pondělí 14. ledna 2013

WPC - 250g proteinu za akční cenu pro mé čtenáře!


 Původně jsem měla na dnešek nachystaný jiný článek, ale tohle je poměrně neodkladná záležitost :D článek možná přidám ještě večer ;) Mám pro vás totiž super výhodnou nabídku :) 


O proteinových prášcích už jsem se na blogu zmiňovala několikrát (a v příštích dnech nejspíš ještě bude další zmínka). Podle vašich komentářů by mnoho z vás protein rádo zkusilo, alespoň do nějakého toho pečení. Problém však nastával v ceně nebo příliš velkém balení (což spolu samozřejmě souvisí), a proto se většina z vás přiklání k ne zrovna kvalitním alternativám z drogerií DM nebo Rossmann. Internetový e-shop Ronnie, který mi na konci loňského roku poskytl k testování protein značky Scitec (jehož vzorečky někteří z vás měli možnost v předvánoční giveaway) mi nabídl další spolupráci ve formě zvýhodněné nabídky pro mé čtenáře.

A právě na základě vaší odezvy v komentářích jsem uznala, že nejvhodnější pro vás určitě bude nějaké menší balení kvalitnějšího proteinu. Proto jsem vybrala právě protein WPC v balení 250g, který mimojiné nabízí spoustu zajímavých příchutí. Já osobně mám odzkoušený borůvkový a aktuálně mám doma i tradiční vanilku, ze které jsem zrovna včera dělala domácí proteinové tyčinky. Spokojená jsem maximálně, nemám mu co vytknout, a proto s čistým svědomím doporučuji dál :)

Takže pokud chcete kvalitní protein, ale zároveň levný a v menším balení, myslím, že tadyto bude pro vás to pravé :)



WPC protein obsahuje okolo 77% kvalitních bílkovin a je v dostání v následujících  příchutích: vanilka, čokoláda, jahoda, banán, borůvka, čoko-kokos. Pro vás za cenu 149Kč/1 balení ;)

Pozor ale, zvýhodněná nabídka na tento 250g sáček platí pouze do konce ledna 2013!

V případě zájmu je však možné se domluvit v následujících měsících na zvýhodněnou nabídku nějakého většího balení. Objednávat za akční cenu můžete kliknutím na  TENTO odkaz. A já doufám, že vám tato nabídka udělá radost :)





...................................................................................................................................


                  FACEBOOK - STRÁNKA
                  FACEBOOK - SKUPINA
                          FORMSPRING

70 komentářů :

  1. jakou příchuť bys mohla doporučit? Váhám nad čoko a nebo čoko-kokos.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem vanilku a borůvku od této značky a obě super :) Čoko-kokos jsem taky měla, ovšem od jiné firmy. A taky byl dobrý. Čoko-kokos dost lidí chválilo i od WPC, viz třeba tady článek od M*: http://eatandrunandlove.blogspot.cz/2013/01/protein-jak-kdy-proc-ho-pouzivam.html

      Vymazat
    2. Já měla všechny a nejvíce mi chutná vanilka a čoko-kokos :)

      Týna

      Vymazat
  2. Ty jo super. Já už měla minulý týden daný v košíku, ale nakonec jsem se nemohla rozhodnout jako příchuť, tak jsem si objednala 3 ty 30 g sáčky na zkoušky a který mi bude nejvíc chutnat, tak si objednám a se slevou od tebe - paráda, díky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, aspoň ochutnáš a budeš vědět, který vzít :)

      Vymazat
  3. Wau super... Ale taky se nemůžu rozhodnout, který si vyberu, takže zkusím rovnou 2 a to asi borůvku a jak jinak než čokoládu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, objednáno - vanilka a čokoláda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Haha a je objednáno, díky :-) Zrovna mi protein dochází, takže se to hodí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska mi rodiče přinesli balíček z Ronnie.cz :D Děkuju za tip, popřemýšlím o něm :)

