neděle 26. ledna 2014

Food Inspiration LXVIII. - "cheating"vs. greens

Víte, že ale máte štěstí teda? Včera nám celý den doma nejel internet a já už s obavami rozmýšlela, jak k vám sakra tuhle várku fotek dostanu. Modlitby byly však vyslyšeny a kamarád Internet se umoudřil. Trošku nám to pořád skáče a občas se to sekne...ale jede to a to je hlavní! Člověk by neřekl, jak moc je v dnešní době na tom netu závislý. Já jsem takový malý technik, co se vždy všemu snaží přijít na kloub a všechny problémy chci vyřešit. Takže když net včera vypadl, tak jsem si skoro celé odpoledne hrála s různými kabely, zda není chyba tam - a co naštve nejvíc? Když si chcete vyhledat radu
na internetu, ale nemůžete, protože právě ten nejede :D A jak poznáte nejtragičtějšího závisláka? Tak, že si ten člověk (rozumějte ) ten internet na 1 den zaplatí do mobilu - ještěže to stojí jenom 24Kč (doufejme :D).

To byla taková malá vsuvka na úvod. Teď už k těm dobrotám. Dneska se tu objeví takový mix - spousta zeleniny jako minule, ale zároveň pár dobrot z minulé neděle. Protože neděle je co? Hřešící den! Celý týden dřu jak kůň (možná i jím jak kůň, vezmeme-li v úvahu ty kvanta zeleně), takže si to zasloužím. Převážně si pak v neděli dělám spíše zdravé dobroty, ale tu a tam i nějakou tu čokošku ujím. A dnes jsem opravdu zvědavá, co všechno do mě padne, protože zásoby rozhodně nejsou malé, připravená jsem na všechno a mamka to podpořila ještě tím, že upekla mou oblíbenou buchtu! :)



TOP musli mix 
Nejlepší poobědová svačinka minulou neděli - jogurt smíchaný s kokosovým mlékem, müsli, sušený banán, lesní ovoce, kešu máslo a ždibet čokopomazánky od Albert Quality. Jojo, není nad to si pořádně dopřát! Vše co mám ráda v jedné mističce.
A navíc to tak krásně vypadá :) 


Drůbeží MIX s bramborami a zeleninou 
Jedno jídlo komplet udělané v parním hrnci - mix kuřecího a krůtího masa, brambory, brokolice a květák. Nepoužila jsem žádný tuk, sůl ani koření a přesto to chutnalo naprosto fantasticky! Asi budu muset ten parní hrnec začít vytahovat častěji. Vážně zachovává plnou chuť jídla. Já jsem jenom vždy líná ho vytahovat, nastavovat a pak umývat no :D 


Cizrnová PIZZA 
Co lepšího si dopřát na nedělní oběd, než pizzu? V plánu byla celozrnná, ale když mi došel balíček od Zajíců v krabici a v něm cizrnová mouka spolu s receptem, bylo rozhodnuto. A tak jsem si pro sebe upekla tuto krásnou pizzu s rajčaty, šunkou, žampiony, kukuřicí a mozzarellou. Po hodně dlouhé době jsem si tak opravdu pochutnala na pizze, mohla ji sníst celou (tak to stálo v receptu..skoro! :D) a navíc měla dobrý pocit, že je vlastně ještě zdravá! :) Recept najdete například ZDE.


Ať žije Cheescake! 
Kdybych měla zvolit nejlepší dezert na světě, cheescake by byl určitě někde mezi prvními. Zvolit jeden jediný zaručeně nejde, zvlášť když každou chvíli vede nějaký jiný a řebříček favoritů se řídí i podle nálady mých chuťových buněk. Každopádně cheescakem nikdy nepohrdnu :) A uznala jsem, že už jsem jej neměla až příliš dlouho! Takže jsem si minulý týden jeden výjimečně koupila - protože upéct celý je až moc velké riziko :D Tenhle je z Panerie, s malinovým přelivem. A chutnal...no samozřejmě božsky :) 


Vajíčkové muffiny 
Poslední dobou téměř pravidelně snídám vajíčka. A aby to nebyla taková nuda a abych si ráno usnadnila práci, rozhodla jsem se ukuchtit tyto super praktické muffinky. Stačí rozmíchat vejce (celá nebo bílky), přidat přísady dle chuti - například šunku, žampiony, cibulku - okořenit (u mě červená paprika a sůl) a dát do olivovým olejem vytřených formiček. Univerzální, rychlé, praktické, skvělé! :)


Proteinové palačinky 
Někdy jen vajíčka omrzí, a to pak přijde čas na proteinové palačinky. Stačí 2 bílky nebo 1 celé vejce a odměrka proteinu.
K tomu přiměřeně vody a můžete je tvořit :) Recept najdete i ZDE.



