středa 22. května 2013

BURPEE CHALLENGE - blížíme se do cíle!

 Tak se přiznejte, kolik z vás už to vzdalo? Upřímně doufám že nikdo! Ale poníženě přiznávám, že já už dávno :D Skončila jsem snad někdy před půlkou a pyšná na sebe nejsem. Ale o to více by mě zajímalo, kolik z vás jede opravdu poctivě! Dnes píšu hlavně pro připomenutí - finále už se blíží a s ním i výběr těch, kteří budou odměněni. Pojďme si tedy připomenout, co je třeba splnit proto, abyste mohli něco pěkného vyhrát :)



O odměnách jsem psala již ZDE, ale pro přehled si to ještě zopákneme. Začali jsme 26. února, dnes je tedy den č. 86 a do cíle, nám chybí 2 týdny. Dávám i nějaký ten čas navíc, takže pokud chcete soutěžit v některé z těchto kategorií, máte 3 týdny na to, abyste mi zaslali mail na fitforlife@email.cz s požadovanými náležitostmi :)

  • KATEGORIE 1: Jeden odměněný bude vybrán až po skončení výzvy. Povinností přihlášených účastníků pak bude mi zaslat jejich zhodnocení celé burpee challenge - kolik jste toho odcvičili, vaše pocity, co vám to přineslo, v čem jste se zlepšili, zajímavé historky...cokoliv. Na základě těchto vašich příběhů vyberu výherce já a nejzajímavější hodnocení zveřejním :)

Vítěz této kategorie získá:
- nákup v e-shopu I-MODA v hodnotě 500Kč
- poukaz na nákup na stránkách MIXIT v hodnotě 250Kč

  • KATEGORIE 2: V druhé kategorii se bude soutěžit na základě fotografií. Není povinné se přihlásit, je zcela na vás, zda do toho půjdete. Vašim úkolem bude zaslat mi fotografii na téma burpee challenge. Jak to pojmete, nechám na vás. Můžete vyfotit sebe nebo cokoliv, co s burpees souvisí. Ale musí jít o vaši tvorbu, žádné stahování z internetu prosím ;) Hlasování v této kategorii pak bude veřejné. Doteď mi dorazila pouze 1 fotografie a pokud se nepřidají další, vítěz je jasný! Tak šup do toho ;)

Vítěz této kategorie získá:
- nákup v e-shopu I-MODA v hodnotě 500Kč
- balíček produktů od Racia, Mixitky, vitamíny (viz. foto)
 
 
  • KATEGORIE 3: A poslední výherce se bude vybírat na základě času, za který odcvičíte závěrečných 100 burpees. Pro tohohle vítěze mám zatím připraven balíček od Das Musli - 500g musli + 2x vzoreček po 60g.


Tak to vidíte - odměn je celkem dost a pokud jste cvičili alespoň trochu poctivě, určitě mi vaše poznatky, fotky i skóré zašlete! :)


PS: A ještě dotaz na závěr - vyhovovalo by vám spíše udělat závěrečných 100 burpees čistě, bez nějakých dalších cviků nebo byste je radši zakombinovaly do nějakého workoutu? Někteří navrhovali právě tuto možnost a já už něco předběžně vymyslela, ale ptám se ještě raději takto veřejně :)

...................................................................................................................................


                     FACEBOOK - STRÁNKA
       FACEBOOK - SKUPINA
          ASK.FM




21 komentářů :

  1. Furt pokračuju! V posledním týdnu jsem musela dvakrát vynechat a dělat jich pak 160 bylo teda luxusní :-D Fotku pořád promýšlím, tak ji asi pošlu až na poslední chvíli. A dělám je vždycky v kuse, tedy třeba po deseti nebo dvaceti a pak se napiju nebo vydýchám, ale nepřidávám žádné jiné cviky ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že ta možnost celého workoutu je určitě lepší. :)) Alespoň to nebude tolik bolet. :D
    Jen se chci zeptat ohledně té 2. kategorie. Je možno se zapojit, i když se neúčastním aktivně burpee challenge (však víš, to mé rameno mi dalo :D), nebo je to čistě pro ty poctivce, co jedou celých těch 100 dní? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se můžeš zapojit - poctivě si jela alespoň ze začátku a myslím, že na to určitě máš nárok :)

      Vymazat
    2. Tak když to bude jako workout, tak to pak nebude měřit jen burpees, ale i další cviky ;-)-myslím v tom cvičení na čas.

