pátek 19. dubna 2013

Pracovní výlet do PRAHY – focení a spolupráce s BEBE dobré ráno



Někteří z vás už možná zaregistrovali mou zmínku o cestě do Prahy. Vlastně jsem se o ní myslím zmiňovala nejen na facebooku, ale i někde na blogu. No ale k věci :) Má cesta do Prahy byla tak trochu pracovní a ještě před pár měsíci by mě nenapadlo, že v souvislosti s blogem takovou cestu vůbec někdy podniknu. Ale tak nějak se to seběhlo – prvně jsem nabídku nadšeně přijala, pak zase odmítla a nakonec si to ještě rozmyslela…to jsem ale prostě celá já :D A jak už jste si mohli přečíst z nadpisu, jde o spolupráci se známou značkou Bebe dobré ráno :)

Abych vám to trochu přiblížila…Bebe je známo hlavně svým hnutím za dobrou snídani. V této souvislosti Bebe loni odstartovalo výzvu, která obnášela každodenní krátké ranní cvičení, po kterém měla následovat zdravá a vyvážená snídaně. Spotřebitelé se zapojovali přímo na stránkách bebe výzvy, kde si zaznamenávali své pokroky. Loňská výzva, ve které účastníci navíc soutěžili o hodnotné ceny, už skončila. Ta letošní je však teprve před námi. A zde tak nějak přichází má role :)

Společnost Bebe dobré ráno si pro chod této výzvy vybíralo ambasadorky, které budou cvičit společně se spotřebiteli, budou o výzvě psát, podporovat ostatní, inspirovat je…prostě být jakýmsi reálným vzorem. A přesně to bude i má úloha, jelikož jsem se jednou z těchto 6ti ambasadorek (a vlastně i jednoho ambasadora) stala :)

 

Včera jsem tedy podnikla cestu do Prahy, kde mě čekalo vyřízení nějakých formalit, získání informací a taky focení. Pokud si chcete přečíst, jak to celé probíhalo, tak čtěte. Ale varuji vás – je to na dlouho! :D




Takže budíček hezky ve 3 ráno a hurá na vlak do Ostravy, abych v 10 byla už na místě. Na přesun z vlakového nádraží na Karlín jsem měla 30 minut a to jsem to ještě musela s pomocí mapy nějak najít. Naštěstí můj orientační instinkt (kupodivu) nezklamal a dorazila jsem včas (dokonce o 5 minut dřív!) :D Na začátku nás čekala ochutnávka ovocných smoothies, doplněných samozřejmě o bebe dobré ráno, které budou letošní novinkou v receptech na stránkách výzvy. Poté probíhala informativní prezentace a trenérka Radka Vandasová nám řekla něco ke cvičení, které nás i účastníky bude čekat.

Vše probíhalo v příjemném prostředí Simply Café, kde jsme taky poobědvali. A když už tam měli tak perfektní nabídku, tak jsem rozhodla ochutnat něco, co jsem v životě nejedla – Risotto „ ala Simply Restaurant “, konkrétně tedy rissoto s telecím masem, chřestem, šalotkou, mascarpone a parmazánem. A můžu říct, že to bylo vážně luxusní :)




No a pak už si nás vzala do rukou vizážistka a profesionální fotograf. Fotili jsme venku, jelikož počasí bylo opravdu vydařené. Sama jsem zvědavá na ty fotky! :) Jako ambasadorky jsme dostali i nějaké pomůcky, což mi sice udělalo velkou radost, ale táhnout to přes půl republiky už taková sranda není. Taška bebeček, podložka na cvičení, velká krabice s mixérem na smoothie, k tomu má taška s notebookem a kabelka…to už se trochu pronese :D Ale tak aspoň jsem měla i nějaký ten workoutek no :D Ten mixér za to však stojí, je úplně boží, protože přesně takový jsem si chtěla pořídit! Čekejte brzy recepty na smoothie a jiné mixované mňamky :)

