úterý 29. října 2013

Slavíme 2. narozeniny! - shrnutí, poděkování a dárečky pro vás :)


Ano, dnes je to přesně 2 roky ode dne, kdy jsem zmáčkla to pomyslné tlačítko "Vytvořit blog" (vlastně netuším, zda takové tlačítko existuje, ale tak berme to obrazně :D). Vůbec jsem netušila, kam mě to dovede a co z mého blogování vznikne. A už vůbec jsem si nepředstavovala, že se to stane takovým koníčkem a tak nějak i startem mé kariéry v oblasti, kterou miluji :) Jeden oslavný článek jsem psala i loni - jak jsem vnímala první blogové "narozeniny" si můžete přečíst ZDE. Rok ale uběhl jako voda a máme tady narozeniny další. S nimi tu mám další alespoň krátké shrnutí a v závěru opět i nějakou tu odměnu pro vás, bez kterých by to nešlo - mé věrné čtenáře :)
 


Za ten rok můžu říct, že jsem se posunula zase někam dál. Změnil se podle mě styl článků - teď už je zaměřuji nejraději na jídlo, na to, co nakupuji a co si vařím. Myslím, že změna to byla vhodná, jelikož mě každý týden usvědčujete v tom, že tyto rubriky máte nejraději. V závislosti na tom jsem založila další blog Eat With Love, kde uveřejňuji pouze recepty a kterému se už počet čtenářů taky pěkně rozrůstá. 

O mém blogování ví čím dál víc lidí - čte ho už můj taťka, teta, sestřenice (Zdravím vás všechny! :D), spousta známých. Když jdu za taťkou na návštěvu, nemusím mu skoro nic povídat, jelikož už všechno ví z blogu - až mě to trochu děsí, že tolik lidí o mě ví tolik věcí. Pro mírného introverta jako jsem já nemírně nezvyklá situace :D V práci (ve fitku) za mnou chodí lidé a ptají se mě na recepty, co četli na mém blogu. Nebo mě jen tak pochválí :) Dokonce mi tu a tam napíše nějaká slečna, že by se mnou chtěla trénovat a nejednou se tak nakonec uskutečnilo a já tak získala další klientky. Letos jsem byla taktéž nominována do soutěže Blogerka Roku a po úvodním hlasování jsem se dostala do TOP 10 v kategorii Life, což pro mě je taky ohromný úspěch. Takže shrnuto a podtrženo - posunula jsem se opět dál a jsem za to všechno moc ráda :)

A než přejdeme k soutěži, tak ještě krátce k číslům a zajímavým statistikám - nevím jak vás, ale mě tohle strašně baví sledovat! :)

- od založení blogu zde na blogspotu byly mé stránky zobrazeny téměř 3 000 000x! - nárůst za 1 rok o skoro 2 200 000!!!
- aktuální počet pravidelných čtenářů je 1103lidí - nárůst za 1 rok o 674 čtenářů
- stránka na Facebooku taky čelí pěkné oblíbenosti - k včerejšku 2336 liků
- diskuzní skupina na Facebooku taky jede v plném proudu a většina členů už beztak ani neví, že původně byla založena k mému blogu - dnes máme 927 členů a každý den přibývají další :)
- založila jsem si i Instagram, kde jsem dosáhla okolo 350 followerů, ale nějak mě brzy přestal bavit, takže nyní to tam zeje prázdnotou :D
- můj druhý blog Eat With Love má k dnešku 405 pravidelných čtenářů a 285 000 zobrazení
- nejzobrazovanějším příspěvkem na blogu je článek Arašídové máslo - speciál nejen pro závislé! (zobrazen téměř 5000x)
A já se ani nedivím :D Jak by mohl být nějaký článek oblíbenější :D
- nejzobrazovanější stránkou je stále záložka s Recepty (přes 82 000 shlédnutí)
- a pár zajímavostí z vyhledávacího pole - aneb přes jaké zajímavé fráze zadávané do vyhledávače se ke mě občas dostáváte: tak například "moje břicho", "za jak dlouho sníte arašídové máslo", "miluji Lidl", "proč jsou muffiny tak tučné", "jak se stat fitness girl diskuze" anebo úplně nejlepší a nepochopitelná "šnečí rodinka" :D

A teď konečně k tomu, kvůli čemu na tento příspěvek s nadšením klika většina - SOUTĚĚĚŽ! :D

Připravila jsem pro vás 2 skromné odměny. Ale nic nedám zadarmo, na to myslete! ;) Odměněni budou 2 z vás a cenami jsou:

- poukázka na 1000Kč na nákup v eshopu Feel-Joy
- poukázka na 250Kč na nákup v eshopu Mixit

Takže jeden z vás si odnese nějaký pěkný kousek na cvičení a druhý třeba nějaký zdravý pozob na snídání :)

Abyste se mohli účastnit, musíte mi napsat pod tento článek komentář, do kterého vpište:
1. Vaše jméno/přezdívku
2. Váš email
3. Napište mi, jakých úspěchů jste za poslední rok dosáhli vy - v jakékoliv oblasti :)
4. Jak vám šla včerejší písničková dřepovací výzva - a pokud jste ji nezkusili, tak honem do toho! :D 
5. Kterou cenu byste radši - pokud si tedy zvládnete vybrat :)


Výherce tentorkát nebudu losovat náhodně, ale sama je vyberu - jo, už teď vím, že to bude sakra těžké, ale já si to užiju :D Soutěžit můžete do této soboty 2.11.2013 a výherce pak budu informovat mailem a jména napíšu do nedělního Food Inspiration nebo možná do samostatného článku :)

Vám přeji pěkný den a dejte si na počest mého blogu třeba nějaký ten dortík
- a bez výčitek! ;) Těším se na vaše komentáře :)

106 komentářů :

  1. Přeju všechno nejlepší! :D A doufám, že blogový svět jen tak neopustíš :) Ten můj už taky čte i hodně lidí z mého okolí a máš pravdu, je to trochu děsivé když víš, že toho o tobě všichni tolik ví :D A že já tam občas píšu ještě osobnější věci :/ :D
    1) Beautygloss
    2) beautygloss@seznam.cz
    3) Za poslední rok se toho u mě změnilo opravdu hodně a můžu říct že k lepšímu :D Dostat se z anorexie, přibrat 15 kg a začít se připravovat na soutěž ve fitness, o tom se mi mohlo nechat jen zdát. Za svůj největší úspěch teda považuju to, že jsem se dokázala této nemoci zbavit a objevila svoji novou ''závislost'' (má to být v uvozovkách? :D) a tou je posilovna. Nikdy jsem se necítila líp a nebyla jsem šťastnější :)
    4) Na výzvu se chystám tak za 2 hoďky do posilky, tak ti pak ještě dodatečně dám vědět :D
    5) Radši bych poukaz na nákup v obchodě Feel joy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, za tu dobu jsi ušla neskutečnou cestu! Sleduju tě už skoro od začítku, a o to je zajímavější sledovat, tak si jdeš za svým a úspěchy přicházejí jeden za druhým :)
    Můj blog taky čte čím dál víc lidí z okolí, a kolikrát si třeba mamka naloží na talíř nějaký jídlo (třeba dortík s pořádným kopcem šlehačky:D) a volá na mě, ať to vyfotím na blog :D
    Haha a to vyhledávání - "proč jsou muffiny tak tučné" :D Někdy si říkám, co za lidi za tím počítačem sakra sedí :D
    1)Markéta
    2) eatrunlove@seznam.cz
    3) a za úspěchy za poslední rok asi považuju to, že se mi splnilo hodně věcí, co jsem si přála - hned ze začátku jsem byla na praxi v novinách, potom hodně pracovala a cestovala (konečně do vysněného Londýna) a teď jsem ve Vídni, což jsem si vždycky přála :)
    4) Jak píše Beautygloss - na dřepování se teprve chystám, před školou si půjdu ještě zacvičit :
    5) no a mixit u mě vítězí vždy, takže jsem pro poukaz na tuhle dobrotu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tak ráda, že jsem na tebe narazila pře těmi lety. Možná to ani nevíš, ale byla jsi mým prvním impulsem, jak se snažit vyhrabat z té mé poruchy a založit si blog. Jasně, skončila jsem tam zase, ale co tě nezabije, to tě posílí ne? :) Tak doufám, že teď mi to konečně půjde a já dosáhnu svých crossfitových cílů a překonám sama sebe! Největší můj sen je ale dokázat se ocenit! Říct si: Zvládla jsem to! a usmát se na sebe do zrcadla! :)
    1) Blossom
    2) mystylishcooker@gmail.com
    3) Za poslední rok? Dokázala jsem se konečně zvednout ze dna, nevzdát svůj život a říct si: Budeš někomu příkladem! A jak říkám. Povedlo se mi srovnat si alespoň trochu svůj život. Přibrala jsem 18 kg, šla jsem na operaci s kolenem a poté objevila svou novou závislost jménem posilovna. Dřív bych řekla, že by mě to nebavilo. Jenomže bylo to tím, že jsem na nějaké zvedání těžkých vah neměla sílu. Proto jsem za ten svůj úraz z části ráda. Poté jsem si dokázala, že nemusím mít za každou cenu nejlepší prospěch a měla jsem jednu dvojku na vysvědčení. Pro někoho to je úžasné, ale pro mě by to před tím rokem byla nepředstavitelná potupa. Také jsem přehodnotila to jak se chovám ke svým blízkým a sama k sobě. Jsem o dost šťastnější a spokojenější. Jen mě čeká ještě dlouhá cesta..
    4) výzvu dělat bohužel nemůžu, ale chtěla bych ji zkusit, až budu moct zapojovat ty dřepy do tréninku... :) snad na ni přes ten rok nezapomenu :D
    5) Rozhodně bych raději Feel Joy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šnečí rodina mě tedy velmi pobavila. :D
    Moc gratuluji k úspěchům, jsi šikulka a všechny ty informace, o kterých píšeš, jsou prostě zasloužené! :))

    1. Kriss
    2. fitkriss@seznam.cz
    3. U mě je to určitě přechod na zdravou stravou a všeobecně zdravý životní styl. V posledním roce ta změna byla opravdu veliká a radikální. Přes nějakou chroupání mrkve a výměny obyčejného pečiva za celozrnné jsem se dostala až k fitness jídelníčku (to bych do sebe vážně nikdy neřekla :D). Úspěchem pro mě rozhodně bylo také to, že jsem se dokázala vzepřít své stydlivosti a asociálnosti, a začala pravidelně chodit do posilovny. Dalším důležitým úspěchem je také to, že jsem zvládla úspěšně dokončit svůj 1. ročník na VŠ, což je pro mě opravdu důležitá věc. :))
    4. Výzvu jsem ještě nezkoušela, ale nápad mě potěšil, takže pokud si na ni vzpomenu (kdo ví :D), tak zkusím. :))
    5. Já bych raději výhru od Feel Joy. :P

    OdpovědětVymazat
  5. Je to neskutečný, jak se Ti to tady za tu poslední dobu rozrostlo:) I já jsem se k oděru přihlásila teprve nedávno, resp. když jsem tě viděla ve finále Blogerky roku, kde jsem ti mimochodem hned po přečtení pár příspěvků dala hlas, takže držím palce, ale musím říct, že už od začátku doslova hltám každý tvůj příspěvek:) Jen tak dál!!:)
    1. Jenn
    2. janca.randovka@gmail.com
    3. za úspěch považuji hlavně školu, chci se v budoucnu dostat na medicínu, takže makám a makám a zatím mi to docela jde (ťuk, ťuk, ťuk..). Byla bych ráda, kdybych se nemusela stresovat přijímačkami a zatím k tomu mám slušně nakročeno, takže doufám, že mi mé dosavadní úsilí vydrží:) Ačkoli to teď po založení beauty blogu, po kterém jsem dlouhou dobu toužila, trochu flákám.. Blog taky považuji za úspěch. Ačkoli čtenáři přibývají opravdu pomalu, mám dobrý pocit z toho, že dělám to, co mě baví.
    4. Na dřepy je pro mě ještě sakra brzo, ale jestli se během dne vykopu z postele, určitě do toho půjdu!:)
    5. A šla bych raději do Feel Joy, mám zálusk na nějakou pěknou mikču:)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji! Doufám, že se tvůj blog dožije minimálně dvacetin :D jsem zvědavá, kde za tu dobu budeš, protože já tě sleduji rok a půl a za tak relativně krátkou dobu jsi dokázala opravdu nehorázné množství věcí, jen tak dál! :)
    1)Eva
    2)reieva@seznam.cz
    3)Za úspěchy považuji asi to, že jsem úspěšně ukončila prvák. Začala jsem pravidelně cvičit, vydrželo mi to sice jen tři měsíce, ale zase se do toho dostávám a stává se z toho spíš koníček:) Co se třeba jídla týče, objevila jsem zdravé výživy a vyzkoušela hodně nových věcí, taky jsem se naučila zařazovat více tuků (hlavně díky tobě a článku Kdopak by se tuků bál?) A za opravdu velký úspěch považuji to, že jsem přežila nejhorší věc, která se mi v životě stala a to že nám odešel pes..a dali jsme domov dvoum z útulku :)
    4)na dřepovací výzvu se chystám zítra, pojedu ale bez závaží, myslím že to mi bude stačit, jsem teď dost zlemrovatělá :D
    5)raději mixit, ještě od nich nic nemám, vždycky jen míchám a pak neobjednám :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. 1. Meanril
    2. lucy.popelova@gmail.com
    3. V posledním roce jsem dosáhla mnoha úspěchů v různých oblastech :). Zvládla jsem maturitu za 4, dostala jsem se na veškeré vysoké, na které jsem se hlásila. Taky mě to stálo mnoho dnů učením :). Studuji ted dvě vysoké prezenčně a obě je zatím stíhám i s cvičením, což mě moc těší. Dalším úspěchem beru, že se mé tělo zvyklo na zdravou stravu a nějaké hřešení už jde mimo mě. Dostávám spíš chutě na zeleninu než na čokoládu. A že bych měla tendenci přejídat se? Vůbec :). To je pro mě největší úspěch, protože s tímto jsem měla po změně jídelníčku největší problem. Konečně je z toho životní styl a ne jen chvilkové situace.
    4. Jela jsem ji včera večer bez zátěže a bylo to skvělý :D.
    5. Preferuju Feel Joy :).

