neděle 9. listopadu 2014

Food Inspiration č. 113


Pěknou neděli přeji opět po týdnu! Stále vařím a užívám si dobrého jídla, takže ani dnes vás o další příspěvek neochudím :) Dny ubíhají, pomalu se blíží Vánoce (tedy ještě měsíc a pár týdnů, ale tak znáne to...v obchodech už to je všude, tak jsem taky zblblá :D), až se mi tomu ani nechce věřit. Taky už se těšíte na pečení cukroví? :) No já si ještě na jakékoliv pečení budu muset ještě chvilku počkat jelikož trouba mi pojede až tento týden - po třech týdnech čekání je to však úspěch! Tak mi pak už nic nebude doma chybět a třeba se konečně dostanu i k nějakým novým pečeným receptům :)


Waflová nálož
A začneme dnešní krásnou nedělní snídaní :) Pořádná porce celozrnných waflí, s čoko-jahodovou marmeládou, jogurtem, banánem, ovocem..doplněná o kešu máslíčko a překáplá karobovým sirupem ♥  Víkend je třeba si užít se vším všudy :)



 Sýrová omáčka
Skvělý oběd - klasický zdravý základ v podobě krůtího masa, fazolových lusků, brambor a batátů doplněný o sýrovou omáčku. Po náročném tréninku ideál :)


 Rychlosváča
Chystání narychlovku do práce - okurka, cherry rajčata, cizrna a kousek hermelínu figura.


Večerní mlsání
Prý by se to nemělo, ale kdo by odolal? V pondělí jsem zjistila, že v cukrárně Ollies mají na listopad novinku - arašídový cheescake! No prostě jsem byla unešena, všude o tom psala a večer mě už čekal doma ♥  Byl boží, snědla bych ho klidně celý :D Ale nejde to takhle pořád, takže potom byl zase nastolen klasický režim a další kousek zas až někdy za odměnu! Alespoň už vím, pro co si tam budu chodit :)


 Rýže načerno
Klasický zdravý oběd v podobě černé rýže (o té jsem se kdysi zmiňovala ZDE), kuřecího masa, květáku a fazolových lusků.



 Bulgurová nadílka bez masa
Jeden z dalších obědů v podobě bulguru, sójových nudliček, hrášků, lusků (již tradičně :) ) a vše promícháno s cottage sýrem.


Semínková ovesná
Jeden z našich brzkých ranních kašiček - přes noc (vlastně dvě noci :D) namočené vločky s chia semínky, sezamovým a lněným semínkem.
Pak povařeno a dozdobeno banánem, mangem a čerstvě otevřenou sklenicí nejlepšího burákového másla z Marks & Spencers.


 Vajíčková snídaně
Často si dáváme také různé variace míchaných vajíček - zde s cuketou, žampiony,šunkou, porcí zeleninky a kouskem avokáda :)



 Tvarohová sváča
Oblíbené misky plné nazdobeného tvarohu jsem taky nezavrhla. S kokosovým mlékem jak jej mám nejradši, navíc pár oříšků, sušeného ovoce a pokapat karobovým sirupem ♥


Nejoblíbenější salátek ♥
Nejlepší z nejlepších - ledový salát, sladká červená paprika, rajčátka a okurky. K tomu tentokrát jogurtový bylinkový dresing. Mozzarella light, avokádo, pár semínek a pár krekrů. Takhle to mám prostě nejradši :)


 Zasněžená čokojáhlová
Variaci kaše z jáhlových vloček a navíc s kokosem jsem již dlouho neměla. Přišla na ni řada ale tento týden - s kupou kakaa, dozdobena banánem, hroznovým vínem, arašídovým máslem a již zmíněným kokosem :)


Když má muž hlad...
Tenhle talíř jsem nepřipravovala já, ale můj přítel sám pro sebe. Až jsem na něj byla opravdu hrdá, že si to tak pěkně nachystal a přidal kupu zeleninky. Dobře jsem ho to naučila! :D


