sobota 9. března 2013

TESTUJI: Thermogenic Fair Power + sleva pro vás!

 
V úterý mi dorazil další balíček z internetového obchodu Ronnie, který už určitě všichni moc dobře znáte.  Musím říct, že si ten poměrně častý přísun balíčků užívám. Občas něco k zrecenzování, občas nějaká odměna a (ve většině případů) také moje objednávky. A vždycky se stejně nemůžu dočkat, až nová zásilka dorazí! :) Tentokrát mi však dorazil produkt, který je pro mě samotnou novinkou, a o to více jsem na něj zvědavá. Jak je již patrné z nadpisu, budu testovat produkt s názvem Thermogenic Fair Power.



Něco více o produktu
Jde o tablety, které v sobě kombinují hned několik látek - synefrin, kofein, kůru Vrby bílé (respektive nějaký výtažek z ní samozřejmě :D), extrakt zeleného čaje a L-carnitin. Díky této kombinaci je tento výrobek vhodný jako podpora spalování tuků, zvyšuje fyzickou výkonost, ale také výkon psychický.

Podle studií je nejlepší kombinací látek pro pálení tuků trojice efedrin, kofein a aspirin. Efedrin je sice látkou nelegální, ale naštěstí existuje jeho alternativa, která je bezpečná a stejně účinná. Tato látka se nazývá synefrin a právě ten je v tomto spalovači obsažen v maximálním možném množství. Místo aspirinu v něm naleznete extrakt z kůry Vrby bílé, což je jeho přírodní alternativa. Touto kombinací tedy získáte silný spalovač, který však obsahuje pouze legální látky bez nežádoucích vedlejších účinků :)

Obsah látek ve 2 tabletách:

  • synerfin - 10mg
  • kofein - 200mg
  • extrakt z kůry Vrby bílé - 200mg
  • extrakt zeleného čaje - 500mg
  • L-carnitin tantrát -100mg
  • extrakt černého pepře BioPerine® - 5mg

zdroj + více informací: obchod ronnie.cz



Co mě vedlo k rozhodnutí jej vyzkoušet
Opravdu dlouhou dobu jsem byla, dalo by se říct, vyloženě odpůrcem jakýchkoliv spalovačů tuků. Nevěřila jsem jim a brala je pouze jako chytrý tah prodejců, jak vyždímat peníze z nás, které prahneme po krásné postavě. Stále nevěřím, že jsou tyto produkty zázračné a že za vás nějaká pilulka nebo nápoj odvede všechnu práci ;) Ovšem když už je vaše tělo zvyklé na pravidelný přísun zdravého jídla a cvičení, většinou přijde stagnace a změny se zpomalí, ne-li zastaví úplně. A právě v tomhle bodě si myslím, že spalovač může alespoň trošičku pomoci. No a sama jsem si tedy řekla, že bych mu možná tu šanci i dala. Přecejen, dokud to člověk nezkusí, tak nezjistí :)

Věc č. 2: Vy, co mě sledujete již nějaký ten pátek víte, že moje cvičení není žádné lážo plážo. Nebojím se makat, protože mě to baví. Zároveň samozřejmě myslím i na odpočinek, abych se nezničila, to je jasné! Ovšem když zkombinujete tréninky, náročné dny ve škole a pak ještě práci, kde vás kolikrát čeká další várka cvičení, tak už to někdy opravdu zabíračka je. Z tohoto důvodu jsem začala přemýšlet nad tím, že by se mi v některé dny opravdu hodil nějaký nakopávač. Samozřejmě ne proto, abych oklamala tělo a mohla víc makat, to by nebylo vůbec zdravé. Spíše proto, že například na odpolední směně v práci po dopoledni ve škole by se mi občas více energie hodilo :)

Takže když to shrnu - začala jsem uvažovat o spalovači, myšlenky přišly i na nějaký ten nakopávač, jak já říkám :) No a v tu chvíli přišel právě návrh od ředitele online obchodu Ronnie.cz, zda bych nechtěla vyzkoušet výrobek, který kombinuje obojí!