Potom jsem měla ještě trochu času se projít po Praze. Mým hlavním cílem byla nějaká ta zdravá výživa - konkrétně jsem zamířila do CountryLife, kde jsem si nějaké dobroty vyhlídla už na internetu. Nakupování jsem si tam opravdu užívala. Strávila jsem tam dost času a v klidu si pěkne prohlídla, co tam všechno mají :)  Nakonec jsem  koupila oříškové máslo Jori ze 4 druhů ořechů – arašídy, kešu, lískové a mandle. To bude boží, už teď to vím, a to jsem ještě neochutnala! A krom něj ještě černý sezam. Víc jsem toho nebrala, protože jsem už jaksik bohužel naštěstí ve finanční tísni (chápejte, místo jídla jsem si musela koupit výjimečně i nějaké oblečení, na to focení :D). No a v tom pařáku jsem neodolala ani zmrzce McFlurry z Mekáče a ovocnému pivu  :)





Celkem jsem uvažovala, zda třeba nepotkám některou z mých čtenářek nebo jiných blogerek. A ono se tak nakonec vážně stalo. V Bille na nádraží mě pozdravila Denisa z Healthy Skinny Happy. A v poslední době mi čím dál tím víc lidí, které poznám nebo někde potkám říká, že znají můj blog. Začínám mít z toho zvláštní pocit. Pokaždé, když mě někdo pozoruje, tak přemýšlím nad tím, jestli mě třeba už nezná přes blog :D Ale moc ráda vždy své čtenáře poznám :)


Co  bude dál?
Co se spolupráce s BEBE týče, čeká mě teď pár úkolů. Budu muset natočit videa s tím, jak cvičím jednotlivá cvičení a aktivně se účastnit výzvy. Krom toho budu aktivní na jejich facebooku, měla bych ještě spolupracovat s PR agenturou na nějakém článku a něco se možná objeví i na blogu. Na stránkách výzvy taky budu mít svůj profil, kde mě budete moci sledovat a pokud se dáte do cvičení, zahlédnete mě možná v některých z instruktážních videích. Výzva bude probíhat od 1.6. do 15.8.2013 a bude se skládat ze sedmidenních bloků – pokud odcvičíte 7 ranních tréninků, máte splněnu malou výzvu, ale můžete pokračovat a zvyšovat úrovně. K dispozici budou různé úrovně cvičení s trenérkou Radkou a pak ještě něco náročnějšího s trenérem Oliverem (na ty se těším já!). A nejšikovnější mohou získat hodnotné ceny :) Ale o tom se rozepíšu ještě někdy příště v konkrétnějším článku, kde vám výzvu představím blíže.


Už to jídlo nemám skoro kam dávat! :D

No a to by bylo už asi opravdu vše, co jsem vám chtěla k mému výletu říct. Mohla bych toho napsat mnohem víc, ale kdo by četl takové romány? :D Ale závěrem bych chtěla poděkovat hlavně vám – rozrůstající se počet čtenářů, milé komentáře a podpora jsou to, co mě z velké části motivuje k blogování. Nebýt blogu, nebýt vás, tak bych se mi o takovýhle možnostech a zkušenostech mohlo leda tak snít. Takže DĚKUJI. Jsem ráda, že vás mám :)

...................................................................................................................................


                  FACEBOOK - STRÁNKA
                  FACEBOOK - SKUPINA
                          FORMSPRING

71 komentářů :

  1. Moni, to je úžasné.
    Spolupracovat s takovou značkou, to se jen tak nevidí.
    Moc se těším na další info!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Nepopírám, taky mě těší, že mohu spolupracovat se značkou, která je takto známá :) Info určitě budu průběžně přidávat!

      Vymazat
    2. já moc gratuluju! jsi skvělá:)
      a na fotce ti to moc sluší, super postava!

