pátek 12. dubna 2013

Vyzkoušeno - Thermogenic Fair Power

 
Ve středu jsem načala téma doplňků stravy a dnes budeme pokračovat v podobném stylu. Zhruba před měsícem jsem vám psala, že mám nově doma tento produkt a budu zkoušet "co to se mnou udělá". Dnes tedy krátká recenze :)


Už při publikování minulého článku o tomto produktu se strhla řada negativních ohlasů - jak je to špatné, zbytečné nebo dokonce nebezpečné. No když už jsem to ale měla doma, tak to přece nevyhodím, ne? Chtěla jsem tento produkt vyzkoušet a za tím jsem si stála. Samozřejmě jsem neočekávala žádné zázračné účinky, ale nejlepší obrázek o něčem si přecejen udělám pouze vlastní zkušeností :)

Jen pro připomenutí - tento produkt patří mezi komplexní spalovače a jeho hlavními účinky by měla být podpora spalování tuků a zvýšení fyzické výkonnosti. Že zázračné hubnoucí tabletky neexistují, je mi samozřejmě jasné. Mně samotné tak jako tak v první řadě šlo především o tu výkonnost. Obecně mi cvičení problém nedělá, necvičím, pokud jsem unavená a vím, že tělo potřebuje odpočinek. Někdy si však nevyberu a musím fungovat - práce, škola, případně cvičení brzy ráno... A z těchto důvodů jsem se rozhodla dát tomuto doplňku šanci.

Užívala jsem jej pravidelně ve dny, kdy jsem cvičila - 1-2 tablety. Pokud šlo o případ, kdy jsem potřebovala více energie, vzala jsem si před výkonem tabletky 2 (což je taky maximální množství pro 1 den). Dle mého očekávání se spalovací efekt nedostavil žádný. Podpora výkonu však na mě fungovala. Více jsem to pociťovala tehdy, pokud jsem si vzala rovnou 2 tabletky. To jsem se pak opravdu cítila více nakopnutá jít něco dělat :)

Kdybych to shrnula, jsem ráda, že jsem tento produkt mohla vyzkoušet. Zároveň jsem si však ale uvědomila, že takovéto doplňky nejsou nic pro mě. Není to něco, co bych chtěla užívat pravidelně. V poslední době od sportovních doplňků stravy upouštím a kvalitní strava dá tělu dle mého názoru mnohem víc. Zbytek tablet pravděpodobně dopoužívám nárazově, prostě v náročnější dny. I to se může občas hodit :) 

Stále však platí sleva, kterou na tento produkt můžete využít na stránkách Ronnie.cz - ZDE ;)

...................................................................................................................................


                  FACEBOOK - STRÁNKA
                  FACEBOOK - SKUPINA
                          FORMSPRING

17 komentářů :

  1. Před rokem jsem si taky koupila thermogenní spalovač v akci 1+1 zdarma na jednom fitness eshopu, kde běžně nakupuji, takže dvě lahve v šupleti - tenkrát jsem použila jen asi polovinu jedné lahvičky, myslím, že mi do toho vlezla nějaká antibiotika. No a minulý týden jsem to taky začala brát, že jako ,,přece to nevyhodím". Vydrželo mi to 2 dny, protože první den jsem byla nakopnutá jako fretka - i přes zničení se v posilovně a zbytek dne v práci, jsem v noci skoro nespala. Ten další den, i přes spalovač, jsem byla hrozně malátná, zívala jsem asi tak 5x za minutu celý den, bylo mi divně, ale tak, že kdybych chtěla usnout, nezavřu ani oči. K tomu mi bylo i strašně divně psychicky, takový až náběh na depresi, celá nervní, vůbec jsem se nepoznávala. No a když jsem se dočetla, že to může způsobit kromě fyzických potíží i třeba psychózu, protože to poškozuje nervy v mozku... Tak jsem to zahodila a nikdy víc! Holky fakt si tyhlety s***ky desetkrát rozmyslete, než si poškodíte zdraví. Účinkům jinak celkem věřím, protože jsem uplně cítila, jak mi metabolismus jede na 200% a hned druhý den jsem měla asi třičtvrtě kila dole (to bylo teda spíš odvodnění samozřejmě). No ale za tuhle cenu ne, radši hubnu pomaleji, ale zdravě.

    OdpovědětVymazat
  2. Zvu tě na svojí GA, byla bych ráda za tvoji účast :) http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já osobně je neodsuzuju..Párkrát jsem spalovače měla a dobře mě nakopl. Určitě bych taky nedoporučila ho užívat neustále. Jakože dobereme jednu krabičku a hned objednáme další a užíváme třeba rok v kuse...to ne...Ale mit ho doma a v náročnějších dnech použít, vidím jako fajn nápad. Já momentálně plánuji si ho objednat na zkouškové,jinak totiž zase vypustím cvičení, jak budu bez energie a to nechci..:)Akorát nevím jaký..možná ještě využiju akce a vyzkouším tento

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ve zkouskovem se mi hrozne osvedcila guarana.. a vyjde mnohem levneji, nez nejake spalovace :) urcite ji zkus, jestli to neznas:) prodava se to v kazde lekarne

      Vymazat
  4. Jsem ráda, že jsi došla k takovému, závěru, ale hláškou "když už to mám doma, tak to přeci nevyhodím" jsi to zabila. Kdyby ti nějaký obchodní zástupce bioamsterodam shopu věnoval zbrusu nový přírodní derivát kokainu, že se po něm hubne a zvyšuje výkonnost, taky bys ho vyzkoušela?
    Příjde mi to opravdu pošetilé, ale nebudu tě soudit. Barbora.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jedna vec je termogenéza, pravdepodobne z obsahu kapsaicínu, čo je výťažok z chilli papričiek a druhá vec je ten kokaín...

