neděle 13. dubna 2014

Food Inspiration LXXXIX.

Na neděle se vždy těším stejně jako mnoho z vás :) Konečně nastane chvíle proto, abych odtajnila všechny ty dobroty,
co jsem si uvařila/napekla/připravila. A když na to přijde...tak navíc i udělala pořádek ve složkách v PC, protože to mám vždycky rozházené všude možně :D Naštěstí jídlo snad nikdy neomrzí, a proto snad ani nevadí, že už vám tu cpu 89. díl. To snad ani není možné, za chvíli se přiblížíme k první stovce! :) Tato rubrika vděčí za svou existenci především vám, kteří jí stále chválíte a já mám velkou radost, že se z ní stala taková pěkná nedělní tradice :) 

Lovely ♥
No co vám budu povídat, s láskou chutná vždycky lépe. A když spojíte srdíčkovou mističku, čerstvé maliny a spoustu dalších surovin, které milujete, tak z toho ta láska přímo vyzařuje :)




Těstovinový salát s tuňákem
Už jsem jej zde ukazovala minule v krabičce. Tak teď ještě pěkněji naservírovaný! Celozrnné těstoviny, jogurtový dresing, nějaká ta zeleninka, kukuřice a tuňák. Na těstovinách jsem si po delší době vážně pochutnala :)



Nejkrásnější, nejoblíbenější, nejlepší :)
 Jeden z těch TOP receptíků, co se mi za poslední dobou vyvedly. Mám velkou radost, že se vám líbil a jak jsem koukala,
tak mnoho z vás jej již zkoušelo! Aby taky ne. Stojí to za to, protože byl vážně boží ♥
recept ZDE


Netradičně s kuskusem
Naprosto boží večeře, to vám teda povím! Kuskus smíchaný se sýrem cottage. K tomu syrovátkový sýr, zeleninka a to navrchu je/jsou edamame - druh pražených sójových bobů - z Marks&Spencers (o těch vám ještě napíšu!), do kterých jsem se fakt zamilovala ♥



ZOATS
Víte, co označuje zkratka zoats? Je to označení pro zucchini oats neboli ovesné vločky s cuketou. Nepředstavitelné? No, tak mrkněte na fotku, představivost nepotřebujete :D Viděla jsem to už mnohokrát - nastrouhaná cuketa do ovesné kaše. Avšak napadlo mě to vyzkoušet až tento týden. A věřte nebo ne, ono to bylo fakt dobrý! A hlavně toho byla kupa. Proto jsem musela vzít větší talíř než obvykle :D No není nad to do sebe dostat celou (menší) cuketu už u snídaně. A ještě k tomu  v sladké verzi! :)



Kuskus s hovězím
Opět kuskus. Opět jsem na něj nasypala i edamame. A krom zeleninky jsem si k tomu udělala i dušené hovězí. Lahoda :)



Symfonie barev a chutí
Tak tahle se mi moc líbí. A taky mi moc chutnala :) Kakaová ovesná s banánem, lesním ovocem, sušený fík a máslo z kešu oříšků. Vše k sobě prostě dokonale sedí a ladí! :)



Míchaná vajíčka se...vším...
Taková obědo-svačino-večeře...těžko říct co :D To je totiž tak, jak si do práce nevezmete svačinu a oběd sníte už v 9 hodin... Naštěstí jsem měla volné odpoledne, tak jsem si pak udělala tuhle nádheru :) Vajíčka, špenát, cuketa, žampiony...asi i nějaký hrášek tam bude. K tomu strouhaný sýr, rajčatové pesto, okurky, paprika, edamame...sakra to je zas chutí! Ale když mě to takhle chutná prostě nejvíc :D


ZOATS no. 2
Kaše s cuketou podruhé. Když se zakoukáte, tak tam možná objevíte nějaký ten zelený kousek :D Ale jinak jsem to zamaskovala kakaem. A navrch dala banán, jahůdky a bobek arašídového másla :)



Eat your veggie!
Variace zeleninového salátu, kterou mám prostě nejradši - ledový salát, červená paprika, kedluben, sušená rajčata a kyselá okurka. Ta nejlepší zelenina v jedné míse ♥ Zde tentokrát se syrovátkovým sýrem a...edamame, opět (říkám, že je fakt boží :D).