Pohankový oběd
Zdravý rychlovka na včerejší oběd - pohanka s kuřecím masem, zeleninou, promíchaná s Lučinou (v Albertu maj v akci!), ať je to trochu krémovější...prostě dobrota :)


85 komentářů :

  1. Ahoj Moni, kde prosím kupuješ celozrnné wafle? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám doma ve waflovači ;)

      Vymazat
    2. A dokážeš říct kolik zhruba dáváš vloček? Nebo jen tak od oka? :)

      Vymazat
    3. Dala jsem cca 80g celozrnné mouky a 80g mletých vloček ;)

      Vymazat
    4. Aha, a to z toho byly jen tyto dvě wafle? :) (Nebo jich tam je víc jen nejsou vidět :D) Já totiž dělám ze 60g a mám také dvě.. sice docela tenké ale i tak se mi zdá že 160g těsta bych do waflovače na 2x nenalila, to by mi asi přeteklo :)

      Vymazat
    5. Děkuju, bála jsem se že to řekneš - waflovač nemám :D

      Vymazat
    6. Nee, jsou z toho 4 wafle..ale dělala jsem je dnes trošku hrubší ;)

      Vymazat
  2. Největší chuť mam na ten cheescake! :-D K snídani by byl dokonalej! :)

    http://mydiarymyjourneymylife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Mm, vafle by mi teď na snídani bodly :) Přítel si pěkně chystá taky :) Skvělá jídla
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Nadhera, nadhera!:) a ten cheesecake muzem byt dokonalost sama! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super, už jsem se těšila na další FI :o)
    A jinak se chci zeptat, proč to mango na fotce je beze slupky? Nechutná ti nebo pro hezčí vzhled? :o) Já jej totiž jím i se slupkou, zdá se mi škoda ji vyhazovat :o)
    Sýrovou omáčku kupuješ (kde?) nebo vyrábíš (z čeho?) Dík, Monča :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mango vždycky oloupu...nevím, nikdy mě nenapadlo ho jíst se slupkou :D

      A sýrovou dělám z mléka a tavených sýrů. Nic moc superzdravého, ale jednou za čas, proč ne :)

      Vymazat
  6. po anorexii jsem si uvědonila, že nejsou věci, které by se měly a neměly. Jídlo by se nikdy nemělo brát jako hřích. Důležité je vždycky najít balanc - semtam si dám fondue s kamarádkou, v Praze s přítelem hamburger s hranolkama. Jím zdravě 98% svého času proto nevidím důvod, proč by se cheesecake ,,neměl'' kdo se hýe, nesedí doma jen u počítače a necpe se nezdravýma věcma 24/7 si může dovolit ve zdravé míře cokoliv. Nejde jen o svaly ale také o pohlazení duše a příjemné chvíle. :) Jinak ten cheesecake musím zkusit, vsadím se, že za to stál ! :)
    Ty wafličky hend ze startu jsou naproto dokonalé

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. správný přístup :) Říkám to vždycky, není špatné a správné jídlo, ale správné a špatné množství, je jasný, že pokud člověk jí zdravě 6 dní v týdnu a v neděli si dá husičku s knedlíky a se zelím, tak to jeho tělo nerozhodí , stejně tak člověk, který jí každý den pytlík čipsů k televizi nemůže čekat, že se svých problémů zbaví po jednou bílém jogurtu. Jinak Carol: doufám, že ta úvodní věta znamená, žes tu potvoru porazila bez jakýchkoli následků a držím palečky ať se ti daří dál ve všem ostatním, i když tak silná osobnost už to asi nepotřebuje. Klobouk dolů :)

      Vymazat
  7. Mňam ! Dala bych si všechno, naštěstí pro mě teď přítel chystá snídani v podobě míchaných vajíček :)

