sobota 21. července 2012

Rozhovor

 Na blogu http://on-all-matters.blogspot.cz/  si nyní můžete přečíst rozhovor se mnou. Je to vůbec poprvé, co jsem ho dělala a byl někde uveřejněn a musím uznat, že mě bavilo na otázky odpovídat (ačkoliv to dělám prakticky denně :D ). Jsem ráda, že "je o mě zájem" :) Přímý odkaz na rozhovor je ZDE.

Později večer nebo zítra se můžete těšit na další várku Food Inspiration. Dnes odpoledne mě čeká ještě Ladies Day u nás v Expresce - 4 hodiny plné cvičení (Kickbox aerobik, Pilates, Latino Dance, Kruhový trénink). Ještě nevím, jestli se všeho taky zúčastním, ale chtěla bych. Včera jsem si dala rest day, tak si dneska máknu :D Doufám že i vy si užíváte příjemný prázdninový víkend :)

12 komentářů :

  1. Odpovědi
    1. Vyzkoušela jsem to a mě to jde normálně. Tak nevím, kde je chyba. Zkus to víckrát. Mě občas taky něco nechce najet a napodruhé už to jde ;)

      Vymazat
    2. rozhovor jsem si přečetla, jdi prostě skvělá,co jsi dokázala a práci v expresce ti přeju, nejdůležitější je mít práci, co tě baví:)
      taky bych si ráda zacvičila, ale jsem nemocná, tak radši nebudu tělo trápit...necvičila jsem dva dny, a už mi ten pohyb chybí :D

      Vymazat
  2. Jeee to cvičení ti závidim :)Já to poslední týden hrozně flákala, chodila jsem na stáž a asi jsem z toho byla unavená, že jsem na cvičení neměla ani pomyšlení. Ale možná moje tělo ten týdenní odpočinek (byla jsem 2x cvičit) potřebovalo, cítím se fajn a těším se na další týden, že to snad rozcvičím :)
    Jinak tě moc obdivuju, co jsi všechno dokázala, jsi vážně inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, dělala jsem takový článěk "Inspirující blogy" nebo tak nějak a vypůjčila jsem si od Tebe jednu fotku-samozřejmě i se zdrojem! Pokud bude vadit, odstraním ji..Drž se!

    OdpovědětVymazat
  4. Jé Latino Dance, to ma zaujalo 8-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé..tak to jsem moc ráda, že jsi ráda! :D inspirativní blog určitě máš! o tom bezpochyb! :) Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  6. Jůůů dumbo potkánek :-) Pěkný rozhovor :-) Sija

    OdpovědětVymazat
  7. Je to moc hezký rozhovor! :) A Tvůj blog je taky super! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně tak :) jen mně mrzí kolika lidem to ještě pořád nedošlo a jí prostě málo ... tak snad to každému dojde než si ublíží... :(

    rozhovor je super :) jsi prostě motivace a máš skvělý blog :) počkej až se ti začnou ty rozhovory množit :D potom můžeš založit televizní šou nebo něco takového :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc fajn rozhovor. Je vidět, že to máš v hlavě v pořádku, bloguj dál. ;P

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)