středa 7. května 2014

SOUTĚŽÍME!! *KRÁLOVSKÉ SNÍDÁNÍ #2*


A je to tady! Konečně zase nějaká pořádná soutěž :) A rovnou si uspořádáme druhý ročník jedné velmi oblíbené - ano,
té snídaňové! Někteří si ji možná pamatuje ze startu loňského roku, kdy se vás se svými skvělými recepty účastnila snad téměř stovka. A letos je tu zpátky. Ovšem bude to mnohem větší! Počet čtenářů se rozrostl a já doufám, že díky tomu se rozroste i počet účastníků. A podstatně se taky rozrostl počet sponzorů a cen, které jsou naprosto BOŽÍ! Tak snad vás alespoň trošku namotivují :) 



O co jde? 

 

Soutěž se jmenuje Královské snídání - název tedy zůstal totožný jako loni. Stejně tak i zadání. Úkolem je podělit se o tu vaši jednoduše NEJ snídani. Nejoblíbenější, nejchutnější, nejoriginálnější nebo i nejnovější objev? Cokoliv. Musí to být ale královské...v jakémkoliv slova smyslu :) Myslím, že právě snídaně miluje nejvíce mnoho z nás. A většina z nás si s nimi bohatě vyhrává - různé kašičky, lívanečky, palačinky, koláče, ale i variace vajíček, omelet, pomazánek...nabízí se nekonečně mnoho možností a bylo by škoda to zase nedát dohromady, inspirovat tak spoustu lidí a ještě mít šanci něco vyhrát :)

Kreativitě se meze nekladou, a proto je zcela na vás, jak to pojmete. Můžete vymyslet recept nový nebo klidně zaslat foto nějaké starší snídaně. Hlavní je, aby byla VAŠE! A aby byla pokudmožno ta nejlepší samozřejmě. Protože když inspirovat
a shromažďovat receptíky, tak ať za to stojí!


Jak soutěžit?

A teď už k podmínkám a k tomu, co vše musíte pro účast v soutěži podniknout.

Průběh soutěže:
  • soutěž startuje 8.5.2014 - od tohoto dne tedy můžete zasílat své příspěvky 
  • uzávěrka zasílání vašich receptů je o půlnoci v neděli 25.5.2014, později zaslané příspěvky již nebudou do soutěže zařazeny!
  • v následujícím týdnu, tedy 26.5.-1.6.2014 bude probíhat veřejné hlasování - a to jak zde na blogu,
    tak na Facebooku
  • do 3 dní od ukončení hlasování budou vyhlášeni vítězové a postupně rozeslány výhry
  • příspěvky všech účastníků a všechny recepty budou volně k dispozici zde na blogu i Facebooku po dobu minimálně dalších 6 měsíců :)


Přihlášení do soutěže:
Přihlásit se můžete pouze zasláním přihlašovacího emailu na adresu fitforlife@email.cz, který MUSÍ obsahovat:

  • vyplněný předmět Královské snídání 
  • pouze 1! recept na snídani, se kterou chcete soutěžit
  • přiloženou fotografii - pouze 1ks, případně koláž z max. 3 fotek, ale již předem zpracovanou
  • váš popis daného receptu - proč je pro vás právě tato snídaně výjimečná, čím je zajímavá apod.
    - o délce max 100 slov
  • jméno nebo přezdívku, pod kterou chcete vystupovat
  • adresu vašeho webu/blogu/instagramu/FB stránky... pokud máte a chcete uvést :)

Každému účastníkovi zařazenému do soutěže bude odeslán potvrzovací email. Pokud email do týdne nedostanete, zkuste mě kontaktovat opětovně - pro případ, že by se váš email někde zatoulal ;) Pokud email nebude splňovat všechny podmínky, zašlu vám 1 upozornění a budete mít možnost případné nejasnosti opravit.
 
Pokud máte instagram, můžete své soutěžní snídaně označit hashtagem #kralovskesnidani ;)


O co se hraje?

A konečně to nejlepší! Co všechny nejvíce zajímá? No samozřejmě výhry :) Letos to rozhodně bude stát za to! Druhý ročník má spoustu skvělých sponzorů a o odměny tak nebude nouze. Já jsem neskutečně ráda, že se mi pro vás podařilo takovéto ceny sehnat a tímto ještě jednou všem sponzorům děkuji! Ani jsem nečekala, že kladně odpoví každý oslovený, a tak budou odměny opravdu bohaté :) Prakticky všechny budou ze sféry jídla, zdravého životního stylu, snídání...tak jak se k takovéto soutěži patří :) Mezi hlavní sponzory tedy patří:




LIDL
Ano, obchodní řetězec nejvíce vychvalovaný u mě na blogu! Kdo by tam náhodou po mých nesčetných recenzích nechodil pravidelně, tak si teď bude moci o nějaký ten lídlovský balíček zasoutěžit. Lídl do soutěže věnoval 3 balíčky se snídaňovými produkty (müsli, čaje apod.). Přesné složení je prozatím překvapením, ale jistě se máte na co těšit! ;)



