pondělí 3. června 2013

BeBe výzva začíná: Informace, soutěž a mé působení v tomto projektu

Dnes a zítra to bude o výzvách - dnes o jedné, která zrovna začíná a zítra naopak přinesu informace k závěrečnému workoutu Burpee Challenge, takže všichni účastníci buďte určitě v pozoru! Někteří si možná ještě pamatujete o mém výletu do Prahy, kam jsem se před pár týdny vydala kvůli spolupráci s BeBe dobré ráno - článek o tom najdete ZDE. Tato spolupráce souvisí s výzvou, která byla na stránkách bebevyzva.cz odstartována 1.6. a které se účastním jako jedna z Ambasadorů :)


Někteří možná BeBe výzvu znáte z loňského roku, někteří o ní slyšíte poprvé. Sama jsem loni tak nějak zaregistrovala, že něco na stránkách BeBe probíhá, ale aktivně jsem se výzvy neúčastnila. Na to došlo až letos a řekla bych, že má účast bude více než aktivní :)

Jakožto ambasadorka jsem již odcvičila a natočila všechna videa, se kterými se v rámci výzvy můžete setkat. Nejsem v hlavní roli (díkybohu :D), ale pokud se do ranního cvičení pustíme, možná mě uvidíte v některém z menších okýnek po stranách hlavního videa - já už se viděla včera a je to zajímavé cvičit prakticky podle sebe :D 


O CO VLASTNĚ JDE?
Pojďme si alespoň v krátkosti říct, co bebe výzva obnáší. Již jsem nakousla to, že jde o ranní cvičení. nečekejte ale žádné náročné workouty ve stylu Zuzky Light či Jillian Michales. Účelem této výzvy není hubnutí, jde spíše o ranní rozcvičku a nastartování metabolismu. Hned v úvodu máte na výběr, zda chcete méně náročná videa nebo zda se pustíte rovnou do něčeho náročnějšího. Cvičit budete buď s Radkou nebo Oliverem (ten vám dá zabrat víc) v délce 1, 2 nebo 4 minuty. Takže opravdu nic dlouhého a na těchto pár minut si určitě najde ráno čas každý :) Cílem je rozhýbat svaly, probudit tělo a začít nový den plní energie. A samozřejmě nezapomenout po cvičení na vyváženou snídani!

MOŽNOST VYHRÁT
Řekněme si to na rovinu - člověk má větší motivaci když ví, že může něco vyhrát. A proto ani BeBe nezapomíná na účastníky a připravilo spoustu zajímavých cen. Úkol je jasný - pravidelně ráno cvičit :) Stihnout to musíte vždy v rozmezí 5:00 - 11:30 a tím, že se ráno na stránkách bebe výzvy přihlásíte, přehrajete (a ideálně samozřejmě i odcvičíte) video, zapíše se vám v profilu odcvičený den. Jakmile takovýchto dní získáte 7, máte již šanci něco získat. Čím více dní odcvičíte, tím zajímavější výhry vás čekají. Více informací najdete ZDE.



A CO BUDU DĚLAT JÁ?
Cvičit samozřejmě :D Aktivní účast je tak nějak jasná :) Mimoto bych měla psát své dojmy, motivovat, povzbuzovat, přidat třeba nějaký ten recept, fotky, videa či článek související se zdravým životním stylem. Všechny mé příspěvky můžete sledovat TADY - po kliknutí na Ranní parťáci a následně na mou fotku. Tyto příspěvky se pak objeví i na Facebooku - konkrétně TADY. Jistě si u mé fotky všimnete facebookové Like ikonky - no nebudu lhát, za každý LIKE budu moc vděčná! :)

Výzva končí až v polovině srpna, takže na zapojení se a odcvičení své výzvy máte spoustu času. není nutné cvičit každý den, počítá se vám jednoduše to, kolik dní odcvičíte celkově. Pro mě to rozhodně výzva je, protože na nějaké ranní rozcvičky jsem doteď nebyla zvyklá. Naštěstí ale notebook zapínám každé ráno a to si pak na výzvu alespoň vzpomenu. Neříkám, že budu cvičit úplně každý den až do srpna, ale pokud to půjde, pokusím si čas udělat. Myslím, že to vůbec není špatný nápad a je to příjemná změna v zajetém ranním režimu :) 

Pokud se zúčastníte se mnou, budu jenom ráda. Mám takovéto společné projekty moc ráda :) A třeba mi můžete posílat i své dojmy či fotky a já pak můžu občas přidat na stránky BeBe i něco od vás, aktivních účastníků, co říkáte? :)

Těším se na vaše případné dojmy a přeji hodně štěstí v soutěžené o ceny! :)


PS: Na závěr bych dnes chtěla trošku netradičně popřát vše nejlepší ke krásným dvacátým narozeninám jedné z mých čtenářek - Zuzce Novotné. Zároveň vyřizuji pozdrav od její kamarádky Lucky Votřelové a obou moc děkuji za přízeň! :)

...................................................................................................................................