      Vymazat
  3. já se taky držím! sice mám teď trošku skluz, kvůli zranění, ale všechno to doženu!:D na závěr bych to spíš někam zakomponovala, protože 100 v kuse nedám ani omylem:(:D

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrovolně se přiznávám, že jsem poctivě cvičila do 70 a pak to vzdala:-(. Asi 14dní jsem v práci nestíhala a nosila si práci domů. Do toho starost o rodinu. Takže už jsem byla ve stresu, že vše nestíhám:-(. Do toho mě při cvičení začela bolet ledvina, která není úplně v pořádku. Tak jsem to vzdala. Zatím jsem neměla odvahu zkusit to dál. Na dnešek mám Zwow, ve kterém burpee je. Tak sama uvidím, co na to ledvina.
    Terka

    OdpovědětVymazat
  5. Snažím se pokračovat, minule jsem je dokonce dělala před spaním, protože mi to nedalo a nechtěla jsem burpeeovat další den dvakrát tolik :D Budu se snažit stvořit nějaké foto, ale vůbec teda nemám nápad :D A pokud bude workout na 100 burpees, těším se! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, prosimtě otázka mimo článek :) Co si myslíš o míchání proteinu jen s mlékem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zálěží, kdy ho piješ - pokud po tréninku za účelem doplnění bílkovin, tak je lepší s vodou, protože bílkoviny jsou pak rychleji využité. Pokud to máš ale v rámci svačiny nebo třeba před spaním, tak to podle mě není problém ;)

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď :)

      Vymazat
  7. Já musela skončit, i když nerada. Mám zdravotní problémy a nemůžu ještě minimálně měsíc na sport ani pomyslet.. škoda :(

    OdpovědětVymazat
  8. Držím palce všem zúčastněným!!!

    OdpovědětVymazat
  9. všechno je to tak lákavé, ale já to už dávno vzdala :( no uvidím, co ještě vymyslíš za ten workout, třeba se překonám :D

    OdpovědětVymazat
  10. Musím se přiznat,vzdala jsem to :(...teda né úplně .D jen prostě nenávidím stereotyp a už mě to moc nebavilo,tak jsem to udělala následovně...byla jsem o něco popředu před váma (nojo,neumím počítat :D)-asi o nějakých 15 :D...tak jsem se jednoho dne rozhodla (byla jsem na 70ti)..že ten den nepřidám jen jeden,ale rovnou dseset..další den dalších deset a poslední den jsm si změřila čas u oné stovky :D...nojo,já si to ulehčila,ale co,100 jsem dala :D...takže čas pošlu,ale musím říct..čas mám šílený..jsem prostě nevytrvalá a musela jsem si mezi každými 10ti-15ti dávat přestávky :D...ale čas mám změřený i s přestávkama samozřejmě :) jo a dělala jsem burpees s klikama..u hodně bloggerek jsem viděla,že je dělají bez kliků-tak fakt nevím,jak se měly v TÉTO VÝZVĚ dělat? s/bez? :D....do druhé kategorie se taky zapojím-s tím mi pomůže sestřička :D...a...no,to se nech překvapit (nedávno jsem ti na profil posílala básničku o burpees výzvě..:D-ale už mám zase jinou,takže to nějak zpracuju s fotkama! :D..a do 1. kategorie se zapojím taky..:D jo,možná je to nespravedlivé,že jsem si to ulehčila,ale ty ceny jsou lákavé! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Taky se dobrovolně přiznávám, že jsem to po měsíci vzdala. Ale i tak to byl skvělý nápad a alespoň mám k těm zlým burpees trochu blíž :)

    OdpovědětVymazat
  12. já to vzdala 80. den :( přiznávám:D
    vám ostatním - hodně zdaru do posledních dní!

    OdpovědětVymazat
  13. Uh, usilovně přemýšlím co zašlu do soutěže! :D Ale já něco vykoumám!
    Mně by se to víc líbilo ve formě workoutu. Klidně jen burpees + dřepy, at to zase není moc náročné :)
    a ceny jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  14. Já to vzdala před půlkou :( ti co to dokončí mají můj respekt ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. I know this web page offers quality depending content and extra stuff, is there any other web page which
    offers these information in quality?

    Feel free to visit my blog post :: Solde Air Jordan

    OdpovědětVymazat
  16. Já to nevzdala... protože jsem ani nezačala. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Já stále jedu každý den poctivě ,ale neříkám,že mě to už neštve :-D už kolikrát jsem měla nutkání se na to vykašlat.....ale říkám si ,když si došla tak daleko tak to prostě musíš dotáhnou dokonce!! :-D A mně by ani nevadilo ,kdyby celý workout byl jen o burpees.
    Míša

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)