pátek 8. června 2012

Radosti předchozích dní

 V posledních dnech se událo pár věcí, které mě vážně potěšily. Všechno to navíc částečně souvisí se zdravým životním stylem, a proto se s vámi o tyto události více než ráda podělím :) 


První záležitostí je spolupráce s firmou Mixit! Ve středu mě čekalo opravdu velice příjemné překvapení, když mi právě od nich přišel e-mail. Vybrali mě a můj blog, abych otestovala jejich výrobky a pak o tom napsala recenzi! Tuto možnost jsem obejvila na jejich stránkách asi před měsícem, zaregistrovala jsem se, ale už jsem s tím moc nepočítala, takže mě opravdu příjemně překvapili :) Dává mi to i pocit, že můj blog je asi opravdu na slušné úrovni, když se mě vybrali pro spolupráci. Včera jsem si namixovala své zobání a už se těším, až dorazí a já budu moci začít mé testování :)

Záležitost číslo 2 se týká brigády. Škola už mi skončila, úspěšně jsem odmaturovala a proto jsem se samozřejmě po nějaké obhlížela. Když přihlédnu k tomu, že nemám na léto vůbec žádné plány, nejlepší kamarádka mi odletěla do Kanady a ostatní budou taky bůhví kde, je pro mě brigáda prakticky nutností, abych se neunudila doma :D Proto mě velice potěšilo, když jsem zjistila, že v Havířově shánějí trenérku do Expresky. Okamžitě jsem se toho chytla a začala dělat vše proto, abych tuto práci získala. Absolvovala jsem cvičení i pohovor a příští týden začínám zkušební směny! Nic není ještě jisté, musím si vše vyzkoušet, zjistit jestli jim budu vyhovovat (a taky jestli ta práce bude vyhovovat mně), ale i tak jsem nadšená. Co může být lepší práce než v oboru, který mám tak ráda! Tak doufám, že to opravdu výjde :) Rozhodně je to lepší, než sedět někde v Call centru, u výrobního pásu nebo doplňovat regály :)

42 komentářů :

  1. Nechci ti nějak kazit radost nebo tak, ale Mix it nabídli "spolupráci" každému druhému.... ;)

    Ale k té práci gratuluju, zní to skvěle a snad ti to vyjde! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, taky jsem o tom četla na více blozích, ale stejně mám z toho radost :)

      Vymazat
    2. mě spolupráci nenábídli :)))) - moc gratuluju - obdivuju lidi jako jsi ty, co se nebojí něco dělat - kecalů je v téhle zemi dost :)

      Vymazat
  2. No tak to se nedivím, že máš hned lepší náladičku :-) To by potěšilo každého :-)
    Moc ti přeju, aby ti vyšla ta brigáda, protože to by bylo naprosto perfektní!!! A ještě si u toho zacvičíš :-) To by mě taky hrozně bavilo :-) Už jsem o něčem takovém taky přemýšlela :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak držím palce na brigáde. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslím, že je to super i když to nabídly každému...
    A držím palce aby ti ta brigáda vyšla!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi skvělá! Ať se ti daří!
    Káča

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tu záležitost s Mixit závidím a gratuluji - nedávno jsem u nich objenala poprvé a zmilovala jsem se do Mixitu :-D... akorát škoda, že nedělají menší tubusy, aby si člověk mohl objenat víc různorodějších směsí :-)...

    Jinak mne ta snídaně taky uchvátila, brzo jí budu muset ozkoušet s borůvkama :-)

    OdpovědětVymazat
  8. K brigade gratulujem ale sama zistis, ze expreska je kravina, 3 mesiace som tam chodila, mozno to bolo len tou pani v brne ale naozaj bola velmi nevzdelana co sa fitness tyka :) sama uvidis.... :)) ALE AKO BRIGADA URCITE SUPER... :)
    Lea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, pro mě je to právě jako brigáda ideál, nic lepšího v okolí nenajdu, alespoň teď ne :)

      Vymazat
  9. Skvělé zprávy ;)! Gratuluju a těším se jak na recenzi zobání, tak na zážitky ze života trenérky ;).

    OdpovědětVymazat
  10. Tyyyyjo, to se nedivim že máš z brigády taky radost :-)...ale nebudeš si muset udělat kurz na trenérku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kurz na to žádný mít nemusím. Ale samozřejmě musím být v kondici, znát vše potřebné, cviky, strečink, zahřátí apod. :)

      Vymazat
    2. Taky mě to zaráží. Osobně bych se strašně bála toho, že se mi během térninku (já fitness licenci mám) někdo zraní a budou z toho brutální opletačky s policisty a soudy. Přiznám se, že bych nikdy nešla cvičit k nikomu bez licence, byť by to byl sebevětší nadšenec :-(

      Vymazat
  11. Wow, tak já sice od pokladny odcházím ale jdu pracovat do jiného obchůdku, takového maličkého..každopádně práci ve fitku bych taky brala...jednou jsem už skoro našla ale nakonec vzali slečnu, která byla z toho města...Je blbé, že u nás je takových center málo..:( Tak ti přeju at to vyjde...když nemáš žádné plány na léto, tak alespon budeš mít zábavnou brigádu..:)

    OdpovědětVymazat
  12. Supr, to verim, ze mas radost :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, no nevím, já už chodím do posilky 3 roky, dodržuju kulturistickou přísnou dietu a mám celkem hodně velký svaly, ale na trenérku bych si asi stejně bez kurzu netroufla, oni tam ani nechtěj žádnej kurz? To nevim jesltli bych k nim teda jako zákaznice šla, ale samozřejmě ti to přeju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono to tam neprobíhá formou klasického fitness tréninku s trenérem ;)

      Vymazat
    2. jj už jsem na to koukala na netu, to není klasická posilka:)

      Vymazat
  14. Mixit kupuji přes rok a miluji ji ho. Žádné další müsli nekupuji. Ta možnost zvolit si vlastní směs je úžasná (neb jsem celkem vybíravá a z většiny v obchodě kupovaných müli jsem musela vždy něco vytřídit - sušené banány, rozinky). A skutečně mixit křupe :-). L.