    OdpovědětVymazat
  9. 1) Kája
    2) karoli.janikova@seznam.cz
    3) Za největší úspěch považuju to, že jsem po 18 letech našla část své rodiny, o které jsem doteď nevěděla :-) a z pohledu zdravého životního stylu asi to, že jsem začala pravidelně sportovat
    4) Chystám se na to dnes po návštěvě posilovny, abych se řádně dorazila
    5) jsem müslofil-takže určitě Mixit :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky moc gratuluji ke 2.narozeninám a přeji ti, aby blog i nadále vzkvétal;)
    1. Peanutbutterka
    2. katedreamlife@seznam.cz
    3. hrozně sem se zažrala do cvičení, přestala ho brát jako nějakou nepříjemnou nutnost a začala si ho užívat, těším se na něj každý den, změnil se můj pohled na to, jaká ženská postava je krásná, což souvisí i se změnou cvičení, už to není jen kardio furt dokola, chci být silná žena a snažím se proto udělat co nejvíce, dále mě hrozně začal bavit blog a v neposlední řadě jsem se vyhrabala ze záchvatovitého přejídání, jídlo mě teď hrozně baví, dokážu si jej užít, pečení beru jako relax, ne příležitost k přežrání;) když to tak shrnu, mým největším úspěchem za poslední rok je to, že jsem se začala mít ráda!
    4. dřepovací výzvu jsem ještě nezkusila, ale přemýšlím o tom;)
    5. Feel Joy

    OdpovědětVymazat
  11. 1.Markéta K.
    2. makush96@gmail.com
    3. Tak určitě lepší stravování, pravidelné cvičení a zjištění, že život není jen o počítání kalorií :D a prostě svět zdravého stylu mě úplně pohltil :)
    4. Článek jsem si přečetla až dneska.. nemám žádnou zátěž doma, snad něco vymyslím nebo to pojedu bez ní, ale to by byla škoda :(
    5. Feel Joy - mám tam vyhlídnutý parádní kousek :)

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluju k výročí! Na tvůj blog chodím moc ráda a vždycky se něčím inspiruju:)).

    1. haníí
    2. hankanavratilova97@gmail.com
    3. tohle mě zaskočilo :D. Ale tak určitě to, že jsem se dostala na svůj vysněný gympl, to bylo pro mě asi nejdůležitější. A taky od podzimu znova začínám se zdravým životním stylem. Už po několikáté, ale musím uznat, že se zatím držím dobře a takový zlom je, že jsem začala běhat a vážně mě to baví. Tak snad mi to i vydrží:).
    4. Podívala jsem se na to video a docela se toho lekla:D. Ale nejspíš to zkusím, protože můj zadek se sice vzdáleně, ale nejspíš blíž podobá tomu 1. obrázku, brr.
    5. Miluju musli, takže určitě mixit:))

    OdpovědětVymazat
  13. 1) Hannele
    2) hannele.de.la.porcelain@seznam.cz
    3) No, já se dostala z anorexie. Dokonce mi to teď připadá jako opravdu vzdálená minulost nebo dokonce jako sen. Jsem opravdu vyléčená a zvládla jsem to sama :). Každopádně tak nějak pořád bojuju se životem. Trápí mě a podráží mi nohy, ale já se nedám, už ne! Za poslední rok jsem se naučila, co opravdu znamená zdravý životní styl a cítím se dobře :). A navíc jsem zvládla přijímací testy a pojedu na dva týdny na stáž do Londýna, juchůů :).
    4) Na Bring Sally Up jsem včera koukala a byla jsem nadšená, ale nestihla jsem si ji zacvičit Pro mě totiž svátek, jakožto den bez práce a učení, nic neznamená :).
    5) Já radši papu, takže mixit :).

    OdpovědětVymazat
  14. 1) Veronika P.
    2) vercidlo001@seznam.cz
    3) Dostala jsem se do posledního ročníku bakaláře (a že to dalo zabrat), pak se vytvoření závislosti na posilovně a celkově zdravém životním stylu. Konečně se cítím skvěle. :)
    4) Akorát se na ni chystám...Dnes je Leg day, tak by toho byla škoda nevyužít. :)
    5) Radši bych Feel Joy...oblečení není nikdy dost :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tvůj blog miluji a přeji si, abys vyhrála Blogerku roku právě v oblasti Life. Spolu s Markét jsi mě mnohé naučila a na tvém blogu jsem se stala (skoro) závislá! Přeji mnoho dalších úspěšných let blogování.
    1) Veronika (nikdy jsem si na přezdívky nepotrpěla :-D)
    2) vduzi@post.cz
    3) Nevím, jestli bych to nazvala úspěchy, asi by se spíš hodilo pojmenování - pokroky, a ty bych řekla že jsou obrovské. Teď nemluvím o hubnutí, nárustu svalové hmoty, apod. ale o tom, že jsem se mnohé o svém těle naučila , vyzkoušela jsem hromadu výbiorných receptů, a stala se "kuchařkou naší domácnosti č.2". Dále jsem vyzkoušila spoustu nových druhů cvičení a velice si oblíbila TRX. V osobním životě jsem se rozhodla studovat žurnalistiku a ve školním časopise se zaměřuji právě na lifestyle a recepty. Určitě by mě napadlo spoustu věcí, ale takový sloh by nikoho nebavil číst, tak to radši za včas utnu :-D
    4) na dřepovací výzvu se chystám dnes, včera jsem bohužel trávila celý den v práci
    5) jednoznačně MIXIT! Měla jsem to štěstí a jdnu giveaway s Feel-joy už vyhrála, takže to je jeden z důvodů, ale hlavně nadevše MILUJI JÍDLO!!! <3 :-D

    OdpovědětVymazat
  16. 1. Taffy
    2. taffyland@outlook.com
    3. Hlavním vítězstvím pro mě bylo přibrání 17kg během poměrně krátké doby, snad finální rozloučení s bulimií a PPP (vím, že je to pořád ve mě a každý den je celkem boj, ale po dlouhé době chci opravdu vyhrát a mám cíl), depresemi a úzkostí. Přestala jsem se zaobírat minulostí a soustředit se na přítomnost a budoucnost. Udělala jsem maturitu a řidičák a teď už mi stačí sehnat práci :D Ale největší úspěchy jsou podle mě maličkosti, které většina z nás nevnímá - třeba to, že ráno vstaneme z postele a máme před sebou nový den, který můžeme využít na maximum.
    4. Ještě jsem si na ní netroufla, protože po X měsících, kdy jsem téměř necvičila bych nejspíš přišla o nohy :D Ale nejspíš si dám méně náročnější verzi bez zátěže :D
    5. Těžká to otázka :D Radši FeelJoy, ale Mixitem bych také nepohrdla :D

    OdpovědětVymazat
  17. 1.Petruše
    2.petra.semanska@seznam.cz
    3.přivedla jsem na svět zdravé spokojené miminko, pomocí cvičení a zdravého jídla zhubla poporodní kila do 6
    měsíců, vyrýsovala bříško, začala být spokojená sama se sebou :)
    4.chystám se na ní, zdá se mi to easy (ale asi jenom zdá)..musím si dát pořádnou zátěž
    5.Mixit, hadrů mám habaděj :)

    OdpovědětVymazat
  18. 1. Barča
    2. plzenacek.83@seznam.cz
    3. Dokázala jsem od základu změnit svůj život a jsem šťastná.
    4. Zkoušela jsem to bez zátěže a to bylo v pohodě, takže dneska to házim do mp3 a jedu s tím dřepy v posilce.
    5. Lákají mě obě, ale asi Mixit.

    A všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  19. 1) Gábina
    2) gabcacahova@seznam.cz
    3) Zbavila jsem se záchvatového přejídání
    4) Včera jsem to zvládla bez zátěže, někdy to chci zkusit s klikama, zatím si netroufám :-)
    5) Mixit!!

    OdpovědětVymazat
  20. Moc gratuluji k úspěchu! Jsem pravidelnou čtenářkou a myslím, že ještě hodně dlouho budu :)
    1) Katka
    2) katarinakaspar@seznam.cz
    3) Úspěch za poslední rok? Bylo jich nespočet, ale za největší považuji vyhraný boj s anorexií. Velký nárust svalové hmoty a i tuku. Dále neskutečná chuť jíst + závislost na burákovém másle. Řešení všech zdravotních problémů a dosahování svých cílů (aneb když něco chci, musím pro to něco udělat :D). Docházení k výživovému poradci a kontrolování váhy, svalů a tuků. Nesmím také zapomenout na můj největší úspěch.. po zlomeném kotníků se nevzdávám a už skoro 9 let bez delší přestávky aktivně jezdím na koni.. Dále taky neskutečná závislost ve formě vaření, pečení a zkoušení nových receptů.. Úspěšně jsem dokončila 3. ročník ekonomické školy, která mě vůůbec nebaví :D , ale přesto jsem se dostala do maturitního ročníku a neskutečně se těším na ples. V osobním životě to je poněkud slabší, ale nevzdávám se a začínám se mít ráda! :)
    4) dřepovací výzvu jsem již vyzkoušela a dala mi zabrat :D
    5) jsem také pro Mixit :) nedám na ně dopustit a jejich tubus je pryč během 2 týdnů :D
    Přeji Ti, ať se dál daří jak v blogové sféře, tak v práci! :)

    OdpovědětVymazat
  21. 1. Dara
    2. dara.gesko@gmail.com
    3. Úspešne som sa prebojovala do ďalšieho ročníka na gymnáziu, začala som cvičiť a zdokonalila svoju postavu čo mi robí najväčšiu radosť a určite v tom budem pokračovať. :)
    4. Išla mi celkom fajn až na pocity "teraz asi umriem" :DDD
    5. Je mi to jedno. Budem rada z akejkoľvek výhry :)).
    FashionEaterLoves

    OdpovědětVymazat
  22. Gratuluji a přeju všechno nejlepší. :-) Tvůj blog sleduji již delší dobu a díky něco jsem se dokopala k hodně věcem, který se týkají cvičení a zdravého životního stylu.Doufám, že tvůj blog bude slavit ještě hodně a hodně narozenin a že 2 rok není poslední. :-)
    1.Myshak
    2.koudel.misa@gmail.com
    3.Překonala jsem svoje přejídání, zhodila pár kilogramů a začala se radovat z každé maličkosti, ať je sebemenší. :-) A neřeším hlouposti, které jsem do těď neustále řešila, protože to jen zbytečně obírá člověka o čas a potom nemá prostor pro dělání věcí, které jsou pro něj v životě opravdu důležité :-)
    4.Dnes odpoledne se na ni chystám a doufám, že ji zvládnu.
    5.Určitě mixit. Ráda si od nich dávám nějaké mixíky. :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Není mi moc sympatické, jak všichni píšou jen body, tak svůj komentář trošku jinak zaonačím. :)
    Předně Ti chci moc pogratulovat k tomu, že máš blog už krásné dva roky! Je to opravdu úspěch, navíc se nádherně rozrostl, je neuvěřitelné, kolik lidí Tě už zná a jak Ti to pěkně jde. :) Tvé články doslova hltám, nejvíc se mi líbí Food Inspiration, taky mám mezi nejoblíbenějšími tipy k nákupu, různé recenze, Tvé sportovní výkony... Prostě všechno. :D Jsi vážně dobrá, nezasloužíš si nic jiného, než obdiv, takže ještě jednou gratuluji. :)
    Tak, a teď k samotné soutěži. Co se týče mých úspěchů, tak jich až tolik není, ale něco se najde, třeba jsem ráda, že se mi povedlo dokončit kvintu na gymplu a jdu do dalšího ročníku, taky se mi povedlo něco váhově nabrat a momentální úspěch je ten, že jsem snědla celou tabulku Milky. Za pět minut. :D Začala jsem alespoň cvičit podle Jillian a mám nádherný vztah s přítelem, slavili jsme nedávno rok výročí. Vždycky se dá něco najít, i sebemenší úspěch. :)
    Dřepovací výzva? Zkusila jsem to, ale trošku jsem jí pozměnila, měla jsem nad sebou asi pět kilo a myslela jsem, že při tom umřu, vůbec nechápu, jak jsi mohla zvednout tolik. :D Musím na sobě fakt začít makat, jsem slabá jako moucha...
    A kdybych náhodou vyhrála, tak kontakt na mě je email isolda97@seznam.cz, a jméno Jana K. Třeba budu mít štěstí, moc ráda bych konečně vyzkoušela Mixit, ale nejsou peníze, takže čistě teoreticky bych byla vděčná za ten poukaz.
    Měj se moc hezky a bloguj tak skvěle jako doteď. :)

    OdpovědětVymazat
  24. taky ti gratuluju, hrozně to uteklo, co?
    1. Lisa
    2. Lisa135@seznam.cz
    3. zhubla jsem asi 10 kilo a naučila se konečně dělat kliky na stojce, začala jsem chodit do posilovny(miluju to tam) a jsem ráda že jsem vydržela u zdravého životního stylu tak dlouho
    4. vypadá to lehce ale auuuuuuuuuuu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a zapomněla jsem že bych chtěla kdybych vyhrála poukázku na Feel Joy :))

