neděle 5. května 2013

Food Inspiration XXXV.

Mám opravdu radost, že se na mé Food Inspiration mnoho z vás těší a píšete mi už v sobotu, že se nemůžete dočkat na další nedělní příspěvek. Tak tady ho máte, nedočkavci! :D

 Pudding rice - první zkouška
Hned na úvod má dnešní snídaně :) Zkoušela jsem rýži, kterou jsem kupovala v Marks & Spencer, s názvem pudding rice - údajně se hodí na sladké nákypy, rýžový pudink apod. Já z ní udělala jakousi kašičku nebo spíše mléčnou rýži. Trochu jsem čekala, že chuť bude podobná jako u klasické kulatozrnné rýže, ale opravdu nebyla! Příjde mi taková jemnější a opravdu odpovídající přípravě na sladko :) Já si k ní dala ještě banán, mražené lesní ovoce a vlašské oříšky :)



Zeleninovo-jogurtovo-vajíčkový salátek
Tahle kombinace pořád vede - okurka + kukuřice + 2 vařená vajíčka + bílý jogurt + sůl, pepř. K tomu Knack Snack od Racia, sypaný mákem :)


Müsli snídaně
Většinou nefotím snídaně, pokud snídám müsli. Tentokrát mě ale napadlo fotku udělat, když už to bylo tak hezky barevné :) Do jogurtu jsem si namíchala mé domácí müsli spolu se směsí od Das Müsli - prostě samá čokoládka :D Na to pár jahůdek a hrozny :)

Těstovinový salát s tuňákem
Rýži bych v poslední době mohla jíst pořád - a když ne klasicky, tak alespoň v podobě rýžových těstovin :D K nim tuňák (z konzervy), hrášek, červená paprika a trocha bílého jogurtu :)


Čoko kaše, jahůdky, kokos, oříškové máslo
Jáhlová kaše je s kakaem nejlepší! A ještě lepší, když se pak posype kokosem :) 



Dušená zelenina, hovězí maso, mozzarella
Mrkev, ředkev (moje první zkušenost!), mrkev, fazolové lusky + hovězí mleté maso a mozzarella. Tohle je jenom půlka mojí porce. Bylo to tak dobré, že jsem musela jít sníst i zbytek :D Pak jsem měla taky pěkně nafouklé břicho z té tuny zeleniny (zkuste si sníst 1 celou cuketu, 2 mrkve, půl ředkve, 2 hrsti fazolových lusků a zkombinovat to se 100g hovězího a 60g mozzarelly - vážně moooc vlákniny a bílkovin :D)


Chlebíky s máslíčkem
Pořád ještě dojídám svůj domácí celozrnný chléb a na snídani s arašídovým máslem je prostě nejlepší! Na něj buď banán nebo jablíčko a nesmí chybět ani skořice :)



Cottage s ořechy, zelenina
Nevím, jaktože jsem na tuto kombinaci nepřišla dříve. Cottage a ořechy prostě k sobě sedí dokonale!


Hovězí s cuketou a lusky
Hovězí jsem si koupila po delší době a využila jsem ho nejen na večeři, kterou jste už viděli před pár fotkami, ale i na oběd. Hezky se zeleninkou a jeden den s bramborami, druhý den s polentovou kaší :)



Kukuřice, lusky, hrášek, cottage
A moje oblíbená kombinace číslo...nevím kolik, mám jich nějak moc :D Dělávám to s lusky a kukuřicí, ale lusky došly, byl už jich jen zbyteček :-/ Pohroma, musím zítra do Lidlu pro další (a ještě pro jejich vločky, ty už mi taky došly!) :D Takže místo lusků jsem tam nasypala hrášek (a ten pak taky došel, jsem žrout :D). Pro změnu jsem do toho ještě vmíchala 1 lžíci mletých mandlí a posypala černým sezamem :)




Celozrnné palačinky s domácí "nutelou", banánem a mandlemi
A největší dobrota nakonec! Už jste ji mohli vidět na facebooku nebo mém druhém blogu :) Kvůli nim jsem se stavovala po práci ve 21:30 do Tesca pro celozrnnou mouku! Dostala jsem na ně totiž večer strašnou chuť :D Nutela byla trošku experiment, ale povedl se a ve spojitosti s rozmačkaným banánem chutnaly palačinky prostě božsky! Recept TADY ;)



