úterý 14. srpna 2012

Měření InBody - pokus druhý, tentokráte úspěšný

Vy, které čtete mé příspěvky pravidelně, už víte, že jsem absolvovala jeden pokus o měření na tomto přístroji. Bohužel však skončil neúspěšně. Dnes jsem se rozhodla zkusit to znovu. Volný den, neměla jsem co dělat a sedět celý den doma se mi už po mém extra odpočinkovém víkendu taky nechtělo. Takže jsem se rozhodla vyrazit znovu :) 

Cesta opět byla strašná. Chtěla jsem jet tramvají, která mi ujela přímo před nosem. Na další se mi čekat nechtělo, takže jsem šla nakonec přecejen pěšky a opět si trochu zabloudila (kde je ksakru můj orientační smysl?!) :D Každopádně do cíle jsem nakonec po extra dlouhé procházce dorazila a nakonec byla i úspěšně změřena. A výsledky? Zajásat mohou ti, kteří mi v komentářích psali, že dělám všechno špatně - špatně jím, špatně cvičím apod. Tyhle záležitosti mi tam tedy nehodnotili, ale z naměřených hodnot jsem si to tak nějak odvodila sama. Čekala jsem to hold lepší no. Na druhou stranu neznám své hodnoty z dob, kdy jsem necvičila a nosila o 2 velikosti větší oblečení.
 
 Co se tedy tuků týče, mám jich v těle 16,3Kg - což je v mém případě asi 27%! Norma je 10,9 - 17,4Kg. Takže taktak. A to mi osobně nepřijde, že bych toho tuku měla na sobě tolik. Svalů mám 23,3Kg - cca 40%. Norma je od 20,6 do 25,2Kg. Celkově mám prý širší horní polovinu těla a můj bazální metabolismus je 1279Kcal. Ještě to měřilo i pár jiných čísel, ty ale nejsou tak podstatná.

Na pohled mi nepřijde, že bych měla těch tuků tolik. Tak nevím, zda jsem slepá já nebo blbě měří ten přístroj :D Radši se těmi čísly vážně neřídit no. Na druhou stranu mě to ale motivovalo se nad tím vším zamyslet. Chtěla bych to procento tuků trošku snížit a navýšit svaly. Ne nijak drastickým způsobem. Klidně hezky pomaličku. To bude vyžadovat změny v mém cvičení a kontrolu jídla. 

Vím, že některé z vás mi to již radily, vytýkaly a tak. Ale já si na takovéto věci musím přijít sama. A teď jsem na to přišla a díky vám si uvědomila, že bych tu změnu opravdu udělat měla. Přecejen cvičím pravidelně už asi 2 roky a necvičím zrovna málo, takže bych chtěla trošku lepší poměry tuků/svalů :) Budu se tedy řídit tím, abych střídala dny s nějakou lehčí aerobní aktivitou, posilovací dny a občas si dala nějaký ten intervalový trénink. Jet intervalově každý den asi vážně nemá smysl a ten správný účinek. V nejbližší době si tedy budu muset pořídit hlavně činky, ať mám s čím konečně posilovat :)

Teď už mám tedy alespoň nějaká čísla hezky černé na bílém a můžu mé snažení po nějaké době zase porovnat. Nakoupila jsem si dnes i nějaké zdravé dobrůtky, ale o tom zase třeba zítra. Do dnešního příspěvku by toho už bylo příliš ;)

54 komentářů :

  1. Neplánuješ někdy napsat článek o cvičení v posilovně?

    Nella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No sama tam pravidelně moc nechodím, takže na to nejsem zrovna odborník. Proto zatím neplánuju :)

      Vymazat
  2. Tak to ma celkom prekvapuje. Musim si zajst na taketo meranie aj ja. Podla vahy mam tuku 19%, ale je to taka domaca osobna vaha..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě ta domácí ukazovala tak nějak podobně a moc jsem tomu nevěřila. Takže možná je přecejen trochu přesná.

      Vymazat
    2. Aha, tak to diky za info. Ja mam tu s meranim tuku iba u nasich, takze meriam raz za dva mesiace cca.

