neděle 31. srpna 2014

VÝJIMEČNĚ CHUDÁ NEDĚLE



ovesno-krupicová s kakaem, banán, mražené exotické ovoce a sladká sezamová pasta

Pěkné ráno všem!

Dnes pro vás mám asi mírně nemilou zprávu - poslední prázdninový víkend bohužel zakončíme bez pravidelného příspěvku Food Inspiration. Časově možnosti mi to tento týden bohužel neumožnily. Přes týden jsem nebyla téměř doma a víkend trávím v Praze. Takže místo toho, aby to bylo odfláknuté, si další příspěvek nechám až na příští týden, aby to stálo za to :) Zároveň mi ale přišlo blbé se vám vzhledem k této tradici alespoň neozvat a nepopřát vám pěkné ráno :) Takže dnes pouze s jednou fotkou, ale přece. Zbytek příště! Užívejte poslední srpnové neděle a těším se na vás v září ;)


15 komentářů :

  1. Moc se těším na další várku food inspiration v dalším zářijovém týdnu =) i tato nádherná fotka potěšila. Přeji dobré ráno a gratuluji ke skvělému času na prague run

    OdpovědětVymazat
  2. Však na tom svět nestojí ;) Kdy vůbec jedete s přítelem do toho Řecka? Já nějak měla dojem, že to bude každým dnem, jak jsi se o tom zmiňovala, ale stále nic:) (už totiž hořím nedočkavostí na řecké pochoutky, co nafotíš:))

    OdpovědětVymazat
  3. Mmm, tu bych si teď k snídani dala :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. i tahle jedna fotka vypadá báječně :3

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé a já se táák těšila.. no nevadí, i ty máš právo občas "vypustit" nebo polevit v pracovním tempu na blogu.. o to víc se těším na další díl.. a já mám prázdniny ještě dlouho, než mi zase začne semestr asi 3 týdny takže si ještě nějaké to Food Insp. užiju.. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. tak tu krupicovo-ovesnou bych dalaaaa !!!

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. I z jedné fotky mám hlad, a to jsem před chvílí jedla :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krupicovo-ovesnou jsem ještě neměla a ta tvoje vypadá zatraceně dobře!! :))

    OdpovědětVymazat
  9. vuebc nevadí, těším se na další takové články a to jídlo vypadá úžasně :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Už se těším na další týden! :) jinak chci si koupit stevii a nevím, jaká je dobrá.. nemáš nějakou oblíbenou? předem děkuju za odpověd!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se můžu vmísit do rozhovoru, tak radím koupit stévii v lékárně, jmenuje se to steviola a je to asi německá značka (protože popisek je německy :D).. cena kolem 150 Kč asi, a rozhodně je lepší než z obchodu, nedávno to tady Monča psala třeba že ta z DM-ky není moc dobrá.. :-)

      Vymazat
  11. Pokud se můžu vmísit do rozhovoru, tak radím koupit stévii v lékárně, jmenuje se to steviola a je to asi německá značka (protože popisek je německy :D).. cena kolem 150 Kč asi, a rozhodně je lepší než z obchodu, nedávno to tady Monča psala třeba že ta z DM-ky není moc dobrá.. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. ovesno-krupicovou zřejmě budu muset vyzkoušet :))

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, kde se dá sehnat ta sezamová pasta? Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu jsem koupila v rámci řeckého týne v Lidlu ;) ale jinak určo zdravá výživa nebo někde na netu

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)