 
Overnight chia oats
Vypadá to jako mléko nebo jogurt, ale jsou tam ve skutečnosti schované vločky :) Namočené přes noc v bílém jogurtu a vodě
s chia semínky. Ráno jsem tam akorát šoupla trochu proteinu, banán, sušený fík a nastrouhala tam hořkou čokošku :)



Rýže se zelení a drůbeží
Takové to klasické rizotko s kuřecím masem. K tomu špenát, hrášek a žampiony. Nahoře strouhaný sýr. Bože jak já miluji tuhle jednoduchost! :)



Ovesno-krupičková
Ovesné vločky a dětská krupice? To vytvoří dokonalou konzistenci. A s kakaem k tomu? To je teprv labůžo! V poslední době
ty kakaové kaše prostě vedou :) 



Krémové tuňákové rizoto
Boží večeře ze včerejška. Sice jsem měla rýži i na oběd, ale měla jsem na ni děsnou chuť i večer. A na tuňáka taky! K tomu zelenina a ta krémovost? To je prosím lučina vmíchaná do toho všeho :)


Waflová neděle ♥
A zakončíme to jak jinak než snídaná dnešní. Původně byly jiné, obyčejnější plány. Ale neodolala jsem. Ráno spoustu času, volná neděle výjimečně předemnou, do fitka dnes taky nespěchám a wafle jsem dělala doposud snad jen jednou! Těsto jsem dělala z mletých ovesných vloček a přidala tam i namačkaný banán a avokádo. No a vrch je taky bohatě nazdobený, jak můžete sami vidět :)

58 komentářů :

  1. ACH MUJ BOZE............... fakt krasny, musím uz nekdy koupit ty chia seminka, jsem sto let za opicema :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tento díl se ti FAKT povedl.. Dobrot a zeleniny v jednom. Je to úžasné jak se dá s jídlem kouzlit, a že ty to umíš :) Moc chválím. Zoats snad musím vyzkoušet :D :) A tvaroh? láska..! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Rada by som vyskúšala edamame, za koľko si si ho obstarala v M&S?? A vedela by si k niečomu prirovnať tú chuť? Aby to potom náhodou pre mňa nebolo veľmi nepríjemné prekvapenie :D
    Ďakujem, krásny deň prajem.. A ako inak, super food inspiration, ty sa vieš na tých kašiach tak vyblázniť :D nehovorím o tých zeleninových kombináciách, proste božské!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No asi okolo 40-50Kč za 200g, už nevím přesně. Těžko říct, k čemu to přirovnat. Prostě jakobys uvařila nějakou luštěniny a pak to okořenila a orestovala. Je to slané, takže trochu jako solené oříšky, ale konzistencí trošku tvrdší ;)

      Vymazat
    2. Ďakujem krásne, tak ja to teda určite vyskúšam ;)

      Vymazat
  4. Včera jsem si myslela, že je neděle, a celý den jsem kontrolovala, kdy už tu ten příspěvek bude, a pak jsem byla naštvaná, že jsi snad zapomněla :D
    Nicméně, je to nádhera jako vždy! :) edamame chci už dlouho vyzkoušet, ale do M&S moc nechodím, jinak bych se asi zbláznila, že si to tam chci všechno koupit :D zoats mám taky v planu, ale ještě nikdy jsem kaši se zeleninou nezkoušela, tak mam trochu strach. Na druhou stranu jsem koukala na instagramu, ze je teď trend kaše s avokádem. Holt budu muset zkusit nové chutě, třeba si to zamiluju jako Green smoothies :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééj, no ot bych si nedovolila zapomenout! Vždycky se to snaží nějak zařídit :D
      A avokádo už jsem taky ke kaši dávala a bylo to super! Ale spíše jen nakrájené nahoru než přímo do kaše :)

      Vymazat
  5. Achjo, kdyby mi takhle někdo vařil, to by byl život:D Všechno vypadá úžasně, já poslední dobou ujíždím k snídani na jahodách, jak v kaši, tak třeba s jogurtem:)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš naprostou pravdu - na neděli u tebe se vždycky hrozně těším!! Ten těstovinový salát s tuňákem a kukuřicí jsem vždycky taky zbožňovala, ale teď jsem těstoviny úplně vynechala, zjistila jsem, že mi nedělaly úplně nejlépe. Totéž pečivo .. :)) Cuketová ovesná kaše by mě nikdy nenapadla, hlavně si to pořád chuťově nějak neumím představit .. :D Navíc nejsem zrovna fanda cukety (nepřišla jsem jí nějak na chuť), takže asi ani zoats riskovat nebudu. Ale ty sójové boby vypadají moc dobře! :)

    gettingfit.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě těstoviny taky prakticky vyřadila, i pečivo. Spíše že už na to nemám chuť. Ale teď jsem na ně chut dostala po dlouhé době, tak jsem si je dala a pochutnala jsem si. Jednou za čas je to fajn :)

      Vymazat
  7. Co to udělá s vločkami, když je namočím do jogurtu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No změknou, nasáknou tu tekutinu, zvětší objem...

