čtvrtek 27. listopadu 2014

Krátký pozdrav od zaneprázdněné fitness trenérky ☺


 Uff...tak se vám zase ozývám po pár dnech oddechu a ticha. V poslední době zde příspěvky přibývají spíše sporadicky a asi to tak zatím obdobně i zůstane. Dnes jsem se vás rozhodla aspoň krátce pozdravit a podělit se jen o pár novinek ze života :)

 

Tak co nového u mě? 
Inu..střídám jednu oslavu za druhou. Ačkoliv jsem ještě narozeniny neměla, tak jsem je stihla slavit již 3x - o čemž vypovídají i ty zásoby čokolád, co vidíte nahoře na fotce :D Avšak o víkendech se pilně vzdělávám - minulou sobotu jsem si mákla a nabyla vědomosti na skvělém kongresu 3D fitness. A následující víkendy mě zase čeká konečně již můj vysněný kurz Poradce pro výživu, který budu absolvovat u společnosti Nutris :) Už teď se těším na všechny přednášky a nové znalosti. Pak už si snad troufnu i na to, abych rozjela i nějaké ty online jídelníčky,
o které mě mnoho z vás žádalo. Do budoucna zvažuji i další vzdělávání v tomto oboru, možná formou vyšší odborné školy. Momentálně se rozhoduji mezi tímto oborem a angličtinou. Tak uvidíme co zvítězí...třeba nakonec oboje. (A pak to bude teprv fičák všechno stíhat :D)

Jedna z víkendových snídaní :)

Již měsíc jsem navíc zabydlená v novém bytečku a povím vám, že starat se o celou domácnost vážně není vůbec sranda! Můj obdiv těm, kteří
k tomu mají doma ještě děti! Ale užívám si to :) Vaření, pečení a udržování svého vlastního bydlení je super :)

Brzy se těšte taky na nějakou novou recenzi různých potravin, novinky do mé fitness výbavy, další nálož jídelní inspirace, postřehy z kurzů
a snad i další překvápka :) A na závěr pro vás mám alespoň ještě video z jedné z mých lekcí! ;)





PS: S kým se potkám na zimním Spartan Race?? Doufám, že se nebojíte a jdete do toho! :)

25 komentářů :

  1. Chtěla jsem se už na nějaký spartan race dokopat ale bohužel nestíhám :( A byteček ti závidím, já stále hezky studentsky spolubydlím ale nevadí mi to, každopádně se taky těším do svého a pochval se někdy i nějakou fotkou bytu, jak si takový sportovec vybavuje a aranžuje bydlení, by mě zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na zimní Spartan race si netroufám, ale na ten letní už konečně ano! :D
    A tvoje lekce jumpingu musí být skvělá, moc ráda bych si na ni někdy zašla:)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju Ti k novému "vlastnímu" bydlení a sdílím s tebou tyhle pocity a nadšení. Já se totiž z Prahy přestěhovala zpět na Moravu - do Ostravy, kde jsme si taky zařídíli vlastní byteček a od listopadu bydlíme, je to fajn, vlastní nová velká kuchyň, takže v ní trávím 80% svého času. :D Tvé lekce jumpingu je skvělá, tolik energie, co do toho dáváš. Rada bych tvou lekci zkusila... ;) Jinak hodně zdaru v dalším vzdělávání, mě čeká závěrečný ročník a psaní Bc., ale raději budu dělat tisíc jiných věcí. Zatím ahoj ;)

    OdpovědětVymazat
  4. NO ty čokolády vypadají úžasně! Jenže u mě by byl problém, že do týdne by byly všechny pryč..:( :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jůů tak tahle lekce by mě bavila :) Zdáš se na ně být dost drsná, nikdo se ti tam neulejvá :D

    OdpovědětVymazat
  6. ake konkretne vysky by si chcela studovat Moni? :)

    OdpovědětVymazat
  7. A já už si říkala, co s tebou je, že se neozýváš. :-)
    Na Spartan Race bych chtěla v létě, ale kdo ví, jakou budu mít fyzičku. :D Ten zimní mě dostal do kolen, užij si ho! ;)

    OdpovědětVymazat
  8. tak jsem se na zimní SR těšila, ale jsem až ze západu Čech, takže to je strašně z ruky :(