Takže jsem si řekla, proč to nevyzkoušet, když mám možnost a ještě se mi takhle trefili do noty :) Nebudu vám tu ale samozřejmě psát hned nějaké závěry. Všechno chce svůj čas, takže minimálně měsíc před první větší recenzí budu testovat. V závěru pak vyhodnotím jak účinky spalovací, tak povzbuzující. Teď jsem měla pár dní od cvičení pauzu, takže ho poprvé vyzkouším zrovna dneska :)  A děj se vůle boží!




Akční nabídka pro vás
A když testuji a recenzuji já, máte i vy možnost si tento komplexní spalovač objednat a dokonce za zvýhodněnou cenu!  Balení obsahující 60 tablet je pro vás v nabídce za 269Kč! Toto množství vám tedy vydrží na 1-2 měsíce. Doporučené dávkování jsou sice 2 tablety denně, ale pokud s užíváním začínáte, je doporučeno začít s 1 kapslí denně a navýšit až postupně.

Objednávat můžete přes TENTO odkaz.

A protože na produkt ještě budu psát další recenze v průběhu používání, platnost akční nabídky trvá
až do 30. dubna 2013 :)


...................................................................................................................................


                  FACEBOOK - STRÁNKA
                  FACEBOOK - SKUPINA
                          FORMSPRING

44 komentářů :

  1. Tak to už se těším na recenzi, taky jsem o podobně věcičce uvažovala, tak uvidíme. :))
    Jinak Moni, nevím, jestli ses překlepla, ale uvádíš cenu 269 Kč, ovšem při rozkliknutí odkazu je tam 299 Kč. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, asi jsem to tam špatně dala ten odkaz, už je to opraveno ;)

      Vymazat
  2. Ahoj, no já nevím :-( Koupili jsme si s přítelem ten nejsilnější carnitin na českém trhu, a nic. Vůbec nic, a to jsme ho užívali pravidelně před každou aktivitou, která trvala aspoň hodinu (běh, bootcamp, moje domácí kardio). Akorát jsme se oba mnohem víc potili a bylo nám teplo, což nebylo při běhání venku za škodu, ale to bylo všechno. Jídlo jsem neměnila atd. Takže jsem vůči spalovačům dost skeptická. Naopak jsem někde četla, že samotný carnitin je pro tělo nejpřirozenější, že to, co funguje na bázi nabuzení, ti může způsobit další problémy - nespavost, hyperaktivitu, celkové rozhození denního režimu a ignoraci přirozených potřeb těla. Ale jsem moc zvědavá na tvoje postřehy, protože co bych neudělala pro six pack :-D Tak ať to funguje ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to asi na každého funguje i jinak a je to dost individuální. Tak uvidíme no, za zkoušku nic nedám :)

      Vymazat
  3. Nějakým zázračným tabletkám taky moc nevěřím, ale jsem zvědavá, jestli nějaké změny zaznamenáš:)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá to skvěle :) .. i za dobré peníze :) .. ale momentálně mám doplňků stravy až moc :D .. l-carnitin, rybí tuk, biosil na nehty a vápník :D .. kolikrát si připadám jak narkoman :D :D ..

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle jsem měla loni na podzim ,ale v prášku....a ani netuším jestli nějaké změny proběhly :-) Takže po mne nebyl ani špatný a ani skvělý :-) ale těším se na tvoji recenzi

    OdpovědětVymazat
  6. Teď si na sebe možná pár lidí poštvu, ale zatím jsem ještě nepochopila proč do sebe holky co cvičí chvilku denně nějaký videa z netu cpou proteinový prášek a snaží se o snížení váhy, když primárním účelem proteinových prášků je budování svalové hmoty a navýšení hmotnosti. Když opomeneme zvýšenou zátěž na játra, ledviny a trávicí ústrojí při nadměrném papání bílkovin, jsou to lehce vyhozené peníze, které by mohly dát za zeleninu a pomohla by jim líp. Nemyslím teď lidi, který posilujou ve fitku nebo i doma s větší zátěží a tudíž mají i vyšší nároky na přísun bílkovin, nebo se účelově snaží zvýšit množství svalů.
    Spousta profesionálních sportovců protein užívá o dost méně nebo vůbec a taky žijou a svaly mají.
    No a s tím souvisí to co jsem původně chtěla napsat, že si myslím že pro běžného člověka, co netrénuje pět hodin denně, nedělá fitness modeling nebo něco podobnýho jsou spalovače jen zbytečný přísun chemie do organismu, který by mnohem raději uvítal něco zeleného a živého :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono ale proteinový prášek není určený na nabírání hmotnosti ;) Pokud jde někomu primárně o budování svalů, tak by měl užívat spíše gainery a jiné doplňky. Pokud se proteinový prášek užívá s mírou, tak tam nevidím moc problém, hlavně je to příjemné zpestření a dá se z něj udělat spousta dobrých věcí (tyčinky, palačinky, pěny, buchty...). Nic se samozřejmě nemá přehánět, sama když už ho užívám, tak si dávám jenom půl odměrky :)