      Vymazat
  8. Ahojky, všechno vypadá tak krásně že bych to hned slupla.. jen cuketu do kaše bych já dát nemohla, nechutná mi ani samotná, ale jinak asi vše.. :-P
    Mám pár otázek :-)
    1. Jogurtový dresink (co máš na těch těstovinách s tuňákem) - kupuješ, nebo děláš domácí?
    2. Šlo by to overnightoats udělat pouze z ovesných vloček v jogurtu, když nemám chia semínka?
    3. Jaký poměr vloček, banánu a tekuté složky (voda/mléko) dáváš na ty wafle? Mám totiž taky ten samý waflovač, ale ještě jsem wafle nedělala, dostala jsem ho až teď nedávno k narozkám od mamky.
    Díky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1. dělám sama, většinou smíchám jogurt, přidám tam k tomu ještě lučinu nebo nějaký sur, sůl, pepř...
      2. šlo by to, není problém
      3. dávám to fakt od oka, aby to udělalo takovou tu hustší konzistenci ;)

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď, a pokud se nebudeš zlobit měla bych ještě jednu otázku - už poslední :-D
      Prosím tě, co ty tvoje ramena? Viděla jsem fotku včera na fcb, no prostě paráda, taky takové chciiiiiiiiiiii..
      Řekni mi, prosím, jaké cviky jsou na to dobré a já je okamžitě začnu dělat :-D
      Děkuji ještě jednou ;-)

      Vymazat
    3. Ooo,děkuji! :) Ony mi hlavně prokoukly, jak jsem shodila trochu tuku, vršek se mi vyrýsuje vždy nejrychleji. A včera byly asi trošku "napumpované" jelikož jsem je ráno cvičila :D

      Jinak mě teda nejvíc začaly růst, jak jsem začla cvičit crossfit a začala zvedat o dost těžší váhy, než jsem byla zvyklá - prostě hodně tlaků, push press, clean and jerk, snatch apod. s větší zátěží :) Teď už crossfit moc nejedu, ale na ramena cvičím tyto cviky pořád + doplňuji i další samozřejmě. Hlavní je prostě přidat tu zátěž. Nevím zda chodíš do fitka? Doma to asi bez nějakých činek tak lehce nepůjde.

      Vymazat
    4. Do fitka právěže zatím nechodím, nechci chodit sama a snažím se někoho sehnat, kdo by šel se mnou, jenže kámošky moc na posilování ale ani na to jiné cvičení nejsou.. :-( No a doma mám nějaké starší vybavení ještě když cvičil můj taťka za mlada, ale max. si můžu sestavit činku tak do 30kg, více už nemám..

      Vymazat
    5. Být tebou, tak se toho nebojím. Však proč bys nemohla jít sama?? :)

      Můžeš tedy zkusit zařadit něco doma. Dost posilovací jsou třeba programy P90X. Nebo si nastuduj nějaké cviky samostatně (ukázky např. tady http://www.kulturistika.com/prehled-cviku/ramena). I když já bych určitě doporučila spíše i trenéra do začátku, pokud s posilováním nemáš vůbec zkušenosti. Aby sis zbytečně neublížila nebo to nedělala špatn+ ;)

      Vymazat
    6. Já když jsem začínala, bylo mi asi 16 let, tak jsem chodila do posilovny jedině sama. Ten druhý člověk mě stejně jenom zdržoval, jelikož jsem šla s ukecanýma holkama :-D Proč nejít? ale je fakt, že jsem se prvně trošku styděla před chlapama, ale během pár týdnů to přešlo a super :-)
      Takže já ti to jedině neporučuju princezno:-)
      No a teď, když chodím s přítelem do posilovny, tak zdržuju zase já jeho :-D
      Kačka:-)