      Vymazat
    3. Já už jsem si to doma neměřila dlouho. Celkově se moc nevážím, abych se nestresovala číslama. Ale odborně jsem si to zjistit chtěla. Teď ale vidím, že i ta domácí váha je asi celkem přesná :)

      Vymazat
  3. :D já na tom byla taky a soudě podle příspěvků jsi byla v Ostravě-Třebovicích ne?:D a když už tu píšu bylo by nefér nenapsat ty mé hodnoty k 1.6. aby bylo jasno od té doby jsem se zase vykrmila:D nicméně 12,3kg tuku,24.Kg svalu a 1324 kcal bazální, což mě docela překvapilo!:) tuku netřeba se děsit, něco přece musí být i okolo orgánů a pak, cvíčo je pro radost ne proto aby z nás byla ramínka na šaty!:) Evelína:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jasně, že nějaký tuk musí být. Ale nechci být tak blízko k té horní hranici no :D Cvíčo si samozřejmě užívám, nechci být "ramínko na šaty", ale taky to chci dělat správně i pro své tělo :)

      Vymazat
    2. Jinak tedy jsem bla v Ostravě - Vítkovicích ;)

      Vymazat
  4. ja som na tom tak nejak podobne, teda merala som si tuky len tukomerom ale tiež by som očakávala menšie percento :-/
    ja cvičím tiež každý deň, striedam intervalový s cardiom, ktoré ale robím celé zle ja viem, lebo mňa proste nebaví ísť si alebo behať na tepovke 135, tak si dám radšej len 15-20 min ale na 150-170. k tomu ešte pridávam Pilates a Jógu a to nie je spaľovacie vôbec.
    toľkokrát som sa zamýšľala aj nad jedlom, držím si to na tých 8000-8500 lebo denne spálim okolo 1800-2500 pohybom, pomer BST mám dobrý, možno jem troška viac B občas. žijem takto už nejaké 2-3 rôčky a postava sa síce rysuje, kondička ide smerom hore ale váha a číslo konfekcie je rovnaké.
    ak prídeš na ten trik, či skutočne treba pridať na jedle, či treba naopak ubrať na tých 6500kj čo má veľa žien, alebo menej cvičiť, no neviem.. :) ale vedz že sú na tom iné ženy podobne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě taky baví více ty intenzivnější a kratší cvičení ve vyšší teovce. Ale hodně slýchám, že to není dobré dělat pořád a střídat i s posilováním a aerobním pohybem v nižší tepovce. Tak to asi zkusím. Bude to tak asi lepší i pro tělo :)

      Já bych řekla, že jíš tak akorát, na to kolik spálíš. Možná bych i přidala, rozhodně nesnižovala. A že je na tom hodně žen podobně vím. Ale já prostě chci být dobrá v tom, co mě baví - což je cvičení a zdravý životní styl. A chci aby to bylo vidět! :)

      Vymazat
    2. Budem rada ak nás oboznámiš prípadne s nejakými pokusmi a zmenami, pôjdem do toho s tebou :D
      Presne viem ako to myslíš, tiež sa mi páčia vyšportované a trocha svalnaté postavy, niekedy si pripadám, že na to koľko makám ani nevyzerám, síce je hlavné že ma to baví, ale nejaký ten kompliment by tiež potešil :-D Je mi popravde jedno či budem nosiť 38 či 40, ale chcem byť zdravá a mať hlavne pevné a akcie schopné telo :-D

      Vymazat
    3. Určitě, jestli udělám nějaké změny a půjde to, tak o tom něco napíšu :) Taky makám asi až moc a v tom bude nejspíš ten problém. Tělo pak už na to nereaguje, když toho je hodně a spíše to může i škodit. A já chci být přecejenom zdravá a spkojená :)

      Vymazat
    4. A to Vaše cvičenie v Expreske na chudnutie nie je vhodné? Lebo čo som preštudovala stránky, tak mi príde, že tam tepovka nemože vyletieť extra vysoko, pri tej 130 by sa to mohlo dať vydržať, či? :-)

      Vymazat
  5. Mončo vůbec si z toho nic nedělej, mě přijde, že kazdy den pristroj meri jinak, protoze ja naopak mela predtim tuku necekane malo a presto jsem mela jeste dost brisko..navic pry je geneticky dane, ze zeny maji vzdy vetsi procento tuku oproti muzum (je to dane prirodou proste-kvuli detem zrejme)..je to opravdu pravda, rikala mi to i ta vyzivova poradkyne:)