    OdpovědětVymazat
  7. a jak bys popsala jeho chuť? koukám, že obsahuje umělý sladidla, tak aby to nebylo jako s ovofitem, tu pachuť jsem v puse měla ještě další 2hodiny:( ráda bych si ho obědnala totiž, zjistila jsem, že pobočku mám 10min od baráku:D
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chuťově je dobrý, prostě jako nějaký mléčný koktejl ochucený :) Jako ovofit určitě nechutná. Ten jsem jedla a je to pěkný hnus :D Protein s podobnou příchutí nemá nic psolečného ;)

      Vymazat
    2. bože:D čtu tvůj příspěvek o obědu na fb - jsi mě zmátla:D
      takže oprava *objednala:D
      ok, budu ti věřit - půjdu asi do vanilky.. ještě jeden dotaz na který jsem nikde nenašla odpověď:D ale zajímá mě to..
      když si protein připravím třeba ráno s vodou/mlékem - bude odpoledne ještě 'pitný' ? nebo je lepší si ho připravovat 'čerstvě'?:)

      Vymazat
    3. Když bude v chladu a pak před vypitím ho protřepeš, bude to v pohodě.

      Vymazat
    4. Taky myslím, že se nic nestane :) Ale dá se vzít s sebou a připravit těsně před pitím. Já beru s sebou vždycky shaker, do něj ráno nasypu protein. Pak jenom doliju vodu, protřebu a je hotovo ;)

      Vymazat
  8. Dobrý den, kolik dávek udělám z toho 250g proteinu? Děkuji za odpověď:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na obalu píšou, že 1 porce je 30g. Já teda ale dávám na porci tak 20g. Když se používá do pečení, tak je dávkování taky různé. Okolo těch 10 dácek to bude ;)

      Vymazat
  9. Jsi skvělá, toho rozhodně využiju! Myslím, že borůvka bude to pravé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Borůvka je super :) A hlavně tuhle příchuť moc proteinů nenabízí :)

      Vymazat
    2. Ještě bych se zeptala: mám v plánu ho používat po cvičení. Bude v pořádku, když budu cvičit, pak si ho dám a za 3 hodiny budu mít jídlo? Nebo je nutné to doplnit o jídlo ještě dřív?

      Vymazat
    3. Určitě nestačí samotný protein. Po cvičení je třeba doplnit cukry, tak dej aspoň nějaké ovoce nebo jiné sacharidy a pak můžeš dát do hoďky protein. Nebo udělat koktejl ovoce - protein. Já teda většinou dávám hned po cvičení právě to ovoce, občas nějakou tyčinku. A za dalších 30-60 minut ten protein. Dávám ho hlavně proto, že po fitku nestihnu být do hodiny doma, abych si dala nějaké plnohodnotné jídlo. Takže dám, ovoce, pak protein a tak do dalších 2 hodin většinou oběd :)

      Vymazat
    4. Díky, tohle jsem chtěla vědět. :)

      Vymazat
  10. No neee, ještě že jsem ho minulý týden neobjednala! Děkujuuu :-*

    OdpovědětVymazat
  11. Fajnes parádes - moc ti děkuji :-) objednávám vanilku, na kterou jsem se právě chystala :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Super děkuji !! :))
    Asi půjdu do té borůvky :)

    OdpovědětVymazat
  13. No tak to je super! Moje peněženka sice pláče, ale tak ještě si udělám radost, když je to ta výhodná cena :D Nejdřív jsem váhala mezi čoko-kokos, ale půjdu do té borůvky.
    P.S.: Zapomněla jsem ti napsat, že ten protein, co jsem vyhrála v giveaway neměl chybu :)
    Bára

    OdpovědětVymazat
  14. Super, po proteinech koukam dlouho, tak ted budu mit rovnou 3 prichute - banan, boruvka a cokolada. diky Ája

    OdpovědětVymazat
  15. Tyjo asi si ho koupím, super cena.