    OdpovědětVymazat
  8. Když už tak básníš o těch Vánocích (kterých se mimochodem také nemůžu dočkat :-D), nenapíšeš pak k tomu nějaký článek? Třeba jaké tipy na dárky máš - pokud možno ze zdravé výživy a fitness (ale i jiné klidně) :-) Nebo jak je plánuješ slavit, co hodlíš péct a tak celkově jak se na ty dny těšíš/chystáš.. jaký bude stromeček a já nevím co :-) Zda budeš hřešit.. :-P Prostě takový popis.. samozřejmě se těšíme pak i na povánoční článek, kde budou vyfoceny všechny dobroty :-D :-D
    Myslím že by bylo fajn, pro nabuzení takové Vánoční atmošky přečíst si od tebe už i před Vánocemi nějaký ten článek.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, super nápad, snad se Monice bude líbit a něco sepíše.. :))

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  9. Krása pohledět :) vše vypadá báječně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Moni, já se na pečení cukroví těším strašně!!! A všechno to bude nezdravé, protože proto :D
    A pěkné fotky, jako vždy ostatně :)) Hodně salátků! Mňam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě taky bude vše nezdravé. Protože to je nejlepší! :D

      Vymazat
    2. Holky, když děláte "nezdravé" Vánoce, nepřiberete potom? Resp. když jo tak to zase hned zhubnete? Nebo se jen umíte krotit v množství? Protože já o každých Vánocích přibírám i 6kg a pak to půl roku nemůžu sundat :-( Takže od té doby nepečeme 10 a více nezdravých druhů ale jen pár zdravých..

      Vymazat
    3. Tak ono asi záleží jak dlouhý si ty Vánoce děláš. Já osobně začínám jíst cukroví až na Štědrý den a jím ho ještě 25 a 26. A to se fakt nedržím a jím ho po talířích :D plus samozřejmě kapr, salát, víno, sváteční oběd u babičky a tak. A pak zas najedu na zdravější režim a nikdy jsem si nevšimla, že bych nějak rapidně přibrala:)

      Vymazat
    4. 6kiloo?? proboha co jíš? Já jsem se minulý vánoce fakt přecpávala... od štědrýho dne do silvestra fuurt řízek salát řízek salát chlebíčky cukroví vánočky...jedinou zeleninu kterou sem měla byla ta v salátu :D a sice sem přibrala 2 kila.. ale během prvních 14dní vlednu sem je zas "samovolně"shodila, jakmile jsem najela zas do svého "režimu"...

      Vymazat
    5. Co jím.. no, jako ostatní - smaženej kapr, majonézovej salát - to o štědrým večeru, pak další 2 dny návštěva babička - tam to samé nebo řízek, kachna se zelím a knedlíkem.. cukrové denně cca 15ks.. sice i ostatní jedí podobně, také sní tolik cukrového, ale na mě to je hned všechno vidět.. A když k tomu přičtu nedostatek pohybu během těch pár dnů a čumění na bednu, tak je 6kilo hned na světě :-(

      Vymazat
    6. Možná je taky otázka, jestli nemáš příliš nízkou váhu? Já takhle kdysi cítila každý kousek sladkého navíc, ale teď se už na mně nějaká oslava apod. vůbec neprojeví. A na Vánoce jsou to přesně tak ty dvě kila, která zase sama od sebe odejdou...

      Vymazat
    7. No tak teď třeba mám cca 65kg na 167cm tak myslím že moc nízká váha to teda zrovna není.. :-/ A loňské Vánoce jsem měla taky tak podobně, nikdy jsem neměla podváhu..

      Vymazat
  11. Nádhera, vždy mi tvé FI zpříjemní neděli! :-) Monitor, kde, prosím, seženu ty krekry? :-) Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že monitor.:-D Moc se omlouvám, píšu z tabletu, kde mám T9 a z Moni mi to udělalo monitor. :-D

      Vymazat
    2. Kupuju v Lidlu kyž je asijský týden jinak v kauflandu nebo Albertu občas :)