    Kacka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Holt jsou to přístroje no. Nejlepší je kouknout do zrcadla nebo porovnávat oblečením. A že ženy mají více tuku než muži vím. Pro lepší pocit ale nechci být tak blízko té horní hranici no :D

      Vymazat
  6. Moc se mi líbí, jak k tomu přistupuješ - ano, člověka to zamrzí, ale hned tě napadají změny, kterých se chceš držet... takhle by to mělo být:)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Je dobré to vědět, alespoň člověk ví, na čem zapracovat :)

      Vymazat
  7. Tukom bývajú obalené aj orgány, takže ho nemusí byť vidieť, ale stále sa v našom tele drží. Nehovorím teda, že to je zrovna Tvoj prípad, že máš okolo orgánov sádlo, ale napadlo ma to ako prvá možnosť, keďže viem, že Tvoja postava vyzerá úplne super vyšportovane a neviem, kam sa potom ten tuk schováva :D V každom prípade kvôli tomu nestresuj, veď tie čísla sú úplne v norme, takže si zdravá ako repa:) Na druhej strane je ale pravda, že prečo sa nezlepšiť, keď človek chce a môže? :)
    Btw - plánuješ ísť niekedy v budúcnosti opäť? Ako taká spätná kontrola?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě že viscerální tuk mám prý úplně v normě (to je myslím ten mezi orgány). Samozřejmě z toho nešílím, jenom alespoň vidím, o můžu zlepšit :)
      A určitě bych někdy chtěla zase jít pro kontrolu. Ale spíš za delší dobu, min. takový půlrok :)

      Vymazat
  8. Zkus zajít spíš na Bodystat. InBody je nepřesné. A tedy bazál máš celkem nízký...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem sháněla různé info a prý je i Inbody celkem přesně...ale kdo ví no. Myslím, že extra rozdíl v tom nebude :) Bazál nízký mám, asi to bude i tím, že nejsem moc vysoká ;)

      Vymazat
  9. taky chci jít na měření, ale bojím se, abych pak nebyla zklamaná :D ale hlavní je stejně vlastní pocit a pohled do zrcadla, ne čísla:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, vlastní spokojenost je důležitější, než nějaká čísla. Taky radši koukám do zrcadla než na váhu. Nebo kontroluji změny podle oblečení. Čísla moc stresujou :D

      Vymazat
  10. Že je to zajímavý pocit, když ti to měří? :D Mě se to děsně líbilo.. :D Musím si tam zase někdy zajít.. :) Trošku mě ale u tebe překvapuje ten tuk a svaly.. Bazál je asi kvůli tvé výšce.. Možná by to chtělo opravdu střídat to cvičení a trošku vyrýsovat ty svaly.. A zkusit malinko změnit jídelníček.. Ale tak, já ti do toho kecat nebudu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem u toho nic necítila, tak nevím :D

      No mě to právě taky překvapilo, proto to chci trochu změnit. Stejně jsem chtěla alespoň to bříško trochu vyrýsovat :)

      Vymazat
  11. Taky by mě zajímalo, co by mi naměřili, ale u mě by ty hodnoty asi byly podstatně horší, takže si nechám radši zajít chuť :D A nejdůležitější je, jak se sama cítíš a jak se sobě líbíš v zrcadle, ne co ti řekne nějaká mašina ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, taky zastávám ten názor - nejradši hodnotím podle zrcadla nebo oblečení. Holt jsem se ale dneska nechala těmi čísli trochu unést. Po delší době jsem měla nějaké větší měření :)

      Vymazat
  12. Ahoj Fitness-Girl. Myslím, si že máš dost zkreslenou představu o tom jak má vypadat zdravé tělo. Na to, aby byly vidět vyrýsovaný svaly se prostě musíš držet na tý spodní hranici tuku, často ještě pod a to rozhodně pro tělo dlouhodobě zdravé není.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevidím dôvod prečo by udržiavanie tuku na spodnej hranici normy bolo nezdravé, pokiaľ má žena stále menštruáciu a nemá iné zdravotné problémy. súhlasím, že až práve vtedy sa ukážu všetky vydrené svaly :)

      Vymazat
    2. Nemusí být nutně pravda. Mám necelých 20% tuku (takže spodek normy, nijak násilně udržované, prostě to tak mám) ale podle doktora, který mi to měřil, je to ještě OK. A to právě pro to, že mám ty svaly veliký (na ženu jsme se svalstvem těsně pod horní hranicí normy). A svaly jsou mi lehce vidět, nejsou vysekaný jako i bodyfitnessek, ale prostě jdou částečně vidět.