VZPOMÍNÁME PODRUHÉ


I dnes jsem se rozhodla zabrouzdat do starších dílů Food Inspiration a připomenout si, co jsem baštila zhruba před rokem :) Takže Food Inpiration II. ...jsem radši ani neměla otevírat :D Hned na úvodní fotce na mě vykoukly 2 naprosté delikatesy! Pečená ovesná kaše s banánem, rybízem a třešněmi, která tehdy nesmírně chutnala mně i celé rodině. A vedle sušenky, které také slavily úspěch doma, ale i v práci, kde jsem tehdy zrovna začínala :) Taky jsem dostala chuť na ovesnou kaši z Marks&Spencera a vzpomínám na ty dokonalé lesní borůvky, které jsem měla k ní (už aby zase byly!). A jak tak koukám, dopřávala jsem si celkem dost, hned na další fotce brownies! :D Ale taky jsem teď sama sebe inspirovala k tomu, si zase udělat kombinaci rýže, květáku a kari, na kterou jsem už zapomněla :)


...................................................................................................................................


                     FACEBOOK - STRÁNKA
       FACEBOOK - SKUPINA
          ASK.FM







81 komentářů :

  1. zase nevím, co okomentovat dřív!:)
    ovšem ta poslední ovesná kaše vypadá asi nejlíp!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda, všechno vypadá skvěle!!!:)



      http://twonakedminds.blogspot.cz/

      Vymazat
  2. Asi budu každou neděli vstávat kvůli Tvým Food Inspiration takhle brzy :D ;) Dneska to vypadá ke snídani na rýžovou kaši... :)Verča

    OdpovědětVymazat
  3. Krása! Taky se těším vždycky na nedělní ráno kvůli food inspiration u kávičky :D Cottage s ořechy je opravdu skvělý, na to jsem už taky přišla a zeleninové saláty s vajíčky miluju :) moc se mi líbí tvoje dnešní snídaně :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty palačinky vypadají úžasně! a byl by někde recept na ty sušenky a pečenou ovesnou kaši?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pečená kaše tady, ale upravovala jsem si to podle sebe:
      http://koketovanisvyzivou.blogspot.cz/2012/03/boruvkovo-bananova-pecena-ovesna-kase.html

      Na sušenky už asi recept nedohledám, blog, na kterém byl recept publikován, byl už zrušen.

      Vymazat
    2. Tak to je nejvyšší čas udělat sušenky znova a recept doplnit ;)
      a díky za tu pečenou kaši!

      Vymazat
    3. To bych si ten recept musela pamatovat :D Předtím jsem ho někomu dokonce i psala, ale už je to rok a fakt si nevzpomenu :)

      Vymazat
  5. dokonalé fotky :) cottage s máslem je super kombinace, taky jsem zkoušela! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Uh, všechno vypadá náádherně! :)
    A cottage s máslem přesně, super kombinace :)
    a ještě když si do toho nasypeš das musli O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cottage s müsli ee :-/ Na sladko mi fakt nechutná :D

      Vymazat
  7. Můj oblíbený ranní nedělní článek:)Všechno vypadá naprosto skvěle!:)
    A fazolky z Lidlu už mi taky došly, musím nakoupit:D

    OdpovědětVymazat
  8. Me zase zaujal ten salatek - jogurtovo-vajickovo cosi:-)) - to bylo na svacinu? nebo vecere? a pak to posledni hrasek, kukurice...kolik cottage si davas? cely nebo pulku?jinak pochvala za nafoceni, vse vypada skvele!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle byl zrovna na svačinu - takovou větší, protože oběd jsem pak měla až později :) Ale někdy ho dělám i na večeři ;)

      Cottage si dávám buď 100 nebo 150g. Záleží, jaký mám koupený, když 200g balení, tak dávám půlku. A někdy taky podle toho, kolik jsem ten den už měla bílkovin, abych jich neměla zbytečně moc třeba ;)

      Vymazat
    2. ajaj, musim se "zamyslet" nad tema svyma porcema, ja davam klidne cely a na veceri by mi to nestacilo:-(((