      Vymazat
    3. Děkuji Kamčo, to mě těší :)

      Vymazat
  2. no já nestačím koukat, krása! :)
    moc ti to přeju, zasloužíš si to, a klidně jsi nám toho mohla napsat ještě víc, ráda čtu dlouhé romány :D
    jsem moc zvědavá na fotky a taky na cvičící videa.
    A když vidím tu fotku, hned bych si dala bebe sušenky, nejradši mám ty s jogurtovou náplní, mňam! :)
    a máslo ze 4 druhů ořechů taky nezní vůbec špatně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, určitě budu psát o spolupráci více, románů se ještě dočkáte :D
      Jo a ty s jogurtovou náplní jsou boží - zkus ty nové, kakaové s náplní. Ty jsem ochutnala včera a je to úplná lahoda! :D

      Vymazat
  3. Skvělé ,moc ti to přeji a taky se těším na další články :-)
    a nejvíc Ti závidím ten mixér :-D ale já už bych to snad doma neměla kam dát :-D
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ještě nevím, kam ho strčím, zatím ho mám v pokoji no :D

      Vymazat
  4. Všechno je super, kromě množství cukru v těchto sušenkách...ale gratuluji k takovému úspěchu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)
      Samozřejmě cukr v sušenkách je. Ale tady jde hlavně o pravidelné cvičení, to je to, co budu propagovat :) A ani občasná sušenka ještě nikoho nezabila :)

      Vymazat
  5. Samotné bebe sušenky podle mého názoru nejsou nic moc zdravého, ale ty nápady okolo jako je pohyb a sotěže např. to s tou snídaní se mi moc líbí. Fandím ti a jsem strašně zvědavá na ty profi fotky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já mám názor podobný. Já to ale beru hlavně jako propagaci pravidelného cvičení a zařazení zdravých snídaní :) Ono ty bebe sušenky jsou přecejen pořád ještě lepší variantou než nějaké čokoládové tyčinky nebo koblihy - tedy pro lidi, co nežijou nijak zvlášť zdravě :)

      Vymazat
  6. Tyjo, tak na to se moc tesim a gratuluji! :)
    A do výzvy se rozhodně přidám
    jo a ten mixer! Pecka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, jsem ráda, že se chceš taky přidat. Už se těším! :)

      Vymazat
  7. Tyy brďoooo, trochu závist !!! :) je to skvělý úspěch Mončo, gratuluju !!! na druhou stranu mi přijdou bebečka děsný zlo, ale nikdo tě nenutí je jíst že ano :DD (i když máš zásobu teda ×)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) No já bebečka taky už pěkně dlouho nejedla. Ale jak říkáš, nikdo mě do toho nenutí - se zásobami pomůžou doma :D Pár receptů s nimi možná vyzkouším, ale určitě se jimi nebudu cpát každý den :D

      Vymazat
  8. Zrovna snídám Bebe oriskove a banan a za chvili jdu behat :) Co si myslis o tech Bebe na snidane nebo jako svacinka? Neni to asi moc vyzivne, ne? :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono jak se to vezme...nám právě vysvětlovali, že jsou dobré, pokud se zkombinují s mléčným výrobkem a ovocem. I trenérka Radka je prý dovoluje svým klientům. Podle mě jsou lepší na snídani třeba vločky. Ale pokud si dáš občas bebe, tak se určitě nic nestane! Jen bych to nejedla úplně každý den ;)

      Vymazat
    2. děkuju a samozrejme gratuluju je spolupraci! :)

      Vymazat
  9. Moni tak to fakt gratuluju, to je super:) už se těším na další info i fotky;) mě se už jednou stalo, že jsem jela autobusem a viděla jsem slečnu, která ti byla trošku podobná a protože bydlíme dá se říct kousek, přemýšlela jsem jestli to nejsi ty...pak jsem ji ale viděla z blízka a neee..ale je to zvláštní, chtěla jsem tě jít pozdravit, mám pocit jako že tě znám:D no nic, krásný den:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, jsme kousek od sebe, tak třeba někdy na sebe narazíme. Pak mě můžeš klidně pozdravit :) Já jsem vždycky sice trošku překvapená, když mě pozdraví někdo takhle "cizí", ale zároveň jsem ráda :D :)