      Vymazat
  25. 1) Jana
    2)jana@vanecek.org
    3)před rokem jsem začala běhat a v srpnu uběhla nike run-10km :) ještě teď jsem na sebe pyšná :D a začala jsem zdravěji jíst a taky cvičit :) a taky jsem se naučila že když cítím že na mě něco leze,je na čase trochu ubrat,víc odpočinku a míň stresu..musim říct že tenhle rok mi hodně dal! A taky jsem se začala víc věnovat focení :)
    4) upřímně se přiznávam,nezkoušela jsem to protože jsem po zánětu slepáku takže mám zakázanej pohyb a cvičení ..pěkně mě to štve! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a v případě výhry by se mi líbila poukazka na mixit :)

      Vymazat
  26. I. Haanule
    II. healthystuffed@gmail.com
    III. Já jsem pyšná na to, že mám pocit, že se pořád zlepšuju a moudřím. Založila jsem blog, díky němu jsem se dostala z nějaké lehké PPP a mám mnohem lepší vztah k jídlu. A taky jsem si našla virtuální "přátele", za což jsem taky nesmírně ráda.
    IV. Já plánuju zapřáhnout i spolubydlící !!! :D
    V. A líbil by se mi mixit, protože jsem už několik měsíců bez něj a místo toho mám jen vločky ^^

    A gratuluju ke krásnému výročí, jsem ráda, žes to tkačítko tenkrát zmáčkla, protože ty jsi ta, která mě inspirovala k získání lepšího přístupu k sobě samotné a taky k založení blogu !!! :)

    OdpovědětVymazat
  27. 1.Michala
    2.marencinovam@seznam.cz
    3. u mě je především změna ve cvičení, začla jsem cvičit HIIT a to mi vyhovuje, je to rychlé a zábavné, dále se také věnuji tréninku futsalu, sem tam zajdu na jumping, alpining a TRX. Ted jsem si dala výzvu vydržet 21 dní bez sladkého:) tak snad to vydržím:)a v neposlední řadě si chci udělat trenérský kurz:) na to se těším nejvíce a této oblasti bych se ráda věnovala i v budoucnu, i když vím, že to není zrovna procházka růžovým sadem:)
    4. tvou výzvu jsem necvičila, ale zrovna jsem docvičila workout,kde byly samé výpady, dřepy, takže nožičky dostaly zabrat opravdu:)http://www.youtube.com/watch?v=vrkBLTDz77U, pro inspiraci, že fakt nekecám:)
    5. já raději poukázku na feel-joy.:)
    děkuji Míša
    4.

    OdpovědětVymazat
  28. Gratuluju :-) Jen tak dál :-) Já jsem na tvůj blog narazila někdy o prázdninách a hned jsem přečetla všechny články :-) Změna a pokroky jdou opravdu vidět :-) Mám tvůj blog moc ráda :-) I ten receptový, ráda se inspiruju :-)

    1) Leni
    2) Lenka@sumbal.cz
    3) Za poslední rok se toho stalo celkem dost - uspěla jsem ve výběrovém řízení na Erasmus, postoupila jsem do druhé kola pohovoru ve známé IT firmě, úspěšně jsem obhájila bakalářku a odstátnicovala za A, dostala červený diplom, dostala ocenění jako nejlepší studentka z celé fakulty, dostala jsem se na školení v IT firmě, kde bych chtěla jednou pracovat, začala jsem se cvičením a úplně mu propadla, čím dál víc propadám zdravému životnímu stylu, podařilo se mi zhubnout tak, že to jde dokonce i vidět, naučila jsem se běhat - začla jsem na minutě běhu a teď zvládám 45 minut v kuse, odjela jsem na Erasmus do Walesu, kde jsme s přitelem začli bydlet spolu, naučila se péct chleba, začala si psát blog, našla jsem si práci, která je v mém oboru a baví mě, stala jsem se mistrem moravskoslezského geocachingu...a taky se začínám mít ráda :-)
    4) Dřepy jsem si dala před dnešním workoutem, cvičila jsem se 7 kg - dvěma 3,5 kg kanystry od mléka :-D A byla to pořádná makačka, písnička byla pro mě nekonečná...a zadek bolí :-D Jsem ráda, že jsem vydržela do konce :-)
    5) Těžko říct, co bych chtěla víc, obě ceny vypadají lákavě. Ale asi mě přece jen víc láká to musli, už dlouho bych ho chtěla zkusit, jen mě trochu odrazuje cena. Miluju musli! :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Kéž by se u mně taky projevil takový zájem o blogování :D Nechce se mi to moc psát .. radši fotím, proto mám instagram :D :) Moc ti gratuluju ! Tvůj blog byl jeden z prvních, na který jsem narazila a pomohl mi ve zdravém životním stylu. Nikdy bych se toho už nevzdala ! Částečně i díky tobě :3 Každý si tady mohl přečíst tvé chyby a poučit se z nich .. Ale o to víc pak byl na tebe pyšný, když zjistil, že jsi chybu napravila nebo se ti dokonce něco podařilo vyhrát, zúčastnit se mnoha akcí a o tom život je ! Užívat si a žít podle svých představ, k čemuž si myslím, že jsi se postupem času dopracovala :) Ano, jasně .. vždycky je co zlepšovat, o tom taky fitness je ! :D :) Takže ti ještě jednou gratuluju a přeju všechno nejlepší ! Sfoukni svíčky na pomyslném zdravém brownie dortu, který jsi před nedávnem upekla O:)
    1. :Pěrun
    2. dominika.berna@gmail.com
    3. Začala jsem si více důvěřovat. To je pro mě asi to hlavní. Už mi téměř nezáleží na tom, jak vypadám (myslím tím, že se nekontroluju v zrcadle, ..). Mnohem víc si užívám života, jsem s přáteli a to je to, na čem mi teď nejvíce záleží a jsem ráda, že j sem změnila své priority :)
    4. Zrovna v ten den, co jsi to sdílela jsem byla cvičit nohy, teď mě ještě bolí, takže si to šetřím na další LEG DAY ! :D :))
    5. V životě jsem na své jméno nic nevyhrála a ještě si vybírat :D To fakt ne :D Počkám si na toho druhého kdyžtak :) Kdyby ale i on měl podobnou odpověď jako já, tak třeba ten FeelJoy. Jelikož vločky a musli si dělám domácí :3

    OdpovědětVymazat
  30. Doufám, že čtenářů bude pořád přibývat a ty budeš pro nás pořád psát a fotit dobroty :)
    jinak teda
    1. Anča
    2.anka.odehnalova@email.cz
    3. Začala jsem se pravidelně hýbat, mnohem líp jíst, hrozně mě to baví. Už zvládnu odplavat 5 km v kuse! (To byl takovej můj mini-cíl :D) a hlavně-to je asi nejdůležitější-pomalu ale jistě jsem i moji rodinku nasměrovala tím správným zdravějším směrem :)
    4. Dělala jsem to dneska ráno, uf. Písničku mám hrozně ráda už dlouho, ale nevím, zda tomu tak ještě bude :D
    5. No kdyby nááhodou, tak FeelJoy ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Nejdříve bych chtěla pogratulovat- 2 roky je pěkná doba a ne každý se může takovým pěkným výsledkem pochlubit (aneb moje půlrokové blogy :D ). Přeji mnoho dalších úspěchů a inspirací!
    1. Maruška
    2. maruskae@email.cz
    3. Poslední rok pro mě znamenal hodně změn. Naučila jsem se brát neměnný věci jako fakta, svoje alergie jsem začala brát jako pozitiva a díky tomu všemu jsem se dostala až ke zdravějšímu stylu. Cítím se naprosto skvěle, byl to přelomový rok. Na druhou stranu jsem se vyhoupla ze strachu z jídla a už vše probíhá normálně. Zamilovala jsem se do cvičení. A abych nepsala jen o této oblasti- dalším velkým úspěchem je, že zatím přežívám ve škole, krotím se a ještě ji nepodpálila :D
    4. Výzva čeká- fajn, dneska do toho půjdu :P
    5. Raději bych 1. poukaz :)

    OdpovědětVymazat
  32. 1. Maroussia
    2. maroussia@centrum.cz
    3. Kromě těch obvyklých drobností čekáme druhého potomka :) :)
    4. Vzhledem k mému stavu dávám přednost pozvolným procházkám :)
    5. Určitě bych chtěla konečně ochutnat něco od Mixitu, takže poukázku č. 2
    Jinak Tvůj blog mám hrozně ráda, byl to snad první, který jsem začala pravidelně číst (ač nejsem členem) a miluji Tvoje recepty... třeba semínkový hermelín... nebo snídaňový koláč... nebo tvarožník... pohankový nákyp s brokolicí... mám pokračovat? :) :)

    OdpovědětVymazat
  33. Olé, moc gratuluji!!! Teď budu znít jak nějaký praštěný pamětník, ale - "To je neuvěřitelný jak ten čas letí!" :D a fakt, když jsem na tvůj blog narazila, bojovala jsem doslova z posledních sil se záchvatovitým přejídáním, byla jsem opravdu tonoucí, chytající se každého stébla... a dneska, PO DVOU LETECH, můžu skutečně říct že jsem dospěla :) není to tak, že bych se od té doby nepřejedla, ale dívám se na tu situaci ze zcela jiného úhlu.
    1) artyčok
    2) artichaut.a.du.coeur@gmail.com
    3) mým úspěchem bylo právě to, co jsem popsala výše - pozitivní vnímání sebe sama, čímž jsem se stala pozitivní i k mému okolí. A taková věc na kterou jsem pyšná dnes, právě teď - byla jsem u kadeřnice a bez úhony přežila. Fanfáry prosím, po několika měsících neodcházím z kadeřnictví s pláčem!
    4) Včerejší-písničková-dřepovací-výzva byla pro mě pozemskou návštěvou Satana. Delší čtyři minuty jsem v životě nezažila a chudák moje Sally (:D) při tom trpěla jak už dlouho ne. Ale po dokončení jsem se cítila jako Herkules!
    5) Jako mlsoun roku bych si rozhodně vybrala Mixit, všechno müsli světa do mě!

    OdpovědětVymazat
  34. Gratulujem k narodeninám:) chodím sem veľmi rada najmä pre inšpirácie na rôzne recepty a vdaka tvojmu blogu som si obľúbila rôzne kaše na raňajky a takisto aj arašidové maslo za čo som hrozne rada:D
    1. Natália Adameová
    2.natalyadameova@gmail.com
    3.Tento rok som odcvičila 30 DS s Jillian potom som krátko pauzovala, mala záchvaty kedy som mala potrebu cvičiť a teraz cvičím ripped in 30, ale vidím určite nejaké výsledký aj ked nie som tak poctivá ako by som mala + som už zistila nejaké tie návyky čo sa týka aj stravovania:)
    4.Necvičila som túto výzvu, nakoľko sa mi tá pesníčka nepáčila a v plániku sa tých drepov narobím až až:D ale neraz som cvičila niečo také podobne od Cassey Ho:)
    5.Musli sa chystám spraviť doma sama (tiež inšpirácia od teba:D) tak by som radšej uprednostnila oblečenie kedže cvičím vo vyťahaných veciach domácich:D:)
    prajem veľa úspechu do budúcna:)

    OdpovědětVymazat
  35. 1. Alexis
    2. PrichystalovaP@seznam.cz
    3. mým úspěchem je,že pomalinku zvládnu pánský klik:-)
    4. bolelo to:D
    5. určitě Feel Joy,oblečení není nikdy dost!:D

    OdpovědětVymazat
  36. Moni, díky tvému blogu jsem se vlastně dostala k tomu, abych si založila svůj. Tehdy mě uchvátily různé tvarohové dortíčky a bylo jasno :D Moc ti ke všemu gratuluji a to naprosto upřímně :)
    1. Tereza N.
    2. nesp.tereza@gmail.com
    3. Úspěchy za poslední rok? Podařilo se mi začít pravidelně cvičit (shodit pár kilo tuku a nabrat svaly), jíst více, vybudovat vlastní fotoateliér a uvědomit si, že nikdy nebudu mít tělo jako známé fitness vzory a idoly, nýbrž mohu k dokonalosti přivést to své :)
    4. Dřepovací výzva zas tak hrozná nebyla, ale nelíbí se mi písnička, takže znovu už opakovat nebudu :D
    5. Ač jsem žrout největší, tak tentokrát volím Feel-Joy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1.Nika
      2.hladkm@gmail.com
      3.První úspěch je určitě zdravý životní styl,který se stal součástní mého života,na to konto jsem začala pravidelně sportovat,pravidelně jíst a hlavně pít,což byl můj mnohaletý problém. Aby šlo vše ruku v ruce,tak jsem sekla s cigaretama a poslední měsíc svým způsobem i s alkoholem,ale abstinent ze mě asi nikdy nebude;-)..To ostatní viz osobní a profesní život, s tím jde ruku v ruce..
      4. Na dřepovací výzvu se chystám hned,jak vypotím chřipku a zajdu konečně zase do fitka.
      5.Jelikož jsem zapomněla ve vlaku,který jel do jakési řitě v Rakousku zavazadlo,kde jsem měla komplet výbavu od shakeru,proteinu po mé top oblečení na sport, ocením nějaký nový přírustek do skříně od Feel-Joy;-)

      Vymazat
  37. Moc gratuluji a nedivím se tvým úspěchům, čtu tě už dlouho a moc ráda... :-) ¨

    1) Wendy
    2) vendula.kramska@seznam.cz
    3) to že jsem se vyhrabala z anorexie, mám se ráda taková jaká jsem, odpustila jsem "sny" o nohách o objemu špejle a dostala jsem se na VŠ :-)
    4) Mazec :-D... bude to pro mne "výzva" dokončit :-D....
    5) Jelikož obě varianty jsou úžasné, tak to co zbyde :-D.