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Moni, prosim te rada bych se zeptala jednu mozna trosku osobni otazku takze pokud nechces odepisovat, klidne to pochopim a predem se omlouvam pokud je nevhodna, ale tys jednou psala ze tvoje mamka ma pritele, jen by me zajimalo, ty nemas tatu jako ze ti umrel nebo se s mamkou rozvedli? A vidate se? Proc se ptam je to, ze mame doma podobnou situaci, nasi se rozvadeji a tata odchazi a ja sama nevim zda se s nim chci vidat nebo ne, tak by me zajimalo jak to je u vas.. nevim s kym se poradit, kamaradu mam malo a i ty ktere mam nemaji rozvedene rodice..
    Dekuji moc a jeste jednou rikam, pokud nechces, tak to klidne smaz a neodepisuj.. diky, Alca :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Alčo,
      ačkoli otázka nebyla mířená na mě, musím zareagovat. Moji rodiče se rozvedli když jsem byla ještě malá a vždycky jsem to tak brala. Neměli mezi sebou potíže a vždycky si na nás našli čas. Nikdy by mě nenapadlo kteréhokoli z rodičů vinit z rozpadu jejich manželství, ale i přesto jsem se v pubertě s otcem odcizila. Vídali jsme se zřídka, málo si telefonovali, moc jsem na něj nemyslela a zkrátka to neřešila. Vzdálili jsme se natolik, že jsem v něm viděla cizího člověka.
      A pak najednou zemřel. Bylo mi šestnáct a otec byl mrtvý, a všechny ty roky kdy mi byl "jedno" se proměnily ve vinu, kterou jsem s sebou vlekla ve smutečním průvodu.
      Tímhle chci říct - bez ohledu na to co tvůj táta udělal, neměla bys před ním zavírat dveře. Někdy to může být sakra těžký, ale je to tvůj táta a určitě tě moc miluje. Život se může překroutit ve zlomku sekundy a některá rozhodnutí už nejde vrátit.
      Měj se moc krásně!
      Ema

      Vymazat
    2. Naši se rozvedli asi před 5 lety. Zpočátku to bylo těžké - u tatky jsem slyšela stížnosti na mamku a naopak. Ale pak se to časem srovnalo. A tatku navštěvuji stále :)

      Vymazat
    3. Dekuji Vam obema moc za odpoved :-) Alena

      Vymazat
  10. mňam ty čokošky :D :) no oreo milka je prostě moje....vím, že to není smysl článku, ale já, když vidím oreo milku, tak to nejde jinak :D

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Lekce jumpingu vypadá skvěle ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Asi jsem jediná vyjímka mezi všemi-teda ten jumping to by nebylo nic pro mě+ještě ta hlasitá hudba! Umírala bych :D
    Adéla

    OdpovědětVymazat
  13. Naprosto chápu, musíš toho mít vážně hodně. Vždy jsem Tě obdivovala, jak to všechno stíháš!:D
    Jinak lekce jumpingu vypadá báječně, energicky, někdy musím na nějakou zajít:)

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluji k novému bydlení, já ještě z hnízda vylétnout nechci :) Podle mě by si asi měla jít na vejšku, která ti bude vyhovovat s časem, jelikož je vidět, že si dost zaneprázdněná. třeba ta angličtina - záleží, kde jí chceš studovat, pokud plánuješ fildu, tak to je šíleně těžký, na pedágu to je o něco méně náročné. Ale i tak jazyk je dobrý se učit na denním studiu a normálně docházet do hodin.

    OdpovědětVymazat
  15. Mončo, zimního Sparťana nedám, ale na první jarní sprint se připravuju. Co se týká dalšího vzdělávání, dovolím si zde přijít s názorem mě, která by skoro mohla být Tvá máma (38 let) a té, která od 18 let pracovala a studovala dálkově. Pokud se chceš věnovat fitness a výživě, jdi po kurzech, jsi už tak daleko, že jakákoli vyšší odborná škola Ti je v podstatě k ničemu. A Tebe si klienti nebudou hledat kvůli diplomu z VOŠ, to je jasné.

    Pokud jde o jazyk, doporučuji vyjet ven, půl roku v Anglii a uvidíš, kam se jazykově dostaneš. A i když se Ti to zdá jako dlouhá doba, pracovně nerealizovatelné, jde to. Práci v UK si na půl roku v pohodě najdeš a díky Tvým úspěchům ve fitku si jsme jistá, že Tě na půl roku uvolní a pak vezmou zpět. I vztah to ustojí, nemusíš odjet hned (když začínáte). Učení v kurzech je na dlouho.