      Vymazat
    7. Jee, špatně :-)
      oprava: takže já ti jedině doporučuju princezno :-)

      Vymazat
    8. Já taky chodila vždy sama. A upřímě mi to nejvíc vyhovuje doted. Jedu si podle sebe. Nikdo mě nezdržuje, nekecá do mě. Občas si s někým chvilku zacvičím nebo i pokecám v mezičase, protože ted už ve fitku mám dost známých. Ale není nad to jet si svůj vlastní trénink :) Neboj se toho. A pokud radši cvičíš s partákem, tak ve fitku se určitě s někým i časem seznámíš ;)

      Vymazat
    9. Tak jo, já to tedy zkusím.. překonám konečně ten "strach" nebo spíš stydlivost a nějak to snad zvládnu.. budu si pořád opakovat že na mě nikdo nehledí a že nevypadám blbě (i když možná budu tak vypadat)..
      A děkuji za ty odkazy, hned to projedu a zkouknu.. :)

      Vymazat
    10. Ahoj, taky jsem dlouho nemohla najít odvahu jít do posilovny. Napoprvé jsem stála za dvěřmi šatny asi 15 min. než jsem našla odvahu vejít. Jde o to jen překonat ty počáteční rozpaky, teď už pro mě ani není problém zajít za chlapíkem, před kterým se válí kupa činek a zeptat se, jestli ty 7kg bude ještě potřebovat :-D.

      Vymazat
  9. Vypadá to všechno moc dobře - ale dát cuketu do kaše jsem se pořád ještě neodvážila, a to je u mě co říct!:D

    OdpovědětVymazat
  10. Krása, krása, krása! :))) I kdyby to byl 1000. díl, nikdy nás to bavit nepřestane, neboj :))) Krupici k ovesným vločkám jsem zkusila, protože jsem to viděla u tebe a musím říct, že fakt super konzistence! Taky mě překvapilo, že jsi dělala vafle zatím tak málo. Já mít vaflovač, tak vafluju od rána do večera :D
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  11. Hmmm cuketa do kaše, to musím vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Asi jsi na to už někde odpovídala, ale odkud je, prosím, ta srdíčková miska? Je naprosto boží O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dovolím si odpovědět za Moniku - koupila ji v Kiku.. :)

      Vymazat
    2. Děkuji :) Odpovídám na to asi v každém díle. Ještě čekám, kdy se mě někdo zeptá, odkud mám mražené ovoce :D

      Vymazat
  13. Vafle vypadají krásně, edaname někdy vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  14. Kaše s cuketou je fakt výborná věc :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mony,
    chtěla jsem se tě zeptat, zdálo se mi ze vzorů tvých jídelníčků, že jíst dost tuků. Víš kolik jich přesně jíš?zajímalo by mě to:-)
    Nebo, jestli jsi psala nutřiční hodnoty v nějakém tvém článku, prosím nasměruj mě.
    Kačka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, tuky moc nešetřím, zvlášt ty z ořechl, protože je prostě zbožnuji. Ale taky je to každý den jinak. Obesně bych řekla, že taková má základní "hranice" je okolo 60g. Ale neříkám, že mi to občas neujedek mnohem vyšším hodnotám. A jindy to mže být i méně. Když vím, že mám ten den méně sacharidů, tak se ale nebojím na tucích právě přidat :)

      Vymazat
    2. Podle mě lepší si dát kvalitní tuky, než spoustu sacharidů :-) Pro tvoji zátěž bezva :-) souhlasím s tebou
      K.

      Vymazat
  16. ach, ty ovesné pohárky <3 a vůbec, jsi hrozná inspirace, co se týče třeba snídaní (mně občas už dochází nápady, tak jedu pořád to samé dokola :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mony, chtela bych se zeptat jak moc si jidlo predem premyslis, planujes, pocitas, zapisujes...? Jak moc to vsechno resis?
    To jak jsi treba psala ze jsi si nevzala svacu a tudiz jsi musela jist uz obed drive tak pro me by to bylo hrozne a nepredstavitelne, ja si musim vsechno dopredu naplanovat, kolik ceho snim, vzdy vecer vim co budu snidat jake vlocky, s jakym ovocem, jakym orechovym maslem a tak.. nekdy to resim asi az moc, nevim zda uz nejsem tak trochu magor, proto se ptam jak to mas ty.. ty jsi v zaimprovizovala s tim obedem uz v 9h. a doma pak temi vajicky co jsis pripravila, ale stejne - jak moc te to rozhodilo, nebo jsi byla v pohode?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem sama! Mám to úplně stejně, jídla si plánuju taky na pár dní dopředu, přesně co s čím a kolik toho a toho bude a v jaký čas. Občas něco ujede, ale snažím se to nehrotit :D Každopádně já si teda připadám jak magor, s dovolením :D Ale ono fakt nejde, člověk najede na zdravou stravu a ze začátku se občas musí hlídat, tak si to prostě zapisuje a plánuje, pak si na to zvykne a už to jede.