    Jinak Moni, cvičím teď každý den, asi už týden, ale začíná mi připadat, že mám furt hlad, nevíš co dělám špatně? Snažím se jíst zdravější potraviny a tak všechno, ale jsem v tom hold nováček no :/
    Stefi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš hlad, tak je to jasné - máš málo jídla! Určitě přidej a jez o něco více. Metabolismus asi pracuje a tělo si říká o více energie. Tak mu ji určitě dej, aby se ti spalovaná nezpomalilo a nezačala jsi hubnout svaly ;) Taky jsem teď měla poslední dobou více hlad a normálně jsem se více najedla ;)

      Vymazat
  16. Ahoj, chtěla jsem se zeptat co si myslíš že je lepší, takovýto protein nebo něco na styl Aminostar Ultra Diet Shake, Amix shake 4 fit&slim když bych si to chtěla dávat třeba místo večeře. Díky za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, co zmiňuješ ty, jsou koktejly, které obsahují spíše sacharidy. WPC a jiné proteinové přípravky naopak obsahují převážně bílkoviny a sacharidů minimum. Co se kvality týče, volila bych právě spíše tyto výrobky než nějaké koktejly, co mají označení "diet" nebo "slim". Když už něco se sacharidama, tak gainer. Ale místo večeře bych rozhodně nedávala ani jedno ;) To spíš na svačinu, třeba s nějakým ovocem, po cvičení (taktéž ale nutno doplnit i sacharidy) nebo na druhou večeři či nějaké pečení ;)

      Vymazat
    2. Díky za objasnění, hned je mi to jasnější a protein nejspíš objednám :)

      Vymazat
  17. Ahoj.. Děkuji ti za krásný odkaz a cenu.. Hned jsem si objednala 2 a shaker! :))
    Jo a vybrala jsem si borůvku a čoko! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělá volba, i ten shaker, ten se určitě bude hodit! :)

      Vymazat
  18. Přesně tenhle mám, čokoláda-kokos, a můžu jen a jen doporučit, chuťově to je jak kakao vylepšený trochou kokosu :) zrovna dneska jsem ho měla k snídani - proteinové palačinky:)

    ale chtěla jsem se zeptat na jednu hloupou otázku :D nemám tu odměrku, tak si vždycky dávám jen tak odhadem....nevíš prosím, kolik gramů tak může mít vrchovatá lžíce proteinu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna včera jsem dělala proteinové tyčinky, tak jsem ho vážila a myslím, že jedna velká lžíce vycházela na nějakých 15-20g, ale asi záleží, jak moc vrchovatou ji dáš :D

      Vymazat
    2. Já si dávám většinou normálně plné 2 polévkové lžíce,myslím,že je to tak 20-25g.
      Hanka

      Vymazat
  19. od téhle značky jsem měla příchuť čokoláda a byl to jeden z nejlepších proteinů, co sem vyzkoušela, můžu jenom doporučit

    OdpovědětVymazat
  20. Díky za akci, taky jsem neodolala a koupila hned dva :) už se těším na svoje první ochutnání proteinu :)

    OdpovědětVymazat
  21. Zvažuju čoko-kokos a jahodu.
    Jen jsem se chtěla zeptat, zaslechla jsem, že se po proteinu může dost přibírat (nevím, jestli je to hlavně o svalech), ale zajímalo by mě, jak jsi na tom byla ty? Zpozorovala jsi nějaké změny (jakékoliv) po nějaké době používání proteinu? Díky za odpověď. :))
    Aktuálně cvičím s Jillian a už nějakou dobu zvažuji protein, ale nechci, aby mi peníze vyletěli "luftem" za něco, co by takřka nemělo efekt, tak stále chodím kolem všemožných proteinů a zvažuji pro a proti. :D Tak kdybys mi to mohla krátce shrnout, byla bych ti moc vděčná. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to na žádné přibírání není ;) Na přibírání se berou jiné kokteily, a to konkrétně gainery, které obsahují velké množství sacharidů. Proteiny jsou o bílkovinách, z těch bys jen tak nepřibrala ;) Naopak ale pomohou svalům zregenerovat a můžeš doplnit potřebné bílkoviny, pokud jich máš ze stravy méně. Navíc pokud koupíš kvalitní, syrovátkový (což je i ten WPC), tak to jsou právě nejlépe stravitelné bílkoviny a mají největší index využitelnosti ;)