    Hodně štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Jů jumping ♥ Vlastni byteček ti závidím, i ten kurz výživy! :D
    Fit Maddie

    OdpovědětVymazat
  17. Jumping :D nikdy som na ňom nebola, a po pravde ma to desí :D ... blahoželám k novému bývaniu a dúfam, že ti nadšenie z neho ešte dlho vydrží, držím palčeky na kurze a prajem veľa spokojných klientov! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Buy cheap nembutal pentobarbital pills, liquid, powder, SECONAL FOR SALE ONLINE, SECONAL and more online.
    Buy nembutal online, order nembutal online, purchase cheap nembutal online.

    Contact us at: arcmeds4@gmail.com

    Are you terminally sick , weak , depressed and want to give up your life from the pain of the world? Have you been searching for a reliable and efficient means to get peaceful death without loosing your money ? Have you ever heard about Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful exit medication? We are here to provide you with a peaceful and reliable solution.

    If you are looking to Buy Nembutal Online, then you are at the right place to make your purchase. Look no further, contact us and purchase Nembutal Online at a very affordable price. We have over 9 years of experience supplying nembutal to United States, Canada, Europe, Australia, Africa, Asia with 99.9% successful delivery.

    We are determined in giving real hope and everlasting rest to the terminally ill. We sell Nembutal Powder, Oral Nembutal Liquid and Nembutal Pills. Just providing your age and your weight, we will be able to provide you accurate information about Price, shipping, and payment.

    Note that, we do 100% discrete and express shipping of Nembutal world wide and have a refund/return policy to ensure maximum satisfaction of our clients. If we do not treat you well, tell us and if we treat you good tell the world.
    We are available 24/7 to answer all your question regarding HOW TO BUY NEMBUTAL ONLINE, WHERE TO BUY NEMBUTAL, BEST TYPE OF NEMBUTAL TO BUY etc. Simply send us an email and one of our customer service consultants will get back to you on time.

    * Nembutal suicide dose,

    * How to obtain Seconal,

    * How to buy nembutal Online,

    * Purchase nembutal Online,

    * Nembutal by mail order,

    * How to obtain pentobarbital,

    * Best drugs for suicide overdose,
    * seconal nembutal,

    * nembutal no prescription,

    * nembutal pentobarbital sodium,

    * nembutal pills online,

    * nembutal suppliers,

    We are a legitimate supplier for Nembutal. End the suffering, End the pain and End your sorrow by purchasing Nembutal online from the best nembutal suppliers. 100% Fast, Reliable, Trustworthy, the product being of high quality, everywhere accessible, extremely pure, Nembutal powder as well as liquid and pills ,the best decision to make. Dying with peacefulness, Dying with dignity, Peaceful euthanasia, Peaceful mind. Consumption and order to be placed according to the need.

    Contact us at: arcmeds4@gmail.com

    best drugs for suicide overdose, buy nembutal pentobarbital sodium online, can you purchase nembutal online, how much nembutal is fatal, how to acquire nembutal, how to buy nembutal online, how to get sodium pentobarbital, how to obtain pentobarbital, how to obtain seconal, nembutal by mail order, nembutal for sale, nembutal online, nembutal online pharmacy, order nembutal online, nembutal pentobarbital for sale, nembutal pills for sale, nembutal powder for sale online, nembutal price, nembutal suicide dose, obtaining nembutal online, pentobarbital nembutal sale, purchase nembutal online, sodium pentobarbital, sodium pentobarbital euthanasia, sodium pentobarbital for sale, sodium pentobarbital purchase, sodium pentobarbital suicide, sodium pentobarbital suppliers, where can i purchase nembutal, where to buy sodium pentobarbital, where to buy nembutal online, where to get pentobarbital.

    OdpovědětVymazat
  19. Kupte si levné nembutalové pentobarbitalové pilulky, tekuté, práškové, SECONAL NA PRODEJ ONLINE, SECONAL a další online.
    Kupte si nembutal online, objednejte si nembutal online, nakupte levně nembutal online.

