pátek 14. června 2013

BeBe výzva 2013: Moje rána s rozcvičkou + SOUTĚŽ pro mé čtenáře!

 
 Už je to nějaký ten pátek, co byl spuštěn projekt BeBe výzva. Vy, co mě sledujete, tak jistě víte, že se jí sama aktivně účastním. Aby taky ne, když jsem vás již několikrát zvala prostřednictvým mých článků či facebooku. A mnoho z vás se již také zapojilo, což mě těší :) Alespoň v tom nejsem sama! V dnešním článku bych chtěla zhodnotit prvních 14 dní této výzvy a v závěru nabídnou i vám, mým čtenářům, možnost si trochu zasoutěžit a něco získat! :)

Výzva byla spuštěna 1.6.2013 a já sama se do ní ihned pustila.  Jakožto od jedné z ambasadorek se to ode mě tak nějak očekává :) No a nebudu kecat. My ambasadoři mezi sebou taky soutěžíme a já jsem typ soutěžní, který strašně rád vyhrává :D Takže i to je důvod, že facebookové i internetové stránky téměř denně obohacuji svými příspěvky (viz. ZDE) - z těch vyčtete třeba mé pocity, najdete tam tipy na snídaně (moje kašičkové a jiné klasiky), hudbu, jak si zpříjemnit ráno či relaxovat. Prostě vše, co s dobrým ránem souvisí :) Určitě chystám přidat i nějaké recepty či další zajímavosti. Jednou z nich by mělo být i nějaké to video - tak mi držte palce, ať vytvořím něco použitelného!

No a jak se mi cvičí? Řeknu vám, že to není taková sranda, jak jsem myslela :D Ono se to nezdá, 1-4 minuty, to nic není. Ale dokopejte se k tomu hned ráno! A před snídaní? Skoro nemyslitelné! Takže většinou poskakuji už s nějakou tou ovesnou kašičkou v břiše :D Ale tak občas se mi to podaří i před snídaní. A musím říct, že mě to vždy pěkně nakopne a i když mě čeká celý den v práci (nebo teď již většino rovnou ve dvou pracích), tak odcházím příjemně naladěná a protažená. Má to holt něco do sebe :)

Hezké je sledovat i mé cvičební tendence - ze startu jsem si dala pěkně pokročilejší cvičení s Oliverem, celé 4 minutky. Ale po pár dnech jsem si začala ubírat (=lenivět) a najednou jsem jela jednodušší verze trvající jen 1 minutu. Pak jsem však uznala, že bych si mohla trošku přidat no :D Takže teď to střídám a dávám 1-2-4 minuty, podle času a ranní nálady. Některá rána samozřejmě taky vynechám, nejsem robot a když vstávám třetí den po době ve 5:00 a pak jsem celý den v práci, tak je ranní cvičení to poslední, na co mám ještě chuť (ale na snídani mám chuť vždycky, to jo :D).





*SOUTĚŽ PRO VÁS*
 Jak už jsem psala minule (tady), zapojením se do bebe výzvy získáváte automaticky šanci vyhrát některé z pěkných cen, jejichž hodnota se samozřejmě stupňuje s tím, kolik dní odcvičíte. A abych zvýšila vaši šanci něco získat a taky podpořila vaši motivaci, rozhodla jsem se udělat malou soutěž i u mě na blogu :)

Nebude to nic velkého, ani bohužel nemohu slíbit iPad jako výhru :D, ale třeba to někoho motivuje :) Ráda bych měla přehled o tom, kolik čtenářů mého blogu se do výzvy zapojilo. Již jsem vytvořila anketu, kterou najdete v pravém postranním sloupci nahoře. Abych ale mohla realizovat i nějakou tu soutěž, budu potřebovat vyplnit ještě malý formulářek. Níže tedy vypište:

  • jméno + příjmení
  • email
  • případně mi napište, jak se vám zatím ranní cvičení líbí :)

 foxyform  
*pokud by vám formulář nefungoval, můžete údaje odeslat klasicky mailem na fitforlife@email.cz
 

Podmínkou účasti je být zaregistrován na stránkách bebe výzvy! A ideálně se jí také účastnit
samozřejmě :) Hlásit se můžete až do konce výzvy, tedy do poloviny srpna.