    OdpovědětVymazat
  38. Tak všechno nejlepší! :) Přijde mi to strašně nedávno, co jsem četla tvůj článek oslavující první narozeniny, strašně ten čas letí!
    1. bjetka
    2. bjetka.kotrbova@seznam.cz
    3. Poslední rok obecně zrovna nepatřil k těm nejúspěšnějším v mém životě, právě naopak. Ale abych nebyla až tak negativní, tak bych za úspěch mohla brát, že jsem v letním semestru zvládla udělat všechny zkoušky na první pokus a naučila jsem se dělat rizoto tak, aby mi chutnalo (rizota jinak nesnáším :D)
    4. Dřepovací výzva mě nadchla, takže jsem ji samozřejmě musela hned vyzkoušet! A... bylo to peklo :D Dělala jsem vývu doma, kde mám pětikilové jednoručky, takže jsem dřepovala s nimi a na konci jsem je co nejrychleji odhodila přesně jak na tom videu :) A dneska se mi nechodí do schodů a ze schodů právě nejlíp :D
    5. Já bych si vybrala FeelJoy

    OdpovědětVymazat
  39. V první řadě bych se chtěla přidat ke gratulantům a také ti pogratulovat :)
    Co se týče toho článku o arašídovém máslu, tak za ten jsem nesmírně ráda, protože nebýt něj, tak o tomhle skvělém blogu nemám ani páru... takže mě nepřekvapuje, že je nejzobrazovanější. A teď už k těm otázkám, i když si nedělám zbytečné naděje, když vidím, jaké kapacity z jiných blogů sem píšou ;D (už od rána koukám, jak tu narůstá počet komentářů a přemýšlím, co napsat)
    1. Péťa
    2. petracar@seznam.cz
    3. tak jako vzorná studentka jistě musím zmínit, že jsem se doplazila do druháku! ale teď vážně :D ani nemusím přemýšlet, co je můj největší úspěch, protože jsem během posledních 3 měsíců změnila svůj životní styl, přestala se přežírat, začala jíst zdravě, začala plavat, sportovat, cvičit (dokonce jsem si k narozeninám vynutila rotoped do svého už tak nábytkem napěchovaného pokoje o 3 metrech čtverečních:D), v obchodech jsem začala vyhledávat bio produkty, zajímám se o zdravou stravu, čtu denně tísíce článků o zdravém životním stylu, chodím spát včas a celkově se cítím o dost líp :) jo a jen tak mimochodem jsem zhubla 10 kilo a změnila se z baculky na 'normální' holku :D ne, že bych předtím byla tak tlustá, ale žádné vyžle sem taky nebyla :D
    4. no nejsem zrovna fanoušek dřepů- nenávidííím je a po tomhle je nenávidím dvojnásob :D je to super nápad, ale já radši zůstanu u svých sedolehů a dalších méně náročných cviků
    5. určitě Feel-Joy, protože bych si to sama dovolit nemohla... ale každá výhra dobrá :)

    OdpovědětVymazat
  40. Gratulujem a verím, že tvoj blog bude čím ďalej tým viac populárnejší :)
    1. Didi
    2. didi.maruscakova@gmail.com
    3. dala som sa na zdravé jedlo a cítim sa omnoho fit :) pre mňa je aj úspech, že som objavila tvoj blog, ktorý mi je veľkou inšpiráciou :). .
    4. úprimne povedané nezačala som s touto výzvou keďže cvičím podľa Xhit, kde sa drepy často opakujú a necítim sa nato, aby som si ešte pridala keďže niesom nieaký veľký fanušik drepov :D
    5. Mixitttttttttttttttttt, mňamyyyyyyyyyyy

    OdpovědětVymazat
  41. To teda ubehlo, gratulujem k druhému roku a ďakujem, že vôbec si! Tvoj blog je pre mňa neskutočne inšpiratívny a vždy, keď vidím nový článok, zahreje ma to pri srdci :) Dúfam, že ti elán do písania ešte dlho vydrží, aby si mi aj naďalej mohla spríjemňovať život :)

    1) ||Jar||
    2) jaroslava.kockova@gmail.com
    3) bohužiaľ, tento rok vôbec nemôžem zhodnotiť pozitívne, pretože mi zatiaľ priniesol iba jeden úder za druhým.. rôzne komplikácie v škole, súkromnom živote, najmä v zdraví :( preto za úspech asi budem považovať, že to tu ešte nejak zvládam. Úspechom pre mňa je, keď sa vôbec dokážem aspoň raz za deň usmiať a nemyslieť na všetky tie negatívne veci. Ale dúfam, že čoskoro príde zlepšenie a ja si k nejakému ozajstnému úspechu budem môcť zablahoželať..
    4) drepovaciu výzvu bohužiaľ zo zdravotných dôvodov nebudem môcť absolvovať, i keď to vypadá naozaj super
    5) to je veru ťažké rozhodovanie, ale myslím, že Mixit o trošilinku vedie

    OdpovědětVymazat
  42. 1. Andy
    2. andreatomanova@centrum.cz
    3. Naučila jsem se pravidelně jíst, myslím, že to je první krůček k tomu, abych se konečně dostala ke své původní postavě. Neustále jsem dělala chyby tím, že jsem jedla jen 2x - 3x denně. Konečně jsem se poučila. Začala jsem se také hýbat, tak doufám, že to půjde dolů... A jinak jsem tenhle rok úspěšně našla práci - dokonce na první pokus. :)
    4. Dřepovací výzvu jsem ještě nezkoušela, ale vypadá zajímavě, takže to určo vyzkouším.
    5. Raději bych Mixit. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, tvůj blog čtu už dlouho a je fakt super :) Vždycky se těším na další článek, takže jen tak dál :)
    1) Vendy
    2) vendy.d@atlas.cz
    3) Za poslední rok jsem si hlavně hrozně oblíbila cvičení. Byla jsem vždycky největší odpůrce jakéhokoliv sportu, ale nějak mě k tomu pomalu nenásilně dovedl můj přítel. On je sportovec a prostě asi mě nějak ovlivnilo to jeho nadšení, tak jsem taky začala pomalu hledat, co by pro mě bylo nejvhodnější. Začala jsem úplně od základů a postupně přidávala a ono mě to fakt začalo bavit. Kdyby mi někdo před rokem řekl, že budu chtít k Vánocům nový jednoručky a rukavice na cvičení, asi bych si klepala na čelo:D No takže teď už si bez cvičení a pohybu nedovedu představit život a jako bonus mi to přineslo pevnější a štíhlejší postavu, lepší kondičku a sebevědomí a taky je super jak mě přítel povzbuzuje a každá pochvala je pro mě motivace:)
    4) Jasně že hned jak jsem si u Tebe přečetla o té výzvě, tak jsem ji musela zkusit. Dala jsem si to jako bonus po 25 minutách se Shaunem T., vzala jsem si do ruky 10kg ketllebell (těžšího nic nemám bohužel) :D a jelo se. V půlce jsem se modlila ať už je proboha konec, ale já se nevzdávám, takže na konci jsem padla mrtvá na zem a nohy mi to ještě dneska připomínají :D ale za mě super a díky za inspiraci:) Rozhodně jsem to nedělala naposled.
    5) Jinak tubusů od Mixit mám doma už moc, nedávno jsem si zase objednávala (závislák), takže bych radši zkusila Feel Joy, jinak se měj krásně :)

    OdpovědětVymazat
  44. Dokázala jsi, že když vytrváš a jdeš si za svým-dokážeš to. Jsi vzorem a hnacím motorem pro mnoho holek a žen. To, že si dáváš práci a zprostředkováváš svou cestu na blogu a šíříš svou kuráž je úžasné. Vše se ti vrací jednak na sobě samé a pak i v podobě velké podpory. Baví tě to a to je o co v životě jde. Jen tak dál.
    1. Petra.voc
    2. petra.voc@seznam.cz
    3. Naučila jsem se netlačit na pilu. Nepropadat panice, když to nejde hned. Jít poctivě a pomalu ale jít dopředu. Vážit si toho co mám a těšit se z věcí co jsou právě teď. Ve všem. Planuju se naučit zdravě jíst..ale nejde všechno najednou
    4. Výzvu jsem ze zvědavosti vyzkoušela včera po návratu z kola a ono kolo mi způsobovalo tedy větší radost, než tenhle koleno-masakr.Dávám den oddech, zítra tomu dám novou šanci.
    5. Feel-joy

    hezký den

    OdpovědětVymazat
  45. Krásný článek a za sebe teda musím říct, že mojí nejoblíbenější rubrikou je food inspiration ;D Přijemná změna po té, co se dívám na ruzné fitness inspiration, kde jsou často jen fotky skvělých postav :D
    1. Lucka
    2. cikina13@centrum.cz
    3. Za poslední rok jsem udělala 2 obrovské pokroky. Jeden z nich není vidět, je to moje vylečená psychika :) Dostala jsem se z anorexie a konečně můžu žít spokojený život :) Ten druhý pokrok s tím souvisí a je to 10 kg na váze nahoru :) Jsem moc štastná, že už je tohle období za mnou a těším se na další rok, kdy budu dál jíst, cvičit a sledovat tvé příspěvky :)
    4. Výzvu jsem ještě nezkoušela, ale těším se, že ji zítra zkusím s nějakou (pro začátek) menší zátěží ;)
    5. Poukaz Feel-joy by mě potěšil, protože mám od tam dlouho vyhlídnuté super kalhoty, ale ještě si na ně musím počkat :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj,
    gratuluji k výročí, tvůj blog jsem začala sledovat před pár měsíci a vždy se těším na článek. Přeji ti hodně elánů,nápadu a sil i do dalších let.
    1.Radula
    2.radkafurkova@centrum.cz
    3.Začala jsem běhat a konečně si zkusila i závod,po tom co jsem o tom několik let jen uvažovala. Sice výsledek nic moc,vzhledem ke krátké přípravě,ale uběhla jsem a bylo to super.Bohužel jsem závod stihla jen jeden,v dalším pokračování mi zabránila zlomenina zápěstí den po závodu,ale nevadí příští rok si to zopakuji,snad s lepším výsledkem. Ovšem díky zlomenině a strachu z toho ,že během léčby přiberu ještě víc,jsem si aspoň utřídila vše co o zdravém životním stylu vím a začala jsem se tím řídit.Teď jsou to 2 měsíce od sundání sádry,běhám,cvičím, přemýšlím o tom co jím a výsledky jsou vidět,cítím se dobře a doufám,že je to jen začátek.
    4.Výzvu jsem dělala s živým závažím 18-kilovým synem na ramenech, byla to makačka, zvlášť když jsem měla být dole a syn se mlel,ale zvládla jsem to a bylo to fajn.
    5.Oblečení sice není nikdy dost,ale dost dlouho už mám zálusk na křupavé ovoce z mixitu a vždy si odůvodním proč ho nekoupit,takže bych ho konečně zkusila,takže mixit.

    OdpovědětVymazat
  47. Všechny ty úspěchy Ti moc přeju, jsi skvělá a hlavně lidi inspiruješ, což je určitě k nezaplacení :)
    1. V.
    2. hafiky.haf@seznam.cz
    3. Poslední rok byl asi nejrevolučnější v celém mém životě. Začalo to školními úspěchy v olympiádách, díky kterým mi svitlo a já konečně zjistila, jakým směrem bych chtěla, aby se můj život dál ubíral, čemu bych se chtěla věnovat a co by mě doopravdy naplňovalo, což považuju za největší výhru. Pak přišel červen a já se rozhodla, že chci žít jinak. Že mě už nebaví po nocích (i dnech) vyžírat ledničku a spíž, že už své tělo nechci dál krmit umělotinami a že už nechci pořád jenom sedět na zadku, ale konečně něco začít dělat. Pro sebe a pro ten dobrý pocit z pohledu do zrcadla (a aby mi to slušelo v maturitních šatech! :)). A hle, úspěch! Já vstala, nakoupila zeleninu a začala se hýbat! A víš ty co? Ono to funguje! :))
    4. Bohužel mám bolavá kolena a dřepy mám zakázané, ale hrozně mě to štve, protože bych moc chtěla dřepovat a mít pěknou prdýlku :D
    5. Já radši Mixit, protože není nad kus žvance a sama bych si ho nikdy neobjednala. Pořád mám hluboko do kapsy a pláču, když ho všichni pořád tak vychvalujou :(

    Tak hezké blogové narozeniny a ať se daří pořád líp! :))

    OdpovědětVymazat
  48. 1.Gabriela Pánková
    2.theia.gab@seznam.cz
    3.Tak zaprvé jsem opět zestárla :D A protože jsem zestárla a dosáhla věku ,kdy dostanu občanku ,tak to pro mě byla celkem změna...Za úspěch považuji i to ,že jsem začala pravidelně jíst ovoce a zeleninu a hlavně to ,že mi začali strašně chutnat,mnohem více než např. čokoláda,takže jsem nadčená.Navíc k tomu jsem začala žít (podlě mě) zdravě.Dále si myslím ,že i ve škole mi to šlo, což je pro mě důležité.
    4.Tak tahle výzva byla něco...4min. pro mě byli nekonečné, ale tak nějak jsem to zvládla +jsem byla zpocená jak čuně a nohy jsem téměř necítila.
    5.I když miluju mixit-chutná skvěle ,tak by se mi více líbila ta feel-joy (potřebuju něco nového na cvičení ,abych měla motivaci.
    Jinak gratuluju k narozeninám a doufám ,že i příští roky Tvůj blog narozeniny bude opět mít.

