jsem pronikla do tajů zdravého stravování, tak určitě mezi mé jedničky patří tvůj Snídaňový koláč, vím, že na narozeniny asi nic moc, ale je tak dobrý k snídani!Je to stálice v mém repertoáru, jinak se zdravým pečením teprve začínám, ale už si brousím zuby na pečenou ovesnou kaši...uvidíme :D Dávám přednost receptům, kde je například nějak zakomponovaná i zelenina, třeba skrytá, jako v různých mrkvových koláčích, cuketových buchtách apod. Taky mám moc ráda lehké ovocné buchty a když něco mňamózního, tak nesmí chybět...OŘÍŠKY (a taky rozinky, či sušené brusinky...mmmm...)! Dávám přednost receptům, kde jsou třeba místo mouky zakomponované ovesné vločky, či právě kuskus.
    Jinak musím se podělit o jednu, no teď již celkem vtipnou historku. Asi před 4 lety jsme slavili bráchovy narozeniny, měl asi 8 let. No a babička se iniciovala, že zajistí dortu(to jsme ještě netušili, co nás čeká). Naivně jsme doufali, že ji nechá upéct v cukrárně, avšak ona ji nechala péct u "nějaké paní známé", která asi velká cukrářka nebyla, neboť její dortík nám celé rodině způsobila mírnou běhavku na záchod a nehorázné střevní potíže! :D Dorta ve tvaru nákladního auta už od pohledu nevypadala příliš vábně, byla politá nějakou strašlivou modrou polevou, která mi při té vzpomínce obrací žaludek naruby :D Ještě štěstí, že jsem měla jenom jeden kousek, všichni si "pošmákli", avšak druhý den nám postupně začalo být něják špatně, nejdřív mamka, potom brácha a nakonec i já s taťkou. Hrůza, nikomu nepřeju takovou noc, jakou jsme zažili! Myslela jsem, že se neodlepím od záchodové mísy, či od kýblu:D (vím, že to zní nechutně :/ ), na záchodě jsme se střídali jako na běžícím páse. A výsledek? Celá rodina si 'pročistila trubky' a náš 86 letý praděda, který taky požil onu 'nákladní dobrůtku' už po zkušenosti, kdy mu umělý chrup vyskočil při jedné návštěvě záchodu až do oné záchodové mísy, od té doby odmítal strčit cokoliv od naší babičky do úst. Vzpomínka na 'pekelné narozeninové autíčko' mu zůstala natrvalo zažitá v paměti :D..... A jaké je ponaučení na závěr? Nikdy, nikdy, nikdy nenechávejte péct narozeninový dort u neověřených zdrojů, kterým sice dáte domácí vajíčka, ale oni je použijí do něčeho úplně jiného, než je váš dort a vy pak máte pravidelné sprinty na záchod :D

    PS: Doufám, že jsem tě příliš neznechutila mou 'historkou' a že jsem tě alespoň trochu pobavila:) Měj se hezky a BLOGU ZDAR!

    OdpovědětVymazat
  118. Líbil by se mi balíček č.1
    Nejlepší dort, jakej jsem kdy jedla mi udělala k osmnáctinám babička :) Byl takový šlehačkový, s bílou čokoládou a jeho vrch "zdobila" moje fotka z jedlého papíru :D

    zaleska.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. radost by mi udělal kterýkoliv z nich :)
    můj oblíbený dort je tiramisu :)
    mandragerka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. • asi bych si dala spíš ten první, furt chci vyzkoušet tu čokoládu a sama od sebe se k tomu nemám :D
    • fortovat@seznam.cz
    • Kdybych měla zůstat při zemi, tak řeknu, že nejlepší je čokoládový španělský dort "Torta de choco", konkrétně ten z mexické restaurace kousek od mého domu s názvem Cantina :D Ale jinak jsou nejlepší stejně dorty, které pečeme s kamarádkama :D Třeba když se kamarádka celá ohodila od vajec, když dělala sníh a pak k ní přišla druhá a říká "Máš to? Tak to ověříme!" a otočila ho vzhůru nohama... ten výraz byl k nezaplacení :D Nebo když jsme to malinko přehnali s dochuocváním alkoholem :D A řezání dortu (jako toho korpusu, ještě při přípravě) na dvě patra se povedlo překvapivě dobře, ikdyž se chvílema zdálo, že dort bude mít patro jedno, ale budou z něj tak čtyři budovy :D

    OdpovědětVymazat
  121. No jéééé!!!..Prázdniny uběhly a já uplně zapomněla že máš tu giveaway!!!!...no tak to se musím činit, ještě že je sobota a mám čas do zítřka :D....(a tvůj první blog si řádně prohlédnu!!!) :D

    1)no mně se líbí balíček č. 2-kvůli těm psylliovým sušenkám..(ale ty Havlíčkovy taky nemusí být špatné :D..hmm :D..)
    2)kajkakocur@seznam.cz
    3) miluju dort jakkýkoliv, když je ve tvaru nějakého zvířátka :D...ale nejlepší je ovocno-tvarohový!...s piškotama,mňam!....a nebo miluju dorty, které mamka udělá a já pak z domácího marcipánu tvaruju různé kravinky a zdobím! :D...ale ještě je výborný ten, který je jakkýkoliv, ale nahoře je papír na jezení a jsou na něm pejsci! :D..a nebo ve tvaru.."hrudníku" ozdobený pralinkama :D....