      Vymazat
    2. Jídlo si dopředu plánuji a přemýšlím nad ním, jelikož si jej musím chystat s sebou do práce. Takže jinak by to nešlo a musím vědět, co i nakoupit, kolik jídla si nachystat apod. To s tou svačinou a obědem v 9h vzniklo tak, že jsem si říkala, že svačinu potřebovat nebudu. Většinou mám větší snídani a dopoledne nemívám hlad. Tak jsem myslela, že nebude třeba. A ono zrovna hlad fakt byl no :) Jinak bývám ale vždy připravena. Ale nedržím se toho nijak striktně. Občas něco nesním. Nebo naopak jídlo přidám, když je hlad. Žádných předpisů se až tak nedržím a ani to nepočítám. Zapíšu si třeba večer do mého zápisníku co jsem jedla a cvičila, ale to mám spíš jen tak pro sebe pro zpětné hodnocení ;)

      Jo a nerozhodilo mě to vůbec nijak tehdy ;)

      Vymazat
  18. Zase nádherné recepty, první mistička vypadá skvěle, protože mám doma podobnou srdíčkovou a z té chutná..no nejzamilovaněji :|D
    Miluju oříšky, nalákala jsi mě na to kešu mášlíčko, já už jsem dělala z arašídů, jak jinak a taky z vlašských, což byla dobrota, wow, věřím, že kešu musí být perfektí, v plánu ještě mám i pistácie=)

    A takové ty kuskusové mišmaše mám ráda, taky doma naházím přílohu se zeleninou a hotovo=)
    Jinak vločky s krupičkou (nebo Nomina kašičkou) mám moc ráda, je to "jemně-hrubé! :D prostě lahodné a prostě dokonalé, jako tvoje dobroty (díky tobě mám opět chutě na plých obrátkách!! áchjo.. :D musím je jít uspokojit:DD)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Mončo:)
    chtěla bych tě poprosit o tvůj názor. Spousta holek ve světe fitness zbrojí a zakazují pšenici a mléko. Už se o zdravý životní styl také pár let zabývám a snažím se ho praktikovat, ale mléko a mléčné výrobky prostě miluju:D Jaký máš názor ty na mléko vs. hubnutí/rýsování postavy? Jsem zvyklá si dát sklenku mléka třeba k druhé večeři. Proč ho někdo bere za tak hrozně špatné?
    Moc děkuji a samozřejmě jako vždy - úchvatné jídlo! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky kvůli tomu zkoušela vyřazovat, ale podle mě to není až tak důležité, jestli fakt ve fitness nesoutěžíš ;) Důvodem je hlavně mléčný cukr (laktóza) v mléce a lepek ve pšenici. Někteří mají na tyto složky intoleranci či alergii. Navíc se objevují častokrát ve formě zpracovaných potravin. Já mléko zkoušela trochu omezovat, ale stejně ho taky každý den v jídelníčku i s mléčnými výrobky mám. Pečivo si dám tak 1x do týdne spíše na chuť. Nevidím v tom až tak velký problém, když si pohlídáš množství a volíš kvalitní zdroje potravin ;)

      Vymazat
    2. Děkuju za info;)
      rozhodně nesoutěžím :D i váhu mám celkem ok, ale chtěla bych dát dolů nějaký tuk, protože toho mám na sobě dost a nabrat svaly. Pečivo si taky dávám tak jednou týdně spíš za odměnu a zkouším trošku měnit množství sacharidů, aby si tělo nezvyklo pořád na stejný režim. Šlo mi jen o to, že jak pořád někde čtu, že pro hubnutí je mléko zakázané, tak mě to trošku znepokojuje:)) protože mě třeba ovesná kaše s vodou prostě moc nechutná a kafe s mlékem je taky celkem moje závislost:) proto jsem se chtěla poradit s někým zkušenějším jako ty:)