    OdpovědětVymazat
  49. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  50. Přidávám se ke gratulantům :)
    A přeju hodně úspěchů do dalšího roku! :)
    Co se týká soutěže, zkusit to musím také, i když je přede mnou tak 1000 komentářů :D
    1) Ell
    2)ellensvarcova@seznam.cz
    3) asi největším úspěchem byla maturita. Přijímačky nevyšly(možná je to tak dobře) takže považuji za úspěch i nalezení své současné, dočasné práce. Teď doufám v nalezení práce ve sport. průmyslu :)
    4) Je moc fajn :) Zkoušela jsem ji dnes jen tak na rozehřátí ráno před snídaní (zatímco se mi máčely vločky :D) a bez závaží a užila si to. Příště třeba v posilce s něčím na ramenou :) a pak mi bude znít v hlavě ještě tak šestkrát denně až se budu plazit domů do 4. patra :)
    5) Raději bych oblečení :)

    OdpovědětVymazat
  51. Anežka
    2. Anezka.11@seznam.cz
    3. Jsem ráda, že za poslední rok jsem se naučila jíst zdravě a hlavně chutně. Dřív to byl jen chleba se šunkou a sýrem a to bylo všechno. Teď nedám dopustit na banánové palačinky s cizrnovou pomázankou a banánem. Už vím, že dobré a zdravé jídlo mi dokáže zvednout náladu a mám hned lepší den. Sice občas štvu rodiče, že jim vyčítám to, jak občas jí, ale co :D. Pravidelně cvičím a to jsem od přírody nešika, ale teď mě to baví. Hlavně za to musím poděkovat Vám holkám, co píšou blogy a to všem.
    4. No, co se týká výzvy, tak jsem to ještě nezvládla. Cvičení na nohy je pro mě stále hodně těžké, ale místo toho jsem si dala od Cassey call me maybe squats a i to mě zabilo, takže výzvu bych nedala :D
    5. Určitě bych si vybrala poukázku na nákup oblečení. Stále cvičím ve starých tričkách a trenkách na spaní :D Ale finance na nákup nového bohužel nemám.

    OdpovědětVymazat
  52. 1. El
    2. eliota@centrum.cz
    3. Zvládla jsem maturitu, přijetí na VŠ a dokonce jsem i něco zhubla! :)
    4. Výzvu jsem udělala včera a dnes znova, je to docela makačka, stehna mě pořádně pálila, ale nevzdala jsem to a dojela do konce! Moc se mi to líbí, hlavně ta hudba :D :)
    5. a asi bych vybrala FeelJoy :)

    OdpovědětVymazat
  53. Jsi moje nejoblíbenější blogerka co se týče fitness (sama jsem si blog zkusila založit, ale přestala jsem tam psát a asi ho zruším, protože vedle tvého blogu jsem se pořád za ten svůj styděla :D). Upřímně se mi na tobě asi nejvíc líbí to, jak moc jsme si v jídlech/cvičením podobné. Je to jako kdyby jsi byla moje kamarádka a já si vždycky mohla krásně počíst o tvém dni (jo, vážně toho sem píšeš hodně a je to trochu creepy, že tě beru jako kamarádku :D :D). Každopádně jsem ti chtěla moc pogratulovat k druhým narozeninám, musíš být na celý blog ohromně pyšná. Doufám, že budeš stále pokračovat a motivovat nás všechny k lepšímu životu plného pohybu, výzev a zdravého mlsání :).

    1. KaTe
    2. xdkatexd@gmail.com
    3. Jelikož jsem v průběhu posledních 3 let dokázala zhubnout o více než 30 kg. Tak jsem se poslední rok zaměřila hodně na cvičení a zlepšení fyzičky (a taky na to aby ty špeky co mi furt zůstali zmizeli :D). Minulou zimu jsem začala cvičit Jillian, která mi neskutečně dlouho vydržela a pořád si ji ráda občas zacvičím. Přes léto jsem si střihla Focus T25 (celý program) a viděla jsem opravdové výsledky na svém těle. Bohužel mi začala VŠ, musela jsem se přestěhovat a tady nemůžu cvičit každý den. Jsem ráda pokud se alespoň 2x týdně na hodinu dostanu do posilovny.
    4. Upřímně jsem z tvojí dřepovací výzvy měla strach, mám hrozně špatné kolena a dřepy mi vážně nepomáhají. Ale snažim se to překonat, proto poslední 2 týdny dělám právě tvoji nenáviděnou 30 day squats challenge! :D Dneska jsem jsi tedy těch svých 50 dřepů nahradila tím tvým.... A musim říct že bych radši udělala těch dřepů 100 než to znova udělat :D. Vydržet dole je prostě neskutečně těžké (a já kr*va jsem to nedělala v pořádnejch botech a furt jsem měla pocit že padám dozadu :D
    5. Asi bych upřednostnila Mixit. Nikdy jsem od nich nic neměla, ale vždycky, když čtu tvoje články a vidím ty nádherný fotky tak mám hroznou chuť ;)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, tvůj blog jsem objevila docela nedávno…úplnou náhodou. Už nevím, co jsem to přesně hledala, ale rozhodně jsem našla, to, co jsem potřebovala. Moje nejoblíbenější jsou samozřejmě recepty a nákupy jídel :D Přijde mi, že máme dost podobné chutě(až na ten mák) a je super mít nějakou inspiraci.
    Moc ti za tento blog děkuji, je vidět, že tě to baví a přeji ti vše nejlepší k výročí blogu a do dalších let spoustu takových dychtivých čtenářek jako jsem já :)
    1)Joslyn
    2)joslyn@email.cz
    3)Bude to znít asi směšně, ale mým největším úspěchem je, že jsem se odstěhovala od rodičů. Ne, že by se s nimi nedalo vydržet, ale protože už bylo opravdu načase. Naskytla se úžasná příležitost a já si už skoro rok lebedím „ve svým“. I díky tomu se mi daří postupně měnit můj životní styl-protože jen já rozhoduju, co si nakoupím a budu jíst. Můj přítel mě v tom maximálně podporuje. On zdravým životním stylem žije už dlouho. A cpát se brambůrkama a vysedávat u televize vedle někoho takovýho prostě nejde. To má za následek, že se pomalu, ale jistě blížím postavě, ve které se sama sobě budu líbit.
    4)No, abych se přiznala, tu výzvu jsem zkusila jen a jen kvůli této soutěži :D S 1,25kg na každým rameni(konečně mi všudypřítomné povalující činky k něčemu byly)…jsem to zvládla,ale i tak to dalo zabrat. ALE rozhodla jsem se, že to nebylo naposledy.
    5)MIXIT! Už dlouho mě to láká a pokud nevyhraju, tak si je budu muset objednat jako cenu útěchy :D

    OdpovědětVymazat
  55. 1. Petra
    2. Petra.Sapakova@seznam.cz
    3. Za svůj největší úspěch v poslední době považuji to, že se mi podařilo přesvědčit mé 2 kamarádky, aby se mnou pravidelně každý den cvičily. Jsou to lenošky a já se na to už nemohla koukat :-) ve třech se to lépe táhne.
    4. Příznám se, že jsem včerejší výzvu ještě necvičila..byla jsem mrtvá z posilovny, ale chystám se ji vytáhnout na moje kamarádky jako zpestření Jillian Michaelsové.
    5. Jelikož ráda snídám musli, takže určitě Mixit :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Gratuluju :) ty slavíš 2 roky a já první den, trochu ironie:D snad se někdy dopracuju tam jako ty, i když tak známá být zase nechci o:)
    1.Paprička
    2.Hanabuckova28@centrum.cz
    3. Svůj největší úspěch? moc jsem nad tím nepřemýšlela, ale teď když mám tu možnost, je jich víc než jsem si myslela :) za poslední rok jsem si našla úžasného kluka, který mě jako jediný podporuje v tom co mě baví (fitness a zdravý životní styl obecně). Udělala jsem maturu, dostala se na medicínu a hlavně jsem se stala závislákem na posilovně. Miluju to tam a už si nedokážu představit týden bez svých pravidelných tréninků, kde se pořádně zničím!:)
    4. Na výzvu se chystám, problém je, že nohy jedu 3 krát týdně v posilce a to dost intenzivně, takže jsem ráda, že dojdu domů po svých :D a v posilce si pustit nahlas písničku a začít tam dřepovat, všichni chlapi by ze mě měli bžundu :D...zítra ji zkusím s přítelem bez závaží, jen tak pro srandu:)
    5.Musli nejím,kvůli zbytečnému cukru, já radši vločky :D ale bych byla mooc ráda za poukázku na oblečení :) ať se lépe cvičí !:D

    OdpovědětVymazat
  57. To už jsou to vážně 2 roky?
    1. Lúca
    2. Arey@centrum.cz
    3. Mými letošními úspěchy bylo, že jsem získala titul Bc. a konečně zaběhla 10km pod hodinu. A zároveň je pro mě úspěchem, že jsem se dokopala k tomu, abych šla vyzkoušet crossfit - a zůstala jsem u něj a stále mě baví.
    4. Dřepovací výzvu jsem ještě nezkoušela kvůli vytrženému zubu, ale zítra se o ni na crossfitu pokusím.
    5. Já bych si vybrala asi cenu od FeelJoy. A nebo Mixit. Ne, já vlastně nevím, obojí je super :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahojky, předem bych ti chtěla poblahopřát k 2 ročnímu jubileu a rovněž tak v tvým úspěchům, přiznám se, že tě nesleduji moc dlouho-asi tak 2 měsíce, za to jsem si opsala veškeré recepty (prostě miluju jídlo) :-D a přečetla téměř všechny články :-)
    1. Dash
    2. dagmar.gomolova@atlas.cz
    3. Za letošní úspěch považuju to, že jsem si splnila novoroční předsevzetí,které bylo začít se zdravou výživou a začít se hýbat. Od ledna jsem dala dolů 11kg. Musím podotknout, že jsem vážila 56kg,dnes vážím 45,měřím 155cm. Dalším úspěchem je fakt, že i přes malé zdravotní problémy chodím na kolo,plavat,cvičím doma a celkově se cítím plná energie a radosti,jsem spokojená a šťastná :-)
    4. dřepovací výzvu jsem vyzkoušela,ale nedotáhla do konce, je to makačka,ale věřím, že to jednou zmáknu :-)
    5. tím, že žiju ve Francii, nechám dárečky pro holky, co si je můžou vyzvednout "doma", jen jsem chtěla popřát a podělit se s mými úspěchy :-)

    ať se ti daří a zároveň nám všem, co se snažíme dám našemu tělu to nejlepší a co si zaslouží! :-)

    OdpovědětVymazat
  59. 1. Romana
    2. rama.m@seznam.cz
    3. Letošní úspěchy? Asi zvládnutí prvního ročníku na vejšce, snaha o stálé zlepšování angičtiny a v neposlední řadě konečně věnování se více něčemu, co mě doopravdy baví a to je focení :-)
    4. Ještě jsem nezkoušela a nebudu pracně vymýšlet nějakou výmluvu, prostě lenost zvítězila :-D
    5. Brala bych poukaz na Mixit, jelikož jsem vždy s objednávkou od nich byla maximálně spojená a zásoby velmi rychle mizí :-D

    OdpovědětVymazat
  60. Happy B-day ♥ Musím se přizant že tvuj blog mi šel vzorem při zakládání toho mého :)
    1. Vaše jméno/přezdívku- Nyny
    2. Váš email- nik.nyna@seznam.cz
    3. Napište mi, jakých úspěchů jste za poslední rok dosáhli vy - v jakékoliv oblasti :) Urazila jsem velký kus cesty a utekla anorexii :) Přibrala jsem za posledních pár měsíc už skoro 10kg :)
    4. Jak vám šla včerejší písničková dřepovací výzva - a pokud jste ji nezkusili, tak honem do toho! :D Přiznám se že zatím jsem nezkoušela..přece jen mi dal ranní trénig body stylu zaměřený na nohy zabrat..Tak zítra!!! :P
    5. Kterou cenu byste radši - pokud si tedy zvládnete vybrat :) poukaz na oblečení :))

    OdpovědětVymazat
  61. 1. Katie
    2. k.klobouckova@email.cz
    3. Asi bych ráda zmínila to, že se mi během roku podařilo zhubnout, ze 73kg na 63kg zdravým způsobem života, který jsem si zalíbila, a k tomu všemu mi dopomohli i tvoje rady a super recepty:)
    4. Dřepovací výzvu vyzkouším až dneska:)
    5. Obě ceny jsou fakt strašně lákavé, je to těžké si vybrat, ale asi bych dala přednost poukazu na oblečení:)

    OdpovědětVymazat
  62. Gratuluji k 2. blogovým narozeninám :)
    1. leniile
    2. blog.007@seznam.cz
    3. Ujasnila jsem si, co od života chci. Omezila sladké (sušenku jsem neměla ani nepamatuji :D) a začala pravidelně cvičit.
    4. Dnes se do toho pustím ;)
    5. Feel-joy je pěkné, ale víc mě láká ten Mixit :)

    OdpovědětVymazat
  63. 1. Zdenis
    2. kadlecova.zdenka@centrum.cz
    3. Kdybych se měla poohlédnout za mými úspěchy, bylo by to spíše v rozmezí 2-3 let, kdy jsem díky radikální změně životního stylu zhubla spoustu kilo. Pokud ale počítám jen ten jeden rok, tak by to byly úspěšné státnice, dostala jsem se na školu do Prahy, kam jsem moc chtěla a konečně jsem našla svoji spřízněnou duši :))
    4. Výzvu jsem ještě nezkoušela ale popřemýšlím nad ní :)
    5. Pokud bych vyhrála, tak jednoznačně Mixit, který mám šíleně ráda!:)