Špenátovo-zeleninový mix 
Ač se to může zdát netradiční, já rýži s masem, špenátem a případně další zeleninou, opravdu miluji. Když mě omrzí všechna zelenina, tak sáhnu po špenátu a hned má oběd nový rozměr :)



MEGA mísa zeleniny 
Tak takhle u mě vypadá příprava na každý den - do velké mísy udělat mega zeleninový salát ze všeho, co se doma najde :D Druhý den pak jenom ubírám ke každému jídlu - krom oběda, k tomu si dělám většinou zeleninu jinou. Je to praktické a máte jistotu, že zelenina je pořád po ruce! :)



Netradiční BROWNIES 
Už jsem tuto netradičně zdravou variaci na Brownies viděla několikrát a tentokrát jsem se je rozhodla vyzkoušet i já - proteinové brownies z červené řepy! Po tom, co jsem ji v poslední době začala jíst ve větším, tak jsem se nebála pustit se
i do tohoto. Ono já obecně nemám problém s takovýmito experimenty, ale když řepa nebyla doma, tak mě to nějak nelákalo :) Ale vážně to funguje! Řepu tam neucítíte vůbec. Já je navíc dělala takové dosti odlehčené - k řepě přidat snad jen vejce, kakao, kokos a protein. Ovšem není to úplně ono (jinak bych už dávno přidala recept). Chuť ještě potřebuje trošku poupravit. Ovšem v nouzi přišly taky vhod, o tom žádná :D 


Zeleninka s hovězím 
Jedna z porcí mé zeleniny a k tomu hovězí maso - tentorkát jsem zkoušela přípravu v parním hrnci. A povedlo se. V tlakovém možná chutná ještě o něco lépe, ale až takový rozdíl to nebyl. Takže určitě budu zařazovat tuto formu přípravy častěji!


Míchaná vajíčka a zelenina 
Vajíčka se šunkou a k tomu spousta zeleně - na jedné části klasický salátek, na druhé cuketa se žampiony  - miluji tuhle kombinaci ♥  Zeleniny jsem pak snědla ale ještě mnohem víc. Na talíři to byla vážně skromná porcička a já se v poslední době tu zeleninu nějak naučila jíst ve velkém :)

  
Sobota = den bez masa 
Během týdne většinou jím maso 2x denně - respektive tedy maso a často i ryby, které tam ale taky řadím :) Proto mám alespoň jeden den v týdnu, kdy nejím maso vůbec. Tento den se pak v jídelníčku objevují luštěniny, vajíčka a tofu. A jelikož se mi jaksik tofu přes týden v lednici zkazilo, tak jsem jej nahradila zbytkem sóji. Na fotce je tedy včerejší oběd - sójový granulát s cuketou a žampiony a jako příloha brambory. Pro mě zase trošku netradiční, ale hodně příjemná změna. Bylo to vážně moc dobré :)


Sobotní tvarohová svačinka 
Tyhle variace jsou vůbec nejlepší svačiny na světě! Zde tvaroh se skořicí, půl jablíčka, pár mandlí a hořká čokoláda.
Opět vydařená kombinace :) 


Koláče ve znamení jablek
Zásoby jablek přišly včera opravdu vhod - já jsem si upekla svůj oblíbený kuskusový snídaňový koláč (ten je prostě TOP, o tom žádná - recept ZDE) a mamka udělala další z mých oblíbených moučníků - buchtu z listového těsta s piškoty, pudinkem a jablky. A tak na snídani putovaly oba, protože dát si jen jeden z nich bych prostě nedokázala! Nazdobit tvarohem a ovocem a hurá
do toho! Tohle je mimochodem má dnešní 1. snídaně. Jelikož jsem nemohla spát a vstávala jsem HODNĚ brzo, tak věřím, že ještě na nějakou další snídani dojde. Alespoň se tím vyřeší mé dilema, zda si dát koláč nebo udělat kaši - teď můžu obojí :D


65 komentářů :