      Vymazat
  13. Asakra, to bych asi dopadla sakra špatně..:-/ Já teda mám ověřeno, že mi na více svalů méně tuku nejvíc pomáhala posilovna, ale ta mě tak strašně nebaví...:-/
    Jo, rozhodně když se neudržím jednou, tak mě pak svádí to opakovat.. takže moc dobře:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Intervalové tréninky s posilovnou střídám pravidelně-chodím 2x-3x týdně + každý den workouty, přemýšlím ale taky intenzivně nad tím, zda je dobré v takový posilovací den ještě dělat intervalový trénink, nebo jestli nemít striktně posilovací den oddělený od těch s intervalovými při vyšší tepovce. Na druhou stranu zatím ten model posilovna + workouty vycházely tak, že byly centimetrové úbytku a na váze úbytek minimální z čehož usuzuju, že skutečně ztrácím jen tuk a nikoliv svaly jako by to bylo u diety či hladovění a necvičení. Není to prostě nic jednoduchého, protože každé tělo je opravdu jiné, jinak nám to spaluje, určitě záleží na tom kolik toho člověk nasportoval, nebo nenasportoval v době než začal mít problém s váhou. Podle toho jak vidím tebe, tak bych také netipovala, že je tam tolik procent tuku, někdy lepší nic nevědět :-D

    Pamatuju taky jak do posilovny chodila jedna slečna, která měla nepoměrně větší zadek než zbytek těla, chodila jen na pásu=chůze v tepovce nikoliv běh, nikdy jsem jí neviděla posilovat. Já tam nějakou dobu nechodila a když jsem jí viděla po 3/4 roce tak mi spadla čelist, neboť ten zadek prostě neměla. Protože jsem zvědavá opice, tak jsem se jí zeptala, zda sportuje ještě jinak, že vidím jakých úžasných výsledků dosáhla a ona odpověděla, že jen každý den chodí na pásu a zdravě jí, nic víc... každé ráno. Takže tak... musela jsem jí veřejně pochválit, měla radost.
    insanity z www.jakozamlada.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono zpočátku ty úbytky určitě jsou, když člověk začne intenzivně cvičit, změní jídlo...ale jak už takhle žije déledoběji a chce ještě nějaké změny, tak to není tak lehké. Tak pak není na škodu zkoušet jiné věci a právě i tu intenzitu třeba snížit. Alespoň to si teď myslím já :) A ta slečna je vážně šikovná, že se toho zadku "zbavila". Spíš ji ale obdivuji, že ji to baví :D Šlapat každý den na pásu v nízké tepovce. Já jsem spíše na to akčnější cvičení no :)

      Vymazat
    2. To já jsem právě taky, mě by to taky nebavilo :-D Máš pravdu, že zpočátku je to úplně jiné když je z čeho ten tuk brát tak to jde rychle, pak se to zastaví. Máš pravdu, že to tělo občas potřebuje trošku vyšokovat, udělat změnu, pak se zase nastaví do dalšího levelu.

      Vymazat
  15. Tak já jsem zrovna dnes opět najela na insanity....s tím, že když náhodou některý den nebudu stíhat, tak normálně vynechám udělám si jen nějaký lehčí workout nebo posilování :)..Ale jinak si nemyslím, že by jsi něco dělala špatně. Myslím, že jsi to někde psala i ty....ale já to mám tak, že když si dělám jen nějaké lehčí domácí posilování..a lehčí kardio, tak se s mou postavou nic neděje..Potřebuju se prostě propotit až na kost nějakou šílenou činností jako běh,insanity, popř. pořádně zamakat v posilovně minimálně hodinu se závěrečným půlhodinovým během na páse nebo orbitracku. Spíš mě napadlo..Měříš si bílkoviny? Moje trenérka z fitka(mistrině ve fitnes v ruzných soutěžích) mi ríkala, že pokud člověk hodně cvičí, tak potřebuje víc bílkovin než je norma, kterou ti vypočítá např. stob. Tam to mají nastaveno na průměrné ženy a holky, u kterých se nepředpokládá, že touží po svalech. Ale my co chceme svalíky, tak prý musíme přidat bílkovin, protože jinak se svaly neudží..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý den bílkoviny nepočítam, ale myslím si, že jich mám dost. Když jsem si občas náhodně dala jídelníček do tabulek, tak nikdy nebyl problém. Jsem zvyklá je mí ke každému jídlu :) No uvidím, nechci dělat jenom lehké kardio a posilování, chci to střídat s něčím extra náročným, co mám ráda. Chci prostě zase zkusit něco nového no :) Jinak na pohled se mi zdá, že mám celkem dost svalů, právě proto jsem čekala, že budu mít třeba alespoň trochu nadprůměr. Ale nevadí, cvičení mě baví a chci se snažit i nadále a chci aby ta snaha šla vidět :)

