středa 20. června 2012

Změna cvičebního plánu

Ahojky. Včera jsem dostala otázku na téma Insanity - jak pokračuji, jak se mi daří. Musím se přiznat, že právě v posledních dnech jsem se rozhodla svůj cvičební plán změnit. Důvodem je to, že teď mám méně času a jsem vytížená i jinými aktivitami. Pomalu se mi rozjíždí ta zmiňovaná brigádka v Expresce. Tento týden tam jsem každý den. Už jsem zaučená a můžu začít oficiálně pracovat :)

No a právě tam si s klientkami prakticky pokaždé zaposiluji několikrát na břicho, občas i nohy a zadek. K tomu procházka od a k autobusové zastávce cca 25 minut. Některé dny pak už nemám sílu ani čas na nějaké další cvičení. Zatím zařazuji občas kratší workouty od Zuzky (ZWOW, Bodyrock). Insanity plánuji cvičit podle možností a nálady spíše ve dny, kdy budu mít úplně volno. Přecejen jsem odcvičila první 4 týdny a to nejlepší mě ještě čeká :)

Moc bych vám taky chtěla poděkovat za všechny milé komentáře, které mi na blogu necháváte. Zejména mě potěšili pochvaly mé postavy ze článku o nákupech. Je to paradox. Já vždycky měla největší komplexy ze svých noh, smířila se s tím, že nikdy nebudou dokonalé. A teď mi je najednou všichni chválí! :D Ale musím uznat, že už z nich taky rozhodně komplexy nemám :) 

Jinak se předem omlouvám, že v následjících dnech budu blog asi trošku zanedbávat. Mám toho najednou nějak moc a navíc v pátek odjíždím za rodinou na jižní Moravu. Tam budu úplně bez přístupu na internet, a to až do neděle. Do pátku bych ale ráda alespoň 1 příspěvek ještě napsala. Plánuji založit rubriku Food Inspiration, kde budu vkládat fotografie mých jídel. Nechci psát celé jídelníčky, ani dávat každé jídlo do receptů a tohle je podle mě ideální komporomis. 

Tak se mějte krásně, přeji hezký zbytek dne ;)

20 komentářů :

  1. užij si víkend s rodinou, a jsem zvědavá na nějaký článek o expresce, zajímalo by mě, jak to tam vypadá a jaké cviky se tam cvičí:))

    OdpovědětVymazat
  2. Expresku mám v Brně téměř vedle školy, ale nikdy jsem tam nebyla, tak by mě stejně jako M* zajímalo, jak to tam vypadá, co se tam děje apod. A nějaká cviky na břicho, které nejsou moc známé bych taky uvítala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvé motto na úvodní stránce mě vždycky tak motivuje..děkuji ti moc..pořád si to opakuju hlavně v běžném životě..

    OdpovědětVymazat
  4. Expressku neznám, já chodím jen do Contours, ale mělo by to být nejspíš úplně to samý :D TY máš rodinu na jižní Moravě? a kde? :) A myslím, že ta rubrika Food Inspiration je dobrá volba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, myslím, že Contours je pododbné nebo stejné :)

      Na jížní Moravě mám rodinu rozprotřenou do různých vesniček. Největší město, kde bydlí má prababička, je Břeclav. A pak v okolních vesnicích žije zbytek :D

      Vymazat
  5. už se těšíím na inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moni, vidíš, jak je ten článek jedinečný? Podle mého krásně zrcadlí tvůj úspěch - našla sis práci, která tě baví a v oboru, kterému se (alespoň momentálně) chceš věnovat, navíc u toho zároveň cvičíš. Přešla si na zřejmě nejnáročnější tréninkový plán, který je na trhu dostupný. Získáváš spousty pochvalných komentářů na svou postavu. A v neposlední řadě - ani si nepotřebuješ psát jídelníčky, protože už přesně víš co a jak. Mám z tebe ohromnou radost:)!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No máš naprostou pravdu! Hned mi tvůj komentář zvedl sebevědomí :) Je fakt, že hlavně ta práce mi teď dělá radost. Úplně změnila můj doposud nudný život, jsem konečně více mezi lidmi, mám nabité dny, nenudím se a vždy se tam těším. A od toho se odvíjí i to, že mi nedělá problém jídlo, nemám chutě zajídat nudu a cítím se prostě dobře a spokojeně :)

      Vymazat
  7. Ahoj, prosímtě jaký používaš přesně protein :)
    Jinak velký obdiv..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :)

      O proteinech jsem psala článek tady:

      http://fitnessgirl-lifestyle.blogspot.cz/2012/05/proteinovy-prasek-proc-jak-ho-uzivat.html

      je tam napsané jaké mám já, i kde je sehnat ;) Jinak podle toho, co jsem četla jsou prý dost kvalitní značky třeba Scitec nebo Reflex. Hlavně teda je třeba hlídat složení - hlavní složkou by měl být syrovátkový koncentrát nebo izolát, ty jsou nejkvalitnější. Já si teď objednávala právě Scitec příchuť bílá čokoláda-jahoda, dále mám od WPC borůvkový a jeden kupovaný ve fitku vanilkový (značku přesně nevím, dostala jsem ho od kamarádky) :)