      Vymazat
    3. Však na tom vůbec není nic špatného, že sníš celý! Cottage je úplně v pohodě, zdravý, dalo by se říct i dietní ;) Já taky někdy sním 200g, někdy 150g a někdy 100g. Všechno se to odvíjí podle toho, jaké jsou mé ostaní porce a jídla přes den. Každý jsme individuální a potřebujeme porce jiné. A můžou se lišit i podle toho, co už jsme třeba ten den jedli ;)

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  9. Ještě, že tady ty fotky dáváš ráno. :D
    Samé dobroty. :))
    Ta pudding rice mě zaujala, škoda, že tady nemám M&S. :/

    OdpovědětVymazat
  10. Jejdáááááá, co mi to děláš !!! :D :D :D :D Jdu si teda udělat snídani!!! :) Jinak bych se chtěla zeptat, na té první fotce opravdu je to mražené ovoce-MRAŽENÉ... nevylámala sis zuby? :D :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky davam, ono brzo taje a ta chut je uzasna..a ta kombinace mrazene teple...ňaaaaam

      Vymazat
    2. Jojo, mražené. Však to jsou takové malé kuličky jenom :D Vůbec to není tvrdé ;) A navíc, jak už bylo napsáno výše, na té teplé kaši to rychle změkne ;)

      Vymazat
  11. Moni, sice moc často (spíš vůbec) nekomentuji tvoje články, ale už sem chodím hroznou dobu, a přišla jsem na to, čím to bude. Vždycky na to koukám s otevřenou pusou a na nic jiného se nezmůžu :D Ovšem dnes ti musím napsat, že ses mi trefila do chutě se všemi jídly, naprosto všechno bych to hned teď na místě snědla :D
    Moc příjemné počtení, takhle v neděli ráno :)
    P.S.: O pár komentářů výše píšeš, že ti cottage nasladko nechutná, a vyfocený ho máš s oříšky a arašídovým máslem. Taky to takhle jím a přijde mi to spíš jako sladký jídlo :D Ono ta chuť bude asi možná záviset na druhu másla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to s ořechy beru jako na slano, přecejen k tomu mívám zeleninu a ořechy jsou podle mě chuťově takové neutrální :) Mně hlavně nechutná cottage nasladko třeba s ovocem, müsli nebo tak. S ořechy mi nevadí (ty mi nevadí s ničím) :D

      Vymazat
  12. ještě, že jsem se zrovna pořádně nasnídala (nebo spíš přežrala :D, jinak bych si poslintala klávesnici :D
    a salát z kukuřice a okurky jsem měla včera (zase:D), ještě s uzeným tvarohem :)

    OdpovědětVymazat
  13. Zrovna si tady snídám chlebíky s arašídovým máslem a banánem (1 z tvých skvělých receptíků) a přitom čtu tuto nejlepší rubriku :D

    Jen pár otázek:
    - Dáváš konzervu tuňáka tu menší (cca 80g) nebo tu velikou (150g) ?
    - čoko kaše - přidáváš do kaše to klasické kakao hořké a pak to dosladíš?
    - když děláš tu polentu, kolik dáváš mléka/vody a kolik té polenty?

    Díky za odpověď i další inspirace. Ten těstovinový salát mi udělal chutě takže dnes bude k obědu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konzervu tuňáka většinou kupuji větší (hmotnst pevného podílu tam je asi 130g), ale mám to na 2 porce - s tím, že k otmu přidávám ještě buď nějaký sýr nebo jogurt/zakysanou smetanu.

      Do čoko kaší dávám klasické kakao, občas pár kostiček hořké čokolády, ale to už jsem dlouho nedávala :) A většinou ani s tím kakaem nedoslazuji, případně dávám teď trochu stévie :)

      U polenty dávám asi 60g, vařím ji ve vodě. Objem ti neřeknu, liju to od oka :D A případně přilívám, když je málo. Ale na obalu to bude napsané, jaký dát poměr ;)

      Vymazat
    2. Mohu se zeptat jakou stévii používáš? Díky.

      Vymazat
    3. Teď mám doma z Rossmannu, sypkou ;)

      Vymazat
  14. Hmm... tak já si z tohohle zkusím udělat nějaký ten salátek, buď ten s vajíčkem, nebo s cottage. Kukuřici dáváš z konzervy?
    A mně teda cottage s ar. máslem vůbec nejel, možná jsem měla blbý poměr :D ale fakt jsem to jedla s odporem :D Ale na sladko mi jinak nevadí, třeba rozmíchaný s tvarohem a dalšími ingrediencemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kukuřici dávám mraženou - chvilku ji povařím nebo jenom zaliju horkou vodou ;)

      Vymazat
  15. Tolik inspirace! Kazdy tyden se take moc tesim. Ta ryzova kase vypada fakt skvele a ty palacinky... Mmm...<3:).