      Vymazat
  16. Já na tvém jídelníčku nevidím vůbec nic špatného. Pro mě to byl vždycky vzor všech ctností, a když jsem si při jeho čtení vzpomněla na ty hrůzy co za celý den sežeru já vždycky jsem se styděla :-) Podle mě ti změna cvičení prospěje..Myslím že cvičíš hodně.. a méně někdy znamená více.. ale nebudu ti do toho kecat. Podle mě máš perfektní postavu a nejdůležitější je, že ty sama se sobě líbíš a cítíš se dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda za tvůj názor. Cvičím hodně, je to pravda. Holt když se do toho opřu, tak je těžké přestat :D Ale chci to trochu změnit :)

      Vymazat
  17. Taky si na všechno musím přijít pěkně sama. Pak si to můžu vyčítat alespoň sama sobě jenom.

    OdpovědětVymazat
  18. Myslím, že by ses měla vydlábnout na čísla a soustředit se na to jak se cítíš a vidíš ty:)..podle mě je mnohem lepší být vpohodě a neřešit jestli máš tolik procent tuků nebo tolik, když je ti dobře. Ono to má tendenci pak zklouzávat do těch starých známých kolejí typu, musím ještě zhubnout atd..a všechny víme jak končí takové ty vyhrocené snahy..myslím, že u tebe je zrcadlo tím nejlepším nástrojem, vypadáš skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Taky to nechci přehánět a nějak razantně hubnout. Jenom jsem si tím měřením uvědomila pár věcí, které bych ráda zěnila a které by asi byly dobré změnit :)

      Vymazat
  19. Ja si osobne myslim, ze to meria spatne. Vidim ako vyzeras, to na 27 percent nie je. Mne namerali na IN BODY cca 20 percent. No a ked porovnam teba a mna... si na tom o kusok lepsie. Niekde si tu mala obrazky slecien podla percenta tuku, sama to vidis, kam sa mozes zaradit. Kamoska chodi na medicinu, spominala som jej IN BODY. Tvrdila, ze to je blbost, najpresnejsie pristroje maju lekari, meranie stoji 800kč, pokial ho nepreplaca poistovna, lebo tie pristroje su dost drahe. Takze za 100-200 ti to nikto merat nebude s drahou a presnou vahou, to by sa im nevyplatilo, Skus kaliper, ja som ho zohnala na f-sport za 100kc, na internete mas tabulky, kde zadas namerane hodnoty a ono ti to percento tuku vypocita presne. teda malo by. tiez mi vyslo cca 20 ako aj na in body. meral ma priatel, je to lepsie, na niektore casti clovek predsa len nedosahne :D za tu stovku to stoji, mozes sa zmerat kedykolvek a vidiet pokroky :) mozno schvalne to maju nastavene na vyssie hodnoty, aby im tam ludia chodili castejsie sa merat :D ale to uz som paranoidna :) hodne stesti
    Verna citatelka Lea :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Kaliper jsem taky chtěla, ale nemohla jsem ho předtím nikde sehnat, tak se po něm ještě mrknu :) Jinak jsem slyšela od lidí už vícekrát, že ty stroje snad měří víc. No kdo ví, jak to je. Asi fakt nejlepší to zrcadlo na nějaké hodnocení :D

      Vymazat
  20. Nezdá se mi, že bys měla 27% tuků, to je moc. To bys měla vypadat jako veliká kulička! Buď je špatné měření nebo je něco špatně jinde... Velmi velmi divné!