MIXIT
Aneb můj nejoblíbenější internetový obchůdek, se kterým je radost spolupracovat! Sponzoroval již mnoho soutěží zde na blogu a věnoval mi mnoho dobrot k testování a recenzím prakticky od začátků mého blogového působení :) Mixování müsli/kašiček/ovoce/sušenek je prostě neskutečná zábava, online nakupování dostává nový rozměr a já z něj mám vždy radost jako malé dítko, co si vybírá novou hračku :D Díky Mixitu si nyní budou moci 3 z vás vybrat nebo namixovat dobroty dle vlastní volby
v hodnotě 250Kč! :)



ZAJÍCI V KRABICI
Další bohatou odměnou budou krabičky od Zajíců, které zde vychvaluji od startu projektu každý měsíc. Co dostanete neprozradím, jelikož to sama nevím a neví to nikdo :) Každopádně 3 z vás se budou moci v červnu těšit na krabičku plnou překvapení, složenou výhradně ze samých zdravých potravin či surovin k vaření a pečení!



BIOSFÉRA
Dalším zdravým nášupem pro jednoho z vás bude balíček z internetového obchůdku Biosféra - ten, o kterém zde již byla také zmínka nesčetněkrát :) Já už toho vyzkoušela opravdu spoustu. A nyní čeká balíček v hodnotě 300Kč dle vlastní volby
i na někoho dalšího :)



FAIRTRADE OBCHŮDEK
Recenzi na tento skvělý eshop už jste u mě taky měli možnost číst. Já zkoušela tehdy hlavně různé čokolády (ta rýžová byla prostě boží!). Na jednoho z vás nyní čeká balíček produktů, které můžete vidět na fotografii - jemné arašídové máslíčko 250g, quinoa 500g, čokoláda Mitzi Blue uvolnění, horká čokoláda na pití v příchutích zelený čaj+sezam a caffé latté a hořké miničokoládky BIO :)




BIOOLEJÍČKY
Trošku kosmetiky a taky jednu univerzální surovinu věnoval obchůdek bioolejíčky. Balíček obsahuje samé voňavé věci včetně kokosového oleje, který využijete jak v koupelně, tak v kuchyni! Já sama měla tuto značku již několikrát. A nutno dodat, že jsem jej používala jen a pouze na jídlo :) Balíček tedy obsahuje Kokosový olej 300ml, Saloos sprchový olej, Saloos tělový
a masážní olej a Magické tekuté mýdlo s vůní peppermintu :)




DAS MÜSLI
A když jde o snídání, tak tu máme zase něco k tomu rannímu mlsání - další várku (Das) müsli! Jak sami říkají a já potvrzuji - echt německé návykové. Čokoládové je prostě boží a příchuť čokovišeň hned po něm zaručeně vede! Hned 6 z vás si jej bude moci po ránu vychutnat - a to buď velké balení das Müsli s čokošupinkami či menší čoko-višňové :)


KOMPAVA
A taky tu máme jednu pro mě novinku - produkty značky Kompava. Pro 3 z vás to konkrétně budou 3 proteinové tyčinky Wellness bar, které si mě naprosto získaly. Zamilovala jsem se do nich a ještě víc miluji to jejich perfektní složení ♥ No již brzy se těšte i na recenzi zde na blogu ;)




ROZDĚLENÍ VÝHER
To je seznam, co říkáte? Já říkala, že to bude bohaté :) 

Tak teď ještě mrkněte na to, jak si výhry podělí vítězové. Po dlouhém zvažování jsem se rozhodla, že udělám výherců celkem 9. Výher je dost, ale chci, aby ocenění byla pořádná a oceněný si odnesl více než jen jednu odměnu! Proto budou 3 druhy hlasování a z každého vzejdou 3 odměnění. Hlasovat se bude na blogu, na facebooku a pak budu vybírat výherce já :)


HLASOVÁNÍ NA BLOGU
1. místo: Zajíci v krabici + Mixit poukázka 250Kč
2. místo: balíček produktů Lidl + 3x tyčinka Kompava + Das Müsli menší čokovišeň
3. místo: Biosféra balíček produtků + Das Müsli velké čokoládové

HLASOVÁNÍ NA FACEBOOKU
1. místo: Zajíci v krabici + Mixit poukázka 250Kč
2. místo: balíček produktů Lidl + 3x tyčinka Kompava + Das Müsli  menší čokovišeň
3. místo: Fairtrade obchůdek balíček produtků  + Das Müsli velké čokoládové

MNOU OCENĚNÝ
1. místo: Zajíci v krabici + Mixit poukázka 250Kč
2. místo: balíček produtků Lidl + 3x tyčinka Kompava + Das Müsli menší čokovišeň
3. místo: Bioolejíčky balíček produktů  + Das Müsli velké čokoládové



ZÁVĚREM
Tímto jsem tedy snad již sdělila vše potřebné a vám nezbývá nic jiného než začít připravovat pořádnou snídani! Klidně soutěž sdílejte a zvěte své známé. Každý se může zúčastnit! Zároveň sledujte blog i facebook, postupně zde budou přibývat recepty
a příspěvky zúčastněných. O všem vás budu průběžně informovat, nebojte! Už teď se neskutečně těším a doufám, že vše bude probíhat hladce a bez komplikací. V případě jakýchkoliv dotazů a nejasností mě neváhejte kontaktovat v komentářích,
na mailu či facebooku. 