    OdpovědětVymazat
  16. mnam!!ja tenhle post taky miluju:) nejvic jsi me inspirovala s tou ryzovou kasi!! tu si urcite koupim, az pojedu do Cech!!:)
    hezkou nedeli
    rada bych te pozvala na giveaway:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  17. zase takové dobroty! :D ještěže tu zrovna svačím tvarohové koláčky! :D

    OdpovědětVymazat
  18. Ty kombinace s hovězím masem vypadají moc dobře, určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  19. ta pudding rice vypadá moc dobře!:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Na tohle se vždycky těším nejvíc! :-)

    OdpovědětVymazat
  21. máš úžasnou lžíci u toho vajíčkovýho salátu :D všechno opět dokonalé :) miluju cottage, ještě mě nenapadlo vrazit tam ořechy, hned vyzkouším :) ořechový rondele si už měla? báječný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, lžíce je má oblíbená, velikost akorát (něco mezi lžičkou a lžící), dostala jsem ji předloni na Vánoce, ale už je chudák trošku zničená :D

      A ořechový rondele jsem myslím měla, ten byl báječný! Teď mám v ledničce taky ještě nějaký sýr s vlaškými ořechy :)

      Vymazat
  22. Wow to jsou dobroty, mňam. Já jsem teda hlavně na to sladké.

    OdpovědětVymazat
  23. Takových jídel, dokonalá inspirace ...! Moc se mi líbí ty těstoviny s tuňákem!

    OdpovědětVymazat
  24. Tereza N: Ja si myslim, ze ten cottage totiz neni s arasidovym maslem ale s horcici :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš ten můj cottage na fotce? :) Tam hořtice není, je tam ořechové máslo a kešu ;)

      Vymazat
    2. S hořčicí, no potěš :D To by zas vzniklo něco úplně nového, ale nejsem si jistá, jestli by se to pořád dalo jíst :D

      Vymazat
  25. Krásné inspirace :) Budu muset někdy koupit kukuřici a hrášek, vůbec je nekupuju. A Pudding rice bych si hned dala! Jen se mi kvůli tomu nechce jezdit do MS, je to daleko..:-/

    OdpovědětVymazat
  26. Všechno vypadá naprosto úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tohle bylo pokoukáníčko ♥ Doufám, že jednou někdo vymyslí ochutnávku přes počítač :D

    OdpovědětVymazat
  28. Ty tu máš samý krásný mňamky:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Mě chybí paleo dobroty! :DD Ale jo, vypadá to moc hezky :)) Jinak já se na svoje staré články raději už ani nedívám.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, paleo mňamky už jsem dlouho žádné nedělala. Teďka jedu zase spíše "klasiku" :) Ale nějaký ten mandlový chlebík bych si zase dala, to jo! :)

      Vymazat
  30. Zbožňuji tvoje inspirativní články, všechno to vypadá tak lákavě!! :) Máš štěstí, že jsem po obědě.. bych hned běžela vyjíst ledničku a byla by to tvoje chyba!!!!! :D

    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  31. Vše vypadá skvěle! Mohu se zeptat, jaké vločky (na kaše) kupuješ v Lidlu? Jsem zvyklá na Emco jemné s vlákninou, ale mám docela velkou spotřebu, a tak bych brala nějaký tip na levnější variantu. Stejně tam budu mít cestu pro ty fazolové lusky, na které jsi mě nalákala :-D Děkuji :) Už se těším na další (nejen) nedělní příspěvek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Lidlu kupuji vločky za 15Kč v modrém obalu- mají je tam jediné. A jsou právě konzistencí stejné, jako od Emca a kaše z nich jsou perfektní. A navíc jsou o 10Kč levnější, takže teď kupuji jenom tyhle :)

      Vymazat
    2. Super zpráva! :) Nakoupím si zásobu. Jak to člověk přihazuje i do pečení, tak to mizí rychlostí blesku. A když už do toho Lidlu pojedu, ještě nějaké tipy na potraviny, prosím? (levné :D jsem chudá studentka :D)

