pondělí 9. dubna 2012

Amanda Russell

http://www.outtomunchnyc.com/
Když už jsem napsala něco o Zuzce a o některých Jillianiných programech, napadlo mě, že bych tuto rubriku mohla doplňovat častěji. V poslední době prozkoumávám internet a hledám nové možnosti. Bodyrock už prostě není to, co kdysi, a na každý den už se mi tam workout hledá těžko. Navíc, občas je změna dobrá :) Takže dnes něco málo k workoutům Amandy Russell.


Na mnohé působí až moc hubeně. Musím říct, že i mě se zdá její postava opravdu hodně drobná, ale na druhou stranu, někteří to prostě mají v genech. Zkusila jsem zatím jen pár jejich workoutů, ale i z nich je vidět, že Amanda je ve skvělé kondici. Z toho mála, co jsem si o ní přečetla, jsem zjistila, že má ráda hlavně běh. A aby si zlepšovala kondičku, přidává k tomu ještě workouty, o které se dělí i s námi. Ve většině případů stejně jako Zuzka, Bodyrock i částečně Jillian, využívá intervalový trénink. Její cviky nejsou tolik náročné, ve většině případů nevyužívá žádné pomůcky.

Její workouty jsou koncipovány tak, aby zabrali max. 20 minut. Ciky se cvičí v intervalech například 20s/10s nebo 50s/10s v různých počtech opakování. Obvykle po jednom kole následuje ještě minuta pauzy, takže si odpočinete více, než například u bodyrocku. Nabízí však také sestavy se stanoveným počtem opakování.

Já například cvičila její sestavu na břicho:




Ukázka intervalového workoutu např. zde:





Na YouTube toho má spoustu, takže stačí si to projít a najít si cvičení, které se vám bude líbit :) Má také své webové stránky zde: http://amanda-russell.com/

http://4.bp.blogspot.com/

19 komentářů :

  1. díky, zrovna hledám inspiraci na dnešní pohyb, tak vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě je ta slečna prostě nesmírně nesympatická, já si nemůžu pomoct :D Jinak vzhledem k tomu, že bodyrock necvičím tak dlouho, tak projíždím ta stará videa a pořád mi to teda dává pořádně zabrat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi napoprvé byla. Narazila jsem už na ni kdysi dávno, ale tak nějak jsem to právě proto přešla. Teď jsem ale zase našla její videa na YouTube a už mi nějak nevadí :D

      Vymazat
  3. Já bych naopak chtěla mít přesně takovou postavu, ale mám jinak sestavenou kostru, tudíž takhle nikdy vypadat nemůžu. Ale to její cvičení vypadá celkem zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  4. na můj vkus je moc hubená. Má uplne vyzáblé ručičky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo přesně ty ruce mi příjdou taky jako párátka. Její postavu bych asi nechtěla no. Ale cvičení dělá dobré :)

      Vymazat
    2. Jo přesně! Když dělá kliky úplně trnu jestli se ji ty ruce nezlomí. A sympatická mi taky vůbec není.

      Vymazat
  5. Ahoj, máš moc pěkné články. Nechtěla bys napsal někdy i článek o Jennifer Nicole Lee?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu zatím neznám, i když na její fotky už jsem párkrát narazila. Zkusím o ní zjistit více informací a kdyžtak něco napíšu :)

      Vymazat
  6. Moc se mi líbí, že tvůj blog zase ožívá - jen tak dál :) Škoda, že už není tak osobní jako dřív, to se mi na něm kromě super obsahu právě taky hodně líbilo. Ale co, máš určitě své důvody. A tyhle články jsou taky super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snažím se občas přidat i nějaký příspěvek o tom, co dělám...zkusím ho možná zase udělat více osobnější :) Co konkrétně by se ti líbilo? :)

      Vymazat
    2. Hodně se mi líbila tvá cvičební videa, ale chápu i důvody proč už je nechceš točit :) Mám taky moc ráda takové ty články, kde třeba popisuješ své jídelní úspěchy a přešlapy za uplynulé dny, pokroky v práci na postavě, své cíle... :) ty jsou pro mě asi nejvíc insprativní, protože v nich vidím skutečnou osobu, Tebe, normální milou holku :) která je pro mi mnohem bližší než třeba Zuzka Light, ač jí mám taky ráda.

      Vymazat
    3. Tak jo, sepíšu něco o tom, jak na tom aktuálně jsem :)

      Vymazat
  7. díky za tip, podívám se na videa:) má nádhernou postavu!

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za tip, zrovna si hledám videa, podle kterých budu cvičit tento týden, takže něco z toho určitě využiju :-))

    OdpovědětVymazat
  9. hubená je opravdu dost teda, ale jde vidět, že más svaly...díky za tip, třeba si s ní někdy zkusím zacvičit .)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak zrovna dneska dumám nad tím, jak bych potřebovala nějaké nové cvičení a ty mi to takhle krásně naservíruješ :-D Děkuju za inspiraci!!! Jo jo...drobounká je, ale já sama bych taková drobná být chtěla :) Ale ta i s těma svalama musí vážit snad 40 kg :D

    OdpovědětVymazat
  11. Zuzka je stále lepší. Tuta mi vůbec není sympatická. Je vyloženě vychrtlá a cvičení má pomalé a nenáročné. Asi moc běhá, proto je tak kostnatá.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)