      A Monitor teda fat pobavil :D

      Vymazat
  12. Tak miluji pečení Vánočního cukroví! Jak to vždycky nádherně provoní celý byt, mmm :-) letos bych ráda zkusila upéct nějaké zdravější, i když je mi jasné, že to nebude tak úplně ono. Prostě na tu klasiku od maminky a babiček nic nemá! A taky ještě pořád hubnu, takže Vánoce ať ještě hezky počkají. :-D
    Jinak máš moc hezká a inspirativní jídla :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Závitím ti tvého muže. Snad mě jedou taky potká takové štěstí! :D
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá to krásně! A zrovna jsem si dodělala podobný oběd, jak ty na druhém obrázku :D Když vidím ty tvoje krásně nazdobené wafle, tak mám fakt chuť si ten waflovač jít koupit..:D ale zatím se držím!
    the-biggestfear.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Oooo ten cheesecake vyzerá božsky!:D a vždy obdivujem tvoje wafle škoda, že nemám doma waflovač:/:D je to omnoho rozdielna chuť ako pri ovesných lievancoch?
    Hello From the Edge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já osobně třeba vafle moc nemusím, radší ty palačinky :)

      Vymazat
  16. Tak tenhle díl inspirace je vážně povedený! A nejlepší jsou samozřejmě ty wafle! <3

    OdpovědětVymazat
  17. Už to píšu na několikátém blogu, ale mně vůbec nedochází, že Vánoce budou brzo tady :D Minulý rok jsem to strašně prožívala, těšila se na ně už do září a teď je skoro půlka listopadu a nemám ani jediný dárek! Ale cukroví taky budu péct, nějaké zdravější varianty, aby to nebylo tak strašně hříšné, jak od babičky :D
    Ten cheesecake jsem neměla vidět! A tvaroh s čímkoli je vždycky nejlepší :) Miluju tvaroh <3
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadá to všechno velmi lákavě! Nejvíce mě zaujala ta první snídaně, a pak míchaná vajíčka s cuketou. To jsem nikdy nezkoušela, ale rozhodně vyzkouším, proč mě to nikdy před tím nenapadlo? :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  19. Achjo Moni, to by bylo, aby ses v uplne kazdem clanku nezminila o svem super uzasnem priteli. Nojo, chapu to, kdyz jsi byla tak dlouho sama, tak ti pak neda, se nepochlubit... Ale uz je to takove otravnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tímto komentářem ABSOLUTNĚ nesouhlasím a doufám, že si z toho, Moni, nebudeš nic dělat! :-)

      Vymazat
    2. Také jsem na to myslela, jen jsem nevěděla zda to psát, nechtěla jsem totiž Monče kazit radost, vím totiž že když je člověk zamilovaný, má tendence to všude dávat najevo.. ale tak co, Monče to přeju, tak ať o něm píše :-)

      Vymazat
    3. Vždyť je to přirozené, ne?:-) Ještě když spolu bydlí...kolik z nás si stěžuje, že má doma chlapa, co rád jenom hambáče nebo svíčkovou se šesti. Tak jen ať se Monča pochlubí, že ten její je na stejné stravovací vlně:-)

      Vymazat
    4. mně to přijde naprosto normální, když je to velká součást jejího života, a navíc taková pozitivní, takže slovo normální bych ještě změnila na na krásné :) a těžko z článků vynechávat striktně všechno, co není jídlo ^^

      Vymazat
    5. Tak ji nezávidte :-) je to normální a já si třeba o tom ráda přečtu, je to hezké a pozitivní čtení.

      Vymazat
    6. Já si myslím že Mončin přítel je sympaťák a pasuje jim to spolu.. sice sama přítele nemám i když bych chtěla, ale to není vůbec žádný důvod abych měla druhým závidět, takže mi ani trošku nevadí číst o štěstí jiných :-)

      Vymazat
    7. Uuuuplne souhlasim s prvnim anonymem. Zadna z blogerek to tak s tim "zmiňovánim" o priteli neprehani jako ty. Taky mi to uz trochu vadi.
      Kacka.

      Vymazat
    8. Ok, jak to tak čtu, tak bych se asi měl omluvit zde přítomným Anonymům a KaCCe za to, že Monči kazím její blog.


      Ze srdce se Vám omlouvám !!!

