čtvrtek 5. dubna 2012

Zelený čtvrtek

Tak se nám zase blíží Velikonoce a my školou povinné si tudíž můžeme ode dneška užívat volna. Na to, abych si já osobně to volno více užila, by ale mělo být venku hezčí počasí. Přecejen bych se ráda zašla alespoň na chvilku projít. Na druhou stranu mám ale fůru práce do školy (to jsou teda prázdniny), takže je možná dobře, že mě to až tak ven netáhne. I když k té škole se taky moc nemám :D

Dnes jsem si udělala parádní snídani. Narazila jsem na recept na celozrnné jogurtové lívanečky a doma mi ještě zbyly nějaké ty jahody (minulý týden byly v hypernově v akci), takže jsem neváhala a dopřála svým chuťovým buňkám tuhletu mňamku:


U snídaně to však nekončilo. Na mé oblíbené stránce http://drobecky.blogspot.com/ se totiž objevil recept na skořicové rolky. Abych tedy udělala radost rodince (a taky sobě), rozhodla jsem se je upéct. Skořicové šneky totiž miluju, ale domácí jsem ještě nikdy nedělala. Není to recept nijak dietní, ani asi příliš zdravý, ale musím říct, že tyto skořicové rolky jsou DOKONALÉ! Zamilovala jsem se a ochutnávat jsem přestala až po 4. kousku :D


Když už tedy budu celý den doma, určitě si alespoň zacvičím. Včera jsem odpočívala, takže dnes je třeba zase trochu máknout, obzvláště po mém dnešním sladkém dopoledni :D V plánu mám tenhle workout. Je ze stránky Bex Life, ke které jsem se dostala přes Blogilates. Toto je první wokrout z této stránky, který budu cvičit. Žádné z předešlých cvičení mě tam ještě nezaujalo :)

Mějte se hezky, užívejte si zbytek týdne a blížící se Velikonoce ;)

9 komentářů :

  1. To počasie štve aj mňa. Dnes nám fúka a od zajtra už má aj pršať :-/.
    Obidva recepty vyzerajú úžasne, tie lievance by som chcela skúsiť, ešte nikdy som nič nerobila z celozrnnej múky a fakt si ju už musím kúpiť :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam ty lívanečky bych si dala :-) Já teď cvičím ZWOW podle Zuzky a zatím mě to moc baví. Dívala jsem se na ten workout, co budeš cvičit dnes a moc mě nezaujal, jsem nějaká moc vybíravá poslední dobou :-))

    OdpovědětVymazat
  3. manm tie livance vyzeraju skvelo :)
    pocasie je na nic ale co nas moze konecne vsetkych tesit je ze zelenina a ovocie su konecne lacnejsie a nakup na dva tri dni ovocia a zeleniny nas nevyjde na 300 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lívance si udělám zítra ráno, vypadá to skvěle!
    Jinak ti šneci mě taky neskutečně lákají, jenže já ještě rozhodně nejsem v udržovací fázi jako ty a tak si o nich nechám jen zdát... :D

    OdpovědětVymazat
  5. No ta snídaně i ti šneci vypadají bombasticky!! :) tak si užívej volno, ikdyž je to počasí nic moc :/

    OdpovědětVymazat
  6. lívance si musím někdy udělat ke snídani, když to tady tak vidím :))

    OdpovědětVymazat
  7. Teda oboje vypadá nádherně, takhle večer mi dělat chutě!!! :)) Učit a dělat prezentace do školy bych se taky měla, ale počká to do zítra :)

    OdpovědětVymazat
  8. Oboje vyzerá strašne lákavo, ale tie škoricové šnečky sú fakt luxus. Určite chutili aj rodine! U nás bolo tieto dni počasie pekné, ale vraj sa má zase ochladiť :(

    OdpovědětVymazat
  9. Teda, já bych tě chtěla mít v jedné domácnosti :D Takový mňamky co pořád děláš :) Hlavně ta snídaně teda vypadá hoodně luxusně!!! Čím to máš polité?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)