    OdpovědětVymazat
  21. http://www.f-sport.cz/eshop/print.php?id=2167
    :))
    Lea

    OdpovědětVymazat
  22. Taky si myslím, že bude chyba někde v té mašině, protože 27 % tuku je dost a na fotkách vypadáš na nějakých 20 % maximálně. Nenech se tím zviklat, jak říkáš sama, věř svému oblečení a zrcadlu ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj

    Mony hlavně si ty výsledky moc nezabírej, mně to přijde stejně nějaké divné když se podívám na tvoje fotky tak nikde nikdy nevidím žádný tuk, spíš naopak být tebou nechám se změřit ještě jednou někde jinde na jiném přístroji a až potom bych začala přehodnocovat cvičení a tak :) vždyť na sobě musíš vidět ti nehrozí že jsi se taktak vlezla do hranice :)) jsi štíííhlá a vypracovaná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jinde už se asi měřit nebudu, kašlu na všechny stroje. Ale cvičení chci stejně trošku upravit. Bylo ho přecejenom až moc :)

      Vymazat
  24. Ahojky..
    já bych se těma číslama fakt neřídila-svalů máš dost, tuky v normě-tak co jako?..navíc se cítíš dobře ne? obézní nejsi a vůbec nevypadáš-jsi štíhlá, krásná, svaly máš vyrýsovnaé..takže NO STRESS! :)
    Já na tom taky byla teďkom v pondělí a taky jsem byla překvapená..
    tuků 6,8kg - 19,2% (normál pro děti je 15-25%)-takže mě to taky vyděsilo a chtěla bych to snížit..ale jak?..:O
    svalů 14,9 kg - a norma je 15,3-18,7-takže bych na těch svalech fakt chtěla přibrat..ale zároveň zhubnout na tucích..
    jinak poměr objemu boků a pasu mám 0,73-norma je 0,75-0,85...
    a BMR!!..pouhých 993kcal-ale norma je 925-1049kcal..
    akorát mám málo vody (ale ta se prý váže na svaly., jinak piju optimálně) 21,2kg voda (norma je 21,5-26,3kg)
    a navíc jsem zjistila že mám svalově nevyvážené nohy-na pravé mám víc svalů než na levé :D...
    po straánce "tukové" mám končetiny normální-jako že tam mám tuku normálně a na trupu mám prý pod..což se mi teda vůbec nezdá..
    nevím...každopádně bych chtěla na tuku zhubnout a na svalech přibrat...
    Ale jsou to jen čísla!! :) a na čele jich vylepené nemáme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že na tucích nepotřebuješ hubnout vůbec! Podle naměřené hodnoty i podle fotek, co jsem viděla. Zaměř se spíše na to posilování, pořádnou stravu a nabírej na svalech ;)

      Vymazat
  25. Taky bych si na to chtěla zajít, ale jak se znám, určitě se k tomu nedokopu :D S těma výsledkama bych si moc hlavu nedělala, jak už píšou holky nahoře, jde spíš o to, jak se cítíš a vypadáš v reálu, nepotřebuješ si nechat od nějakýho přístroje říkat, co je na tobě špatnýho :D

    OdpovědětVymazat
  26. To je zvláštní, já cvičím řekla bych míň než ty a celkem nepravidelně (pravidelně tak akorát běhám, ale posilku skoro nenavštěvuju, jenom doma a s Jill jsem zkoušela cvičit ale nevycházelo mi to časově tak jsem se na to ohrála :D) ale tuku mám podle měření na tomhle přístroji 20%, v mém případě to je 11,3 kg a svalů 46% což je 26kg o.O To mě zarazilo, když čtu tvoje workouty koukám jak hodně cvičíš zatímco já jsem taká lemra líná co ji neužije na víc než běhání nebo vysokohorskou turistiku :D Posiluju občas s mamkou ale to je všecko... Možná je to ale tou turistikou, na svaly dolní poloviny těla je to úžasné, obzvlášť stehna a zadek a běhání zase skvěle zpevní břicho a lýtka... takže mám vlastně dobré koníčky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto chci upravit cvičení. Asi toho je až příliš a proto si tělo třeba bere energii ze svalů nebo si drží zásoby :) A koníčky máš vážně super :)

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)