neděle 23. prosince 2012

Šťastné a veselé ;)

Není to můj výtvor, ale vypadá parádně :)
Dárečky už jsou pod stromečkem, salát připravený, poslední nezbytný druh cukroví pro mamčiného přítele taky (bez včelých úlů by to asi nepřežil :D )...Vánoce můžou začít :) I když letos trošku tu vánoční atmosféru postrádám. Nedělala jsem výzdobu, nepekla skoro žádné cukroví (a když už, tak se mi do toho vůbec nechtělo), alespoň vánoční písničky poctivě poslouchám a čekám na ono kouzlo Vánoc :) Když už jsme u těch kouzel...doma jsme museli uznat, že zázraky se dějí, o Vánocích. Po půl roce se nám rozsvítilo světlo v ledničce, až to byl opravdu nezvyk :D 

Zravý životí styl a Vánoce? Letos možná trochu jo, po 20 letech. Salát bude bez majonézy, ryba na grilu, dopoledne asi i cvičení :) Nepovažujte mě za maniaka, nic si neodpírám úmyslně, jenom to tak letos prostě vyšlo :)

Vám všem přeji zítra krásný vánoční den, spoustu splněných přání a ať najdete pod stromečkem to, o čem jste snili. Hlavně si ale užijte chvíle s vašimi nejbližšími, protože to je na tom to nejcennější ;)

 
...................................................................................................................................


                  FACEBOOK - STRÁNKA
                  FACEBOOK - SKUPINA
                          FORMSPRING

21 komentářů :

  1. Pěkně Vánoce i tobě.
    Jinak já budu taky cvičit, takže nejsi sama :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné Vánoce Moni, užij si je a ať pod stromečkem najdeš co si přeješ :)
    jak jsem psala, u nás budou ty Vánoce tradiční se vším všudy, tak jak to mám ráda:) minulý rok jsme měli dva druhy kapra - smaženého i pečeného, ale letos bude jen ten smažený, protože se na něj těším ( asi si tělo říká o pořádnou dávku nezdravého a smaženého, co mu přes rok odpírám, jinak si to neumím vysvětlit :DD )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) No ono to tělo jednou za čas opravdu potřebuje. A když to je takto vyjímečně, tak si to aspoň pořádně vychutnáš :)

      Vymazat
  3. K vám tedy Ježíšek přišel hodně brzo :) U nás se stromeček zdobí až na Štědrý den ráno.

    Přeji krásné Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My zdobíme už dřív a dárky od letošního roku dáváme taky předem, ať vidíme, na co se těšit :D

      Vymazat
    2. U nás také zdobíme až 24. ráno :) Mimochodem si užij Vánoce Moni! :)

      Vymazat
  4. Já si dopoledne taktéž zacvičím, když už si budu dávat to smažené filé a salát (ten nikdy neděláme s majonézou, aspoň že tak :)...)
    Krásné Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  5. já si teda zacvičím, salát bude s jogurtem a k tomu bude losos, a cukroví se ani nedotknu (stejně mi nechutná :D)

    OdpovědětVymazat
  6. U nás už budou zdravé Vánoce podruhé. Salát ze sojanézy si všichni oblíbili a i odpůrci zdravého jiný nechtějí :-) Letos už ani kapra obalovat nebudem a i 'tradiční' babička s dědou dostanou pečeného lososa s tuňákem a to po pořádné lyžovačce! Krásné Vánoce! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky ti Moni přeju všechno nejlepší do Nového roku, hodně osobních i pracovních úspěchů a krásné Vánoce. I já mám v plánu cvičit, přece se nevzdám své dávky endorfinu kvůli štědrému dnu :D A já to mám dlubáním dobré, cukroví mi nechutná, bramborový salát ani kapra nejím, takže si dám něco zdravého :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moni, tobě taky krásné Vánoce, pod stromečkem hodně dárků, i když o nich to není :). Já doufám, že pod stromkem najdu konečně Mixit :).

    OdpovědětVymazat
  9. zdravému životnímu stylu a vánocům zdar!
    užij si je :)

    OdpovědětVymazat
  10. taky ti přeji krááásné vánoce!:-D...a ať si i nadále tímhle úžasným človíčkem, jako doteď!:-)...

    taky to u nás bude trochu zdravější....navrhla jsem mamce, aby sme ty smažený věci protáhly vodou, mělo by dojít k odstranění toho smaženého tuku, tak jsem ráda!:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Včelí úly jsou moje nejoblíbenější cukroví, klidně bych se vzdala všech ostatních druhů, když na to přijde :D

    Také ti přeju příjemně strávené svátky a do nového roku mnoho štěstí, zdraví a sil do pekelných workoutů :) Také už jsem si stihla jeden dát, speciální štědrodenní, ať nejsou večer výčitky :D

    OdpovědětVymazat
  12. Vosí úly jsem také musela dělat, nešlo by to bez nich! :D
    I tobě přeji nádherné Vánoce a přeji, aby vánoční atmosféra dorazila brzy! .))

    OdpovědětVymazat
  13. Přeju krásné Vánoce i Tobě :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky, líbí se mi tvůj web. Nechceš spřátelit? :) Až seženu více pravidelných čtenářů, je na plánu projekt proti PPP, kterými si už 5 let procházím. Budu se moc těšit na tvoji případnou návštěvu a nějaký komentář taky potěší. Drž se a krásné svátky přeju :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vosí úly jsou nejoblíbenějším cukrovím mého přítele :)))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)