pondělí 22. dubna 2013

DIADORA - nové botky nejen na cvičení

 
 Dneska bych vám ráda představila mé nové, krásné botky! Často recenzuji jídlo, tak dnes to bude pro změnu o botách :) Musím přiznat, že se moc nevyznám v tom, co všechno by měly nebo neměly správné boty na cvičení mít a určitě doma nemám různé páry bot na běh, jogging, fitnes, taneční hodiny... V tomhle jsem poměrně nenáročná a spokojím se s jedním až dvěma univerzálními páry. Něco jiného by bylo, kdybych se věnovala pravidelně třeba právě běhu. Ale na to moje vyběhnutí 2x do roka to myslím není potřeba :D Každopádně, tyto botky jsou podle popisu určeny na jogging, ale pro mě najdou využití ve více oblastech :)



Boty jsou od značky DIADORA - musím uznat, že jsem tuto značku ani neznala a objevila jsem ji, až když jsem měla možnost si z jejich eshopu nějaké botky vybrat - boty mi totiž byly nabídnuty ve spolupráci se serverem blogerky.cz, pro který píšu každý měsíc nějaký ten článek :) (ten nejnovější s recepty na různé lívance bez mouky si můžete přečíst TADY)



Značka Diadora nabízí různé typy bot - módní, běžeckou obuv, boty na fotbal, cyklistiku či tennis. Vše je tedy určeno víceméně na sport či volný čas. Má svůj eshop na internetu, ale mimoto taky spoustu prodejních míst po celé republice. Já boty objednávala právě přes internet - trochu jsem se bála, aby mi sedly, ale obavy byly zbytečné, protože mi pasují skvěle :)

Jak už jsem zmiňovala, nakonec jsem si vybrala z kategorie joggingová obuv. Dlouho jsem se rozmýšlela nad barvou, ale nakonec zvítězila má oblíbená černo-růžová kombinace. Podle popisu by tyto boty mimo jiné měly tlumit nárazy údajně jsou tvarovány přímo pro ženský typ chodila. Cenově tyto boty vycházejí na 1299Kč, což je průměrná cena i ostatní joggingové obuvy, které Diadora nabízí. Líbily se mi i boty v jiných barvách, ale ty většinou byly bohužel pouze v pánské variantě (jako bychom my holky nemohly mít taky třeba modré boty! :D). Nevadí, černo-růžová je taky moje oblíbená kombinace :)
 


Boty využívám nejen na cvičení - vzala jsem si je do fitka, ale taky třeba jen tak na procházku. Takže je opravdu beru jako univerzální obuv. Jsou ale vážně pohodlné a cvičí i chodí se v nich dobře :)

Máte nějakou svou oblíbenou značku, když jde o boty? :)

  ...................................................................................................................................



                  FACEBOOK - STRÁNKA
                  FACEBOOK - SKUPINA
                          FORMSPRING

28 komentářů :

  1. Tuto značku taky vůbec neznám, ale botky jsou pěkné, co si budem povídat! :))
    Když jde u mě o boty, tak volím nejradši adidas, ale na ten běh jsem letos vyrala NIKE, tak doufám, že mě nezklamou! :D
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od nich mikinu a je naprosto skvělá! A boty - používám tenisky od Baťi a asi jako Ty, mám je úplně na všechno, jedny na ven a jedny dovnitř. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Značku tedy neznám, ale určitě to omrknu. Já si letos koupila na běhání reebok realflex a teda musím říct, že lepší boty na běhání jsem ještě neměla :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach néééééééééé.....už žádná propagace.....

    OdpovědětVymazat
  5. pár věcí od diadory mám, ale moc v nich nechodím :D .. jinak má nejoblíbenější značka oblečení a bot je jednoznačně Adidas a pak hned Nike :) .. kdybych mohla tak utratím ve sportech za oblečení deseti tisíce :D :D .. a není to jen proto, že to mají všichni a já to musím mít taky :D :D .. jsem na sportovním oblečení úplně závislá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, já bych taky mohla za sportovní oblečení utratit fůůůru peněz. Normální oblečení už mě ani nebaví nakupovat, ale na tom sportovním bych se vyřádila :D

      Vymazat
  6. Hezké, růžové :). Teď se bude cvičit jedna báseň.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsme se toho zase dozvedeli... Myslim, ze jedna zalozka z oblibenych bude vymazana. Mela jsem Tvuj blog moc rada, byl inspirujici. Ale cist reklamy na boty nebo laicke popisy doplnku vyzivy me nebavi. At se dari!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj tak já značku DIADORU ZNÁM MOC DOBŘE UŽ LÉTA :0)))JE TO PODLE MÉHO SLOVA SUPER ZNAČKA ...NEMUSÍM MÍT ..NIKE ,ADIDAS TO JE UŽ OKOUKANÉ ..PRÁVĚ TATO ZNAČKA NENÍ ...A MOC A MOC SE MI LÍBÍ DOPORUČUJI VŠEM A BOTKY VYPADAJ SKVĚLE I VÝBĚR BARVY :0)ZA TU BYCH SE TAKÉ NESTYDĚLA..URČO MRKNU NA JEJICH ESHOP PŘEJI TI ZDAR A SÍLU S NOVÍMA BOTKAMA ...A TY KYKYNY AT NEPRUDEJ KDYŽ SE JIM TO NELÍBÍ TAK AT SEM NEPÍŠOU...ALE TAKY NÁZOR ...MĚJ SE!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Vy anonymové jste opravdu velmi užiteční...:D..Botky jsou moc pěkné..Já sama ještě žádné "lepší" boty nemám ale chci si je pořídit, protože sportuji čím dál víc a nechci si odrovnat nohy, takže se mi hodí každá recenze na jakoukoliv značku..a podle toho si hezky vyberu, jaké botky pořídím..ale taktéž koupím jedny maximálně dvoje a budou na všechno :)

