sobota 16. června 2012

Nákupní horečka...ale zasloužená :)

Taaak...konečně mám čas vám zase něco napsat! :) V posledních dnech jsem totiž měla celkem napilno. Ve čtvrtek má první zkušební směna v Expresce - bylo to skvělé, moc mě to tam baví! Včera nejdříve slavnostní vyřazování maturantů s rozdáváním vysvědčení a následně maturitní večírek. No a dnes, jak už nadpis říká, NÁKUPY! :)


Vlastně ani nebyly v plánu, rozhodla jsem se z minuty na minutu. Maturitní vysvědčení mi totiž dopadlo skvěle, lepší už to doslova být nemohlo. A když jsem pak ráno zjistila, že celá rodinka odjíždí na víkend pod stan, rozhodla jsem se taky něco podniknout. Využila jsem tedy volnou sobotu k nakupování. Musím si přece občas taky udělat radost :) 

Poprvé jsem se tak konečně dosla do Karolíny v Ostravě. Nakoupila jsem si pár hezkých věcí na sebe - roztomilé kraťásky na spaní, dvě obyčejné tílka a krásné letní šaty. Mým hlavním cílem byl ale Marks & Spencer. Všichni se na svých blozích chlubí, co si tam koupili za dobrůtky, a proto jsem ráda, že jsem se tam konečně taky dostala. Dokonce jsem si zařídila i členskou kartičku, takže tam určitě budu chodit často :D Stejně tak jsem si konečně zařídila členskou kartičku do DM. Doteď jsem ji odmítala, protože jsem to považovala za zbytečné. Zjišťuji ale, že tam chodím celkem dost často, takže jsem si ji nechala taky vypsat :D
 
Druhým mým hlavním cílem byl Starbucks. Jejich kávu už jsem toužila ochutnat opravdu dlouho. Dala jsem si vanilkové latté, k tomu v kelímku jogurt s medem a ořechy...a bylo to výborné! :) V čase oběda jsem navštívila Subway, která mě taky mile překvapila. Dala jsem si sandwich s kuře Taryaki. Dokonce jsem si mohla vybrat podle sebe pečivo, zeleninu, omáčku i extra parmazán. No a nakonec svých nákupů jsem si dopřála zmrzlinu McFlurry s Magnum příchutí, protože ji jednoduše miluji :D Sedla jsem si na terasu a zevnitř ke mě doléhala příjemná hudba, jelikož tam hrál nějaký mladý kluk na klavír. Dokonce jsem jednu z těch skladeb hrála loni na svém absolventském koncertu. Sama jsem se totiž učila na klavír 7 let. Od té doby jsem na něj nesáhla, ale po dnešku mám chuť zase oprášit nějaké noty a zahrát si pro radost :)
 
Toť tedy pro dnešek k mé story a nákupech :D Na zítřek pro vás připravím článek o potravinách, které jsem si nakoupila. Některé určitě stihnu i otestovat. Zatím si užívejte krásný, slunečný víkend :)


13 komentářů :

  1. To znie úplne úžasne. :) Viac takých dní! Ja práve sedím vo vlaku domov a premýšľam, kam si pôjdem kúpiť sandále na leto. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsi musela mít super den:) Taky bych chtěla,jen bych asi vzala někoho s sebou:))

    Joo,tu kaši zkus,je to fakt dobré:)

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně, že sis to užila:)) a Subway mám taky strašně ráda, od té doby co je u nás v brně tam chodím docela často, a právě ten kuřecí sendvič - ovesná bagetka a kuře teryaki mám nejradši:))

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla nákupní horečku zas včera :-) ... a Mc flurryho taky miluju, s lentilkama a karamelem :-) ... tak to je dobře že se ti na brigádě tak líbí, to je pak uplně jiná "práce" ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hned bych šla na nákupy! :-)
    A prosím Tě, ten obchod Mark.. je zaměřený na potraviny? Nebo tam je i něco joného? Jsem zmatená! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně je tam oblečení, ale mají i oddělení potravin a v něm je právě spousta zajímavých věcí :)

      Vymazat
  6. Závidím ti nákupy :)A hlavne tu zmrzku! Dala som si dnes BigMilk Choco, ale na McFlurry Magnum nič nemá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je super, že jsi si den užila a hlavně že maturitní výsledky jsou dobré :-)...
    Na zítřejší článek se moc těším :-)!!!
    a to nakupování Vám závidím, mne to hrozně nebaví :-D, jsem schopná nakupovat jen knihy a jídlo, jinak je to pro mne za trest :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to na vydařený den! :) A všechno to co jsi vypsala.. miluju taktéž :D až na to McFlurry, :D tom sem nějak na chuŤ nepřišla, ale možná to magnum nemusí výt špatné! ,protože mají skvělé zmrzliny :)
    Už se těším na článek o potravinách, taky nějaký chystám.. ale už nějak dlouho, sakra :D není čas.. ale příští týden - už bude! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super...takove dny mam ale "bohuzel" casto a je to trochu...ehm, narocnejsi :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle dny také miluju :) To je dobře že sis to užila, zasloužila sis to. Těším se na ty články :))

    OdpovědětVymazat
  11. Jak se ti líbila Karolina?:-) A příště zkus Bageterii:-P

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám Karolinu moc ráda, trávím tam dost času;) Je zvláštní kolik toho máme společného:D taky jsem hrála sedm let na klavír:D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)