                     FACEBOOK - STRÁNKA
       FACEBOOK - SKUPINA
          ASK.FM




23 komentářů :

  1. Ja sa určite zapojím :) Práve sa idem zaregistrovať. Je to super, pretože v poslednej dobe som cvičila skor rano, takže som si už nejak zvykla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitĕ se nezapojím, protože mám hodnĕ starostí s povodnĕmi,ale držím vám všem co se účastníte pĕstičky.

    OdpovědětVymazat
  3. moc ti to sluší na té fotce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, už třetí den koukám na stránky, ale přijde mi, že jsou nedotažené...denní plán nejde upravit, už tři dny je tam ta samá sestava a i když dám zapamatovat přihlášení, tak se musím po každé přihlašovat vyplněním emailu a hesla znova...trošku mě to odrazuje :( momentálně jsem odcvičila, dala smajlíka a i přesto mám odcvičený jen jeden den a ne dva...na tohle nějak asi nemám :D Každopádně děkuju za tip, třeba se to časem ještě lepší :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak do toho jdu (chci vyhrát haha:D), protože když se to dá cvičit až do půl 12 tak to není problém, kdyby to muselo být hned ráno tak by to moc nešlo, protože mám pokoj se sestrou a vstávám mnohem dřív než ona, takže to bych jí neudělala...:D

    OdpovědětVymazat
  6. Taková ranní rozcvička zní dobře. Obzvlášť, když jsem si to zapsala do svých cílů, takže to rozhodně vyzkouším. Snad mi to vydrží. A ty max. 4 minuty si na cvičení musí najít vážně každý. :D Radši si dám stránky BeBe výzvy jako úvodní, abych to měla každý den na očích. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já se zapojila hned první den, ale musím souhlasit s názorem nade mnou, zdá se mi to takové osekané a neúplné, spoustu věcí nemůžu najít...fandím ti v tomhle projektu! Krásně tam hopsáš :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem koukala no, že to nějak skřípalo. Ale už by to snad mělo jet. Alespoň mě to už jede v pohodě a i na FB psali, že je to již spraveno :)

      Vymazat
  8. ahoj..mně se na ty stránky nejde přihlásit, pořád mi to píše že přihlášení se nezdařilo (dávám email a heslo jako mám na fb, tam to normálně funguje..) , nevím co mám dělat, chci se taky připojit :( jde to i nějak jinak? děkuju

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě se zapojím :D
    Prosímtě, jak připravuješ polentu? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tvůj a Markétčin blog patří k mým nejoblíbenějším...

    Budu ráda, když mrkneš na můj blog, který mám jen tak pro radost a hlavně abych sledovala, co vlastně za celý den sním :-D Někdy se to pěkně hromadí...

    OdpovědětVymazat
  11. ranní cvičení mám nejradši :) na výzvu určitě mrknu! a taky přeji vše nejlepší

    OdpovědětVymazat
  12. Škoda, že jsem to nevěděla dřív, ráda bych jela od začátku.. Nemám ráda neúplný věci. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je jedno kdy začneš, není to nijak omezeno ani o nic nepříjdeš ;) Víceméně jde o to odcvičit 7 dní, ideálně 4x takže 28 dní celkem. A čas na to je do půlky srpna, takže dost :)

      Vymazat
  13. strašně ti to na té fotce sluší;)

    OdpovědětVymazat
  14. Nápad doBrý, zpracování katastrofa

    OdpovědětVymazat
  15. Zapojeno:) Dneska první rozvcička,ta nejtěžší mi teda přišla lehoučká, ale pro lidi, co začínají cvičit je to určitě super nápad, jak najet na pohyb po ránu:)
    Pokusím se každý den, 4 minutky jsou fakt málo:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak dnes jsem se taky poprvé zapojila:)

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani moc ne :) Většinu (co jsem od bebe dostala) jsem dala rodině, ti to zbaštili hned :D Pár balíčků jsem si nechala, ale ve velkém to nejím. Ochutnala jsem některé druhy, které jsem ještě sama neměla, pak jsem z bebe mini dělala tiramisu, ale to je asi tak všechno. A ještě pár receptů asi kvůli bebe výzvě vyzkouším. Podle mě to není až tak strašné, když se tím šlověk necpe denně :)

      Vymazat
  18. Také jsem se přihlásila na Bebe výzvu, ale buď mám nějaký problém s PC nebo nevím, ale mně se dnes prostě vůbec nechtělo načíst video se cvičením, zkoušela jsme to asi třikrát, a když mi to 5 minut psalo, že se video načítá ať počkám, tak jsem to naštvaně vypnula........ale asi mi blbne PC, protože dnes mám nějak vůbec problém s načítáním stránek, ach joooooo....... no budu zkoušet dál. Jinak já si kupuju Bebe mini nebo ty normální sušenky Dobré ráno, buď čokoládové nebo s brusinkami, ale nejím je každý den, občas si ty mini přidám do jogurtu nebo do kaše....

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)