  1. Miluji tuhle rubriku :)) Chtěla jsem se zeptat, jíš každý den k obědu přílohy? :) Jinak vše vypadá báječně, mňam :) Obdivuju tě, že vydržíš týden bez ovesné kaše, to já bych nevydržela :-) Docela mi ty kašičky u tebe i chybí, měla jsi je vždycky tak krásně nazdobené ;)) Nechceš přidat tvůj aktuální jídelníček prosím? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, každý den mám k obědu nějakou přílohu - většinou rýži, těstoviny nebo brambory. Ale dneska třeba pohanku a koupila jsem si zase už i bulgur :)

      Taky jsem si myslela, že bez kaší nepřežiju jediný den. Ale nakonec mi teď snídaně dokonce chutnají více, cítím sep o nich lépe a kaše mi stačí fakt třeba 1-2x týdně :)

      Jídelníček možná někdy v budoucnu. Zatím si nejsem jistá, zda ho vůbec CHCI přidávat.

      Vymazat
  2. Zase je to paráda jako vždy :) Opět si mě navnadila na spoustu zeleniny :) Nicméně oblíkám se a mizím do fitka a přidávám svou malou snídaňovou várku :) Hezký den :)

    http://piecesofmybeautifullife.blogspot.cz/2014/01/sedm-dni-sedm-snidani-vol-2.html

    OdpovědětVymazat
  3. Bože, všechno vypadá parádně! Hlavně ta první fotka s tou lavinou arašídového másla, to je prostě TOP! :D Brownies z řepy jsem už taky jednou dělala, bohužel narozdíl od tebe nedopadly vůbec, ale vůbec dobře. V podstatě to chutnalo jak řepa (překvapivě) s takovou divnou pachutí :D ale jíst se to nedalo

    OdpovědětVymazat
  4. Já tak miluju tyhle tvoje fotky! Nevím nad čím se rozplynout dneska víc. I když chuťově brownies nejlepší nejsou, vypadaj úchvatně, uplně miluju tyhle mokrý buchty. A ta od maminky!! Ta vypadá taky luxusně
    A cizrnovou pizzu, jak jsem říkala, musím taky už zkusit :)
    No ještě že mám před snídaní :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Tolik kladných komentářů, samé superlativy... ale musím se přidat také, tahle rubrika je prostě nejlepší..:-D

    Chtěla bych se zeptat na pár věciček, a to: kolik jíš těch vajíček denně/ příp. týdně? Nebojíš se cholesterolu?
    Když děláš ty proteinové palačinky, děláš to nasucho nebo s kapkou oleje?

    A ještě jedna věc.. jsem nemocná, nějaká viroza a není mi dobře už asi 3 dny tak nemůžu cvičit :-( Co děláš ty když jsi nemocná, myslím jako jestli ubereš jídlo když celý den jenom poleháváš v posteli? Nebo jíš stejně hodně jako v takové dny kdy cvičíš a aktivně se hýbeš?
    (Pokud nemocná nebýváš, tak mi prosím napiš co bys dělala, kdybys byla..) Já nadváhu nemám, ale bojím se že přiberu když budu jíst stejně a necvičím.. kolik mám ubrat, když jím zhruba 8.000kj.. ? Tak na 7000 kj?

    Děkuji krásně za odpovědi :-) Táňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí to tolik neřešit! ;)
      Tělo potřebuje energii, aby se dokázalo poprat s nemocí.

      Vymazat
    2. Vajíčka jím 3 denně - cholesterolu se nebojím, jelikož jím převážně bílky.

      Palačinky dělám na kokosovém oleji.

      U nemoci bych to taky neřešila, tělo potřebuje energii a ne hubnoucí režim ;) Já nemocná nebývám, ale jedla bych asi spíše ve stylu udržování nebo prostě podle pocitů. Nejlepší je se řídit svým tělem ;)

      Vymazat
  6. tak mám taky chuť udělat si hřešící den :DD krása ;))

    OdpovědětVymazat
  7. Me by zase zajímalo jestli tahle tvoje "změna" jídelníčku zatím v něčem pomohla,jestli na sobě pozorujes nějakej kladnej efekt:D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj! takhle to vypada, ze si tak nejak skoro vyradila sacharidy..je to tak? Uz se moc tesim na dalsi clanky, kde o tom budes psat!!