      Vymazat
    2. Já musím taky reagovat, já necvičím 5 hodin denně...ale ani 15 minut( to jen občas, když nemám čas nebo tak) většinu cvičících dnů je to bud plavání-hodina, fitko-hodina a půl..domácí cvičení-hodina, běh,insanity nebo cokoliv jiného na co mám náladu. Cvičím takto odjakživa a když jsem chodívala do fitka za mojí trenérkou, tak mi doporučovala spalovače(samozřejmě ty slabší, třeba na přírodnější bázi) už z toho důvodu, že lidi to nakopne i psychicky a makají..(podotýkám, že z toho nic neměla ve svém fitku je neprodávala, dala mi párkrát svůj a pak jsem si koupila z i internetu)...A jak píše fitness-girl, protein sice podporuje svaly ale nenarostou z něj, stejně jako nenarostou jen tak z masa, jsou k tomu potřeba zmiňované gainery a posilování z mega zátěží a minimem opakování, které ani náhodou nepřejde to aerobní aktivity (tu dělají kulturisti až někde na rotopedu před závody aby ty napumpované svaly vykoukly)

      Vymazat
  7. Já tedy nevím nevím, na tyto různé spalovače mám svůj názor, ale jsem zvědavá, jaké s tím budeš mít výsledky :) Je to asi 2 roky, co jsem používala nějaké tabletky na spalování tuku (ikdyž jsem to nepotřebovala :D), před cvičením, a hubla jsem rychle. Ale to bylo zrovna v době, kdy jsem to začala hrozně přehánět se cvičením a málo jedla, takže nemyslím, že by to byla zásluha těch prášků a navíc jsem určitě nehubla jenom tuky :/ Jinak moje mamka pořád po různých spalovačích hrozně prahne a každou chvilku si objednává něco jiného :D jedno něco s extraktem z borůvek, pak zas psyllium, pak nějaký spalovač... Bohužel po všechno to nadšení jí vždycky vydrží jen chvilku a když nevidí po týdnu výsledky, přestane to užívat, přestane cvičit a je konec. A takto pořád dokola :D Já se jí sice snažím motivovat, jednu dobu jsem jí i předcvičovala 15 minutové sestavy (něco jako ZWOW :DD), ale asi jsem to vždycky přepískla, protože po uběhnutí času se svalila na zem a nemohla se skoro hýbat :D Tak jsem jí alespoň přemluvila, aby jezdila na orbitreku intervaly a prokládala to nějakými posilovacími cviky, co jsem jí ukázala. Snad to tentokrát vydrží dýl :) Jinak je super, že máš tak dobrou spolupráci s tím eshopem ronnie, taky by mě bavilo takto na sobě něco testovat ;DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono bohužel právě takoví lidé tyto přípravky vyhledávají nejvíc :-/ Ale tak snad si tvoje mamka taky najde zálibu ve cvičení a vydrží jí to :) Já vím, že se dá hubnout i bez prášků, ale tak proč to nezkusit, když mám možnost :) A třeba se ti taky časem poštětsí nějaká ta psolupráce, tvůj blog už se hezky rozrůstá, takže bych otmu i věřila! :)

