pondělí 15. října 2012

Pozor, odteď píšu i pro Blogerky.cz!

Dnes jsem tady akorát s jednou rychlou, aktuální informací :) Nebojte se, blog se neruší, nestěhuje, ani jsem si nezaložila nějaký druhý. Pouze jsem se rozhodla spolupracovat s portálem blogerky.cz, kam ode dneška budu také přispívat různými články z oblasti fitness a zdravého životního stylu. Na tomto portálu se můžete zaregistrovat a sledovat své oblíbené blogy. Uvidíte tam akruální příspěvky na těchto blozích, ale také články, které byly napsány blogerkami speciálně pro tento portál.

Já budu nadále psát tady, na můj blog. Ale zhruba jednou měsíčně se objeví jeden speciální článek navíc právě tam a tady na blogu ho nenajdete :) Podle mě je super, že se spousta blogerek spojilo a vytváří nový, originální web plný tipů ze světa módy, kosmetiky, ale také zdravého životního stylu. A já si velice cením toho, že jsem byla požádána, abych se k nim přidala :) Dalo by se to označit jakýmsi internetovým magazínem nás, blogerek. 

Dnes jsem již publikovala svůj první článek - přečíst si ho můžete TADY. Pokud byste jej chtěli komentovat, můžete přímo pod ním nebo klidně piště své názory, připomínky, zkušenosti tady ke mně ;)


6 komentářů :

  1. gratuluju :) dávej sem potom odkazy na články, co napíšeš pro ten web a na blogu se neobjeví :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, gratuluju, já už si toho myslím včera všimla, že tu máš ten odkaz a koukala sem tam :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je pěkné, přidávám se ke gratulacím!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je super! moc gratuluji k takovému úspěchu :)

    OdpovědětVymazat
  5. proč nemůžou být tu stejné články jako tam? to nějak nechápu :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)