    OdpovědětVymazat
  64. 1. Domča M.
    2. DominikaMalkova@seznam.cz
    3. Potěšila mě úspěšně složená maturitní zkouška :-) Ale víc asi to, že se konečně začínám prokousávat do "krás" tohodle zdravého životního stylu. Dřív jsem to dělala, nebo spíše pokoušela dělat, jen kvůli tomu, že jsem chtěla zhubnout. Nejvíc mě těšila zhublá kila za co nejrychlejší dobu. Teď se to úplně otočilo, už to vůbec nedělám kvůli tomu, aby ze mě byla nějaká vychrtlina, ale rpotože mě to prostě baví a cítím se stokrát líp :-) Konečně jsem přestala držet diety, což beru jako největší úspěch. Pořád samá dieta, dieta, dlouhodobé výsledky nikde. A teď fakt nebudu lhát, když řeknu, že k tomu všemu, hlavně tedy co se jídla týče, mě inspiroval tvj blog, dokázala jsem u něj jako nováček sedět hodiny a psát si a vymýšlet, co si všechno uvařím a co chci zkusit. Tím jsem zjistila, že i zdravé a nutričně vyvážené jídlo může opravdu CHUTNAT :-)
    4. Tak upřímně ještě bych si netroufla si něco nakládat na záda. Začala jsem čerstvě s 30 day squat challenge a musím říct, že i těch 50, 55, 60...dřepů mi dělá docela problémy :-) Snad se to zlepší.
    5. A kdybych vyhrála, je těžké se přiklonit k jedné z cen :-) Je pravda, že teď sháním nějaké sportovní oblečení...hrozně mě to motivuje, když si něco takového pořídím, a tady v okolí se mi bohužel nic nelíbí a když, přijde mi to moc drahé :-( A co se týče Mixit, na jejich stránkách jsem pravidelně minimálně 2x do měsíce, ale nikdy jsem si odm´tamtud ještě nic neobjedlala =( Právě kvůli již zmiňovaným penězům jsem si raději sypané mysli vytvářela doma, i když vím, že se to asi nedá srovnávat a ráda bych odtamtud někdy něco ochutnala :-)

    OdpovědětVymazat
  65. 1. Kristyna
    2. k.junkova@centrum.cz
    3. Zhubla jsem 7 kilo a začala sem pravidelně cvičit :-)
    4. Ještě sem nečetla, určitě dnes večer vyzkouším
    5. Poukázku do mixit :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Gratulace ke dvou letem :) Sleduju pravidelně, i když ne přes google, hlavně novinky do spíže a taky nedělní inspiraci :) Hlavně ať se pořád daří!
    1. OchWey
    2. mojarilla@seznam.cz
    3. Jsem Bc. a studuji navazující magisterské studium, trochu jiný obor než na Bc. a snad mě to i víc baví :)
    4. Ráda bych napsala, ale net mám jen ve škole a cvičit to tu teda v knihovně nebudu :D :D
    5. Nezvládám si vybrat, tak kdybych vyhrála, přizpůsobím se podle druhé výherkyně ;)

    OdpovědětVymazat
  67. Všechno nejlepší přeji nejlepší blogerce a nejlepšímu blogu!!! :-) Zajímalo by mě, kolik narozenin ještě budeme slavit :D :)
    1. Eliška
    2. lil-eli-b@seznam.cz
    3. eeeh...no mým největším úspěchem je asi první horská túra a uběhnutí 6 km aniž bych umřela zadušením :D :)
    4. Bylo to příšerný... ale jejda... zítra jí mám ve cvičícím plánu znovu! :D Asi to nebylo tak hrozný! :D Jen mi chybí dlouhá činka,takže jsem to dělala s jednoručkou,což bylo veeelmi nepohodlné :D
    5. Raději bych mixit. Ale taky sháním nějaké sporotvní oblečení :D Ale mixit má moruše,takžééé... :D

    OdpovědětVymazat
  68. To je super! Gratuluji ke druhým narozeninám! Jsem moc ráda za tvůj blog, ani nevím kdy jsem na něj poprvé narazila! ... Jo a taky zkusím štěstí v soutěži.. (;
    1. Enchantedfairyy
    2. enchantedfairyy@gmail.com
    3. Úspěchy za poslední rok? Tak abych to tak nějak co nejstručněji shrnula. Ehm :D Za největší úspěch považuji pokrok v boji s přejídáním, nechci říct, že jsem už úplně odolná, ale na 89% jo... Už jsem se totiž 2 měsíce vkuse nepřejedla, což je v celé mé historii (cca 2-letého) "boje" s jídlem naprosto úžasný výkon... neřeším tolik jídlo, přestala jsem toužit být vychrtlá(což pro mě dřív znamenalo dokonalá) a nesnažím se jíst superextrazdravě (víš co tím myslím)... (: Řekla bych, že budu i nadále odolávat. A dalším pokrokem, který jde ruku v ruce s předchozím úspěchem je zisk psychické stability... Abych to vysvětlila - jsem od přírody perfekcionista a ten boj sama ze sebou mi dost kazil náladu a snižoval sebevědomí.. A v rámci tohoto roku jsem se dost zlepšila, přestala jsem chtít být 100%, učím se přijímat svoje nedokonalosti a nezaměřovat se na výkon. Zkrátka učím se mít se ráda a žít tak nějak smysluplněji. (:
    4. Včerejší písničkovou dřepovací výzvu jsem nezkusila... Ale kdysi - není to tak dávno jsem vyzkoušela 30-denní dřepovací výzvu, inspirovala jsem se také na nějakém blogu (už nevím přesně na kterém).. a s dřepováním jsem vydržela asi 25 dní. Ke konci, kdy se počet dřepů zvyšoval, už to bylo hodně náročné. Za tu dobu se mi zpevnily stehna i zadek! :D takže to bylo pozitivní (:
    5. Obě jsou super!

    OdpovědětVymazat
  69. Taktéž gratuluji k tomuto velkolepému výročí. Doufám, že bude blog pokračovat podobným způsobem i nadále :)
    1. Zuzka
    2. susanruze@seznam.cz
    3. Mým velkým úspěchem je nalezení sebesama. K rozhoupání mi dopomohl blog Nikky, přes který jsem se dostala až k tobě. Tím bych Ti chtěla moc poděkovat za vykročení tím správným směrem, a to na cestu zdravého životního stylu. Naučila jsem se správně a pravidelně stravovat a konečně jsem pochopila, jak se dá efektivně cvičit. Jsem také ráda, že mě přijali na mou vysněnou školu a že jsme se konečně rozhoupali a přestěhovali.
    4. Dřepovací výzva pro mě byla obrovskou výzvou, neboť dřepy jsou mým nejméně oblíbeným cvikem. Ale dokázala jsem to a překonala se. Musím tedy říci, že to byl masakr. V jednu chvíli už jsem myslela, že mi ty nohy snad upadnou :D Horší to však bylo dnes ráno, když jsem se chystala jít si zaběhat. Nějak to nelo :D Asi budu muset začít víc trénovat, ale jsem ráda že jsem to vyzkoušela a zjistila své nedostatky. Určitě si to někdy zopakuju, abych viděla své pokroky.
    5. Určitě jsou lákavé obě výhry. Oblečení na cvičení sice mám, ale takovéto překrásné ještě ne. Na druhou stranu dobrůtky z Mixitu sleduji už nějakou tu chvilku, ale ještě jsem nic neobjednala. Takže bych brala spíše ten Mixit, abych si mohla pořádně a zdravě zahřešit :)

    OdpovědětVymazat
  70. 1) Taky Monika G. :D
    2) Mona.Gabrielova@gmail.com
    3) Úspěchy? V osobním životě čím dál tím lepší vztah s partnerem (klape nám to jako nikdy), začala jsem se lépe stravovat, cvičit.. A v pracovním životě - opětovný nástup do práce, které mě moc baví.
    4) Dřepovací výzvu jsem zatím nezkoušela, ale pilně se na to chystám :D
    5) Jedna výhra lepší než druhá, využila bych je obě :)

    OdpovědětVymazat
  71. Moc gratuluji a přeji Ti hodně úspěchů v dalším blogování! :)
    1) Natálie Horáková
    2) 1natalie.horakova@seznam.cz
    3) Uplynulý rok byl pro mě jednou věcí "zlomový". Rozhodla jsem se začít žít opravdu zdravě, vyměnit spoustu běžných potravin za jejich zdravější alternativy a začít pravidelně cvičit. Ve svém okolí jsem našla fitness centrum, kam jsem začala docházet na hodiny jumpingu a mamka opět začala se spinningem. Pak jsem objevila Tvůj blog, ze kterého stále čerpám inspiraci i nové informace. Dala jsem si také cíl, že vyzkouším všechny Tvé recepty. Momentálně máme na stole avokádové brownies, které chutná dokonce i všem v mamčině práci :D
    4) Výzvu jsem již zkoušela, ale bez zátěže a musím říct, že i tak mi dala zabrat.
    5) Kdybych náhodou vyhrála, byla bych vděčná za poukázku na Mixit. Vybrala jsem tam totiž musli Dr. Mačatý a Mačokoládu jako dárek pro mamku, protože stále ochotně shání některé ne úplně běžné suroviny, z kterých peču nebo vařím a sobě bych objednala směs lyofilizovaného ovoce.

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj! Taktéž přeju všechno nejlepší :) Nějakou dobu blog sleduju a pořád tě nepřestávám obdivovat! Taky bych se jednou ráda vyšvihla do takové postavy a vůbec do takovýho ideálního fyzickýho i psychickýho stavu!
    1) malamuse
    2) BReichmanova@gmail.com
    3) moje úspěchy se asi nebudou týkat vyloženě sportovních výkonů či rituálů, spíš jsem šťastná, že jsem se dostala na vysokou, takže teďka studuju dvě školy, mám spoustu práce, ale jsem tak trošku workoholik, musím pořád něco dělat :) do toho mám brigádu - doučuju děti, a navíc jsem se dostala v k důležitější funkci v neziskovce.
    4) dneska jsem si ten článek přečetla a ještě dneska to vyzkouším :) vypadá to, že by mě to mohlo i bavit!
    5) je to asi jasné - mixit :)))

    OdpovědětVymazat
  73. 1. Verča
    2. ahojky111@seznam.cz
    3. Tento rok byl pro mě hodně zlomový - úspěšně jsem složila maturitu, na vš se bohužel nedostala, což ale zkusím příští rok, neb se na to nyní připravuji :) Co se týče mého těla, začala jsem cvičit - posilovat sama kvůli operaci kolene, kterou jsem prodělala, což se projevilo nárůstem svalů (oproti cvičení s Jill).
    Dále se už tak nebojím cizích věcí, výzev, takže si myslím, že jsem se více "otrkala" :)
    4. Video jsem zhlédla a nápad se mi moc líbí, jen pro mě není kvůli koleni možné tuto výzvu uskutečnit.
    5. Spíše Feel-Joy, protože sportovní oblečení nutně potřebuji, ale trochu mi na něj zrovna nezbývají finance :)

    PS: Gratuluji k výročí blogu. Sleduji tě téměř od začátku a moc se mi líbí tvé pokroky - jdeš stále dopředu a nebojíš se výzev. Dle tvých článků usuzuji, že děláš v životě převážně to, co chceš. Za to jsi mi inspirací ;)

    OdpovědětVymazat
  74. Gratuluju k výročí blogu! Jsem nesmírně ráda že jsem na nějk kdysi dávno zabloudila. Nebudeš věřit a já doufám že tě to potěší, ale tvůj blog mi hodně pomohl a byl mezi prvními které jsem pravidelně začala navštivovat, máš tu úžasné články a krásné fotky jídel. Přeju mnoho úspěchů i do budoucna!
    1. Tereza
    2. terezakrupovaa@gmail.com
    3. Dosáhla jsem (nebo vlastně přiblížila se) "vnitřnímu klidu", vyjasnila si své cíle a priority. Po mém nesmyslném bláznění s dietami jsem se vrhla do zdravého životního stylu a cítím se skvěle, přečetla jsem nesmírně moc článků a knížek, načerpala jsem neskutečné množství informací, získala tím nový směr kterým chci směřovat a věnovat se mu (v březnu 2014 mám v plánu kurz vyživového poradce) a celkově jsem se stala více psychicky odolnější vůči vnějšímu světu.
    4. super nápad, samozřejmě že už odcvičeno:-D
    5. pokud by se poštestilo přála bych si poukázku na Feel-Joy:-)

    OdpovědětVymazat
  75. Přidávám se k zástupu gratulantů :-) Na tvůj blog chodím každý den a těším se z každého nového článku..popravdě nejradši mám nedělní rubriku s food inspiration :) jinak přeju do dalšího roku mnoho úspěchů v osobním i "blogovém" životě!
    1. Kačí
    2. kaci.sourkova@seznam.cz
    3. Dosáhla jsem hlavně toho, že jsem se konečně začala zajímat o pohyb a o zdravou (zdravější) stravu.
    4. Výzvu jsem si dala dnes dopoledne a cítíš už teď jak mě pálej stehniska.. to jsem zvědavá co to provede do zítra :-D
    5. Určitě by mě potěšily obě ceny, ale více asi poukázka na Feel-Joy.. přeci jen, Vánoce se blíží :)