    OdpovědětVymazat
  9. Zlobící internet dokáže naštvat, pravda :D
    Fotky zase moc hezké, ty vajíčkové muffiny se mi zalíbily. Zeleniny máš opravdu hodně, taky se snažím, ale v létě je to přeci jen lepší, když je jí plná zahrada :). Takže teďka u mě frčí hlavně zelí a mrkev.
    Cizrnová pizza je fakt pecka, jen se zakousnout :D. A to mražené ovoce..jo, na kaši se opravdu hezky rozpustí, ale na musli a na koláč? Je to opravdu dobré? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, internet pak zlobil ještě celou neděli zase :D Tak snad to mamka dneska už vyřeší :)

      Mražené ovoce mi nevadí na ničem - však to jsou malé kuličky! Žádný mega kus ledu :D

      Vymazat
  10. Noo me se to teda taak moc líbí ! :D jen bych jedla a jedla

    OdpovědětVymazat
  11. Na neděli se vždycky těším,vstanu,uvařím si zelený čaj, nachystám snídani a usedám k počítači,abych se pokochala tvým food inspiration a ani dneska nejsem zklamaná! Ten poslední kukus snídaňový koláč určitě udělám! Řepné brownies jsem v týdnu dělala a byly moc dobré! Už aby byla další neděle a tys nás zahltila další várkou luxusního jídla a božských fotek! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Všechno to vypadá dobře,ale nejvíc mě láká ta buchta od maminky na poslední fotce:D
    Jinak ty máš jednou týdně den bez masa, já to mám naopak - jednou týdně den s masem :D

    OdpovědětVymazat
  13. Obdivuji, že to se svou vytížeností všechno stíháš a takhle si vyváříš :) Asi když člověk chce,t ak to jde a kdo nechce, jen hledá výmluvy.(viz. můj případ:D)
    Všechno to vypadá úžasně, nejlépe ovšem ta buchta!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, když se chce, všechno jde. Proto třeba občas přijedu v 10 večer z práce a jdu si chystat jídlo, abych to nemusela dělat druhý den v 5 ráno. Občas člověk musí něco obětovat ;)

      Vymazat
  14. Haha, já jsem jednou při cheat day snědla asi 1/4 sklenice arašíďáka a druhý den jsem nezapla šaty:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sním třetinu v normální den... :D

      Vymazat
    2. To je kravina... 1/4 arašídového másle je max 100g, i kdyby to šlo všechno do tuků.. 100g a nezapneš šaty? Dělej ze sebou něco Ivano ..

      Vymazat
    3. Ten anonym nade mnou si nějak moc myslí... kdybys trochu přemýšlel/a, tak pochopíš, že to Iva myslela s nadsázkou... jestli všechny věci bereš až takhle doslova, tak to tě fakt lituju, to musíš mít dost divnej život hele... suchare jeden nepříjemnej...

      Vymazat
    4. Tak já toho sním mnohem více než 1/4 arašídového másla a šaty zapnu všechny naštěstí v pohodě :D

      Vymazat
  15. Mně nešel internet týden po Vánocích... taky jsem si zaplatila ten v mobilu. :D
    Nad pizzou jen slintám.
    Den bez masa chválím. :3

    OdpovědětVymazat
  16. Všechno vypadá dost dobře!:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Všechno vypadá tak krásně a nejvíce mě láká ta maminčina buchta ;), nepřidala by jsi taky recept, i když to asi nebude nejzdravější, přípradně zkusila pozměnit recept na healthy variantu? :D Děkuju ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Listové těsto je dost tučné ale třeba z celozrnné mouky by třeba nebylo až tak tragické, puding se dá udělat že škrobu,žloutku a mléka.Jestli je nějaká zdravější forma piškotů nevím ale kdyby se našla....V součtu by to bylo pořád dost kalorické a samí ztužený tuk.Takže bych si radši dala tu klasickou verzi, třeba jen s tím domácím pudinkem.

      Vymazat
    2. Jsou to jenom 2 pláty listového těsta a mezi nimi piškoty zalité pudinky a naskládané jablka. Nic těžkého ;)

