neděle 24. června 2012

Můj příběh na Ronnie.cz

Když jsem vám před pár týdny psala radostné novinky o mé nové brigádě a o tom, že jsem byla vybrána pro testování Mixit, ještě jsem netušila, že mě čeká další radostný e-mail. Ještě ten den mi totiž psali ze stránek Ronnie.cz, že vybrali mnou napsaný článek k uveřejnění. Pročítala jsem si mnohokrát jejich stránky a narazila tam i na úspěšné příběhy různých lidí. Právě u těchto článků jsem objevila i výzvu k tomu, abychom se i my ostatní podělili o svůj příběh. Napsala jsem tedy článek o mém hubnutí a poslala ho. Po pár týdnech mi příšel e-mail, že můj příběh bude uveřejněn a za odměnu si mohu vybrat zboží z jejich e-shopu. No a dnes se článek konečně na stránkách Ronnie objevil a já se o něj s vámi ráda podělím :) Přečíst si ho můžete na zde:

31 komentářů :

  1. gratuluju, článek jsem četla a je moc pěkně napsaný, věřím že to motivuje mnoho dalších k tomu , aby se konečně taky odhodlali změnit si sportem a zdravější stravou k lepšímu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké, Mončo. Z každýho písmenka jde rozpoznat nadšení a radost. Jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to krásně napsáno! Když to čtu, jde znát, že máš ke zdravému životnímu stylu citové pouto. Jsi pro mě velkým příkladem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezky jsi to napsala, nechť je to inspirací i pro ostatní, kteří chtějí ZDRAVĚ hubnout :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne napísané. :) Blahoželám k uverejneniu.

    OdpovědětVymazat
  6. Moni paráda napsala jsi to moc hezky:))))gratulace a jen tak dál:))p.s.: ta spodní fotka "nyní" tam vypadáš parádně!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Když jsem začala číst první písmenka napsaná kurzívou... Tak si říkám, ty jo to snad psala Monča :D :D A ejhle sjedu na obrázky a vono fakt, že jo... Přišlo mi hustý, jak si člověk zapamatuje styl psaní a pak hned z prvních dvou vět dokáže přiřadit jméno :D :D

    OdpovědětVymazat
  8. Opravdu moc pěkně napsaný článek ;)..

    Co si vybereš za dárek? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vybrala jsem si protein od Scitex - bílá čokoláda-jahoda a ještě mi zbylo na proteinové tyčinky :)

      Vymazat
    2. Hmm, tiše závidím ;). Skvělá volba :)

      Vymazat
  9. Super článek, moc hezky napsané .)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezky napsané :-) A jak jsi tam psala že se ti objevily strie , máš je ještě teď ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No samozřejmě už vybledly, dřív byly úplně červené, ale takové jakoby vybledlé jizvyčky tam pořád jsou. Ale nic extra viditelného, sama jsem se teď musela kouknout, jestli to jde ještě vůbec vidět :D

      Vymazat
  11. Moc pěkný článek a krásně napsané - gratuluji :-)...

    Mám na tebe otázku :-), jak jsi psala o protein tyčinkách (mám teď na mysli konkrétně z DM), v létě jedu na tábor jako vedoucí a bude tam klasické táborové stravování. Myslíš že je možné občas (opravdu jen občas) vyměnit snídani (když bude např. bílý rohlík s nutelovým máslem nebo paštikou a podobné mňamky, které moc nemusím) za tyčinku a např. mléko?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si je občas můžeš dát. Pokud to bude možné, tak bych k nim přidala ještě i nějaké ovoce, když už to má být snídaně ;)

      Vymazat
  12. Ten príbeh som čítala a úprimne, obdivujem ťa, tá zmena je obrovská a myslím že to vidí úplne každý! A ako už tam dole v komentároch bolo písané, k tej Fitness modelke máš slušne našliapnuté :-)

    OdpovědětVymazat
  13. ďakujem za inšpiráciu, práve tvoj blog ma nakopol aby som znova začala s chudnutím a získala som tu aj veľa nových informácií...až som si potom ťukala na čelo ako som sa predtým snažila schudnúť - ale nikto učený z neba nepadol, však :) začala som pred 5 týždňami a mám skoro 3 kilá dolu, cítim sa silnejšie a viac fit každým dňom a čakám netrpezlivo na každý tvoj nový príspevok. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář a hlavně gratuluji! Jde vidět, že jsi udělala velký pokrok :)

      Vymazat
  14. WOW ten článek je užasný...Kéž by mi taky někde neco takového zveřejnili až budu mít pořádné výsledky..A jak ti to jde na brigádě? Co dámy, kterým předcvičuješ, mají tě rády? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti gratuluju :-)
    Opravdu je ten příběh hezky napsaný ;) Jen tak dál a za chvilku budeš taky fitness modelka ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky nechceš se spřátelit, moc gratuluju k úžasné postavě :o)

    OdpovědětVymazat
  17. Skutečně nádherný článek, ušla jsi dlouhou cestu a já bych ti přála, aby ses stala úspěšnou fitness modelkou. ;-)
    A co sis vybrala v e-shopu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protein od Scitec - příchuť bílá čoko-jahoda + ještě 2 proteinové tyčinky :) Snad balíček dorazí, už se mi dlouho neozvali :D

      Vymazat
  18. Ooooo to je skvělé! Moc gratuluji :))) Mimochodem o Ronnie.cz jsem předtím nevěděla, takže pro mne "objevů :) Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  19. Perfektní článek a vůbec Tvůj blog mám taky ráda:)

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělej článek. Heleď, děvče, víš co mi tak prolétlo hlavou když jsem viděla tvou fotku v tom článku? Jsi té Zuzaně docela dosti podobná, neblížíš se jí ale pouze tělem, nýbrž i dost v obličeji!!! Tvoje další pokroky z vás udělají asi dvočjata ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? No možná tím, že je taky s ČR, má (teď) světlé vlasy a není stejně jako já moc vysoká. Jinak mě už moc podobností nenapadá :D Ale rozhodně je to pro mě poklona, takže děkuji :)

      Vymazat
  21. Perfektní článek, četla jsem i další příběhy. Velice se mi to líbilo:) Ušla si velkou cestu. Ta podoba na tu Zuzanu tam fakt je. Ať se ti daří, tak jako teď:)Držím palce!

    OdpovědětVymazat
  22. krásný článek, jsi prostě skvělá inspirace. Jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)