      Já po proteinu určitě nijak nepřibrala. Jak jsem již psala. Sama ho beru pro zpestření, na pečení a taky po cvičení spolu s ovocem, protože nestíhám mít normální, plnohodnotné jídlo, do hodiny po cvičení. Myslím ale, že má určitě pozitivní účinky, pokud posiluješ a chceš zpevnit postavu. Ale zase se neboj, že po něm budeš vypdat jak rambo, to vážně ne. Na to jsou jiné doplňky, ale to taky spíše pro muže. My ženy nemáme takové předpoklady, abych nějak moc nabíraly svaly ;)

      Vymazat
    2. Super. Moc děkuji. :))
      Ještě se chci zeptat, když cvičím večer, obvykle od 7-8 hodin a potom si dám protein, je pak vhodné ještě jíst další hlavní jídlo, v tomto případě večeři, nebo už to omezit jen na něco menšího (tvaroh apod.)? Předpokládám, že to nejdříve budu muset otestovat, nakolik mě protein dokáže zasytit, ale ráda bych se vyhnula zbytečnému "přecpávání", jestli mi rozumíš. :)) Ráda se nechám inspirovat u druhých. ;)

      Vymazat
    3. Protein se hlavně po cvičení brát nemá... nejdřív sacharidy (gainer) a tenhle protein až tak po 1,5 hod..;)

      Týna

      Vymazat
    4. Jak píše Týna, po cvičení je třeba dát první sscharidy - nějaké ovoce, popřípadě tyčinku. Později pak můžeš dát protein. Jestli budeš mít ještě hlad, můžeš dát klidně ještě nějaké další lehčí jídlo, však uvidíš.

      Vymazat
    5. Dobře, moc díky za tipy. Už se těším, až ho vyzkouším. Objednala jsem si hned 2 příchutě. :P

      Vymazat
  22. Pane jo to je absolutně skvělé :). A zrovna sme s přítelem plánovali větší nákup od ronnie, takže vím, co tam přesně zařadím :). A vyzkouším asi borůvku a čoko kokos, doma už mám vanilku, tak jsem na to vážně zvědavá :).
    Moc díky!

    OdpovědětVymazat
  23. Děkujuuuu! :* Rozhodně to objednám! Až prodiskutuju s rodiči, že mi to zaplatí převodem :) Ale jsem moc ráda, že sis vzpomněla! :)

    OdpovědětVymazat
  24. je tu někdo z olomouce? že bychom se rozdělili o poštovné.. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Áááá, tak to jsem happy jak nikdy!! :D
    Přemýšlím nad příchutí čoko-kokos a borůvka. No.. chtěla bych všechny. :D

    OdpovědětVymazat
  26. jéééé to je skvělý :) udělala si mi radost :) objednány hned dva: jahoda, čokoláda... jenom teda tu vanilku jsem tam nikde nenašla :D ale nevadí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ji tam už nevidím, asi jste ji už vykoupily :D

      Vymazat
  27. Super akce! Díky za ní, konečně ozkouším protein :-)

    OdpovědětVymazat
  28. tak už mám čoko-kokos a jsem na něj zvědavá!:o)

    OdpovědětVymazat
  29. Proteiny už mám doma, ale samotné mi to asi bohužel nechutná (i když jsem to mohla tušit, protože nedokážu vypít ani samotné mléko). Budu teď asi často dělat proteinové palačinky:-) Bětka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že nechutnal. Ale dá se to dělat různě - míchat v mléce, ve vodě, do kaše. Dělat tyčinky, palačinky, kuličky, buchty...i roládu už jsem z proteinu zkoušela :D Tak snad ho nějak využiješ ;)

