úterý 12. listopadu 2013

Novinky do spíže i ledničky XVIII. - dárečky od LIDLU, Das Müsli, plno kokosu a další :)

Dneskato bude opravdu nabitý příspěvek! Přišlo mi zbytečné některé věci rozepisovat zvlášť do článků, a proto jsem to shrnula všechno do dnešního příspěvku. Tak jako tak se to všechno týká jídla :)

Poděkování od LIDLU
Tak jsem zjistila, že to "nenápádné" vychvalování jistých produktů se opravdu vyplácí! :D Výrobky z Lidlu miluji, o čemž se přesvědčujete skoro každý týden i vy v této rubrice. A vedení Lidlu si toho všimlo a rozhodlo se mi taky udělat radost tímto skvělým balíčkem  :) Před pár týdny jsem už u B* četla, že taktéž byla Lidlem odměněna - musím říct, že jsem v první chvíli dost záviděla - s přihlédnutím na to, že já sama tu o Lidlu píšu v jednom kuse. Nojo, jenže já trubka jsem si cosik podělala s mailem a nevšimla jsem si, že i mě z Lidlu mail došel :D Takže pozdě ale přece, odměna je doma :) Doma jsme se tak nějak spravedlivě rozdělili - každý si zabavil něco - respektive pár věcí, které zrovna nemusím jsem darovala :D Ale čaje jsou výborné! A čokoláda taky samozřejmě. A ty rýžové chlebíčky miluji úplně nejvíc! :)

A dále pokračujeme v kokosovém stylu! :)


Kokosové čipsy
Jako první kokosové plátky z DMka - už jsem kokos na tento způsob měla, ale říkala jsem si, že v Bio kvalitě bude chuť určitě lepší. A taky že je. Ideální na kaši, tvaroh, jogurt nebo k ovoci :)


Kokosový olej
Taky není můj první. Nějakou domu mi doma chyběl, ale rozhodla jsem se jej zase v kuchyni zařadit. Vzala jsem radši ale menší balení, protože to velké jsem kdysi měla doma strašně dlouho :D I když teď mám spotřebu nějakou větší. Takže příště možná taky šáhnu po tom větším :) Osobně miluji jeho chuť i vůni a připravuji na něm sladká i slaná jídla.


Kokosové mléko
A do třetice všeho kokosového tu máme kokosové mléko. Tak nějak teď testuji všechna možná a hledám to nej. Bohužel ale musím říct, že mi nejvíc chutnaly právě ty, které byly v nějaké omezené edici - v Lidlu nebo v Bille- a teď už nejsou k dostání :( Tohle mě taky celkem zklamalo. Chuť nic moc, navíc je takové trochu víc šedivé. Není úplně nejhorší, ale na první příčky má za mě taky daleko :)


Citrónová kůra
V DMku jsem přibrala i tento malý balíček - občas se mi stane, že by se mi někde hodilo citrónové aroma a citrón jako na potvoru doma žádný. Určitě to taky znáte :) Takže pro všechny případy mám teď ve spíži schovaný ještě tento balíček :)


Arašídoví miláčci
Tato značka u mě vede. A abych se necítila pořád blbě, když tam chodím každou chvíli jenom pro arašídové máslo, tak jsem vzala radši rovnou dva :D


Das Müsli čokovišeň
A na závěr ještě krátce o nové příchuti od Das Müsli, kterou jsem taky s překvapením dostala (ani mi nepsali, že mi ji posílají :D). Už jste si mohli přečíst dost recenzí na jiných blozích - kladné i záporné. Já se přikloním k těm kladným :) Nová příchuť mě opravdu zaujala a líbí se mi, že není přehnaně sladká, jako ty předchozí. Chuťově je pro mě úplně ideálně vyvážená - je tam dostatek vloček a navíc kousky čokolády a sušených třešní, které tomu dávají...no takovou tu třešničku na dortu müsli :)



34 komentářů :