    OdpovědětVymazat
  76. Gratuluju k druhým narozeninám blogu! Miluju ho, a vděčím mu velmi moc za úspěch v bodu č. 3:) děkuju!
    1) Darina
    2) teturova.darina@seznam.cz
    3) Zhubla jsem 17 kg a konečně jsem se svou postavou spokojená:)
    4) Výzvu jsem sice začala, ale kvůli mým bolavým kolenům jsem bohužel nedokončila:( Moc mě mrzí že dřepy jsou pro mě pasé...
    5) To je těžké rozhodování... ale jelikož jsem nedávno u mixitu objednávala, radši bych něco z Feel-Joy:))

    OdpovědětVymazat
  77. Krásné výročí :) Jsem ráda, že jsem tvůj blog našla, moc mě tvé články baví!!Jen tak dál:) Chodím jsem skoro denně a když vařím a nevím co bych, tak i častěji, abych se podívala na inspiraci :D
    1. Přezdívku asi nemám, ale táta mi říká Karle
    2.Bromova.Kar@gmail.com
    3.Za svůj úspěch považuju, že jsem se v květnu dokopala se sebou něco dělat. Vzala to tentokrát za správný konec, správná strava a pohyb, žádné diety. Je to cesta plná sebepoznávání a poznávání spousty věcí. Zpětně bych nikdy neřekla, jak se budu orientovat v kalorických tabulkách, budu milovat vločky na všechny způsoby a pohyb se stane mou závislostí a budu cvičit 5x týdně (momentálně piloxing a totem box) :)
    4. výzvu jsem si bohužel nedala, měla jsem své cvičení a navíc jedu výzvu od Nikky = švihadlo, takže si plánuji dát dřepy v pátek, kdy mám posilovací den :)
    5.Brala bych oboje to je jasná :D Ale když se musím rozhodnout tak asi Feel-Joy, oblečení není nikdy dost, ikdyž mi přijde, že už fitness kupuji snad teď víc něž normální :D

    OdpovědětVymazat
  78. Gratuluji k 2.výročí založení blogu :-) Blog čtu už přes rok a pořád mě baví :-)
    1. Danka
    2. danka.salaskova@seznam.cz
    3. Úspěchy hlavně v oblasti studia - dostala jsem se na VŠ na farmacii, ale také v oblasti cvičení - když člověk pravidelně trénuje, tak jsou opravdu vidět pokroky a díky tvému blogu a nápadům budu ráda pokračovat dál a zlepšovat se :-D
    4. Zatím jsem nezkoušela, včera jsem ještě měla školu a teď právě snídám ovesnou kaši s araš.máslíčkem a banánem, ale až mi polehne, tak za hoďku-dvě se do toho pustím :-)
    5. Obě ceny jsou krásné, když bych si ale měla vybrat, tak preferuji spíš Feel-Joy.

    OdpovědětVymazat
  79. Moni, ohromná gratulace! Tvůj blog jsem objevila skoro před rokem a poté ho navštěvovala třeba i třikrát za den:D Přeju dalších moc úspěchů, jak blogu tak i tobě a ještě více čtenářů, kterých si zasloužíš. :) Díky tobě jsem se změnila k lepšímu, včetně mé kamarádky, které jsem blog ukázala, ale taky díky tvým receptům ochutnala spousta dobrůtek! :)

    Nicole*
    niqulinka@seznam.cz
    No, kde začít, aby to nebyl sloh:D. Tenhle rok byl pro mě /zatím/ jak opravdu úspěšný, tak mi bohužel taky přinesl i spousta trápení... Za největší úspěchy, ale považuji, že jsem konečně začala žít zdravým a šťastným životem, pokořila menší formu zrádné anorexie, dostala se na svou vybranou střední školu (haha,jsem taková mladší, no:D) a objevila lásku mého života, bez které už si nedokážu představit život- posilovnu. Miluju ten pocit, když mi tečou po čele kapičky potu, když si přidám na váhách a pokořím sama sebe, když mám ten skvělý pocit po dobrém treninku a taky jakmile na sobě vidím, že to něco opravdu přináší. Posilovna je místo, kde jsem tím, kým chci být...a jako bonus jsem tady poznala toho nejúžasnějšího člověka a nejlepšího přítele, jakého si můžu přát- no, s kým mužu probírat to, jaká je to katastrofa, když dojde tvaroh, vločky nebo vejce?:D A jako další menší úspěch považuji, že jsem narazila na tvůj a spousta dalších skvělých blogů :)
    Nene, nezkoušela. Ale chci se do toho pustit, minulou neděli jsme s přítelem překonávali naše rekordy na dřepech, tak proč nezkusit ještě něco? :D :) Zkusím to s 30kg nebo snad vííc? kdo ví:D) a možná bych to zkusila i natočit a pak ti to poslat- pro pobaven(:D), ale i pro ostatní ;)
    Jeej, oboje je super, s mixit zkušenost nemám, i když už jsem se na něj chystala, ale spíš bych ocenila feel-joy, aby se mi lépe dřepovalo :D :)

    OdpovědětVymazat
  80. Už dva roky, vážně??! Strašně to letí.. Tak přeju taky krásný narozeniny. :-)
    1) terulevrtule
    2) tstanikova@seznam.cz
    3) Uplynulý rok byl i pro mě celkem plný změn.. Úspěch je určitě i to, že jsem zhubla z nějakých 89 kg na mnohem příjemnějších 70, ale tenhle váhový úbytek už dneska beru spíš jako třešničku na dortu toho podstatnějšího - jak se díky tomu cítím. To je skoro nepopsatelné, kdo nezažil, nepochopí! :-) Mám plno energie, krásně spím, rok jsem nebyla nemocná, přešla jsem na úplně jiný životní a tím pádem i stravovací styl, sport a pohyb se staly každodenní součástí mého života a nemůžu bez nich být a k tomu všemu mě to všechno hrozně baví a naplňuje - no zkrátka si tak chrochtám na takový šťastný vlně :))) A nesmím zapomenout, že jsem taky konečně doklepala školu, což je u mě taky nečekaný úspěch. :-)
    4) dřepovací výzvu jsem uvítala a zatím si ji dávám každý den, buď hned ráno po probuzení, nebo po cvičení. Ta písnička je návyková, vždycky si ji pak celej den broukám:) Ale dřepuju bez zátěže - ono i to stačí...
    5) radši bych poukaz od Feel-Joy, protože Mixitovej závislák jsem už dlooouho a doma mám nekonečný zásoby :)

    OdpovědětVymazat
  81. 1) Hannahka
    2) hananek.bananek@gmail.com
    3) Zvládla jsem uběhnout svůj první půlmaraton. A během tvrdé přípravy jsem zjistila, že už běhání, cvičení, jízdu na kole, bruslení neberu jako prostředek k hubnutí, ale něco bez čeho nedokážu žít. Je super vidět svoje pokroky, jak se člověk zlepšuje, jak vyzlepšuje svoje časy, jak zvyšuje uběhnuté kilometry. A to že postava vypadá k světu je pouze malý bonus k tomu všemu:)
    4) Říkala jsem si, jaká to bude pohoda, nohy přece zvyklý na námahu mám:) a ejhle po chvilce (asi tak 5x bring sally up) jsem si říkala "COOOŽŽŽEEE!!?? to nejsem ani za půlkou?" workout je maso a to jsem šla s jenom malou zátěží na ramenou.
    5) Nejdřív jsem si říkala, že jednoznačně Mixit, protože tyhle müsli prostě miluju. Ale jen tak jsem koukla na stránky Feel-Joy a taky bych věděla, jak tu poukázku využít:)

    A gratuluju k tvému úspěšnému blogu a taky k tomu, jak ses vypracovala. Doufám, že tě tvoje hobby tě i nadále bude bavit a živit.

    OdpovědětVymazat
  82. 1. Simona
    2. simka6@centrum.cz
    3. Začala jsem pravidelně cvičit, objevuji nové sporty pro které sem se nadchla a snad jsem se zbavila určité formy PPP
    4. Rozhodně je to zábavnější forma než 30ti denní výzvy, zatím jsem zkoušela jen naprázdno, postupně chci zařazovat činky
    5. Poukaz na nákup Feel-Joy

    A tobě Moni moc gratuluji k tvým úspěchům, ať se pořád daří, minimálně tak jako do teď, a tvůj životní styl tě stále naplňuje :-)

    OdpovědětVymazat
  83. Ty jo, už dva roky jo? To hrozně utíká... v dubnu to budou mé dva zdravé roky a od začátku tě sleduji, jsi moje inspirace :)) děkuju moc za to, že pořád píšeš a věnuješ se blogu!

    1. LeniKa
    2. cvicime.blogspot.com
    3. To, že už skoro dva roky žiju zdravě, cvičím a vím, že už nikdy nepřestanu. To co teď jím a nejím - absolutní převrat, v životě jsem si nemyslela, že budu jíst cizrnu, pohanku, jáhly nebo cuketu. A naopak? Teď bych nepozřela rohlík, párek, hamburger z mekáče atd... :)))
    4. Šlo mi to, ale druhý den mi nešlo ani dosednout na wc. :D
    5. Těžký výběr, ale mixit je mixit, to je láska na první ochutnání! :D Ale ani Fell-Joy by nebylo k zahození! :)

    Buď pořád tak skvělá a piš a piš, my to potřebujeme. :)

    OdpovědětVymazat
  84. Fíha, mě přijde, že ty první narozeniny byly strašně dávno, asi se toho mezitím hodně stalo...
    1)Lucy
    2)luckant@seznam.cz
    3)Za poslední 3 měsíce se vcelku slušně zbavuju záchvatovitého přejídání, a i díky tobě!
    4)Byla to psina, ta písnička mě bavila, jen jsem nevydržela až do konce...
    5) Byla bych ráda za mixit :)

    OdpovědětVymazat
  85. 1) Lenča
    2) lenka.pidimova@seznam.cz
    3) Za poslední rok se toho stalo opravdu hodně. Myslím,že ať už to bylo dobré či špatné,tak mě to posílilo. Teď ale k tomu, co se mi povedlo. Kromě toho, že jsem úspěšně prošla prvákem na VŠ se mi povedlo úpravou jídelníčku a s pomocí cvičení zhubnout dokonce více než jsem si kdy dokázala představit. Co je ale důležitější, žačala jsem se díky tomu zdravěji žít a ikdyž se mi to ne vždy daří, cítím se daleko lépe. Musím současně i poděkovat, protože tvoje blogy a články mě inspirovaly a pomohly mi toho dosáhnout...
    4) Ačkoli jsem se vždyck vyhýbala výzvám, po přečtení příspěvku jsem dřepovala jako divá :-D Přiznám se,že to byla docela zabíračka, ale i psina.
    5) Protože doslova miluju jídlo, mixit by bylo to pravé.
    Díky ještě jednou za tvůj blog a články a přeju hodně štěstí při pokračování se psaním i v životě :-)

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj, předně gratuluji Tobě a Tvému blogu k výročí! Já osobně Tvůj blog navštěvuji necelý rok a stal se pro mě inspirací a motivací zároveň! Jen tak dál a co nejdéle! :-)
    1) lucifuss
    2) lucifuss@seznam.cz
    3)Za největší úspěch za poslední rok považuji to, že jsem začala pravidelně cvičit a zdravě jíst(lví podíl na tom má Tvůj blog :-))
    4) Dřepovací výzvu jsem zatím dala bez zátěže a ufff\§!
    5) Mixit :-)

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, gratuluju k blogu, sleduju tě už dlouho...a nejoblíbenější mám tvou blogovou odnož, tedy recepty. Moc ráda zkouším nová jídla, ale dost často se mi stává, že recepty na internetu nejsou pořádně vyzkoušené a prostě nefungují. To se mi u tebe rozhodně nestalo, a když jsou ještě k tomu zdravé...hmmm :-) Už teď tě lituju, že budeš muset číst všechny naše soutěžní příspěvky, ale zase to musí být krásný pocit, inspirovat tolik lidí.
    1) Kačka
    2) kacik.pokorna@gmail.com
    3) Mimo dvou bc. státnic a nové super práce se mi podařilo do života vtěsnat i několik sportovních výzev. Vlastně jsem žádný rok necvičila tolik jako letos. Jillian jsem vyměnila za běhání a bootcampové tréninky a mám síly na rozdávání. Uběhla jsem v dubnu 1/2 maraton, pak další dva kratší závody, jeden závod na horském kole a týden před státnicemi i Spartan race (lépe se už odreagovat nešlo ;-)). Teď přemýšlím, jaké cíle si dám na další rok, abych to vůbec zvládla, ale abych byla spokojená, musím se pořád překonávat (to znáš sama ;-))
    4) Dřepy jsem zkusila, ale dvě 7,5kg nakládačky se mi špatně držely, a osu nemám, tak přemýšlím, s čím to zkusit příště, protože mě pak paradoxně nejvíc bolela zápěstí.
    5) Mixit. Moc bych ho chtěla vyzkoušet, ale vždycky se zarazím a řeknu si, že je zbytečně drahé ;-)

    OdpovědětVymazat
  88. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  89. Moc gratuluji Moni k dvouročnímu výročí. Sleduji Tě už přes rok a vždycky se těším na každý článek :) Jsi moje velká inspirace. Jen tak dál! :)

    1) Luci
    2) LuciPet@hotmail.com.br
    3) Tento rok se stalo mnoho věcí, vdala jsem se, přestěhovala na druhou stranu zeměkoule a užívám si skoro celoroční léto v Brazílii. Momentálně jsem úplně propadla fitku ikdyž to jídlo mi to asi kazí :) Ale pracuji na tom
    4) Za hodinku jdu do fitka tak se tu snažím stáhnout tu písničku a uvidíme jak mi to půjde, but today is leg day :D
    5) Mixit by byla jasná volba, jelikož si ho chci už dávno objednat a nechat poslat se do BR. Už jednou mi došel asi před půl rokem a moc jsme si tu pochutnali :)

    OdpovědětVymazat
  90. Tyjo 2 roky, to je slušný! Teď lituju ještě víc, že jsem tě objevila až před pár měsícema :) Snad tě blogování nepřestane bavit, to by byla škoda!