      Vymazat
    9. Jéééžiš..Monča jen popisuje obrázek, tak když to s tím souvisí, tak to logicky zmíní, ne? :))

      Vymazat
    10. Mi to příjde naopak strašně hezké :-) Nevidím důvod, proč se nezmiňovat o někom, kdo je součástí vašeho života - to snad ani nejde :-) Taky zmiňuju v článcích toho svého a nepřijde mi na tom nic divného :-D

      Vymazat
    11. A kdyby Monča bydlela zatím ještě s mamkou a psala by že něco nachystala pro MAMKU, nebo že jedla něco co pekla její MAMKA tak také by jste tak rejpaly proč pořád všude zmiňuje mamku? Asi ne že? Ale když jde o chlapa tak jste všechny hned zvídavě a nepřejete jí to.. no tak co, prostě má kluka, tak se chce všem pochlubit, to je normální a dělá to tak většina lidí :-)

      Vymazat
    12. Martine, styď se! (prosím tě, ano je to sarkasmus, ale ve psaném projevu někdy není vidět) :D za to, že tě pár holek takhle vyvede z míry, podle mě je to hezké, že se Monča svěří s tím, že fitness style vedete oba.

      Vymazat
    13. Jo jo, závist to je věc. Někomu vadí, že Monča dostane něco zadarmo, někomu zase přítel a co bude příště? Bych se styděla to sem napsat. Mám jednoduchou radu - když Vám to tak vadí, tak to nečtěte.

      Vymazat
    14. Autorka blogu si může psát o KOM chce a o ČEM chce. Naprosto chápu, že v prvních měsících vztahu se prostě o NĚM bude zmiňovat v každém článku.
      Ale i "Anonymní" zde mohou vyjádřit svůj názor, že jim to je proti srsti. Je to blog, kde KAŽDÝ může v diskuzi vyjádřit svůj názor.

      Vymazat
    15. Náhodou, mě docela zajímá co dělá i přítel.. :-) prostě jej teď beru jako součást Moničina života a tak mi vůbec nevadí když o něm píše.. také se zajímá o fitness tak když jednou za čas se tady objeví i jeho jídlo, tak co jako?
      Netřeba to tak řešit, holky, vždyť z 90% pořád Monika píše o sobě, nezačala přidávát jídelníčky přítele.. (a i kdyby, tak je to její věc).. :-)

      Vymazat
    16. Naopak já si myslím, že je moc hezké, že se Monča zmiňuje o svém příteli. Je alespoň vidět, jak moc ho má ráda. A kdybych měla přítele, taky bych se o něm ráda bavila.

      Vymazat
  20. Ahojky, mohla bych se tě prosím zeptat, kolik si vaříš gramů pohanky nebo bulguru takhle na oběd či večeři? Já nikdy nevím, kolik si jich mám dát. Děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdy, většinou 70-80g ;)

      Vymazat
    2. Moc ti děkuju za odpověď. Jinak na tvůj blog chodím pravidelně a tvoje recepty jsou pro mě úplně skvělou inspirací - máš všechno tak krásně naaranžované a barevné - prostě mňam :-)

      Vymazat
  21. To zase vypadá úžasně všechno! :) Muže sis hezky vycvičila teda! :D
    Máš nějaké další tipy jak dělat pohanku? Nějak jí nemůžu přijít na chuť, ale je mi líto ji vyhodit. :D

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si například dělám pohanky s žampióny a je to mňamkááá, mám z toho takové rizoto, žampiónů dávám hodně. :-)

      Vymazat
  22. Krása nebeská !!! a vánoční atmosféru už začínám nasávat, čím jsem starší, tím víc je mi šumák, že je to komerční srajda a prostě si z toho vetmu jen tu pozitivní náladu :)

    OdpovědětVymazat
  23. Zase dávka krásné inspirace:) přemýšlím,že bych si Ježíškovi napsala o vaflovac :D a arasidovy cheesecake? To musí být nebe! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Přesně, záviděla jsem, když jsem zjistila, že ta kavárna je jen v Ostravě:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Taky už jsem zblblá Vánocema, včera jsem málem koupila v Globusu čokoládový Mikuláše, když se na mě tak smáli :D