      Vymazat
  20. Nejvíc mě zaujala zoats. Zkusím ji, až budeme mít v létě zase příliš mnoho cuket. :D

    OdpovědětVymazat
  21. Na té první fotce v srdíčkové misce a na wafli na poslední fotce - máš jogurt nebo tvaroh?
    Tvaroh si dáváš celou 250g krabičku nebo třeba jen půlku? A jogurty jíš jaké, odtučněné, nebo polotučné tak do 3%?
    Ta srdíčková byla nějaká sváča, nebo 2.večeře?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je dotazů, na co to všechno ptořebuješ vědět? :)

      Ale tak pr otvé info...na těch fotkách je tvaroh - odtučněný smíchaný s kokosovým mlékem. Jogurty už moc nekupuji, ale když jo ,tak většinou Hollandii která má asi 3%. Tvaroh si většinou dávám jako druhou večeři nebo svačinu. To dávám tak okolo 150-200g asi. Na ty wafle na snídani méně. A v té srdíškové misce to byla odpolední svačina ;)

      Vymazat
    2. Děkuji za odpovědi a ptám se proto, že tvé jídelníčky a nedělní Food Inspirations jsou mi velkou inspirací, ráda vařím a chystám jídlo podle tvých nápadů (protože sama nemám fantasii) ale hlavně mě zajímal tvůj názor na odtučněné/polotučné mléčné výrobky, což jsi mi teď vlastně zodpověděla.. :-)

      Vymazat
    3. Já používám převážně nízkotučné (jogurt klasický), ale zase ta nacpu plno tuků z ořechů nebo kokosového mléka. Navíc je nízkotučný tvaroh i levnější :)

      Vymazat
  22. Teda, ty jsi s těmi svými dobrůtkami úplně k sežrání! :D Děláš mi strašné chutě! :-) Co se kaší týče, tam se mé fantazii meze nekladou, ale jak jde o obědy, nechce se mi nic moc vymýšlet, tak si pořád jedu ty své omelety z bílků v kombinaci s černými olivami, orestovaným pórkem, vařenou brokolicí a kupou ledového salátu s mozarellou navrch! :-) Takže ti díky za inspiraci! :-) A mimochodem ... zamilovala jsem se do té tvé úžasné červené srdíčkové formy a červené misky na kašičky ... prosím pěkně, odkud to máš? Strašně po nich toužíííím! :-D

    OdpovědětVymazat
  23. Boží fotky! :)

    Zoats jsem taky milovala :) Nebo třeba proats :D Cuketu, vajíčko nebo třeba mrkvičku a červenou řepu v kaši pořád zbožňuju, ale už to neni zoats atd, jelikož jsem se ovesných vloček už dávno zřekla :D To že si takovou kašičku uvařím třeba z rýžových nebo jáhlových vloček ale na chuti neubírá :)

    OdpovědětVymazat
  24. První a poslední fotky jsou nej! ♥ Ty mi vždycky těmi svými dobrotami uděláš takové chutě! :D

    OdpovědětVymazat
  25. Moc díky za tip, kde koupit Edamame! Sháním je snad už 100 let a nikde po ich nebyla ani stopa! A v MaS (nevím jak se píše to zvláštní "a" :D)? To mám kousek! Hned zítra tam letím, at mám na velikonoce z čeho vařit :D
    Já mám tu tvoji nedělní tradici taky moc ráda, jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  26. Božíčku! Opět jsi nezklamala a děláš mi chutě takhle na noc :D A děkuji za inspiraci! Tu cuketu do ovesné kaše musím rozhodně vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Edamame jsou luxusníi jen vařené v lusku a pak vylouplé :) Cpu se s nimidost často :D

    OdpovědětVymazat
  28. Mňaaaam. :D :D ještěže je odpoledne a já si můžu jít ještě něco dát, když tenhle článek otevřu v noci, fakt bych na tebe seslala všechny síly z podzemí! :D

    OdpovědětVymazat
  29. Ty tvoje fotky jsou snad čím dál tím lepší, jak to děláš? :)

    OdpovědětVymazat
  30. Mám prázdniny a to znamená ráno více času a proto se nejspíše konečně odvážím také na zoats :)) děkuji za spoustu super inspirace :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)