    OdpovědětVymazat
  10. Docela mě mrzí, že "anonym" se postupně stává nadávkou i přesto, že většina anonymů, přispívá slušně a píše povzbudivé komentáře. Je pravda, že když se přeci jenom objeví anonymní komentář, je od anonyma, ale to neznamená, že všichni jsou "zrůdy".

    Jinak botky jsou moc pěkné!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chtěla jsem napsat "negativní komentář" :)))

      Vymazat
    2. Já vím, že je tu spoustu Anonymů, kteří píšou slušné a milé komentáře. Ale bohužel ty negativní komentáře se člověku vryjou do paměti více a s tím i jméno jejich autora. Kdyby se podepisovali jinak, tak je asi budou všichni i jinak nazývat. A já osobně ocením mnohem více kritiku od někoho, koho znám (alespoň z předchozích komentářů) než od někoho, kdo se ani nepodepíše.

      Vymazat
  11. tuhle značku neznám:)
    mám na cvičení běžecké Adidas, jak jinak než růžové :D jsou krásně lehoučké a pohodlné...a cvičím v nich pořád, jak ve fitku na trx nebo fit boxu, tak i venku když jdu běhat :) ale doma bohužel cvičím bez bot, já vím, je to to nejhorší co můžu pro kolena udělat, ale když to jinak nejde, tak to jinak nejde :/

    OdpovědětVymazat
  12. Pekne botky, uz som o tej značke počula :)Ja uprednostnujem Nike:) asi preto že som s tou značkou bola spokojná. No napríklad teraz mam Adidas topánky(super cena:D), ale normálne na nosenie:) Na cvičenie som si tiez objednala nove boty, teda dostanem ich od priatela na narodky, pretoze v tych starych sa mi smýkalo na dlázke, tak teraz budem mat tie nove doma a staré na priváte( tam je kobercek tak nic nesmýka). Na topanocky sa moc tesim, dufam ze mi sadne veľkosť. :))) Budu oranžovo-šedéééééééééééééé:))))) juchu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to sis vybrala hezké barvičky, to by se mi taky líbilo! :)

      Vymazat
  13. juu hezký boty:) Lůca

    OdpovědětVymazat
  14. Taky jsem tu značku neznala.. Ale vypadaj dobře:-) A tuto barevnou kombinaci mám nejradši :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Je škoda že se z tvého blogu stává seznam - nutně pozitivních - recenzi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nejsou "nutně pozitivní". Kdyby se mi něco nelíbilo, tak to napíšu. Prostě jsem s produkty spokojená. A nikoho nenutím to číst, ani to nikomu nevnucuji ;) Pouze píšu své zkušenosti. Nechápu, co je na tom tak špatného. Kdybych psala o něčem, co jsem si sama koupila, tak nikdo nic neřekne. Ale když náhodou něco dostanu a napíšu o tom, tak jsem hned ta špatná já?

      Vymazat
  16. Vyhlašuji STOPKU zakomplexovaným anonymům :-), buďte trochu pozitivní, botky jsou krásný, určitě kouknu pro inspiraci. Míša

    OdpovědětVymazat
  17. Já si zrovna plánuju koupit běžecké boty, tak třeba v tom eshopu najdu nějaké, které mi padnou do oka;)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, zajímalo by mě kolik vážíš/měříš? :)
    Nepřemýšlela jsi někdy nad tím, že by jsi měla ubrat na cvičení? Někdy je méně lepší než více. Neber to prosím nějak špatně, jen mi přijde, že máš postavu nic moc, na to kolik cvičíš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 160cm, a kolem 60Kg
      Kdysi jsem tedy cvičila ještě více než teď, nemyslím si, že bych cvičila nějak extrémně moc. Postava může být nic moc spíše kvůli jídla ;)

      Vymazat
    2. Já si právě pamatuji, že jednou byla v Jste to co jíte slečna, která strašně moc cvičila a kvůli tomu nehubla. Víš tak mě to prostě jen napadlo :)
      Hezký den

      Vymazat
    3. No já když si hlídám jídlo, tak se mi hubnout daří. Jenom na to musím mít trpělivost no, ráda si dopřávám větší porce :D No ale děkuji za zájem... Možná nemám úplně výstavní figuru, ale nadváhu taky nemám, postava je pevná, takže zas tak strašně na tom nejsem - alespoň se zas tak strašně osovně necítím a to je pro mě hlavní :) Pořád je na čem pracovat, ale žádná tragédie to není ;)

      Vymazat
    4. Mým úmyslem ani nebylo říkat, že jsi velryba haha :D já vždycky jen v dobrém. Sama mám na sobě ještě hodně práce, aby byla postava ideální. Tak se čistě jen ze zájmu ptám

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)