      Vymazat
  18. to s tím hrncem je fakt maso je z něj fakt úžasný

    OdpovědětVymazat
  19. O parním hrnci už dlouho uvažuju! A jestli ho chválíš ty, tak už jdu fakt do toho :-D
    Jsem zvědavá na tvůj recept na řepové brownies, tak až ho "vytuníš", určitě ho přidej. Já jsem právě z řepy udělala salát. A krásné fotky, jako vždy ;)

    http://www.fitjane.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Pěkné, pěkné :) Tu jabkovo-pudingovou buchtu taky zbožňuju :D Ale doma ji moc neděláme, je to celkem pracné.. Ale na návštěvě jí sním kvanta...
    A přidej co nejdříve zase nějaký článek o stravování... Jsme všichni zvědaví.. vypadá to, že jsou teď přílohy tvými nepřáteli :))
    A mám dotaz.. teď se snažím hubnout a jíst zdravě, ale v poslední době mám chuť se přejíst sladkým.. slintám nad různými recepty a přemýšlím, co bych si dala :( Nechci, aby to u mě zase vyvolalo kolotoč přejídání, ale co s ním mám sakra dělat? Myslíš, že si můžu dát taky hřešící den? Já bych si chtěla dát sušenky lotus s nutelou, aspoň dva croissanty a kopu zapečeného musli s mlíkem :D Žádné zdravé pochoutky.. :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přílohy nejsou nepřáteli, jen to s nimi musí člověk dělat rozumně :) S článkem ještě uvidím, zatím se mi do něj moc nechce, i když vím, že zvědaví určitě jste :)

      Pokud máš chut na sladké, tak si jej dobřej - ale dej si třeba jen jeden den a dopoledne. Povol si, na co máš chut, ale odpoledne už jez zase zdravěji, případně jen zeleninu a bílkoviny. A celý týden pak zase poctivě. Takhle ti to neublíží ;)

      Vymazat
  21. Jako vždy krásné!! Akorát nechápu, jak můžeš jíst zmrzlé to ovoce.. ono sice na kaši poleví, to je pravda, ale pořád je studené.. a ty lesní plody jsou navíc dost kyselé... takže já je musím nechat přes noc venku, ráno je osladím Agáve a přidávám je ještě do kastrůlku s kaší, aby se mi trochu prohřáli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, to moje lesní ovoce nijak kdyselé není :) A je celkem drobné, takže mi ani zmrzlé nevadí. Já ho zase nemám ráda jak je takové "rozbleptané" rozmražené :D

      Vymazat
  22. Trošku jsem se bála, abych tvůj blog nepřeřadila do kategorie: maso+rýže+nic víc, ale byly to planý obavy ;-) Maso 2x denně uf to by mi bylo hodně špatně, je to ještě vůbec zdravé? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si potrpím na pestrost, takže to u mě nehrozí :) I když maso+rýži+zeleninu jím často, tak si to vždy nějak spestřím :) A nevím, proč by maso 2x denně bylo tak špatné. Často mám třeba i maso a rybu. A žádné velké množství ;)

      Vymazat
    2. Presne tak, to spis Beauty glos ji masa az presprilis (a to se do ni nechci navazet, jen rikam jak to vidim ja).. podle me Monca ji tak akorat :)

      Vymazat
    3. Já jím porcez hruba tak, abych tam měla 15g bílkovin z masa. Občas to je možná trošku víc, nevážím to na gram přesně, ale takovéhle množství podle mě nebezpečné není ;)

      Vymazat
    4. Jo jasně - je pravda, že k tomu sníš hodně zeleniny ;-) a hlavně, že se takto cejtíš ok! Jak říkám, mě by z toho bylo na nic, nevyhovuje mi jíst tolik masa, ani na to nejsem zvyklá. Přes 3 roky jsem byla striktní žrout pouze rybích masných výrobků a teďka teda cca 1x týdně dám i nějaké jiné maso, ale to je moje maximum - cítím se skvěle a to je důležité ! Ve mě se hrozně perou i různý filozofický tendence, tak je to pak o to zašmodrchanější :D ať se daří!

      Vymazat
  23. Jsem dost zvědavá na to tvé stravování...mi se ty cheat dny nevyplatily. Neměla jsem dost pevnou vůli na to, abych v tom na druhý den nepokračovala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně... moje slova!

      Vymazat
    2. Tak to já i když to je povolené, tak mám pak trochu výčitky a o to víc se celý další týden snažím a makám :D

      Vymazat
  24. Jakou čokoládu si dáváš? 70, 80 nebo ještě více % ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdy, podle toho, co zrovna mám doma ;) Teď je to zrovna asi 86%. Ale sním třeba i klasickou Milku ;)

      Vymazat
  25. Líbí se mi ta tvá změna jídelníčku, je to o dost víc clean a "zelené" než dřív. Palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
  26. jaktoze mas ty proteinovy palacinky tak krasny? me se nikdynepovedou, vzdycky se nafouknou a uvnitr jsou nedodelany a proste hnus velebnosti :-(

    a ten kuskusovy kolac hned zitra zkusim, uz se na nej moc tesim.

