čtvrtek 26. července 2012

Pracovní vytížení

Ahoj holky :) V posledních dnech blog tak trochu zanedbávám a jsem si toho plně vědoma. Omlouvám se za to a od zítřka už to snad bude lepší! Zatím jsem se rozhodla vám napsat alespoň takové krátké info, co je u mě nového. Sami jste si žádaly i nějké ty články z mého života, tak je máte mít! 


Tento týden mám spoustu práce. Už od soboty je totiž v rekonstrukci můj pokoj. K tomu jsem teď skoro celý týden byla i v práci - pondělí až čtvrtek odpolední. Takže dopoledne práce na pokoji, odpoledne práce v Expresce. No, vlastně musím přiznat, že jsem s tím pokojem až tak nepomáhala :D Tapetování dělal mamči přítel a vlastně až včera jsem strávila celé dopoledne skládáním mé nové skříně (a ještě pořád není celá). Mám tedy nové tapety, koberec, skříň a možná si to ještě zútulním nějakými drobnostmi :) Udělala jsem i before fotky, takže vše zdokumentuji ještě až bude hotovo a připravím taky nějaký článeček. Zítra už mám volno, tak myslím, že bych se mohla stěhovat zpátky. Momentálně je můj pokoj rozmístěn všude po bytě :D

Na závěr ještě taková zajímavost ohledně váhy. Pamatujete si, jak jsem psala, že má ideální váha je kolem 56Kg a na 55Kg se dostanu jenom s hodně velkým úsilím? No, tak dneska mi váha ukázala 55Kg :D A to se prosím vůbec neomezuji, denní příjem mám alespoň 9000Kj. Zřejmě to bude nějaký váhový výkyv, ale i tak mě to překvapilo. Ještě jsem zvědavá, co ukáže InBody, na které se mimochodem někdy v sprnu chystám!

17 komentářů :

  1. Téda, 9000Kj, to je vážně hodně. Až ti to pracovní vytížení dovolí, bylo by super, kdybys sem hodila na toto množství nějaké jídelníčky. Já jím kolem 6500 - 6700Kj a měla bych jíst trochu víc a furt se mi to nějak nedaří, tak by mě to zajímalo :) A na InBody "držím palce", ať jsi spokojená, ale to určitě budeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přecejenom jedu spíše na udržovacím režimu, takže je to tak akorát :D Mohla bych asi i trochu přidat, ale to si kompenzuju občasým velkým hřešením :D

      Vymazat
  2. tak potom ukaž fotky nového pokojíku:))
    já jsem poslední dobou taky pořád v práci, ale dneska mám konečně volný den, tak si upeču nějakou dobrou buchtu,zajdu si na jumping a budu odpočívat:)
    na InBody si taky chci zajít, zajímá mě, jak na tom vlastně jsem, vzhledem k tomu že ani nevím, kolik vážím:D

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásné! Přála bych ti, aby to výkyv nebyl! :) Jednou bych se na 55 chtěla také dostat, tak snad mi to také vyjde ;).
    A 9000 Kj jídla si také nedokáži představit :D. Už teď občas praskám a to jím o hodně méně! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Wow ;) Na InBody jsem byla taky a řekla bych, že je to to nejlepší mezi těmito přístroji na měření tuku apod. Vysvětlím. Měla jsem podváhu (celkem velkou) a naměřilo mi to vše, co slibovalo. Řekla bych, že přesně. Ostatní přístroje ne. Nemohli zjistit množství tuku ani svalů. Jen mi zjistili váhu :D A to nepotřebuju, tu mám doma.. Takže doporučuju ;)Já kdybych měla příjem 9000 kj, tak jsem jako kulička :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já byla na inBody včera, s výsledkem jsem byla celkem spokojená, jen bych prý měla nabrat asi dvě kila tuků a tři kila svalů. Taky jsem byla chvíli na 55, už mám víc, ale asi to budou ty svaly a pro mě to tedy není prý ideální váha. Docela mě to překvapilo, člověk se třese až uvidí svou vysněnou váhu a místo toho, abych se na ní snažila dostat zpátky (mám asi 57) bych měla šplhat výš :) takže je to vážně jen číslo, důležitější je ten správný poměr tuku a svalů, což mi včera docela došlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já chodím na InBody každý měsíc, protože chodím k výživové poradkyni a rozhodně je to jeden z nejlepších přístrojů na měření tuků, svalů a celkové rovnováhy těla. A myslím, že za ten rok, co na něj pravidelně chodím, už něco málo vím. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Na článek o novém pokoji se těším, protože ráda čtu o změnách - jak postavy, tak čehokoliv jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  8. No teda! Já vážím 54 kg (výška 170 cm) a nemám ani zdaleka tak pěknou postavu jako ty. Ale to bude tím, že necvičím, tudíž nemám moc svalové hmoty, jsem měkoučká jako polštářek :D. Když jsi teprve začínala cvičit, jaké cvičení jsi zvolila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem začínala, dělala jsem Bodyrock. A pořád ještě u tohoto typu cvičení zůstávám. Výsledky byly opravdu parádní a rychlé. Cvičení náročné, ale zamilovala jsem si ho :)

      Vymazat
  9. Ahoj,

    chtěla bych se zeptat vás všech: Kam chodíte na InBody? Víte někdo o nějakém dobrém měřícím centru v Praze? Děkuji za radu. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jakožto plně vytížený člověk,který je neustále v pohybu si klidně 9000 kj muzeš dovolit. Já jsem ted hodně cvičila a taky jsem jedla víc a neprojevilo se to na váze nijak špatně. Bohužel ted jsem nemocná..:( Ale tobě se daří hezky..tak nám potom mužeš ukázat nový pokoj :)

    OdpovědětVymazat
  11. 9000 kJ,ty jo..:D Ale tak když jsou to samé zdravé věci:)
    To vytížení ti skoro až závidim..já se chvílema nudím :/:(

    OdpovědětVymazat
  12. 9000 KJ je vzhledem k věku, svalové hmotě a pohybu úplně v pohodě! Tak tu neplašte:)) A na fotky pokojíčku se taky těším :) M.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky moc gratuluju k vysněné váze, snad se udrží já jsem taky nevěřícně koukala na váhu sundala jsem za 3 měsíce 3kg a to se taky moc neomezuju a v pohybu musím přidat :o)

    OdpovědětVymazat
  14. Wow, 9000, já se chystám na 10000. Ale je pravda že chci přibírák, takže to budu muset nějak překousnout, ale jsem zvědavá jak, když mi dělá problém i těch blbých 7000:D

    OdpovědětVymazat
  15. Taky teď předělávám pokoj a je to fakt makačka :). Užívej si papání a gratuluji k váze!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)