      Vymazat
  8. Máš náhodou nádherné nohy! Opravdu máme vždy naprosto neopodstatněné komplexy z různých částí těl ;)) A přitom se ostatním líbí!
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  9. Blahoželám, je cítiť z tvojho článku, že si s prácou spokojná :) Keď budeš mať potom niekedy viac času, mohla by si nás do tajov trénerky zasvätiť, ako vyzerá tvoja hodina, koľko ich máš, nejaké pikošky a tak :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já miluju tvoje stránky.. téměř od malička se stravuju zdravě díky rodičům,a teď v dospělosti se o to i já sama hodne zajímám..miluju pohyb,a když mi je dobře tak musim každý den jít aspoň na svižnou procházku se psem..takže každý den na tvůj blog koukám a těším se na další články.. ale já jsem hrozná v tom že téměř každý den, a hlavně v létě :'( , absolutně pohlcujou všelijaký citte na nějaký malý dobroty. Přiznám se,že včera jsem si po večeři dala 2 cookies a PYTLÍK BRAMBUREK!!! A dnes ráno mimo palačinek z ovesnych vloček a ananasu s tvarohem cca 5 lžícek arasidoveho másla! a teď jsem přišla z práce. Dala jsem si večeři,zdravou, byla jsem najezena, ale udělala jsem si zelený čaj a k tomu přikusovala máslovy sušenky. ( cca 8) teď mě čeká od osmi zumba,ale i tak to je prece hrozný,ale já to nejak neumím ovládat, kdybych tadyto neměla tak si myslím že budu spokojena se svou postavou..ale já toho hrozně často sním takhle nad rámec.. :( :D nevim jak to ovládnout abych na to nemyslela.. přitom ani nijak nehladovim.. ach jo..asi moc slabá vůle co? :D ale já si vždy řeknu.. NO CO. VZDYT JDU CVIČIT, nebo tak..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle mi taky občas dělá problém. Ale záleží na období, když mám pořád co dělat, nenudím se a cítím se víceméně šťastně a spokojeně, je vše v pohodě. Ale jakmile jsem celý den doma, nudím se, mám blbou náladu, už je to s ovládáním se horší a prostě NEJDE přestat, i když jindy to problém není. Naštěstí cvičit zvládám kdykoliv, takže to mě stejně jako tebe drží :D Ale třeba zrovna teď jsem si řekla, že budu jíst hezky víceméně zdravě, ale vždy po obědě si ke kávě dopřeji něco dobrého. Celozrnné sušenky, kousek čokolády,...ale všeho s mírou. Taaky nejsem dokonalá a MILUJI sladké :)

      Vymazat
  11. Jeee, to mě potěšila ta tvá odpověď..já to mám také většinou když přijdu domu a sednu si a řeknu si.. tak,a co teď..:D a hned začnu myslet na ty dobrý věci v kuchyni :D ale je fakt že díky bohu si s větší chutí dám ty celozrny sušenky než snickersku :D tak aspoň tak..asi to zas tak hrozný nebude, určitě každá z nás s tim má zkušenosti :D ale budu se snažit to omezit, někdy toho je fakt až až.. hlavně člověk nesmí dopustit aby se nudil a mel čas myslet na ty chuťovky..:D
    No každopádně děkuji za odpověď, udělalo mi to dobře .. já dnes měla celkově takovej náročnější den,jak i blbá nálada a tak.. to pak se vším souvisí ;)
    No hlavně nám vymysli nějakej novej tip na snídaně :D na těch já si zakládám a už nejak nevim co vymýšlet :D

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to většinou bývá, že se stresujeme kvůli něčemu, co na nás druzí mají rádi a kolikrát i obdivují. Ať ti to hlavně klapne na brigádě, dej jim pěkně zahulit :-D A užívej prázdnin! ;-))

    OdpovědětVymazat
  13. Holky Expreska je fitko pouze pro ženy, takže žádný chlapi :) Zaměřuje se hlavně na problémové partie, trénink trvá pouze 30 minut! protože na jednom stroji zapojujete 2 svalové skupiny najednou :) a nejlepší je že máte pořád k dispozici trenérku :) Víc info asi tady: http://www.expreska.cz/
    Holky z Prahy se můžou juknout i sem: http://www.facebook.com/Expreska.jzp

    OdpovědětVymazat
  14. Skvelá motivácia hneď v úvode, super myšlienka/motto :) Tí, čo tvrdia, že niečo nezvládneš, to väčšinou robia preto, že sami s tým majú problém :) Fitness je životný štýl, nie každý na to má ..

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, je super, že se ještě najdou slečny, které baví cvičit pro zábavu. Sama jsem lektorka skupinových lekcí už asi 5 let a mladých klientek je úplně minimum, přitom si myslím, že mít pevné tělo sluší úplně každému. Ale jelikož už cvičím opravdu hodně dlouho a mám za sebou x školení, s některými věcmi s tebou musím nesouhlasit. Zvlášť s některými rady, které dáváš na formspring. Je vidět, že cvičit tě baví, ale možná, by bylo vhodné si nastudovat anatomii lidského těla (abys alespoň věděla, že "boční rýhy" na břiše jsou šikmé břišní svaly, které se posilují jinak než pekáč buchet (tedy přímý břišní sval) apod., a abys věděla na jakém principu funguje carnitin)a absolvovat minimálně nějaké základní školení(divím se, že tě vůbec fitness zaměstná, když nemáš žádné lektorské zkoušky). Neber to, prosím, jako urážku, tak to vůbec není myšleno, ale spíš jako radu, pokud chceš být lektorka. Čím více znalostí budeš mít, tím lépe se ti bude s klientem spolupracovat. S pozdravem, Silvie Kulhánková.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, neberu to zle. Sama bych ráda prošla x-kurzy, ale bohužel na to zatím nemám finance. Jsem mladá, studuji a zatím si toto další vzdělání nemůžu dovolit. Ač bych strašně ráda. Už hodně let plánuji, že si nějaký kurz udělám, až to půjde. Prozatím mě v září čeká dvou víkendové školení na instruktora Jumpingu, tak tam určitě taky bude alespň nějaká teorie :)

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)