      Vymazat
    2. Máš pravdu no :D Ona navíc nikdy necvičila a nejedla zdravě, ale byla vždycky jako tyčka (možná trochu skinny-fat no :D), ale teď k té čtyřicítce už je to horší a má větší boky a bříško a už jí to vadí. Ale jako správnej lenoch vždycky volí tu nejsnadnější metodu, a to různé prášky, které jí nakonec k ničemu nebyly. Navíc pořád mluví o nějaké liposukci, zmražení tuku a podobně! Mě z toho asi za chvilku odvezou :D Zatím se mi jí to daří vymlouvat, snad se bude dařit i dál :D A snad jednou ta spolupráce taky bude, uvidíme! :))

      Vymazat
  8. Já už dlouho uvažuji něco takového objednat, ne že bych čekala nějaký zázrak a spálení všech tuků..nejsem blbá..:D Ale já osobně energii potřebuji a poslední dobou mi chybí ta psychická a něčím se nakopnout by bylo fajn ( i kdyby to mělo působit jen jako placebo), asi objednám..:)

    OdpovědětVymazat
  9. Som zvedavá na tvoje skúsenosti, ja veľmi doplnkom stravy neholdujem, ale takýto "nakopávač" by sa mi v poslednej dobe veľmi hodil :) Užívam len L-Carnitin v tabletkách a s tým som celkom spokojná.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem shodou okolností tenhle spalovač akorát dobrala. Musím říct, že po ránu mě to fakt nakoplo (poněvadž nepiju kafe a nejsem na nic takového nakopávacího zvyklá :D), ale jinak jsem nepocítila žádný rozdíl. Těším se na tvou recenzi :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že jsi ho taky vyzkoušela, sama jsem zvědavá :) A brala jsi 2 nebo 1 tabletky? Já jsem si dala před hodinou 1 a zatím velký rozdíl necítím :D

      Vymazat
    2. Nejdřív jen jednu, abych nebyla moc naspeedovaná :D Asi po 10 dnech jsem začala brát 2, jednu ráno nalačno a druhou asi 30 minut před cvičením. Ale nějak jsem nic necítila, jen ze začátku a hlavně ráno. Asi jsem si na to pak zvykla nebo co :D Tak uvidíš, podle mě to na každého působí jinak ;)

      Vymazat
  11. Já mám se spalovači podobného typu dobré zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  12. Já vím, že jsem tady včera vyvolala trochu negativní emoce, ale ani tentokrát si nemůžu pomoci a musím to napsat.

    Já si tedy vůbec nemyslím, že když do sebe bude někdo cpát přírodní alternativu aspirinu, tak to nemá nežádoucí účinky. Vše co je přírodní nemusí být zdravé! Ty syntetické látky, jsou strukturně úplně stejné jako ty přírodní a mají stejné jak žádoucí tak nežádoucí účinky, ke kterým v případě kyseliny acetylsalicylové (= obsažená v kůře vrby, synt. název = aspirin) patří:

    Bolesti břicha, pálení žáhy, nevolnost, zvracení, krvácení do žaludku a střev, které může vést k chudokrevnosti z nedostatku železa.
    - Žaludeční a dvanácterníkové vředy a perforace.
    - Závratě, hučení v uších
    - Zvýšené riziko krvácení (např. při a po chirurgických zákrocích nebo úrazech), hemolýza (rozpad červených krvinek) a hemolytická anémie (chudokrevnost z rozpadu červených krvinek).



    OdpovědětVymazat
  13. Jen to doplním:

    Nicméně vzhledem k tomu, že extrakt z kůry vrby bílé obsahuje salicyláty, je dobré dodržovat stejná opatření jako při užívání kyseliny acetylsalicylové (neboli Aspirinu, Acylpyrinu, Anopyrinu atd.). Tento extrakt by neměli užívat lidé s vředovou chorobou, poruchou srážlivosti krve , hyperurikémií, dnou, astmatem či onemocněním ledvin. Z doplňků stravy by neměl kombinovat s výtažky z jinanu dvoulaločnatého (ginkgo biloba), vitamínu E a česneku. Tento extrakt by neměli užívat děti do 15 let věku (hlavně při horečnatých onemocněních, protože hrozí vznik sice poměrně vzácného, ale hodně nebezpečného tzv. Reyova syndromu) a dále těhotné či kojící ženy. Extrakt by neměl být užíván dva týdny před a dva týdny po chirurgické operaci. K nežádoucím účinkům patří při dlouhodobém užívání vysokých dávek žaludeční vředy, krvácení do žaludku, jaterní toxicita, závratě a selhání ledvin.