      Vymazat
  30. Tak jsem si právě objednala ty proteiny :).Na výběr tam byly už jen v příchuti
    banán,jahoda,čokoláda....tak jsem je vzala všechny a uvidím. :)Díky

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Tak dnes došli, čokoláda a borůvka. Skvělá chuť, díky za akci a pokračuj :)
    Simona

    OdpovědětVymazat
  33. Dobrý den,
    chtěla jsem se zeptat na dávkování tohoto proteinu, nikde jsem se to nedočetla. Kdy pijete protein vy? Dáváte si ho i v den, kdy necvičíte? Moc děkuji za odpověď. Vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lze ho pít třeba na svačinu, druhou večeři, nějakou dobu po cvičení (1-2 hodiny) nebo ho zakomponovat do nějakého jídla (palačinky, buchty, tyčinky, pudink). Já osobně ho většinou piju po cvičení. Mé první jídlo po cvičení je nějaké ovoce (pro doplnění sacharidů) a pak za dalších 30-45min protein, ale pouze poloviční dávka (15g) - to hlavně proto, že nestíhám do hodiny po cvičení klasické jídlo. Občas si ho dávám večer před spaním (taktéž jenom poloviční dávku). A i ve dnech, kdy necvičím, ho občas mám, ale není to nějak pravidelně ;)

      Vymazat
  34. mám doma borůvku a čoko-kokos a oba jsou mňaaaam! rozhodně rozdíl oproti těm sračkám z DM :D děkuji za akci, přemýšlím, že si vezmu ještě další dva do zásoby :)) obě příchutě pro ty, kteří váhají doporučuju! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, mám radost, že chutnal. Určitě je to mnohem lepší volba, než ty proteiny z drogerií :) Já si taky asi ještě na konci ledna nějaké objednám :D

      Vymazat
  35. ahoj, tak jsem si objednala po přečtení kladných recenzí WPC 80-čokoláda a je vážně dobrý, žádná chemická chuť. Jen nevím kdy ho zařazovat. Místo svačin v práci, teď zrovna piju a mám pocit že mě to moc nezasytí :-( tak nevím. Po cvičení se zase potřebuju navečeřet. Jelikož jezdím z cvičení až tak kolem 5 nebo 6 domů z práce a cvičení to by mě asi nápoj nezasytil. Fakt nevím.Chci jím ušetřit kalorie za pár jídel denně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jídlo bych jím určitě nenahrazovala, protože jak sama píšeš, zas tolik nezasytí. Když už, tak z něj udělat nějaký koktejl s mlékem/jogurtem/tvarohem a třeba ovocem. Já osobně ho dávám po posilování - hned po cvičení si dám ovoce a pak do 30 minut protein. Za další zhruba hoďku hlavní jídlo (většinou oběd). Anebo před spaním jako druhou večeři, ale právě rozmíchaný v mléku :)

      Vymazat
  36. Ahoj,chci se zeptat,jestli je protein vhodný i pro mě,když nechodím do posilovny a moc necvičím,jen se zajímám o zdravou stravu a vím,že hodně z vás si ho chválí,myslíš,že je vhodný i pro nesportovce? A jinak máš moc super blog,recepty a názory,díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě můžeš zkusit ten, o kterém píšu výše ;) Nesportovci jej nutně nepotřebují, ale vlastně i ti sportovci se bez něj obejdou. Takže pokud chceš něco pro zpestření a doplnění bílkovin, na nějaké pečení a podobně, můžeš ho zkusit :)

      Vymazat
  37. Děkuji moc za tuto akční nabídku :) Já jsem si nedávno našla takový web , kde je veliké množství různých slevových kuponů a letáků, takže nakupuji přes to a vím tak díky tomu, kde se jaké slevy nachází, určitě doporučuji :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)