      Vymazat
    2. Nechápu co tim chceš říct. Já jsem tím příspěvkem chtěla demonstrovat to, že ne všechno co je přírodní je zdravé, to za prvé. A za druhé kapsaicín nemá nic společnýho se synefrinem. Ten je mnohem blíž efedrinu. Respektive, z podstaty své struktury, působí úplně stejně - jak v pozitivním tak negativním smyslu. Jen ta negativa, zatím nikdo netestoval a tudíž je tato látka ZATÍM legální.

      Vymazat
  5. Ahojky :-) Tak ti tu zase něco okomentuju..Chápu že jsi to chtěla vyzkoušet já taky kdysi chtěla..půl krabičky mi leži doma v čr a půl tady :-D Na tom že to moc nefunguje se shodneme - po tom co mam v čr mi bylo zle a mela jsem navaly horky po tom co mam tady jsem mela přišerny hlad :-D Takže možna fungoval ale ja když mam hlad tak jim :-D takže asi proto učinek nulovy..jednou jsem zkusila jednorazovou kapsličku carnitinu a ten mě opravdu nakopl a byl jediny co neměl nějake divne učinky na moje tělo (od te doby jsem ho neviděla nikde prodavat...Po svych zkušenostech bych už znova spalovač nekupovala a dělala všechno pěkně přirodni cestou :-)..Určitě tě za to neodsuzuju jako někteři..jsme prostě holky a i když vlastně vime co je dobre a co špatne musime si to prostě odskoušet samy :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Před týdnem jsem tento spalovač koupila, protože jsem po něm dlouho koukala na tvém blogu..byla jsem zvědavá, jestli to na mě bude mít nějaký efekt :D..l-carnitin jsem brala cca 3 měsíce vždycky před cvičením a podařilo se mi snížit tuky o 2 kg a nabrat svaly (pomocí tvrdého tréninku) v posilovně o 0,5 kg..možná k tomu přispěl i on;) ale nedokázal mě nabudit a to právě potřebuju...vstávám denně ve 4, ze školy často hned do posilovny a večer se učit, nevím, kde tu energii brát...Thermogenic jsem měla zatím 3 krát, poprvé mě šíleně nabudil, že mi bylo horko ještě hodinu po posilovně :D po druhé jsem s ním jela intervaly, to jsem byla červená jak prasátko, ale jela jsem bomby :D a dneska při posilování už to nebylo tak zjevné, tak uvidíme ;) hlavně jsem teď v objemu, navýšení sacharidů a kalorií, tak mi jde o to ať to hlavně nejde do tuků, ale do svalů;)tuků už moc na spalování nemám (celkem 9 kg včetně viscerálního) beru i gainer ve třetinové dávce pro lepší regeneraci a doplnění S a B hned po tréninku...před měsíce jsem byla na 48 % svalů, 16,7 % tuků, tak jsem zvědavá jestli se to zlepšilo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, prosimtě jaký máš názor na samostatný L-karnitin ? posiluju totiž už dlouho (poslední 4 měsíce jedu HIIT zwow) a stejně se nemůžu zbavit tuku a přitom bych neřekla, že dělám něco špatně, snažila jsem se najít veškerý chyby a odstranit je a stejně nic a tak je tohle moje poslední záchrana, myslíš že by to pomohlo mě to konečně trochu rýsnout? mám tuk zejména na břiše (ten mě štve nejvíc) a na stehnech.. přibrala jsem za poslední měsíc z 46kg na 50kg tak doufám, že to jsou aspoň svaly, ale k čemu, když nejsou moc vidět pod tukem.. nebo znáš ještě něco jiného účinného na ten tuk? děkuju ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď jsem ještě našla na internetu, že jako hodně dobrý spalovač se prodává v lékárně Methionin, který i zlepší vlasy, nehty atd. tak nevím, jestli ho vyzkoušet. Vždycky jsem byla odpůrce všech různých prášků jako jsou steroidy atd (což pořád jsem), ale tohle by mi snad mohlo pomoci, už jsem z toho všeho jelen..

      Vymazat
    2. tak jsem si asi našla řešení, jelikož se mi do sebe fakt nechce moc cpát nějaký prášky a ani vyhazovat peníze, zkusim si dát 30 minut před tréninkem silný kafe a uvidim co to se mnou udělá :)

      Vymazat
    3. Nemyslím si, že by carnitin byl poslední záchranou, co by ti pomohlo zhubnout nebo teda vyrýsovat. Váhu máš tak jako tak poměrně nízkou. Pokud jsi přibrala, tak sama musíš cítit, jestli je to tuk nebo ne ;) Ale na vyrýsování je třeba jít hlavně stravou ;)

      Vymazat
    4. mám 153 cm takže to málo není (oproti těm 43kg co jsem měla někdy v září) já se snažim tu stravu mít pestrou, vyváženou, ale netušim co dělám špatně.. teď jsem zkusila zařadit o dost víc oříšků (kvuli těm tukům), ale zase nemůžu vynechat sacharidy, tak uvidim co to se mnou udělá, ale dost se bojim, že přiberu tuk, když nevyhodim ty sacharidy podle beauty gloss :/

      Vymazat
    5. (kecám těch 43 kg jsem měla v lednu 2013 O.o, tak to je hustý, jsem přibral aza poslední měsíc nějak rychle, hmm..)

      Vymazat
  8. Ahoj, tak jak dopadl test? jaky mas zkusenosti? :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jako nevypadá to špatně, ale já radši přírodní doplňky strany, jako je třeba guarana. Takhle apsoŃ člověk fakt ví, co jí a necpe se vyloženě syntetickými vecmi. Ale rozhodně nekritizuji, každý má jiné priority :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)