    Více informací na: http://www.celostnimedicina.cz/vrba-bila-salix-alba.htm#ixzz2N2RVyH6z

    Bára.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tomu bych věřila. Proto se chci chemii co nejvíce vyhýbat, ve všem. Beru občas protein, ale je to čistý přírodní kolagen bez konzervantů, sladidel, barviv a tak + si občas dám živočišné uhlí, když cítím, že mi zažívání hapruje.

      Vymazat
    2. To děláš dobře. Protože zrovna tyhle doplňky, které obsahují strukturní analoga efedrinu patří mezi tzv. design drugs. Nechápu jak to někdo může dobrovolně užívat. V některých zemích jsou tyto výrobky už dávno zakázané. Prostě se zjistí, že efedrin funguje jako anorektikum, ale je zakázaný, tak se "uvaří" jiná strukturně velmi podobná látka, která neni nijak regulovaná a uvede se na trh jako potravinový doplněk - protože ten se nemusí složitě testovat a nemusí se platit šílený částky za registraci a co to s lidma dělá je každýmu jedno. Když to bude škodit tak se to prostě stáhne.

      Přečti si fitness girl tohle!!!: http://www.sciencedaily.com/releases/2005/09/050909074252.htm


      Bára

      Vymazat
    3. Beru to tak, že jestli nemůžu zhubnout přírodní cestou, tak má moje tělo asi nějaký důvod, proč tomu tak je. A když o nic nejde (= sport ani moje tělo mě neživí), tak proč do něj něco takového cpát. I kdyby to byla součást léků, tak léky se berou jen v situaci, kdy má tělo nějaký problém, ne když mám velký zadek. Takže to bych vůbec nesrovnávala.

      Vymazat
    4. Doplním ještě jednu drobnost, ve vrbové kůře není kyselina acetylsalicylová čili aspirin, ale kyselina salicylová (pro nadšence do chemie - narozdíl od aspirinu má volný hydroxyl). Právě kvůli tomuhle dorbnému rozdílu je výtažek z vrbové kůry pro žaludek dráždivější než aspirin.

      Synefrin jsem si musela vyhledat, nikdy jsem o něm neslyšela. Našla jsem k němu nějakou studii, která naznačuje, že krátkodobé (60 dní) užívání není problém, ale stejně bych do toho osobně asi nešla. Termogenní efekt má i kofein a o tom se přece jen ví trochu víc.

      Vymazat
  14. Nevim kde si vzala, že efedrin je nelegální!? Je to součást léků jako třeba paralen plus! Zakázaný je pro sportovce, kteří chodí na antidopingové kontroly, což ty určitě nejsi. Jinak se myslím, že všechny tyhle superhubnoucí prášky jsou úplně k ničemu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V paralenu plus neni Efedrin, ale pseudoefedrin hydrochlorid což je něco dost odlišnýho! A efedrin vážně není nelegální, ale jeho výroba je dost kontrolovaná, protože se z něj dá snadno vyrobit perník. Jinak je to taky krásně naprosto přírodní látka a taky se dřív ve spojení s kofeinem používala na hubnutí. Než se zjistilo co to s tělem dělá. Podle mě bude mít synefrin stejný osud.

      Bára

      Vymazat
    2. Pardón, spletla jsem si pseudoefedrin s efedrinem. To nic nemění na tom, že ani jedno není nelegální a oboje jsou to sračky.

      Vymazat
    3. No jak kde, USA - zákaz efedrinu od r. 2004. Proto se chytráci pokouší vyrobit něco podobnýho co není na zakázané listině a kšefty jedou dál.