      Vymazat
  10. Wow to je fakt skvělý, úžasně jsi se propracovala! Pamatuješ jak si na blog.cz psala že si asi založíš blogspot a začněš znovu a pořádně?? :D obdivuji tě!! Spolupráce s Bebe je supera ten mixér :) parááda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to už bylo pěkně dávno...a řekla bych, že můj nový začátek na blogspotu se vydařil - a takovou mírou, jakou jsem ani nečekala :) Děkuji :)

      Vymazat
  11. gratuluju ke spolupraci! budu se tesit na dalsi uzasne clanky! ANDREA

    OdpovědětVymazat
  12. Super Moni, gratuluju! Je skvělý, kam ses díky blogu a tvým skvělým článkům dostala! :) Snad se mi to jednou taky podaří, ikdyž zrovna mě asi je tak něco nenabídnou, když všechno kritizuju :D Já mám na tyto společnosti jako je bebe, activie, emco a tak proste svůj názor. Vadi mi, ze své výrobky propagují jako to zdravé, a přitom často uděláš lip, kdyz si koupíš něco "obyčejného" a levnějšího, třeba kvůli tomu složení.. Ale líbí se mi ten nápad se cvičením, třeba se toho nejaký začátečník chytne a přimějej ho to změnit životní styl, každý nějak začíná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že i tobě se může něco takového podařit, tvůj blog je taky skvělý. Možná kritizuješ, ale máš svůj názor a stojíš si za ním, a to je v dnešní době skvělé ;)

      Taky mi u některých těch společností ta jejich propagace vadí, ale je to prostě reklama no. Člověk si sám musí určit, čemu bude věřit :)

      Vymazat
    2. Souhlasím! já bych tu nabídku taky odmítla, už jen z principu, že ty jejich sušenky nepovažuji za nic zdravého a propagací jich bych nikomu k lepšímu zdraví neprospěla :)

      Cvičení je super, ale stejně jde jen o reklamu a o to prodat..
      Nelíbí se mi to, ale je to Mončo tvá věc, co člověk to názor :)

      Jinak Tvůj blog Mončo zbožňuji, jen toto se mi nezamlouvá :)

      Týna

      Vymazat
    3. Samozřejmě, každý má na to svůj názor a já to respektuji :) Upřímně jsem právě i z tohoto důvodu uvažovala, zda odmítnout. Ale pak jsem si říkala, že by to byla škoda, když už se něco takového "většího" namanulo. Nikdy nevím, jestli bych ještě někdy podobnou šanci dostala ;)

      Vymazat
    4. Mam rovnaký názor. Môže ti to pomôcť do budúcna a bude to dobre vyzerať v životopise. :)

      Vymazat
    5. Bebe ma velmi daleko od zdravych ranajok, propagovat taketo klamstvo je hnus

      Vymazat
    6. Tak určitě to je skvělá příležitost a ty si to Moni zasloužíš, jen tak dál :)

      Vymazat
  13. Gratulujem! :) Teším sa na videa! Budem sledovať. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jé tak gratuluji to je super!!:)
    Je skvělé, že jsi díky blogu dostala takovou šanci:)
    A koukám, že máš zásobu BeBeček na hoodně dlouho, že? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, na dlooouho :D Ale když rodinka pomůže, tak to zmizí hned. Mamka už si zabavila několik balíčků a brácha je má taky rád, takže ve výsledku to možná zmizí rychle :D

      Vymazat
  15. Bebe mám moc ráda a hlavně se mi líbí, že jsou jejich sušenky kvalitní s dobrým složením.
    Jinak gratuluji ke spolupráci s tak skvělou firmou.

    OdpovědětVymazat
  16. Na fotce vypadáš vážně dobře, sluší ti to :). A gratuluji ke spolupráci s Bebe, taky bych chtěla mít zásobu jejich sušenek :D..Určitě nám o tom v průběhu napiš ;).