      Vymazat
    3. Tyjo, tam mají samé super levné věci :D Já tam kupuji občas kvalitní a levné hořké čokolády. Pak pečivo - žitno-pšeničný slunečnicový chleba nebo balený žitný Rivercote. Zelenina a ovoce taky vždy levné. Mají i supe Hollandské kakao, levné mandle a slunečnicová semínka. Pak hodně sýry - mozzarella, cottage, tvaroh, jogurty, syrovátkový sýr, uzený tvaroh a taky šunky - vše kvalitní a dost levné. Mražené ovoce a zelenina taky :) A arašídové máslo! V rámci amerického týdne nebo bývá ještě i v doprodeji :D

      Vymazat
    4. Jsi moc hodná, že sis dala tu práci mi vše vypsat! Opravdu se svým čtenářům věnuješ a to na tvém blogu miluji ze všeho nejvíc. Už mám sepsané tvé tipy hezky na papírku a zítra vyrážím na nákup :-D Ještě jednou moc moc děkuji! :)

      Vymazat
    5. Nemáš vůbec zač ;)

      Mně to prostě nedá, bych si připadala blbě, kdyby se mě někdo slušně na něco zeptal nebo poprosil o radu a já neodpověděla. Vždycky se na to čas najde ;)

      Vymazat
  32. Ahojky kde na ty recepty chodis? Jsou tak dokonale a velmi chutne, sama jsem nekolik uz testovala :) Dnes jsem zkusila ten cottage s orechy ale i jine dalsi recepty ktere jsi pridavala minule.
    Jak te napadaji takove delikatesni kreace? A navic kazdou nedeli pridavas stale nove a nove recepty.
    To ja kdyz experimentuji v kuchyni tak to vetsinou dopada spatne, vsechno moc prekombinuji az se misi nekolik chuti dohromady a vysledek je vetsinou spatny :(
    Takze pokud nechci jist porad to same, musim se inspirovat treba tady na tvem blogu. Ja totiz nemam na to fantazii.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti ani nevím, prostě dám do kupy to, co mám doma a na co mám chuť. A vždy se to povede :) Ono já nejsem náročná, sním všechno, takže to není problém :D Občas se někde inspiruji. Ale nerada vařím podle kuchařek a receptů, to málokdy a většinou si to ještě doupravím. Řídím se prostě chutěmi a zásobami a vždy z toho něco vznikne :)

      Vymazat
    2. Dekuji za odpoved

      Vymazat
  33. Děláš samé dobroty! Mám na všechno strašnou chuť! (:

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj mam otazku trochu pomimo. Vacsinou cvicim az tak neskor vecer. To znamena, ze skoncim cvicenie okolo osmej-pol deviatej a vacsinou uz nemam chut jest, aj ked viem, ze by sa malo po cviceni. Ale ked si dam o siestje riadnu veceru, ktora zasyti, tak neviem. myslis, ze je to potrebne jest este potom? a ak ano tak co? lebo nejake ovocne smoothhies ci co to kazda blogerka dava, tak mi nepridu na vecer vhodne, kedze ovocie je predsa len plne cukru a jednoducho na vecer uz nie :D. Co myslis?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běco lehkého si dej, ať tělo může regenerovat. Pokud ti jde o hubnutí, jíš dost přes den a nemáš večer nějaké extra náročné cvičení (intenzivní posilování, HIIT), tak si dej alespoň nějaké bílkoviny se zeleninou, prostě něco lehčího. A ani ten kousek ovoce po cvičení nevadí ;)

      Vymazat
  35. To je zase jídla! Nevím co bych snědla dřív, ty tvé snídaně vypadají vyloženě božsky :)
    Úplně mě mrzí, že už si s jídlem nehraju co dřív a nemám to tak pěkné jako ty! :)

    OdpovědětVymazat
  36. Mohla by jsi prosím fotit i svačiny, co si třeba bereš do práce? S nimi mám většinou největší problémy :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svačiny nefotím, protože to není nic zvlášního, většinou nějaká klasika - kefír, jogurt, pečivo, tvaroh... ;)

      Vymazat
  37. Jídlo máš zase parádní, mňam! :))

