středa 29. srpna 2012

Fitness nákupy

Výplata dorazila na účet a to znamená jediné...nákupy! Původně jsem tedy nechtěla moc utrácet, budu potřebovat i něco ušetřit, ale situace si to vyžádala. Nutně bylo potřeba nějaké sportovní oblečení a hlavně nějaká taška na něj. Potřebuji ho do práce, na doma a od září navíc do fitka, kam budu chodit určitě několikrát týdně. Takže bylo třeba trochu rozšířit šatník :)


Jelikož se mi nechtělo utrácet spousty peněz za značkové oblečení (ačkoliv bych ráda), rozhodla jsem se na to jít chytře a obhlídnout velký sportovní obchod Decathlon. Slyšela jsem totiž, že tam mají nejen velký výběr, ale také opravdu nízké ceny. A byla to pravda. Oblečení jsem sehnala levně a řekla bych, že je i dost kvalitní. Takhle jsem si mohla alespoň místo jednoho drahého kousku koupit hned několik :)

Sportovní taška
Začneme sportovní taškou. Žádnou jsem doma neměla a tahat sportovní věci v obří kabelce či v igelitce už mě přestávalo bavit. Mám radši elegantnější styl, ale od teď začnu i do ulic vyrážet trochu sportovněji. U tašky nebyla původně cenovka, chvíli jsem přemýšlela, zda si ji vzít. Když jsem se ale zeptala na cenu, byla jsem rozhodnutá okamžitě. Za 199Kč naprosto paráda. Nepotřebuji vymoženosti za 1000Kč, tato určitě splní účel úplně stejně :)

 Kalhoty a kraťasy
Kraťásky jsou úplně obyč černé, krátké - přesně takové jsem ale hledala a nakonec našla, pro změnu v Gatu za 98Kč. A kalhoty, tzv. slim, jsou z Decathlonu za 179Kč. Chvíli jsem nad nimi rozmýšlela, ale pak jsem dospěla k závěru, že budou skvělé minimálně na jógu. Navíc mají hezkou šedomodrou barvu.

 Tričko a podprsenka
Tričko jsem si zkoušela ve více barvách, nakonec jsem ale v rámci úspor vzala pouze jedno. Cena 179Kč, materiál skvělý na sport. Po nové sportovní podprsence jsem se taky dívala už delší dobu. Tahle mě vyšla na 249Kč, ramínka mohou být do kříže nebo rovně. Hodí se skvěle pod nové tričko a je dostatečně pevná.

Trocha jídla
Zavítala jsem taky do Marks & Spencer. Zde jsem si koupila ovesnou kaši v kelímku (sleva je sleva). A taky jsem se na doporučení Daniely rozhodla vyzkoušet krekry z červené čočky! Ano, je to jakási zdravější varianta chipsů apod. Velké balení za 59Kč obsahuje 5 malých balíčků. Každý pak má pouhých 90Kcal. Zatím jsem je nezkoušela, ale už se na ně moc těším :)

To by bylo k mým nákupům vše. Konečně mám to, co jsem už delší dobu potřebovala a snad mám na dlouho dopředu vystaráno. Pořád kupuji nějaké sportovní věci či jídlo a pak mi nezbývá na oblečení pro každodenní nošení. A to už by se mi taky hodilo. Tak snad po příští výplatě :D

22 komentářů :

  1. pěkný nákup:)) nějaké pěkné sportovní oblečení si taky koupit musím, a hlavně boty! líbí se mi sportovní oblečení z H&M, mají tam i kvalitní podprsenky, jednu mám, a chtěla bych ještě zářivě růžovou :D

    do MS se taky chystám, ty "chipsy" musím zkusit, a za chvíli mi stejně dojde burákové máslo:D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný nákup a k tomu za skvělé ceny :). U mark&spencera jsem byla obhlížet včera, ale nic jsem si nekoupila :D. Hodlám tam pak vyzkoušet těstoviny a arašídové máslo...možná ještě teda něco, co mi padne do oka (padlo mi tam toho spoustu, ale zas za ty peníze to dokážu někde sehnat levněji :) :D) a ty chipsy mohou být taky zajímavé. Těším se, až napíšeš jaké jsou :).