    OdpovědětVymazat
  17. Bezva nabídka...asi škoda nevyužít..a pokud z toho něco kápne..proč ne :))
    Bebečka si občas kupuju...jako sváča na tůru...super :).Těším se na fotky,
    ta tvoje z domova je taky pěkná...ráda se fotím v téhle "poze"..člověk
    hned pak vypadá hubenější..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, taky jsem zjistila, že tahle póza je asi nejlepší :D

      Vymazat
  18. ja si myslim, ze to je skvela ponuka ! naozaj, takto sa mozes dostat zase k inym znackam, zviditelnit svoj blog viac a myslim, ze kazdy by bol velmi rad, keby ho bebe oslovia, takze ti z celeho srdca gratulujem ! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to je super ! Moc gratuluju a těším se na články !

    OdpovědětVymazat
  20. Bebe sice vubec nejim, jsem diabeticka a toho cukru tam je prece jen hodne...ale ze si tu spolupraci prijala se nedivim:) Hrozne ti to preju a moc drzim palce:)

    OdpovědětVymazat
  21. Jé ty se tak máš, že dostáváš spoustu takových příležitostí :) je to od nich hezké, že ti dali tolik bebe sušenek, ale já bych je asi někomu věnovala, jelikož je nejim ("rádoby zdravé" - ach ten cukr, škoda..) ;) já se chystám příští týden do Prahy a už se úplně těšim na nějakej zdravej obchod, kde si snad aspoň něco koupim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás se to nejspíš pojí tak nějak hromadně :D já je taky moc nejím, ale doma je mají rádi. V Ptaze je těch zdravých obchodů plno, to si určitě užij! :)

      Vymazat
    2. a zrovna dnes mamka přinesla z obchodu krabice s bebe a hned ať si prej potom nějaký vezmu, jen ať si je hezky sněděj sami :D já budu spíš v nějakém obchodním centru tak budu doufat, že v něm bude nějaký mini zdravý obchůdek :)

      Vymazat
    3. Určitě bude, já narazila na zdravé obchody i na nádraží :D

      Vymazat
  22. Bebe sice nejím, nemám ráda a už vůbec nepovažuji za zdravé, ale být na tvém místě taky bych to přijala, kvůli zkušenostem :)
    Na té úvodní fotce ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  23. Gratuluji :) rozhodně si takovou příležitost zasloužíš :)

    OdpovědětVymazat
  24. Bebe dobré ráno je dokonalé. Vždycky když mám chuť na sladké, šáhnu právě po tomhle :)
    A samozřejmě gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Moný! :))
    Je super, že se takle angažuješ, mohu se zeptat BEBE tě oslovilo samo? :)
    Samozřejmě ti blahopřeji, protože to je úspěch, už se na tvá videa těším! :))
    Koukám, že za chvilku už budeš taková ta mediální hvězda z blogu a všichni tě budou znát! :D
    Měj se krásně! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe psalo na svůj facebook, že shánějí nějaké blogerky pro spolupráci, tak jsem jim poslala odkaz na můj blog. A pak mi napsali s tou nabídkou :)

      Vymazat
  26. Moc gratuluju, to je velká příležitost a zkušenost! :) Ta výzva zní zajímavě, budu určitě sledovat všechno, co se okolo tohohle projektu šustne! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tak to je uspech, gratuluji!:) ikdyz osobne moc výrobky bebe nemusím, tesim se na reporty z vyzvy a vseho kolem!:)

    OdpovědětVymazat
  28. Wow :-) Velké gratilace Moni:-) Jsi šikovná a zasloužíš si to..

    OdpovědětVymazat
  29. Tak to je pěkná spolupráce :) A já si dřív myslela, že u fitness blogů bude asi těžko nějaká spolupráce jako to bývá u beaty blogů a ejhle :)
    A Bebe jsem si zrovna dnes koupila - ty kakaové s jogurtem a s jogurtem a lesním ovocem :) Jsem na ně zvědavá :) Dříve, když jsem ještě neřešila tolik co jím,tak jsem ty Bebe plněné jogurtem měla moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mě taky nikdy nenapadlo, ale je super, že i tady nějaké možnosti jsou :)
      Ty kakaové s jogurtem jsem včera poprví zkusila a moc mi chutnaly! A ty s lesním ovocem taky ještě někdy zkusím, ty jsem ještě neměla :)