  1. Jé, tak to je hezký, že v Lidlu tu reklamu takhle hezky zpětně ocení :D... Každopádně oni si zrovna chválu fakt zaslouží, dřív jsem to tam nějak neopodstatněně neměla ráda, ale dost jsem to přehodnotila a jezdíme skoro výhradně tam (jen ve Sparu u nás mají lepší ovoce a zeleninu). Ty celozrnné špagety jsem si zamilovala a Tofík je taky dobrej, jen moc nepatří do zdravého jídelníčku a s přítelem nad ním vždycky slintáme u pokladen jak malý děti :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Na arašídové máslo se dlouho chystám, ale ještě nemám odvahu ho do nákupního košíku přidat:-D... o Das Müsli jsem četla na hodně blozích, a to samé kladné recenze. Příchuť čokovišen musí být fakt zajímavá. Chtěla bych vyzkoušet příchuť "čokomalino" :-D ale tu jsem zatím ještě nikde neviděla...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tie veci z lidla poznam, teda vacsinu :) Tie musli su dobre i ked trosku sladsie, osobne mi viac chutia tie orieskove, cajiky 4 Moments som skusila vsetky a tento Energy ma ozaj uzasnu chut, ja si ho zvyknem miesat so Shape (modra krabicka), no a ta 70% cokolada mmmmmm pochutka :)))))
    ten Bio kokosovy olej mam odskusany, je chutny a skvely aj na vlasy a telo (najma po opalovani)

    OdpovědětVymazat
  4. Já tomu máslu z MS prostě nemůžu přijít na chuť :D Tento kokosový olej využívám nejen v kuchyni, ale třeba jako balzám na rty nebo na suché lokty :) A taky je perfektní na suché konečky vlasů.

    OdpovědětVymazat
  5. Tofík! :3 Ty kokosový čipsy vypadají vážně dobře, i na arašídový máslo se mi sbíhají sliny, ale zatím nemám odvahu ho zkusit :D

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju, já si říkala ze te nemůžou vynechat :-D tu cokoladu miluju a oriskove musli jsou super :-)
    A o cokovisen chci psát dnes :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Máš pravdu:)) Lidl je fakt super:) hlavně moje mamka tam nakupuje dennodenně spoustu věcí:D takže závidím ten balíček♥:))

    OdpovědětVymazat
  8. ...milujem Lidl! keby ho zajtra zrušili, tak som stratená, nemám čo jesť :D
    Čo sa týka kokosového oleja, práve som si jeden kúpila a stále rozmýšľam do čoho ho použiť...nemáš nejaké tipy? :)
    ...a to arašidové maslo M&S chutí aspoň porovnateľne s tým z Lidlu? Ďakujeeem :))

    OdpovědětVymazat
  9. Lidl je na nákupy nejlepší a těší mě že ocenili tvou reklamu v článcích.To
    je radost :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Holky hodí se tento kokosový olej na smažení nebo si mám raději koupit ten od Lifefood? Díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano hodi sa na smazenie, bezne na nom robim lievance, palacinky, osmazam ovsene vlocky do domaceho musli ;)

      Vymazat
  11. WOW, to je Lidl dobrej! A souhlas s tím, kdo psal, že tento čaj 4Moments společně s tím v modré krabičce jsou výborné! PS: a kromě toho, že miluju tvůj blog, tak miluju tyhle FOOD inspirace! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvely clanek, nevite prosim nekdo kdy bude americky tyden v lidlu? Chci ukoristit arasidove maslo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, na to máslo taky číhám už nějakou dobu, ale podle toho, co jsem se dočetla v komentářích na facebooku, tak tento rok se už nedočkáme :(

      Vymazat
    2. jj taky sem bohuzel cetla na fb strankach lidlu ze letos uz nebude americkej tyden...sakra.
      tak sem si koupila (prvne) v M&S a je fakt luxusni:) a taky sem si objednala to kilovy na aukru:D:D doufam ze ho nese... za tejden:)

      Vymazat
  13. Kokosový olej som si dnes prvý krát kúpila a stále len chodím okolo a ovoniavam ho, naozaj krásne voní :-) A asi budem musieť vyskúšať aj to maslo z Marksu, keď ho všetci tak chvália :-D

    OdpovědětVymazat
  14. No taky jsem si říkala, že si balíček od Lidlu zasloužíš :D Já jsem si ty ovocné musli včera koupila a sežrala na posezení s mlíkem :D
    Kokos mám ráda na všechny způsoby, na oleji se mi teď dělá dýňová polévka, na kokosové mléko si zas počkám do Lidlu na asijský týden :D
    Btw dneska je v rámci dne dopravy zdarma doprava zdarma nad 300 i od e-shopu Biosféra, tak si jdu asi něco objednávat! .))

    OdpovědětVymazat
  15. Taky se mi zdálo divný že tobě nic neposlali, nebo jsi o tom jen nenapsala..a helemese už je to tady :D Správná Lídlačka :D A to se vyplatí! :P kokosový olej.. pořád o něm slyším ale ještě jsem se nějak neodvážila ho koupit..mám ho spolený víc s kosmetiko než s jídlem a příjde mi divně na něm vařit :D

    OdpovědětVymazat
  16. Mohla bych se zeptat mimo téma? Ty máš kurz na instruktora fitness.. jaký je rozdíl mezi instruktorem, trenérem a osobním trenérem? Děkuju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No záleží, každý kurz je jiný a jinak sestavený. Nevím teď přesně, jaké jsou tam normy, co se kde učí. Záleží i na společnosti, co kurz pořádá ;) Ale instruktor fitness je asi takový nejzákladnější.