    OdpovědětVymazat
  3. To tílko! Miluju takové barvičky :) Proto se vždycky nemůžu vynadívat na kousky od Cassey :D

    OdpovědětVymazat
  4. Za ty ceny je to skvělý, vážně paráda. Nikdy jsem o tom obchodě neslyšela, ale líbí se mi!

    OdpovědětVymazat
  5. Prekvapili ma ty ceny :) tiež potrebujem pár vecí na cvičenie a ešte viac vecí na bežné nosenie =D

    OdpovědětVymazat
  6. Jů, mně by se hodila ta podprdka :))

    OdpovědětVymazat
  7. Snad je tenhle obchod i v Brně! Budu se muset podívat po nějakém oblečení taky, mám toho děsně málo :( Ta taška se mi moc líbí!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, vypadá to super, ty ceny jsou fakt hodně dobré... až pojedu s mamkou na nákupy, tak do tohohle obchodu ji určitě zatáhnu :))

    OdpovědětVymazat
  9. pěkné věci, v takových tričkách jako máš ty cvičím nejraději:) tašku bych nějakou takovou taky potřebovala a za tu cenu je luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný nákup, pak ty brámbůrky z té čočky zhodnoť abych věděla ;) Já teď možná pojedu do brna, tak se taky kouknu po nějakých sport. podprsenkách :) Nevíš jestli ten obchod je i v Brně? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Decathon je v Ostravě a v Liberci. http://www.decathlon.cz/html/prodejny.html
      Takovéto informace si přece můžete vygooglovat :-) a neobtěžovat fittness-girl.

      Vymazat
    2. Když má někdo naspěch a k tomu děravou paměť, může sledovat svůj komentář na gmail a někdo hodný mu to najde :) Ale tak děkuji ti za odpověď ;)

      Vymazat
    3. Teď už je i v Olomouci ;)

      Vymazat
  11. strašně bych potřebovala sportovní podprsenku a plavky :)

    OdpovědětVymazat
  12. na sportovní podprsenky nedám dopustit, mám je moc ráda! Jinak díky za tip na krekry z červené čočky, hned jak budu mít cestu do M&S tak je určitě koupím:)

    OdpovědětVymazat
  13. Taky bych si měla pořídit nejaky novy sportovní obleček :) Peníze z brigády si přece zaslouží si trochu povyrazit :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky musím Ti poděkovat, sháněla jsem pořád nějaké stopky nebo něco na itervalové tréninky, a až na Tvých stránkách jsem narazila na Gymboss (jinak mi ho internet prostě nenabízel), tak už jsem si ho objednala a dneska mi dorazil a mám strašnou radost a těším se až ho dneska hned vyzkouším ;)Už jsem Ti sem psala k Insanity...ještě jsem nenašla odvahu do toho jít, ale cvičím podle těch stránek cvičeni-doma, a musím říct, že je to také super...posilovací trénink a pak intervalový trénink(mimo posilovací dny)a zabírá to skvěle. Jsem se vždycky mordovala šest dní v týdnu hodinu (taebo, aerobic, posilování, behání, zumba...jóga, ale ta nesmí chybět...přesně jak píšeš tady v jednom článku, protažení je důležité) a skoro nic, a toto Ti zabere tak 40 minut a super. Ty intervalové tréninky jsou prostě super fakt spaluješ a spaluješ a spaluješ a nemusíš se trápit běháním hodinu po stromovce. Takže ještě jednou velké díky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš vůbec zač. Jsem moc ráda, že ti můj blog pomohl :) Intervalové tréninky jsou vážně super. Teď jsem je trošku vyřadila a začala spíše více posilovat - chtěolo to změnu. Ale plánuju je zařazovat alespoň 1x týdně, tak snad mi to výjde :)

      Vymazat
  15. kde jste koupila tu tasku?

    OdpovědětVymazat
  16. Do Decathlonu chodím ráda. Mají tam toho moc a za dobrou cenu. Zrovna nedávno jsem si tam koupila tričko, podložku na cvičení a sportovní flašku. Ale vidím, že na výplatu čekáme všichni jak na smilování :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)