    OdpovědětVymazat
  122. ahoj, tak nech sa ti takto darí minimálne aj ďalší rok:)

    1. tak ja by som brala balíček č.1
    2. ema.bohm@gmail.com
    3. podľa mňa je najlepší cheesecake:) hocijaký, na stranke apetitonline.cz mam vyhliadnutých už niekoľko od obyčajnych, čokoládových po karamelové a chystám sa nejaký určite vyskúšať, keď prídem domov (to ale bude až o dva mesiace), lebo tu nemám trúbu a nemôžem nič piecť:D

    OdpovědětVymazat
  123. Gratuluji k narozeninám blogu, jen tak dál, je pro mne velikým přínosem, zdrojem užitečných informací a inspirací =)

    1) Oba balíčky vypadají lákavě, ale více by mne potěšil balíček č. 1.
    2) darede.vil@centrum.cz
    3) Pravděpodobně nejchutnější dort, jaký jsem zatím jedla, je tvarohový s lesním ovocem, drobenkou nahoře, zboku i zespoda z apetitonline. Pekla jsem ho už několikrát, upravila si suroviny tak, aby mi vyhovoval, a nejen v mé rodině se setkal s velkým úspěchem (další den jsem musela upéct další =D). Čerstvě upečený je nahoře a zboku díky drobence křupavý a uvnitř díky tvarohu měkoučký a díky kyselkavému ovoci nejen sladký. Podle mé zkušenosti je ale možná ještě lepší další den nebo dva, když se nechá uležet v lednici. Dále jsou výborné medovník a krtkův dort.
    Co se týče narozeninových dortů, dostávám je pravidelně, ale nebývají podle mých představ a chutí - krémové nebo tučné se želatinou, ale zaběhnuté zvyky těžko měnit (už jsem zkoušela =/).
    Pekla jsem příteli dort k narozeninám, zároveň byl také k našemu 2. výročí, které není od data jeho narozenin daleko, takže dárků pro něj bývá dvojitá porce =). Dort yl brownies z kvalitní vysokoprocentní čokolády pečený navysoko v kulaté dortové formě. Po upečení jsem ho ořezala do tvaru srdce, potom rozřízla napůl, nanesla vrstvu lehce slazeného tvarohu, na něj pokladla plátky nakrájených čerstvých jahod, zase tvaroh a přiklopila druhým dílem brownies. Nakonec jsem si vyhrála se zdobením a olemovala ho po obvodu cukrovými srdíčky, které jsem musela zespoda potírat kapkou tvarohu, aby tam držely. Vprostřed byl potom ze srdíček nápis soukromého rázu ;) Dort je vychvalován dodnes, přítel ho snědl ještě ten večer, ale stihla jsem aspoň ochutnat.
    4) Majký

    OdpovědětVymazat
  124. Tak nejdříve gratuluji k "narozeninám". Je to určitě super pocit a to hlavně, když si získala tolik čtenářů. Tak ti přeji, aby tě to nadále bavilo, aby si měla spoustu dalších čtenářů a hlavně, aby si dosáhla svého cíle!

    1. Mě by udělal velkou radost balíček č. 1.
    2. Martina927@seznam.cz
    3. Ideální narozeninový dort nemám. Mám ale ráda ovoce, oříšky, tvaroh a puding. Takže nějakou kombinaci bych ocenila. Bohužel mi většina dortů nechutná, takže to není tak lehké :)
    4. Marťa

    OdpovědětVymazat
  125. 1) Více se mi líbí baliček č. 2
    2)summer17@seznam.cz
    3) nemám moc ráda ty obrovské krémové dorty, ale, ale co se mi moc líbilo, byl sýrový dort - sýr podobný tvrdšímu apetitu a mezitím vrstvy sýru s oříšky :-)
    4) HaZo

    OdpovědětVymazat
  126. balíček č. 1
    Tesao@seznam.cz
    mi nejvíce chutnají dorty z tvarohu a ovoce, jsou lehké, výživné a dobroučké

    OdpovědětVymazat
  127. Rozhodne balíček č. 2 :)

    Ak sa mám priznať, torty moc neobľubujem a ani ich sama neviem piecť, resp. som sa o to ešte nepokúšala. V októbri však mal narodeniny môj priateľ a rozhodli sme sa ich osláviť u mňa v Nitre na internáte. Darčeky z internetu dorazili v poriadku, malinovky boli nakúpené, program vymyslený, no bez torty by to nebola poriadna oslava... Nechcela som kupovať tortu v obchode, kde do toho pchajú všetko možné aj nemožné, ale zároveň som nemala zvyšné peniaze na objednanie torty v cukrárni. A tak som sa prvýkrát sama pustila do pečenia torty. Vlastne aby som to uviedla na pravú mieru, nebola to ani tak narodeninová torta, ako skôr narodeninový koláč. Kúpila som medové pláty, čokoládu na varenie a čokoladový krém, ktorým som medové pláty chcela naplniť. Je to fajnový, rýchly a jednoduchý koláč - každý plát natriete pripraveným krémom a vrchný plát polejete čokoládou na varenie. Výsledok - zaručená mňamka. Aby to ale nebolo také fádne, z koláča som vyrezala dve veľké srdcia, ktoré som pekne uložila na tácku. Môj priateľ je milovník čokolády a tak si viete predstaviť, že sa oblizoval až za ušami, takže môj narodeninový koláč zožal obrovský úspech.

    Sueandcolours@gmail.com

    PS: Vianočná giveaway u mňa:
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2012/11/22-vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)