    OdpovědětVymazat
  38. No, tak to je naprostá pecka! :) Zbouchala bych to všechno! :) mňam! Hodně mě zaujaly palačinky, taky si je dělám, jen s karobovou pomazánkou a banánem. Ta nutella vypadá zajímavě. Mňam! A taky mě zaujal ten jednoduchý salát z vajíček a zeleniny. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Milá Moniko, už delší dobu sleduji tvůj blog :-), jsem sice starší než ty, dokonce mám už dvě děti :-) ale tvůj blog se mi moc líbí. Musím říct, že co se týká jídla, tak se u tebe opravdu hodně inspiruji :-). Díky tobě jsem začala kupovat věci, o kterých jsem dříve neměla tušení. A ty tvoje vyfocená jídla, to je pastva pro oči, snažím se, aby můj talíř také hezky vypadal, někdy se zadaří někdy ne :-). Miluju ovesné kaše, dělám si je snad každý den, zatím jsem je vařila z jemných Emko nebo ze zdravé výživy, ale dnes jsem koupila ty z Lidlu :-). Škoda jen že na nich chybí popis, kolik obsahují vlákniny. Koupila jsem i jedny z kaufu, značku Noe za 12,90, úplně obyč vločky a to jen proto že na nich psali obsah vlákniny 9g! Jinak v Kaufu mají od čtvrtka akci na směs ořechů - Royal Nuts 200g za 39,90, samozřejmě jsme je musela koupit, protože je taky mám ráda a doma mi mizí rychlostí blesku. V Lidlu jsem ještě koupila mraženou zeleninovou směs 750g za 29,90, také doporučuji, jsou super. A já zeleninu dávám snad do všech směsí. No a na arašídové máslo jsi mě naučila také ty a vlastně ještě Nikky, u které jsem ho viděla poprvé......no a je ze mně závislák :-)))))))) Prostě tvůj blog je super a jen tak dál, moc ráda tě čtu!!!!! Ještě trošku zapracovat na mé vůli, protože mám občas den, kdy ujedu, ale snažím se to ukočírovat. Cvičit se snažím, jedu podle Jillian, Boba a pak se inspiruji tvými workouty nebo jinými na netu, na Zuzku jsem si zatím netroufla :-) A taky skáču přes švihadlo. No prostě se snažím být fit a mít fyzičku :-) Měj se moc hezky! Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář :) O akcích víceméně vím, taky to všechno nakupuji no :D

      Jsem ráda, že se u mě taky inspiruješ. Přeji ti ať se ti daří nejen v jídle a cvičení. A Zuzky se neboj, není čeho! Prostě začni a uvidíš, že si to zamiluješ ;)

      Vymazat
    2. S tou Zuzkou uvidím, asi zkusím najít do začátku nějaké "lehčí" cvičení, které zvládnu, některé cviky mi přijdou dost náročné, to bych dala tak jedno kolo, možná ani ne :-). Ne vždy kupuji potraviny v akcích, když něco oblíbeného dojde, tak to prostě koupím, ale když je možnost využít nákupu v akci, tak jdu do toho :-). A třeba ty ořechy jsou jinak docela drahé, takže pěkná cena potěší. Hezký den a budu se těšit na další články. Simona :-)

      Vymazat
  40. Ahoj, můžu si dát hranolky (pečené v troubě) když se snažím hubnout? Koukala jsem na nutriční hodnoty a nepřijde mi to tak zlé.. nebo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou určitě v phoodě, pokud je nějak nepodlíváš olejem :D Zlo to určitě není, taky si je občas dělávám...spíše teda prostě pokrájené brambory peču v troubě ;)

      Vymazat
  41. Já naprosto miluju tvoje inspirace! A taky se v poslední době stává mojim nejoblíbenějším obchodem Lidl :D

    OdpovědětVymazat
  42. Muzu se zeptat na tu polentovou kasi? Vypada to krasne jak bramborova:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A na co se chceš zeptat? na přípravu? :D Podle návodu, jenom uvařit ve vodě ;)

      Vymazat
    2. Aha a z toho je jak na obrazku co mas s tim hovezim?:) nic nepridavas? Sem polentu jeste nedelala.

      Vymazat
    3. Jenom sůl a trošku másla pro zjemnění ;) Ale všechno k přípravě je napsané i na obalu.

      Vymazat
  43. Ta rýže mě hodně zaujala. :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)