      Bára

      Vymazat
  15. Tak to jsem zvědavá na recenzi:) Protože jsetli něco potřebuju, tak je to nakopávač, a to hoooodně silný:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajdi do fitka do sekce s cinkama a zeptej se par typku jestli by ti nekdo nedelal partnera na cviceni. Ze potrebujes poradne do tela. Verim ze mladou holku nikdo neodmitne a je to lepsi nez nejake chemicke nesmysly...pokud tvoje telo nema energii tak ji proste nema pokud jsi jenom lina nepotrebujes si nicit telo jenom potrebujes nekoho kdo te nakopne a to muzes mit I zadarmo :)

      Vymazat
  16. Nevím jak toto, ale za sebe můžu doporučit tyrosin tabletky, musím říct, že mě to fakt nakopává, vydržím daleko víc a cm jdou lépe dolů :) Vidím rozdíl, když si nevezmu, není to ono a jsem taková "zpomalená"

    OdpovědětVymazat
  17. Já bych si tohle asi nikdy nekoupila, ale tak proč to nezkusit. Buď to něco provede nebo ne. Negativní vliv to snad mít nebude, to bych ty výrobce hnala klackem :D
    Já bych si ale za tu cenu radši koupila něco dobrého nebo nějaký jarní kousek do šatníku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak :)..jen tak mimochodem ja mela kdysi pripravek se synephrinem a bylo mi po nem vzdycky zle

      Vymazat
  18. To už jsem o něčem podobném přemýšlela.
    Ale už moc hubnout nepotřebuju, spíš bych to potřebovala jako speed.
    No uvidíme, dávám si odpoledne kávu, ale toto období kdy není ani zima ano jaro mě celkem ničí, no a na podzim znovu. Jestliže mi to pomůže překlenout toto tak by se mi to aj celkem líbilo. Ale jak říkám hubnout už moc nepotřebuju, možná by to bylo fajn aj v době rýsování/udržování. Co myslíš.
    Světla

    OdpovědětVymazat
  19. Ja uz jsem vyzkousela dva spalovace..ani jden nefungoval..za nejucinejsi jsou povazovane Kofein - cisty kofein je nejucinnejsi ale je to navykova latka takze jsem nezkousela, druhy nejlepsi je pry L-carnitin u me teda nezabiral..co mi rikal kolega s letama zkusenosti jsou to vyhozene penize..sama za sebe uz si to myslim taky...jinak clanek je napsany pekne :)

    OdpovědětVymazat
  20. Nechci rypat ale kolik lidi musí koupit přes ten link abys z toho od ronnie měla nějaký profit.... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já žádný profit od ronnie nemám - pouze tento produkt zdarma na testování ;)

      Vymazat
    2. Nooo tak nerypej a drž mlč

      Vymazat
  21. Tak ja taky pridam komentar :) tento vyrobek mam doma,jedla jsem ho asi 4 dny,rano jeden na lacno,druhy hodinku pred cvicenim,tak mi to doporucil pan z brnenskeho obchodu ronnie :) a uprimne,nevenovala sem tomu pozornost,proste sem jen polkla prasek a zacala den. Ale za sebe muzu rict,ze se mi cvicilo mnohem lepe,vetsi vydrz a super nabuzeni..k tomu,ze to jsou sracky se vyjadrovat nebudu,protoze. To kazdy mesic kupovat nehodlam a nehlede na to kolik sracek do sebe dostanem jidlem.s.ame ecka kolikrat teratogenni,mutageni,karcinogenii...takze myslim,ze me mesic uzivani nezabije :) jsem zvedava co to udela s tebou,pekny den vsem a nebudte takovi vseznalkoveee :-P nejde o zivot
    Barca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Jsem ráda, že s tím má někdo taky dobré zkušenosti :)

      Vymazat
  22. Myslím, že když se tělo unaví tak k tomu má nějaký důvod. Stejně tak když příjde stagnace neni to jen tak, aby "tělo naštvalo" svůj mozek, který si zrovna usmyslel, že chce pravý opak. A jeden z důvodů proč to zkusit - že mi to nabídl markeťák z el. obchodu je fakt ...jak to říct, abych neurazil? - Nic mě nenapadá. Radek.

    OdpovědětVymazat
  23. http://eduardprazak.mujblog.centrum.cz/clanky/L-Karnitin-tukova-pohadka-7875.aspx Pre info.

    OdpovědětVymazat
  24. Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli tablety můžu polykat bez toho " plastu" že bych si tu náplně vysypala na lžičku..Mám problémy s polykáním.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)