sobota 21. dubna 2012

Cassey Ho

Dneska bych vám ráda představila další internetovou cvičitelku: Cassey Ho z Blogilates. Mnozí ji jistě znáte a vy, kteří ne, určitě neváhejte a prozkoumejte její stránky i videa :)

Cassey žije v Americe a věnuje se převážně cvičení pilates, ale také fitness. Má svůj blog, na kterém se se svými čtenáři dělí o zásady zdravého životního stylu, recepty, cvičení, ale také zážitky z jejího osbního života. Její první video vzniklo náhodou, když natočila pilates pro své žáky. Její cvičení se stalo časem na internetu velice populární a proto ro nás teď Cassey natáčí videa pravidelně. Kromě působení na internetu vede také reálné hodiny a často se konají setkání fanoušků jejich stránek. Cassey je také úžasná designerka - navrhuje své vlastní tašky, trička, kraťasy a ty pak prodává ve svém e-shopu.

příprava na soutěž

V poslední době se na svých stránkách často zmiňovala o tom, že tvrdě maká i v posilovně a hlídá si jídelníček. Hlavní důvod k tomu všemu nám prozradila teprve nedávno. Přihlásila se totiž do soutěže fitness model. Podle mě je to úžasné. Především proto, že můžu sledovat, jak se na tuto soutěž připravuje a vidět její pokroky a změny na její postavě. Cassey se svěřila, že od března už zhubla kolem 5 kilo a na její figuře je to opravdu znát.

Její stránky čtu pravidelně, koukám i na její videa. Líbí se mi její přístup, neustálý úsměv a optimismus. Inspirovala jsem se už i některými jejími recepty a opravdu neměly chybu. Jejímu cvičení však už tolik času nevěnuji. Osobně upřednostňuji něco "akčnějšího" a pilates je na mě prostě pomalé. Ovšem mám v plánu ho alespoň občas zařazovat. Pár jejich videí jsem ale odcvičila. Zde jsou některá z nich :)




Těm, kteří upřednostňují jako já akčnější cvičení, vřele doporučuji POP PLYO (mimochodem s velice zábavnou scénou na konci). 





Co mě dále bavilo, jsou její videa na celé tělo: http://blogilates.com/total-body-sculpt

- z nich především: POP Pilates for Weight Loss nebo Summer Slimdown

Skvělé jsou i videa zaměřené na jednotlivé partie - za mě například břicho: http://blogilates.com/abs


Na jejích STRÁNKÁCH (pod záložkou Workout Video Index) i YOUTUBE kanálu najdete spoustu cvičení. Stačí si jen vybrat :)

10 komentářů :

  1. Můžu se tě zeptat? Jak dlouho každý den cvičíš? :)
    Jinak díky za zhodnocení :). Pokusím se to napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdy. Teď se snažím cvičit více, protože přecejen už je mé tělo na poyb zvyklé a když chci ještě trochu zformovat postavu, tak musím máknout více. Takže většinou alespoň 30 minut - hodinu. Když jsem unavená, dám si toho míň nebo vynechám :)

      Vymazat
  2. To video je úplně úžasné!! :D Holky jsou moc sympatické a hned mě to nabudilo k dnešnímu cvičení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cassie je úžasná. Taky si čtu její blog..je velkou inspirací :)

    OdpovědětVymazat
  4. To video je úžasné, nenapísala by si mi odkaz na jej blog? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super, moc děkuji za další typ :-)

    OdpovědětVymazat
  6. díky za komentář. ona čokoláda není sama o sobě špatná, ale když už máš splněný denní příjem a je devět večer, tak to přestává být košer :-)

    OdpovědětVymazat
  7. jo a ke cvičení - letmo jsem to video shlédla a musím říct, že mě naopak projev té slečny strašně irituje. a hlavně té druhé, co na začátku dělá posunky zatímco cassey mluví. stejně jako ta slečna, co má teď bodyrock (anna marie?). vadí mi ten přehnaně veselý americký a britský styl, jak jsou všichni friendly a happy a ve skutečnosti skutek utek. takže cvičím podle usedlejší cindy a zuzany a je mi hej :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, ráda bych Tě informovala, že jsem tě uvedla ve svých nominacích na Versatile Blogger Award. Podrobnosti jsou k nalezení zde -blog slečny, která nominovala mě: http://bioarchitektka.blogspot.com/. Pravděpodobně jsi již zapojena byla, kdyby ale ne... :-)
    Jsem ráda, že jsem ve spojení s blogem jako je ten tvůj :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)