čtvrtek 20. prosince 2012

Od každého trošku IV. - výherci Scitecu, novoroční soutěž na blogu mé kamarádky a další

 Výherci vzorečku od Scitecu
Několik z vás se mě ptalo na vyhlášení moji mále vánoční Giveaway. Abych tedy vše ujasnila: výherci již byli vybráni, obeznámeni o výhře a vzorečky už byly dokonce odeslány. No řeknu vám ale sehnat známky těsně pře Vánoci není nic lehkého. A když už je někde seženu, není zase v blízkosti poštovní schránka :D (poštu jsem vzdala rovnou z důvodu davového šílenství). Každopádně, všechno dobře dopadlo a podle informací dokonce některé vzorečky už dorazily :)


Článek na blogerkách:
Jako každý měsíc pro vás mám i dnes odkaz na blogerky, kde jsem dnes publikovala další článek. Tentokrát je zaměřen na mé milované oříšky :)


Novoroční soutěž na blogu mé kamarádky
Další stránka, na kterou bych vás ráda odkázala, je blog mé kamarádky. Ta již od června žije a pracuje v Kanadě a v posledních dnech si splnila sen a udělala si kurz na fitness trenérku :) Ano, sportovní nadšení jsme sdílely vždy společně :) Taktéž má svůj blog a aktuálně založila nový, na kterém bude probíhat od ledna soutěž. Určitě se tam mrkněte, ve hře jsou osobní tréninkové plány!


Starší blog, kde najdete mimojiné spoustu skvělých receptů: http://fitturtle.blogspot.cz/

Mám pocit, že jsem měla více věcí na srdci, ale nějak si zrovna nemůžu vybavit, co všechno to bylo :D Takže to radši ukončím než psát o nesmyslech. Ale odpoledne nebo večer se možná objeví ještě jeden příspěvek, blíží se totiž okamžik, který očekávám již pár dní a dnes pravděpodobně nastane :)

A aby se neřeklo, ještě jedna fotka - mé včerejší úlovky v DM. Poprvé v životě ochutnám flapjack! Koukala jsem pak i na internet a mám zálusk na další neodolatelné příchutě :)


...................................................................................................................................


                  FACEBOOK - STRÁNKA
                  FACEBOOK - SKUPINA
                          FORMSPRING

15 komentářů :

  1. na flapjack už taky dlouho mlsně koukám :D
    a blog kamarádky určitě budu sledovat, jednou bych si ten kurz taky moc ráda udělala:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ugh! To jako řekneš čekám na okamžik, který nastane a ani neřekneš vo co de? :D :D Ty jsi teda děsná - a já jsem děsně zvědavá...
    Nevím jestli neumřu zvědavostí do odpoledne :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji, výhra už mi také přišla! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, potřebuju poradit, promiň, že to cpu sem .. Normálně se moje váha točí okolo 52, 53 kil. Tenhle týden jsem nemocná a najednou jsem začala přibírat, ikdyž nemám chuť k jídlu a skoro nejím. Včera ráno jsem měla přes 54 a to už mi připadalo docela divný, nevíš, čím to může být? Jinak dneska jsem k snídani měla takovýho toho mullera s musli, k obědu asi 2/3 porce Gordon bleu s bramborovou kaší a k večeři jsem si dala housku, trošku cottage a pak jsem najednou dostala šílenou chuť na arašídový máslo a snědla jsem skoro třetinu tý skleničky se 350g, mám šílený výčitky svědomí a jsem z toho na nervy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusíš stresovat, výkyvy váhy jsou úplně normální. Obzvláště v obdobích, jako jsou právě nemoci. Ono se to zase srovná ;) Jednou z možností je, že třeba zadržuješ vodu. Váhu bych vůbec neřešila a pro jistotu na ni ani nelezla ;)

      Vymazat
  5. Flapjack!:) zkus najít ve zdravé výživě ty s průhledným obalem- banánový nebo třeba brusinkový:) o vánocích bych chtěla zkusit udělat domací:) prý to není těžké:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem si objednala z internetu asi 3 :D Tak jsem zvědavá. Na domácí už jsem taky našla recepty, tak třeba někdy vyzkouším :)

      Vymazat
  6. Co to je flapjack? :D nechceš o něm napsat ještě něco? Třeba do rubriky "testujeme" :) Jinak DM jsem dnes taky navštívila. Šla jsem pro zeleninový bojón. No a mám bujón, kokosový sprchový gel(bože ta vůůůně!), dva čaje a dvě proteinové tyčinky. Už vím proč si tam zakazuju chodit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Jenom co ho otestuju. Mám teď nějaké jiné značky a příchutě objedané i z internetu, takže po novém roce něco sepíšu :)

      A nákupy v DM u mě probíhají úplně stejně! Já tam šla tehdy jenom pro těstoviny a skončila jsem ještě s další kosmetikou a flapjackama :D

      Vymazat
  7. Ahoooj! Tak vzoreček už dorazil! Když jsem obálku otevírala, připadala jsem si jako bych se vrátila do dětství a s napětím otevírala dárky pod stromečkem. Ještě jednou moc děkuju, je to má první výhra a nemůžu se dočkat, až ho vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že jsem ti udělala radost. Nemáš vůbec zač ;)

      Vymazat
  8. Banana + mango ♥ :D to musí být skvělé :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jsem na to zvědavá :) Před chvíli jsem snědla akorát tu druhou :D

      Vymazat
  9. jůůů děkuju za sdílení odkazu o soutěži :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)