    1) Zuzka U
    2) brum_brum@centrum.cz
    3) A za úspěch nemůžu považovat prkotiny jako vítězství v matematický soutěži, samý jedničky ,protože během minulýho půlroku jsem se konečně dopracovala ke zdravému jídlu a cvičení, pochopila jsem, že aby bylo moje tělo spokojený, tak není potřeba hodinu denně běhat, ale že posilování je mnohem, mnohem přínosnější a že v jídle neplatí 'čím míň, tím líp', ale 'čím kvalitnější, tím lepší'.
    Zkusila jsem si dětství plný sladkostí, jezení čehokoli kdykoli, a minulej rok jsem si zkusila taky anorexii, od který jsem se díky bohu během letních prázdnin, už snad nadobro osvobodila. A taky od jedný protivný kámošky, která za ní taky z části mohla. A to je ono, to je pro mě ten největší úspěch, možná i v životě! Někdo by se nad tím jenom ironicky uškíbl, ale já vím, že ty ne ;)
    A tvůj blog mi pomohl dopracovat se tam, kde teď jsem. Děkuju za všechny rady o cvičení, jídle a zdravém životě. Když jsem narazila na tvůj blog a pročetla tvoje příspěvky, nakoplo mě to, a jak. A tvoje proměna dvojnásob! Máš můj obdiv, za to, jaký změny jsi se svým tělem (ale i myslí) dokázala udělat!
    4) A Sally jsem si zkusila dneska jako tečku za posilkou, vyšlo mi to na něco málo přes 30 dřepů, čekala jsem že jich bude víc :D Ale teda musím říct, že stehna pálily pořádně i tak. Vzala jsem si sice srabácky jenom osu bez kotoučů, no nakonci jsem za to byla ráda :D
    5) Feel joy by potěšil :) (a další 2 roky tvýho blogu dvojnásob!)

    OdpovědětVymazat
  91. 1. Michiyo
    2. renatkasvastova@seznam.cz
    3. Oh to je těžké :D. Asi to, že jsem zhodila pár kil. Bohužel si myslím, že to moc na mě nejde vidět, ale kila šli dolů :). Teď mám navíc zakázané cvičit, protože se mi dělaly modřiny na stehnech grrr :D.
    Také jsem začala zdravěji jíst, za což jsem moc ráda. Tak snad mi to dál vydrží, takhle papat :). Ikdyž teď mě poslední dobou zase honí mlsná. :)
    4. Já zkoušela před asi 2 týdny zrovna 30 day squat challenge, ale trošku jsem se bála, že se mi zase začnou dělat modřiny. No ale stejně jsem musela před týdnem přestat, protože jsem hodila pěknou "držku", a ještě teď mě bolí nožka :D. Jako když je někdo šikovnej :D.
    5. Mě by to bylo asi uplně jedno :).

    OdpovědětVymazat
  92. Sleduju Te skoro od začátku a musím říct, že to uteklo jak voda a vůbec bych neřekla, že už blogujes dva roky. Každopádně jsi pořád lepší a lepší a udělala jsi strašně moc pokroku. Gratuluji! A samozřejmě ať se ti daří do dalších let:)

    1. Ivana D
    2. ivca.danhelova@seznam.cz
    3. Já za svůj úspěch považuju to, že jsem v loňském školním roce zvládla školu a začala jsem tak moc cestovat. Taky to, že jsem se dostala ze svých depresivnich období a tak celkově jsem se dala úplně sama do kupy a můžu v klidu cestovat dal:)
    4. Výzvu jsem ještě nezkousela, ale rozhodně se na ní chystám už jen z hecu, protože je to sakra zajímavá myšlenka!:D
    5. Mm.. Dochází mi mixit, takže se mi asi hodí mixit poukazka kdyby náhodou:P

    OdpovědětVymazat
  93. 1. Lin
    2. linda1997@email.cz
    3. Pro mě se za ten rok stalo strašně moc věcí. Začala jsem hubnout, až se ze mě stala anorektička a postupem času jsem přešla do bulimie. Díky knize Mentální anorexie se mi otevřely oči a já jsem se svěřila mamce. Ale díky tvému blogu jsem si vlastně uvědomila co chci. Chci být jako ty! Zdravá, krásná, fitness :) a díky tvému blogu se mi to daří! Tím bych ti chtěla moc poděkovat. :) a popřát ti hodně štěstí na této cestě! :)
    4. Výzvu jsem zkusila a zkusím znovu :) jen trochu nožičky bolí :D
    5. Radši bych poukázku Feel-Joy, přece jenom se blíží Mikuláš a to Mixit dostanu :)
    PS: Vše nej :)

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj:) sleduji Tě už od úplného začátku,ještě když si měla blog na jiných stránkách a snad není článek, který bych nepřečetla:) Hrozně Ti fandím a doufám, že budeš blogovat ještě dalších xxx let:)
    1. K.
    2. xxx.karkulka.xxx@seznam.cz
    3. Mým největším úspěchem určitě je, že jsem se konečně odhodlala k několika činům, které jsem dlouho odkládala, protože jsem se bála reakcí druhých lidí, následných hádek atd. Dále se snažím méně si brát věci osobně, nestresovat se tolik. Přece jen, když má problém řešení, tak se není třeba stresovat..a když ho nemá, tak také ne:) Prošla jsem hlavně psychickou změnou, pracuji na tom, abych si začala vážit sama sebe a měla se ráda. Musím říct, že se mi to daří a cítím se mnohem lépe, i když mi můj zdrav.stav neumožňuje dělat úplně všechno, co bych si přála. S psychickou pohodou také samozřejmě souvisí zdravý životní styl, ať už to pro každého je něco trochu jiného. Už jsem pochopila, že člověk, který se má zdravě rád a váží si sám sebe do sebe nebude cpát věci, které mu ubližují a je mu po nich zle.
    4. Zítra mám leg day, takže uvidíme :D Ale vidím to na nějakou malou váhu.
    5. Obě ceny jsou krásné, ale asi bych radši Mixit:)

    OdpovědětVymazat
  95. 1. keidin
    2. keidin@centrum.cz
    3. Konečně se mi podařilo zhubnout, i když jen pár kil, okolí si toho všimlo.
    4. určitě vyzkouším
    5. nechám to na tobě

    OdpovědětVymazat
  96. 1. DominikaCouf
    2. xo-domissek-xo@seznam.cz
    3. úspěšně jsem složila doplňující ročníkovou zkoušku z matematiky a nyní se snažím pomalu dostávat z důvodu její příčiny-ppp ://
    4. jojo, sranda :D
    5. obě ceny jsou lákavé, ale já raději cvičení, takže poukaz do FeelJoy
    jinak všechno nejlepší k narozkám, ať podobný komentář můžu psát za rok zas ;))

    OdpovědětVymazat
  97. 1. Petra
    2. petra.svacinova@seznam.cz
    3. Za poslední rok jsem (světe div se) shodila 9 kilo z nabraných špíčků při náročném učení se na maturitu (i tu zářiovou, jsem vostuda :D ) Ale zároveň jsem se díky tomu dostala na obor, na který bych za normálních okolností nikdy nešla - Výchova ke zdraví. A jsem tam šťastná. Baví mě učit se o tom, jak žít zdravě a hlavně mě baví to aplikovat v životě. Dál jsem udělala mega pokrok ve vaření, to se vážně musím pochválit (plác plác po zádech :D ) Taky inspiraci a nejen k vaření nacházim tady, za což jsem ti vděčná:)
    4. Jo, solidní, solidní...
    5. Mixit, když bych mohla poníženě prosit...;)

    OdpovědětVymazat
  98. 1. Adriana
    2. Adaadrisek@gmail.com
    3. Skoro dva roky, jsem bojovala s anorexií a bulímií, neříkám, že jsem byla kdo ví jak vychrtlá, ani nijak opláclá, ale měla jsem tenhle problém hlavně v hlavě, hrozně jsem si ubližovala v podobě hladovění, různých prášků na hubnutí a projímadel, někdy to zašlo i bohužel dál. Před rokem jsem se už pokoušela o něco jako zdravý životní styl ale přibrala jsem pár kg, tak mě hned máma začala peskovat a já se zase vracela k těm dietám atd. Ale už to moc nešlo, nevydržela jsem u toho víc jak pár dní, pak jsem se hned přejedla a takhle to šlo pořád dokola, až jsem nabrala skoro na 70kg. Od ledna až někdy do června jsem ani nevěděla co mám dělat, byla jsem na to skutěčně špatně, neměla jsem ráda sama sebe a dávala na názory ostatních. Začala jsem taky chodit k psychologovi,ten mi pomohl si uvědomit pár důležitých věcí, hlavně že at se děje, co se děje musím mít ráda sama sebe a že to co si myslím já o sobě, je důležitější než to co simyslí ostatní, to byl hodně velký krok!
    Potom jsem si zpětně přečetla zprávy s jednou známou, která mi už o rok dříve se snažila poradit v oboru lifestyle, a já to konečně pochopila! Bylo to hodně velký prozření, že člověk musí jíst, protože jídlo je pro nás jako palivo, a navíc potřebujeme důležité látky, které obsahuje, taky bychom jsme se měli cítit plný energie a ne být unavení, no je toho fakt hodně, co jsem najednou zjistila. Takže o začátku prázdnin jsem se snažila o změnu životního stylu a řeknu ti bylo to těžké, fakt moc, protože jsem byla zvyklá na to přejídání jen když jsem si dala něco omylem navíc atd. ale po těch dvou měsících jsem se to odnaučila. Takže dodržuji správné zásady, ale když je z nějakého důvodu poruším, tak ne že se za to budu nenavidět nebo něco takového, prostě si to alespoň vychutnám a řeknu si že se nic neděje, že se kvůli jedné sušence navíc svět nezhroutí. Začala jsem od června sportovat, konkretněji s cheerleadingem, je to velmi náročný sport, jak psychicky tak i fyzicky. Také (sice z počátku s velkým odporem ale ted to miluji) jsem začala posilovat a začala nabírat svalovou hmotu, nechci si chlubit, ale fakt je to vidět (hlavně bicepsy a stehna + lýtka:)). Váha k té jsem se chtěla taky dostat, dostala jsem se na 65 a zdravou cestou bez hladovění a huntování těla. Prostě celý můj úspěch byl že jsem si začala uvědomovat sama sebe, myslet na své zdraví a na svou duševní i fyzickou pohodu a jsem vážně štastná, jako nikdy předtím!
    4. Dřepovací výzva? Pro mě no problém ( to bys musela vidět mé nohy :D)
    5. Asi ten Feel Joy :)

    OdpovědětVymazat
  99. V prvé řadě vše nej a hlavně že jsi to vydržela pravidelně přispívat takovou dobu!
    1. KJ
    2.hest16284@yahoo.com
    3. Jsem na sebe hrozně pyšná, že jsem zvládla s dvěma malými dětmi konečně dostudovat tu zpropadenou vysokou, a že jsem se s podzimem rozhodla uvolnit si křídla..a najít pro sebe skulinku jak vypadnout na chvíli z domova za sportem. Potrvá to jistě ještě hrozně dlouho, než u mne budou nějaké výsledky, nicméně já se začínám psychicky cítit úžasně. Zatím jsem prubla alpining a bosu, v mezičase navštěvuji posilovnu..vzhůru k příštímu roku plnému změn-) Vizuálně, i věkově (bude mi 30), a končí mi rodčovská, takže budu hledat novou práci.
    4. Dřepovací výzva jako MAZEC největší..jsem myslela že umřu a několikrát si musela odpočinout-) Jo a písnička je fakt chytlavá-)
    5. Mixit-) ujíždím na tom-)

    OdpovědětVymazat
  100. Juchů takovejch příspěvků, to budeš mít co dělat :DD

    OdpovědětVymazat
  101. Tak to přeju všechno nejlepší! :) Tvůj blog mám moc ráda, tak doufám, že tu ještě dlouho bude. :P

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj, právě nedávno jsem narazila na Tvůj blog a jsem za to opravdu ráda. Byla jsem jedna z těch, co pořád hubne a někdy i nějaké to kilčo zhubne, ale to je tak vše a pak ztratí inspiraci. Navíc, když mám stres, tak jím sladké...miluju vše, co je čokoládové nebo se to tak alespoň tváří!! A navíc přestávám kouřit, tak taky víc jím. Ale po přečtení některých Tvých článků (na všechny zatím nebyl čas a než to tu projedu, tak asi zešedivím) mám takový jiný pocit, lepší. Vím, někdy jsem tím posedlá, ale v poslední době si tak nějak uvědomuji, že zdravý životní styl neznamená POUZE mít co nejštíhlejší postavu, ale je to i o myšlení a psychice, která se mi značně zlepšila tím, že jsem začala zdravě jíst a pravidelně sportovat. Vím sice, že kdybych i více zhubla, určitě bych se cítila lépe, jako každá žena :D ale už taky vím, že ne za každou cenu. Zkoušela jsem snad všechny diety i přípravky na hubnutí a zničila si i žaludek, že se mi udělalo a prasklo i pár vředů. Takže můj zdravý životní styl je v mém myšlení a dobrém, zdravém jídle. Což děkuji za inspiraci ve Tvých receptech. A taky je v Tvých článcích hodně inspirace a myslím, že to docela hodně lidem pomůže. Takže přeji mnoho dalších, plodných a úspěšných let. A děkuji lidem, jako jsi Ty, kteří se těmto věcem rádi věnují a podělí se o to i s ostatními. S pozdravem Market.Valovka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)