    OdpovědětVymazat
  27. Problém s tím, že bych (ráno:D) nemohla spát, vážně nemám. Taky teď jím zeleninu pořád, mohlo by se zdát, že v zimě bude stát za nic, ale takový okurky, papriky, cherry rajčátka, ředkvičky...:) mňam.
    Všechny tvé "sladkosti" vypadají skvěle.

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Mony nechtela bys nam priste treba ukazat jak vypada cely tvuj cheat day? Ne ze by ta zeleninka tady skoro na kazde fotce nebyla krasna, ty to tak hezky nazdobis ze kazde tve jidlo je krasne ale vic by to mozna spestrilo kdybys ukazala i jine pamlsky ktere si v nedeli dopravas.. co ty na to? :)
    PS: myslim ze takovych zvedavych ctenaru by bylo vice.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však tu ty fotky z neděle taky dávám, když je to něco zajímavého, jako ten zákusek, koláč, pizza apod. ;) Ono tabulku čokolády a podobné věci přece fotit a dávat sem nebudu :D

      Vymazat
    2. No jo to mas pravdu.. no me jen zajimalo kolik toho snis, protoze ja si take davam jednou tydne cheat day.. ja mam zas patek ale problem je v tom ze se bojim si zase moc toho dat, takze to je pak tak ze cely tyden jim mene jidla, spis zeleninu a tak no a ten patek si dam treba jen 2 radky cokosky navic protoze se bojim ze bych za ten jeden den pribrala a jinak jim zase samou zeleninu jako v ostatni dny.. proto me zajimalo jak moc je ta tva nedele cheat :D

      Vymazat
    3. Ono to je taky individuální - třeba minulou neděli, to toho tolik nebylo, spíše takové "hřešící" hlavní chody o větších porcích s dezertem navíc. Ale tuto neděli jsem měla chutě velké, takže jsem spořádala více porcí, ale třeba i čokoládu, flapjack, nějaké další čoko tyčinky, domácí koláč...a další věci, radši to nerozebírat, já jsem totiž schopna toho sníst fakt HODNĚ :D

      Vymazat
    4. To pak vychazi skoro jako jedna sladkost na den:) Neni potom lepsi si kazdy den povolit vic a jist porad stejne, nebo mas takhle vetsi vysledky?

      Vymazat
    5. Ani ne, takhle je to pro tělo lepší. Radši si dopřeji pořádně jeden den, než si rozhazovat hladinu cukru a inzulínu každý den ;)

      Vymazat
  29. Musím říct, že nejvíce mě zaujaly ty vajíčkové muffinky. Taky často vajíčka snídám a na zítra si je asi hned nachystám;)

    OdpovědětVymazat
  30. Chtela bych se zeptat, jak dlouho ten Tvuj novy rezim planujes dodrzovat.? Nebo ti to vyhovuje tak, ze to bude trvala zmena? (Jen se ptam, nechci kritizovat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dlouho, jak to bude třeba - tzn. dokud nedosáhnu požadovaných výsledků :) Ale pořád se to bude průběžně upravovat. Za 2 týdny jdu na přeměření a podle výsledků proběhno případné změny. Pak už se budou měnit ale asi jen detaily a množství v zásovslosti, zda budu udržovat/nabírat/hubnout. Zatím není v plánu to nějak měnit zpět, ale nikdy neříkej nikdy. Sama uvidím až s odstupem času, jak tělo reaguje ;)

      Vymazat
  31. Koukám, že jsem měla stejné chutě tento týden :D Cheescake jsem si dopřávala(a ne jen jeden kousek, protože byl fakt výborný) a z řepy jsem také pekla. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Wow ta pizza vypadá úžasně :) jako všechno ostatní! :)) Můžu se zeptat, když si někdo (třeba já) chce jídlo zapisovat do tabulek na netu, počítá se zelenina do příjmu? Vím, že u sacharidů to umí hodně naskákat. Když si někdy zapisuješ ty, zapisuješ tam úplně všechno včetně zeleniny? Děkuju za odpověď! Ivana

    OdpovědětVymazat
  33. Mě teda ta zelenina dělaná v parním hrnci chutná jenom čertvá (jako hned, co je uělaná:D).... a to samý to maso, další dny už je to blééé :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)