pondělí 31. prosince 2012

Šťastné číslo 13 je už za dveřmi :)

 
Všichni se na blozích rozepisují o tom, co všechno prožili v roce 2012 a přejou štěstí do roku následujícího. No, ani já nebudu vyjímkou :D Uvažovala jsem, co dnes napsat. Asi by nemělo smysl psát dnes nějaký poučný článek. Využiji tedy příležitosti a vyberu pár zajímavých událostí mého života z roku 2012.  


  •  nafotila jsem asi tak 500 fotek jídla, jo přesně tolik souborů obsahuje má složka v PC - to je více než 1 jídlo denně! :D 
  •  úspěšně jsem odmaturovala -a i když říkám úspěšně, tak doslova, zvládla jsem to na samé jedničky :) (je konec roku, tak proč se trochu nepochválit? :D)
  • dostala jsem se na vysokou školu a úspěšně jsem přežila první semestr, první vlnu zápočtů a dokonce udělala jednu zkoušku ještě v předtermínu :)
  • můj největší pokrok, co se týče stravy - konečně jsem vyhrála boj se záchvatovým přejídáním! Vlastně to bylo jedno z mých loňských předsevzetí a já jsem neskutečně ráda za to, že už je to pryč :)
  • nezhubla jsem na 52Kg - to bylo můj další mini cíl...vlastně, k dnešnímu dni vážím asi tak 60Kg, což je o 4 kila více než loni v prosinci. Ale troufnu si říct, že vypadám lépe! :)
  • letošní Vánoce jsou první v historii, kdy jsem nepřibrala :D
  • našla jsem si perfektní brigádu a udělala si kurz na Jumping instruktora
  • opět jsem zestárla o jeden rok a zařadila se mezi tzv. cetky
  • a pořád jsem si ještě nenašla žádného chlapa, i když mi ho všichni pořád přejou na každých narozeninách, svátcích, vánocích, při přání do nového roku... :D
  • začala jsem chodit do fitka a zamilovala jsem se do fitness :)

No nebudu to prodlužovat, přeji vám hezky strávený poslední den v roce. Já původně myslela, že ho prosedím doma a budu ještě nadávat, že musím být vzhůru až do půlnoci (Silvestr doma je děsná nuda), ale nakonec se asi pojedu podívat aspoň na ohňostroj (ale bez rodičů, jupíí :D) a ostatní plány jsou zatím stále nejasné. Taky vám přeji hodně štěstí do nového roku a hlavně spoustu splněných přání, cílů, předsevzetí a k tomu kupu zdraví a lásky ;) V novém roce jsem tu zpět s nějakým pořádným článkem :)


...................................................................................................................................


                  FACEBOOK - STRÁNKA
                  FACEBOOK - SKUPINA
                          FORMSPRING

22 komentářů :

  1. Je vidět, že tvůj rok byl úspěšný, tak ať je takový i ten další!:))

    OdpovědětVymazat
  2. Štastný rok 2013 i tobě! :)
    A gratuluju jak s maturitou, tak vejškou, tak záchvatovitým přejídáním a se vším

    ...a přeju ti toho chlapa! :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. no tak vidim, že to boli samé uspechy v roku 2012... a neboj aj chlap príde..
    tak krásny nový rok aj tebe.

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně štěstí do nového roku a ať je pro tebe minimálně tak vydařený jako tento :) A grataluju k té maturitě, máš můj obdiv :) Těším se na "novoroční" článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ehm,, no tak já zase přes Vánoce přibrala :DDD Ale jen o cca 1kg :d Mám 49,7! Dnes ráno v 7 hodin :) Moje prví reakce - doprdele... Druhá po pohledu do zrcadla - jupííí! :DDD
    Jinak graťa k matuře! Já mám úplnou třesavku jen si na to vzpomenu! Kdoví, co nám za ty dva roky vymyslí! :D
    Taky kluka nemám, ale u nás to není akutní! Nějaký se najde! ;) A snad bude i inteligentní, milý a šarmantní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však ty přibírat potřebuješ (a chceš,ne?), tak je to jenom dobře! :)

      Vymazat
  6. ahojky mohu se zeptat zda- li jsi pri zachvatovitem prejidani mela problemy s padanim vlasu a s jejich poskozenim? dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se nad tím zpětně zamyslím, tak možná i jo. Kvalita vlasů nic moc a taky dost vypadávaly. Teď už je to lepší :)

      Vymazat
  7. Taky přeji hodně štěstí do nového roku. A třeba i toho chlapa nějakého..:).Já neustále přemýšlím jestli podobný článek psát nebo ne....Každopádně je hezké zrekapitulovat si své úspěchy a neuspěchy..:)

    OdpovědětVymazat
  8. já mám přes 200 fotek jídla :D:D mám co dohánět!
    body 2, 3, 4 a 7 se mi moc líbí! :)
    do nového roku jen to nejlepší! :) a těším se na novoroční článek

    OdpovědětVymazat
  9. Máš za sebou úspěšný rok! I bez chlapa :-D Ať je rok 2013 stejně tak úžasný! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. ukončit záchvatové přejídání je můj cíl pro letošek..doufám, že stejně jako ty dnes, se já za rok budu moc pochlubit tímto skvělým pokrokem..gratuluju k maturitě i všemu ostatnímu a přeju krásný a úspěšný nový rok :)

    OdpovědětVymazat
  11. Byl to náročný rok,ale plný pozitivních věcí a splněných cílů!..Gratuluju Ti a přeju ti ať se máš minimálně stejně dobře nebo i líp i příští rok!...

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ať je pro Tebe následující rok stejně úspěšný nebo ještě úspěšnější plný zdraví a štěstí. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Máme toho hodně společného - maturita za 4, zvládnuté ZP, taky jsem nezhubla na 52 a za 22 dnů se taky zařadím mezi cetky... Doufám, že za třeba bude můj blog stejně úspěšný jako tvůj. Šťastný Nový rok! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to máme, jak tak koukám. Držím palce s blogem ;)

      Vymazat
  14. Na chlapa je čas třeba do jednadvaceti :D Takže máš ještě půl roku čas :D

    Já ti přeji hodně síly, hodně zdraví a hodně odhodlání pro fitness lifestyle. Hodně štěstí protože náš dělá šťastné a hodně lásky, protože ta nás hřeje :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, času dost. Doma mi taky ze srandy řekli, že mám na to ještě půlroku :D A děkuji za přání :)

      Vymazat
    2. Třeba i to 22 ;-) (tolik bylo mě, když jsem začala chodit se svým milým ... počkala jsem si, ale zase jsme se po půl roce sestěhovali :-D )

      Vymazat
  15. Gratuluju, protože tvůj rok byl úspěšný, úžasně úspěšný! Takže by nezbývá popřát nic jiného než to, ať je rok 2013 ještě úspěšnější a přeji ti, abys byla stále tak milá a pozitivní.

    OdpovědětVymazat
  16. The article is great, there is a lot of useful information. Thank the author very much. MICROSOFT OFFICE 2013 PRODUCT KEY

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)