Pěkný den a dobrou chuť u snídaně všem! ;)

*****


http://www.biosfera.cz/


http://www.dasmusli.cz/

http://www.fairtradeobchudek.cz/


http://bioolejicky.cz/


31 komentářů :

  1. a sakra, ted projet všech 1530560200000 fotek snídaní a vybrat tu nejlepší!!! :D Super soutěž !

    OdpovědětVymazat
  2. Moni, úplně skvělá soutěž! :) Pokusím se svým stařičkým mobilem o nějakou slušnou dokumentaci, snad to nebude taková hrůza .. :D

    gettingfit.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, uz zhavim troubu! A tesim se na snidani!

    OdpovědětVymazat
  4. Aaaa paráda, a tolik cen, musím si najít čas a něco nafotit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zní to skvěle :) už začínám vymýšlet,jakou snídani připravím,konkurence bude určitě obrovská...alespoň bude inspirace na snídaně ještě na hodně dlouhou dobu po soutěži :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty bláho, tak na tohle se hodně těším! Moje snídaně jsou nudné, nebaví mě moc se s nimi párat, naučila jsem se jíst kaše, ale nebaví mě si je připravovat. Moc se mi líbí parfaity, ale teď, to bude smršť dobrot a skvělá inspirace! Úžasná soutěž a snad ji vyhrají ti nejlepší =)

    OdpovědětVymazat
  7. Super soutěž! :)) Popřemýšlím o svém snídaňovém příspěvku. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Bezva soutěž. Už se těším na všechnyt yrecepty a inspirace.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak toto je úplne najlepšia súťaž a veľmi, veľmi štedré výhry. Toľko výhier v jednej súťaži som snáď ešte ani nevidela. Určite sa zapojím, už len vymyslieť čo také urobiť poprípade vybrať z už urobených :) Teším sa samozrejme aj na ostatné výtvory, určite tam bude inšpirácie na raňajky vééľmi vela :)

    OdpovědětVymazat
  10. YES YES YES PŘÍŠTÍ VÍKEND ŽHAVÍM TROUBU, tenhle bude na královské snídaní příliš krušný :D JUHŮŮŮ :D

    OdpovědětVymazat
  11. Moni si úplne skvelá :) už sa teším na bohatú dávku inšpirácie :) len jedna otázka, môžme sa zúčastniť aj my zo Slovenska? :) ak je to v článku prepáč, prehliadla som :))

    OdpovědětVymazat
  12. juchuchuuuuu no ak v týhle soutěži NESMIM ani tenhle rok chybet!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  13. supeeeeeeeeeeeeeer jistě se zúčastním.. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, ahoj. Mohla bych se zeptat v jakém programu upravuješ fotky, kde se ti povedlo udělat tu koláž na úvodní fotce? DĚKUJI! Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  15. Už od rána, kdy jsem si to přečetla, přemýšlím kterou fotku zvolit - croissanty nebo loupáčky? životní dilema:D

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Monika chcela by som sa opytat ci sa do sutaze mozu zapojit aj dievcata zo Slovenska? (V pripade vyhry by som mohla napisat adresu na moju tetu, ktora zije v CR.) alebo je to len pre Cesky? Dakujem krasne za odpoved :)

    OdpovědětVymazat
  17. soutěž jsem sledovala již v prvním kole a bylo to skvělé, takže se moc těším na všechny fotky, nápady, výtvory...! :)) Až mě občas překvapí, jak dokáží být bloggerky nápadité :D

    OdpovědětVymazat
  18. Wau, tak to se určitě zúčastním :-)

    OdpovědětVymazat
  19. oo to vyzerá skvelo, som zvedavá aj na ostatné súťažné príspevky, ktorými sa budem môcť inšpirovať:)

    OdpovědětVymazat
  20. Jee tak to je skvělá soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Snáď sa tentokrát budem môcť zapojiť aj ja.. iba jedna otázka, môžem aj pokiaľ nie som z Česka? :D

    OdpovědětVymazat
  22. uz jsem se lekla, ze soutez uz zacala a ja to prosvihla!:DD Tak jdu na to!:D))

    OdpovědětVymazat
  23. Super súťaž a ešte lepšie ceny! Už sa moc teším na tú kopu inšpirácií ktoré tu nájdem!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)