úterý 10. dubna 2012

Adrenalin stoupá

 
Prostě se s vámi o to musím podělit. Dneska jsem se poprvé svezla na motorce a bylo to skvělé! Ten adrenalin je skvělý. Ještěže má moje kamarádka tak úžasného přítele. Nabídl se sám od sebe, že mě sveze :) A co vy? Už jste  někdy jeli? A když už tedy píšu, tak se s vámi podělím i o můj dnešní bezpřílohový jídelníček.


I když je bezpřílohový, sacharidů je tam dost. Zmiňovala jsem se o tom v mém posledním příspěvku, že takový den plánuji 1x týdně. Sacharidy mám hlavně z ovoce a luštěnin. Když se tak na to podívám, určitě jich tam kolem 100g bude. Hlad ani chutě jsem neměla, takže myslím, že ten jídelníček byl celkem vyvážený :)

SN: jablko, banán, řecký jogurt, rozinky, mandle
SV: cottage 200g, zelenina
SV: hollandia pražené cereálie
O: sójové maso s fazolemi a kukuřicí v chilli omáčce, kyselé okurky
V: to samé, co na oběd
+ hrnek teplého mléko na zahřátí :)

oběd :)

12 komentářů :

  1. Ja sama mám papiere na motorku :) Ale nemám motorku! =D A aj za celý život som neriadila často na motorke, ale keď budem veľká, si kúpim a budem na nej v lete jazdiť :):D Také detské sny :D:D

    OdpovědětVymazat
  2. já bych určitě chtěla jezdit hrozně rychle a pak bych se někde vysekala a to se bojím, takže nemám ani papíry. a jet s někým jiným, kdo řídí, to už vůbec! i v autě mám nepříjemný pocit, když neřídím já. teda tím nechci říct, že bych byla mistr řidič, ale tak nějak když řídím já, tak vím, co můžu čekat a jsem klidnější :) a ty fazole..mňam! koupila jsem o víkendu balení a ještě neotevřela, tak se asi inspiruji :)

    OdpovědětVymazat
  3. jídleníček vypadá dobře a hlavně chutně :) miluju Hollandii, a nejvíc právě tu s cereáliemi, ale i bílá mi moc chutná :)

    OdpovědětVymazat
  4. My máme s přítelem silniční enduro, takovou cestovní motorku, se kterou se dá jet i v terénu jako s croskou :-)
    Nejezdíme nijak rychle, je to takový spíš "vy jste se zase kochal, doktore" :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Aaaa, motorka:) Taky sem jednou jela a přesně jako ty - kamarádka má super přítele, který se nabídl že mě sveze. Měla jsem to skoro k narozeninám, bylo to super, ale motorku bych si nepořídila a jen tak s někým na ni nesedla. Dávám přednost plechům auta:)

    Je super, že se ti to líbilo a ani jídelníček nevypadá zle:)

    OdpovědětVymazat
  6. Párkrát jsem se svezla..vetsinou to byly starší mašinky kluků od nás z vesnice..Ale jednou jsem jela na opravdu náádherné, nevím kolkátka to byla..silne to bylo jako prase s prominutím, protože jsem málem při tom startovním odpichu sletela...a musela jsem se teda řidiče držet jako klíště..Byla to sportovní BMW a krásnější motorku jsem nikdy neviděla...Nevím jestli se v tom nekterá z vás vyzná ale já miluju crossové motorky..a tato byla něco mezi cesťákem a crossinou, takže to že jsem se na ní svezla byl muj malý splněný sen.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jela jsem jednou na motorce,ale není to nic pro mě, nelíbí se mi ta otevřenost :D a oběd takhle na pohled vypadá dobře, ikdyž okurky ani fazoe nejím a sojové maso mi taky nechutná.

    OdpovědětVymazat
  8. Celý první stupeň mě na motorce vozil brácha do školy. Ale když jsem na ní o pár let později měla nasednout ke kamarádovi, tak jsem se šíleně bála.

    OdpovědětVymazat
  9. miluju jízdu na motorce:) Kamarádka je motorkářka,takže jezdíím s ní:D
    Jídelníček moc pěkný,i když..ten oběd bych asi nemusela..:D

    OdpovědětVymazat
  10. Já taky miluju jízdu na motorce, mám papíry na celé A-čko :)) A vlastním i jednu motorku Aprilii RS :))
    Jinak bych tě ráda pozvala na můj první Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  11. oooh ten obed vyzerá tak strašne dobre! milujem chilli, moc moc chválim! :) a ujo má motorku, čiže... :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky! Na motorke som teda nešla, ale ani netúžim veľmi. Pre mňa je to jazda smrti, proste mi to príde nebezpečné :D Asi som zbabelec :D (versul)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)