      Vymazat
  30. Jééé pošli mi pár BeBeček ;)
    mňam. Jinak samozřejmě gratuluji, ale vlastně není k čemu... ty si to zasloužíš a koho jiného by měli vybrat než tebe, která motivuješ tolik dalších ;) díky moc ;)

    P.S:-nemáš v plánu uspořádat nějakou výzvu něco ve stylu "Tvarujeme / hubneme do plavek"? Potřebovala bych nějak nakopnout ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)

      Ha, s tou výzvou jsi zrovna trefila do černého :D Teda spíše jsem o tom uvažovala a chystala na zítra nějaký článek s tématem "Do plavek". Ale ještě jsem nevěděla, jak to pojmout a zda vytahovat další výzvu, když už je jich tady habaděj. Ale tak navnadila jsi mě k tomu, abych to nějak opravdu zrealizovala! :)

      Vymazat
  31. Gratuluji, to je úspěch! ;-) Však já vím, proč se mi Tvůj blog líbí. Už se těším na další zprávy z BeBe světa!

    OdpovědětVymazat
  32. Gratulujem! Zaslúžiš si to, si veľmi sympatická a vždy sa teším na tvoje články, hlavne na novinky :DD ale aj iné :)

    OdpovědětVymazat
  33. Opět mimo mísu.. Můžu se tě zeptat jaký máš názor na soya drink od Alpra soya? Dnes jsem byla v tescu a měli je ve slevě, tak jsem si vzala kakaový na zkoušku, složení mi nepříjde až tak strašné, ale dost lidí říká, že je chuťově nic moc a často se ho vzdávají..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Složení neznám, takže nepodousím. Ale četla jsem někde, že je tam zbytečně moc cukru. Jinak sójové nápoje jsou bez problémů. Záleží ale, co všechno a v jakém množství tam krom té sóji je ;)

      Vymazat
    2. no já jsem právě na ten cukr koukala a taky mě trochu vyvedl z míry, ale tak zase jsem si říkala, že jsou blogerky co si ho kupují tak to prostě zkusím :D navíc ho nevypiju naráz, ale rozdělím si ho, tak mi to snad ta neuškodí :)

      Vymazat
    3. původně jsem si chtěla, ale koupit ten puding (ten jsem u nás nesehnala) pokuď vím, ten jsi jedla, ne? :)

      Vymazat
    4. Jojo, jedla, ale vím, že není nejideálnější, co se složení týče. Ale občas, proč ne :)

      Vymazat
  34. Jejda, tak to je uplně super..To máslo z ořechů bych chtěla..oběd zní úžasně a těším se až uvidím nějaké video nebo něco..Výzva vypadá dobře a cvičení před snídaní by mi bodlo..:D bebe mám celkem ráda ale snažím se si ho dávat na 2x k jogurtu a ovoci jako dopolední svačinku po cvičení..A na první fotce vypadáš nádherně i oblečení a hlavně kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, právě ty kalhoty mám nové, tak jsem ráda, že se ti libí :)
      O výzvě budu určitě informovat, pak do toho můžeme jít hromadně. Čím víc se nás zapojí, tím líp. Pro mě to taky bude boj, cvičit hned po probuzení :D

      Vymazat
  35. Na smoothie se moc tesim, podobny mixer mam doma a delam zatim jen banan+mliko+kakao nebo banan+kiwi+jabko nebo s lesni smesi :)

    OdpovědětVymazat
  36. to je skvělé :) .. taky bych se jednou chtěla účastnit takových věcí :)

    OdpovědětVymazat
  37. Super příležitost :-) ten mixer vypadá úžasně a tech bebe sušenek ♥ mňam !

    OdpovědětVymazat
  38. Je to úžasné!! :) Do té "bebe výzvy" jsem se zaregistrovala už ted a vlastně tam se cvičí celý rok :D Takže jsem si naplánovala celý květen a dnes už mám odcvičeno...Perfektní!!! :) Na smoothie se taky moc těším :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)