    OdpovědětVymazat
  15. To jsou skvělé zprávy:)! K Mixit.cz jsem ti už gratulovala, ale s tou prací ti MOC držím palce - bylo by to perfektní zúročení tvých znalostí a taky obohacující po mnoha stránkách! A kdo jiný než taková vypracovaná slečna by tam měl nastoupit;) (Když tě nebudou chtít vzít, ukaž jim své before-fotky a tento blog:D!)

    OdpovědětVymazat
  16. Gratuluji k brigádě! Ty jsi přímo z Havířova? To bychom byly sousedky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Nejsem přímo z Havířova, bydlím v Orlové ;)

      Vymazat
  17. jedna zpráva lepší, než druhá, gratuluju! .)

    OdpovědětVymazat
  18. gratuluju k úspěchům však si je taky zasloužíš! :) a držím palce, ať ti brigáda vyjde:)

    OdpovědětVymazat
  19. Zrovna dneska mi přišel e-mail, že si můžu svůj mix-it vyzvednout,takže už se nemůžu dočkat. Těším se na tvoji recenzi :o).

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj,
    strašně ráda navštěvuju tvůj blog. Je úžasný, ráda se tady nechávám inspirovat zdravými recepty a celkově zdravým životním stylem. Taky jsem tady našla odkazy na další takto zaměřené blogy, takže teďka vím, kam zajít, když si chci něco zdravého uvařit, nebo jen tak se nechat inspirovat, či si příjemně počíst. Všechno ohledně zdravého životního stylu mě velmi zajímá. Sice nechci hubnout, to spíš naopak, potřebovala bych trošku nabrat, ale i tak se může jíst zdravě :) Jen bych se chtěla zeptat, odkud jsi. Jen mě to čistě náhodou zaujalo, když jsi tady psala o brigádě v Havířově, já jsem z Orlové. Jinak gratuluju k příjemným zprávičkám, měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je dobrá náhoda :) Ještě mi řekni, že jsi chodila tady na gympl :D Zdáš se mi totiž povědomá, od vidění :)

      Vymazat
    2. Jojo chodila, zrovna jsem odmaturovala :D A v které třídě jsi (nebo jsi byla) ty? :)

      Vymazat
    3. Já jsem teďka teprve v prváku, G1.D. :) Tak to jsem tě možná viděla někde na chodbě, nebo na majálesu :D Tak si říkám, jak je ten svět malý :D

      Vymazat
  21. Perfektní! Jak spolupráce s Mixitem (taky už si míchám svou porcičku, jen počkat do výplaty!), tak brigádka. :-) Určitě se nebudeš nudit. Jsi hvězda! ;-) Gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to Ti gratuluji! :-)
    O mixit jsem slyšela a přemýšlela jsem, že až budou finance, že vyzkouším, ale váhám právě, cena není zrovna nízká!;)
    A k brigádě, máš super, že jsi něco sehnala, protože takle před prázdnima už bývá skoro vše zamluvené! Ať se ti tam hlavně líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc ti to přeji! Už se těším na tvé reporty ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Jsi skvělá, opravdu nejlepší! A moc ti gratuluji! Liduš

    OdpovědětVymazat
  25. Super!:-) Doufám, že ti Mixit bude chutnat tak jako mě:-) A ta brigáda zní skvěle, snad ti to vyjde..:-) Jo, taky bych se něčemu takovému nebránila :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Tak to držím palce ať ti to s tou brigádou vyjde :-) Tiše závidím a těším se na další články

    OdpovědětVymazat
  27. Od Mixit mi tento týden taky přišel email a bohužel Tě musím zklamat, ale vybraly všechny. Po dvou týdnech čekání jsem jim totiž psala email, kdy se dozvím jestli mě vyberou a oni mi napsali, že se dostane úplně na všechny kdo se přihlásili, ale budou to posílat postupně, tak ať jsem trpělivá. Což vysvětluje to naše čekání ;)
    Jinak jsem si taky svoje müsli mixovala včera. Každopádně, ale gratuluji, úplně Tě chápu, taky z toho mám hroznou radost. Je to moje první "spolupráce".

    OdpovědětVymazat
  28. No to jsou samé dobré zprávy! Gratuluju:)

    OdpovědětVymazat
  29. No to je paráda. Takové věci vždycky hodně potěší. Jak Mixit! tak Expreska. Do Expresky jsem chodila a dle mé zkušenosti ti můžu říct, že si myslím, že ti ta práce bude vyhovovat, takže držím moc palce :-).

    OdpovědětVymazat
  30. Jé strašně moc bych za tebe měla radost kdybys tak makala :) líbí se mi myšlenka expresky a jsem ráda že to máme i v čr ale nikdy jsem tam nebyla

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)