    Kontaktujte nás na adrese:  arcmeds4@gmail.com

    Jste nevyléčitelně nemocní, slabí, v depresi a chcete se vzdát svého života od bolesti světa? Hledali jste spolehlivý a účinný způsob, jak dosáhnout klidné smrti, aniž byste přišli o své peníze? Už jste někdy slyšeli o Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful exit lék? Jsme tu, abychom vám poskytli klidné a spolehlivé řešení.

    Pokud chcete koupit Nembutal online, jste na správném místě k nákupu. Už nehledejte, kontaktujte nás a nakupte Nembutal Online za velmi dostupnou cenu. Máme více než 9 let zkušeností s dodávkami nembutalu do Spojených států, Kanady, Evropy, Austrálie, Afriky, Asie s 99,9% úspěšností dodání.

    Jsme odhodláni poskytnout nevyléčitelně nemocným skutečnou naději a věčný odpočinek. Prodáváme Nembutal Powder, Oral Nembutal Liquid a Nembutal Pills. Stačí uvést váš věk a váhu a budeme vám schopni poskytnout přesné informace o ceně, dopravě a platbě.

    Všimněte si, že provádíme 100% diskrétní a expresní přepravu Nembutalu po celém světě a máme politiku vrácení/vracení, abychom zajistili maximální spokojenost našich klientů. Pokud se k vám nechováme dobře, řekněte nám to a pokud se k vám chováme dobře, řekněte to světu.
    Jsme k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, abychom zodpověděli všechny vaše otázky týkající se JAK KOUPIT NEMBUTAL ONLINE, KDE KOUPIT NEMBUTAL, NEJLEPŠÍ TYP NEMBUTALU K KOUPENÍ atd. Jednoduše nám pošlete e-mail a jeden z našich konzultantů zákaznických služeb se vám včas ozve .

    * sebevražedná dávka Nembutalu,
    * Jak získat Seconal,
    * Jak koupit nembutal online,
    * Koupit nembutal online,
    * Nembutal poštou,
    * Jak získat pentobarbital,
    * Nejlepší léky na sebevražedné předávkování,
    *sekonální nembutal,
    *nembutal bez lékařského předpisu,
    * nembutal pentobarbital sodný,
    * nembutalové pilulky online,
    * dodavatelé nembutalu,
    Jsme legitimním dodavatelem Nembutalu. Ukončete utrpení, ukončete bolest a ukončete svůj smutek nákupem Nembutalu online od nejlepších dodavatelů nembutalu. 100% rychlý, spolehlivý, důvěryhodný, produkt je vysoce kvalitní, všude dostupný, extrémně čistý, Nembutal prášek, stejně jako tekutina a pilulky, nejlepší rozhodnutí. Umírání s mírem, umírání s důstojností, pokojná eutanazie, pokojná mysl. Spotřeba a pořadí dle potřeby.

    Kontaktujte nás na adrese:  arcmeds4@gmail.com

    nejlepší léky na sebevražedné předávkování, koupit nembutal pentobarbital sodný online, můžete si koupit nembutal online, kolik nembutalu je smrtelné, jak získat nembutal, jak koupit nembutal online, jak získat pentobarbital sodný, jak získat pentobarbital, jak získat seconal , nembutal poštou na objednávku, nembutal na prodej, nembutal online, nembutal online lékárna, objednat nembutal online, nembutal pentobarbital na prodej, nembutalové pilulky na prodej, nembutalový prášek na prodej online, nembutal cena, nembutal sebevražedná dávka, získání nembutalu online, pentobarbital nembutal prodej, nákup nembutalu online, pentobarbital sodný, eutanazie pentobarbital sodný, pentobarbital sodný na prodej, nákup pentobarbitalu sodného, ​​sebevražda pentobarbitalu sodného, ​​dodavatelé pentobarbitalu sodného, ​​kde mohu koupit nembutal, kde koupit pentobarbital sodný, kde koupit nembutal online, kde dostat pentobarbital.

    OdpovědětVymazat
  20. Kaufen Sie orale Nembutallösung
    Kaufen Sie eine orale Nembutal-Sterbehilfelösung
    Der beste und sicherste Ort, um Pentobarbital (Pillen, Flüssigkeit und Pulver) online mit diskretem Versand und Lieferung zu bestellen.
    5g-Probentestkit zur Bestätigung verfügbar.
    https://www.euthagroup.org
    E-Mail: ... info@euthagroup.org

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)