    A zase krásná inspirace! Nejradši bych se ovšem nechala inspirovat tím čískejkem :D

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Moni, chtěla jsem se zeptat, jak přesně děláš ty wafle. Hledala jsem recept na tvém druhém blogu, ale bez úspěchu. Plánujeme si koupit k Vánocům waflovač, tak už s předstihem hledám zdravé recepty :-D Děkuju moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míši, je to v podstatě klasické palačinkové těsto - mouka, mléko vajíčko. V lepší variantě - lepší mouka (špaldová, celozrnná ... atd.), kravské mléko lze nahradit sójovým, rýžovým, mandlovým. Monča nahrazuje část mouky jemně pomletými vločkami. DOBROU CHUŤ! :-)
      http://radinsen.blog.cz/

      Vymazat
    2. Pokud mlžu také přidat svůj typ tak já používám někdy ovesné otruby místo mouky a také je zajímavá varianta přidat do těsta kokos ještě před waflováním ;-)

      Vymazat
    3. Já dělám třeba obdobné těmto: http://drobecky.blogspot.cz/2014/03/nedelni-snidane-celozrnne-bananove-vafle.html

      nebo si to těato prostě namíchám podle sebe, víceméně jak na palačinky :)

      Vymazat
  27. Pro ty, kdo uvažují o koupi vaflovače, doporučuji zvážit koupi trojkombinace - vaflovač, toastovač a gril. Používám již několik let a nedám na něj dopustit. Nechci zde propagovat žádnou značku, takže pokud chcete pohledat, zadejte si do vyhledávače "vaflovač 3 v 1".

    OdpovědětVymazat
  28. Tie waffle vyzerajú naozaj dobre. Asi si nejaké cez víkend tiež spravím :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak teď si nejsem moc jistá, jestli vydržím do snídaně a nebo spíš půjdu vyžrat ledničku po takové náloži tak úžasně vypadajícího jídla. Wafličky jsou naprosto boží a salátky se mi taky moc líbí, jsou krásně barevné. A kašičky jako vždycky vypadají skvěle. Sbíhají se mi sliny na to krůtí masíčko se sýrovou omáčkou. Můžu se zeptat, jak ji děláš? :))

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Super! :) Tvůj blog mě baví, jde vidět, že zdravá strava nemusí být nudná.
    http://clairethelittle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. Semínkovou kaši jsem zkusila s burákovým máslem, skvělé. Dík za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  32. Tak mi pak už nic nebude doma chybět a třeba se konečně dostanu i k nějakým novým pečeným receptům fitness

    OdpovědětVymazat
  33. I had a great time reading around your post as I read it extensively. Excellent writing! I am looking forward to hearing more from you.

    jabong coupon code

    OdpovědětVymazat
  34. There will be no phases like the South Beach or Atkins diets. There will be no sacrifices as there are with the Ornish or Zone diets. There are no charts, or tables, or strict rules. Would you, or anyone, follow such a strict regime? I doubt it.


    fitness

    OdpovědětVymazat
  35. Nice Recipes.Cant wait to have a taste.
    To get more delicious recipes Click Here"

    OdpovědětVymazat

  36. pěkný recept
    Evost Fitness je jedním z největších a nejlépe fitness a síla tělocvična zařízení stroje značky v Indii a ve světě.
    Viz více: http: //bit.ly/2n9SSlY

    OdpovědětVymazat


  37. Every one want to fit own self and fitness are very important for this and your blog have a much detail about this.


    Online coaching and fitness retreats

    OdpovědětVymazat
  38. its awesome and wonderful articles. its very useful information for people
    www.fittravel.in

    OdpovědětVymazat
  39. Jak to tak vidím tak tady se snaží nejedna žena domoct toho aby zjistila odpověď na otázku jak zhubnout. Já vám to povím asi takto. Žádná už nejste tak mladá jako dříve aby stačilo jenom přestat trošku jíst. Musíte se také hýbat, pokud vás sport baví tak máte vlastně i vyhráno.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)