      Vymazat
  17. Jé, to je super, nikdy by mě nenapadlo, že i Lidl spolupracuje s blogery :) Ty rýžové chlebíčky s kokosem jsou vážně mňamkózní. Dlouho jsem je neměla, asi si pro ně budu zase muset zajít :)

    OdpovědětVymazat
  18. Lidl je na nějaké věci opravdu dobrý a nezklame :). ale zase nějaké věci tam jsou dost nicmoc...záleží na zemi původu většinou. ale musím říct, že jsem se nechala u tebe inspirovat tím zelným salátem a byl skvělý a za super cenu :), zmizel hrozně rychle u nás doma :D
    kokosové mléko jsem měla jen jednou a to z dm, ale jiné značky, bylo výrazně zlevněné a skoro bez éček a krásně husté, to mi chutnalo, tohle jsem nezkoušela :)
    Jak je na tom složením to křupavé müsli?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to musli je zapékané, takže tam je asi dost cukru a tuku navíc. Teďka přesně nevím a kuchyni mám daleko :D

      Vymazat
  19. Já chci takyyy :D v Lidlu mi chybí zelenina, je tam vážně malý výběr :( naopak mléčné výrobky a oříšky mají luxusní ;) vy mi s tím kokosem děláte všechny chutě!:D

    OdpovědětVymazat
  20. Slyšela jsem na kokosový olej docela pomluvy poslední dobou. :D
    Ty celozrnné špagety jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Já chci takyyyy balíček od Lidlu!!!!!!
    O kokosovém oleji jsem neslyšela chválu, co se tepelné úpravy týče.
    Já vlastně neměla žádnou věc z tohoto článku.

    OdpovědětVymazat
  22. Vždycky, když čtu Tvé články o jídle tak mě mrzí, že mám Lidl tak z ruky :( Ale do DM bych zaskočit mohla... :) :) Miluju tyhle příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  23. V Lidlu nakupuji nejradsi, bohuzel ho mam trosku z ruky, ale myslim, ze jejich vyrobky jsou dost kvalitni a nakupy ta,m za to stoji. A koukam taky kokosova fanaticka:)

    OdpovědětVymazat
  24. Achjo, a mně a mých chvalozpěvů si Lidl nevšiml! :D

    OdpovědětVymazat
  25. To máslíčko z markse ti naprosto schvaluju!!! Taky moje nejoblíbenější, ale už ho nekupuju protože zmizí fakt rychlostí blesku :D ale mám tedy nejraději smooth :))
    Já tedy v Lidlu bohužel nenakupuji, protože mamka tam nejezdí (VŮBEC!!) a pro mě je to trochu v nedostupné lokalitě :) hrozně jste mne nalákaly na uzený tvaroh, ale nikde jinde ho snad nemají! :( :D

    OdpovědětVymazat
  26. Já minulý týden musela vyhodit celou krabici müsli z Lidlu, byla plná molů :-(
    Ale jinak mám tam vybraných pár věcí, které jinde nemají, třeba syrovátkový sýr, ten miluju 8-)

    OdpovědětVymazat
  27. Se sestrou jsme si teď pořídily asi litrový balení kokosového oleje.. cenově vyjde o dost lépe než tenhle z DM. :)
    Vidím, že to vychvalování se vyplatí. :D Škoda, že nakupuju spíš jenom ve zdravých výživách.. :D

    OdpovědětVymazat
  28. Zrovna jsem si otevřela ty Lid čoko-koko bio rýžové chlebíčky, že si dám tak jeden na chuť a teď nemůžu přestat a nejradši bych to balení snědla celý :D Lidl mám v oblibě čím dál víc, akorát člověk musí vědět, po čem šáhnout. Čaje 4moments, ty miluju, a 70% čokoláda za tu cenu je bezkonkurenční. Miluju jejich tématický týdny a vždycky hned bězím pro arašídový máslo nebo babmbus, když se to tam objeví :) Taky jiim dělám reklamu, kudy chodím :D Díky za tenhle blog, začínám se teď zabývat zdravou a alternativní výživou, takže se snažím vařit lehce a zároveň zdravě a studovat, co tělu prospívá a zároveň zavádět do kuchyně nové návyky jako ruzné oleje - kokosový, sezamový atd. Jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)