No a teď už k tomu, co asi všechny zajímá nejvíce - odměny! Tohle jsem si nechala na závěr z jednoho úplně prostého důvodu - zatím ještě nebyly stanoveny. Určitě něco věnuji do soutěže sama, pravděpodobně to budou nějaké zdravé balíčky a určitě jich bude více než jen jeden! Momentálně nemám žádného sponzora, kterého bych mohla kontaktovat, jako to bylo u mých předchozích soutěží. Ale třeba se do té doby někdo najde. Nebo pokud sami chcete sponzorovat - nejen tuto soutěž -  čekám na vaše maily :)

Takže já se těším na vaše přihlášky a postupně vás budu informovat o dalším průběhu výzvy i o cenách :)

PS: Tohle ještě není výzva, o keré jsem včera psala, že je v plánu. Na tu mám ještě jiné plány! 
Tak se těšte ;)
...................................................................................................................................


                     FACEBOOK - STRÁNKA
       FACEBOOK - SKUPINA
          ASK.FM




13 komentářů :

  1. Že bych si ráno taky "zahopsala"? Myslím, že se k tomu asi nedokopu každý den, ale vyzkouším to určitě! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě není nutné "hopsat" každý den. Ale zkusit to můžeš, aspoň občas ;)

      Vymazat
  2. Já si zacvičila asi jen 3x, vždycky na to zapomenu a jsem líná ráno zapínat počítač :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zaregistrováno:) Jsem zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  4. máš tam ode mě like, zasloužíš si ho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hello there, There's no doubt that your site might be having web browser compatibility issues. Whenever I take a look at your blog in Safari, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I simply wanted to give you a quick heads up! Apart from that, fantastic blog!

    Take a look at my site :: besides

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se BeBe výzvy účastním, ale protože několikrát do týdne nemám po ránu k počítači přístup, tak se mi bodíky přičítají pomalu. Navíc příští týden budu bez internetu úplně :/ Ale to nevadí, primárně nejde o ceny, ale o rozcvičku a tu si můžu udělat kdykoliv a kdekoliv :)
    Máš pravdu, není to žádná sranda. Vlastně první den jsem byla až v šoku, jak jsem po ránu líná :D Ale snídat předtím nemůžu, udělalo by se mi asi špatně, i když žaludek mi vždycky pěkně nadává...chuděrka:( :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, máte někdo taky problémy s přihlášením do Bebe výzvy? Nemůžu se tam dostat.. každé ráno mi to šlo pomocí Facebooku a teď to nefunguje. :(

    OdpovědětVymazat
  8. Ako tak stále čítam o tej Bebe výzve na facebooku, u teba, aj u Kriss...Dlho som odolávala ale asi sa k tomu dokopem, aj keď to bude zamenať vstávanie skôr :) Tebe som už dala hlas, dúfam že súťaž medzi ambasadormi vyhráš :D

    OdpovědětVymazat
  9. Každé ráno cvičím Jillian a BeBe už bych fakt asi potom nedala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivi, zkus nejdříve minutu (2 minuty) Bebe a až pak Jillian :) Na mě to fakt zabírá, řekneš si, k čemu je dobrá minuta... Ale vážně mám víc energie a hned od rána jsem veselejší.
      Pro Monču: Jsem ráda, že se účastníš! Všichni ambasadoři jsou moc příjemní, ale bez tebe bych se do výzvy nezapojila. Jediné, co mě štve, jsou technické nedotažené detaily (přihlašovat se musím každý den, ukazuje mi to odcvičené jen 1 minutu).
      Kačka

      Vymazat
  10. Já se do toho pustím od příštího týdne, snad už budu zdravá.. Na ranní cvičení jsem nikdy moc nebyla, ale minulé prázdniny jsem ráno cvičila a bylo to dost osvěžující. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, já jsem se do bebe výzvy nadšeně pustila hned jak jsi o ni napsala. jenže na internet se dostanu jedině přes iPad - a bohužel právě kvůli tomu mi to nešlo. původně tam byla aplikace, kterou jsem si hned stáhla, ale vůbec nefungovala a za chvili zmizela z appstore. smůla

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)