středa 12. února 2014

ÚNOROVÉ SOUTĚŽENÍ I. - Reflex protein od fitnessprotebe.cz

 Dneska pro vás mám něco spešl :)
Po představení mého proteinového královtsví jsem vám slibovala soutěž a tady je. A nebude jedna! Proto to číslování
v nadpisu :) Proteinů se mi doma nahromadila už pěkná kupka, a proto jsem si řekla, že je asi načase se začít dělit :D Ovšem upřímně? Tuto výhru vítězí už teď silně závidím! Já totiž měla možnost okusit alespoň vzorečky, které vidíte na fotce (vítěz ale samozřejmě obdrží celé téměř kilové balení!) a po testování můžu říct, že se opravdu je na co těšit!



O co se tedy soutěží?
Hlavní cenou je dalo by se říct jeden z nejkvalitnějších proteinových suplementů na trhu značky Reflex. Sama už jsem o něm mnoho slyšela - od vychvalování kvality až po nadávání na chuť. Není však nadto si vše pěkně vyzkoušet a otestovat, což jsem nyní konečně mohla :) Konkrétně se tedy soutěží o Instant Whey protein s obsahem 80% syrovátkových bílkovin, v příchuti dle výběru, o hmotnosti 909g. Protein do soutěže věnoval sportovní eshop Fitnessprotebe.cz




Testování a hodnocení 
Já měla možnost vyzkoušet rovnou 4 příchutě, které můžete vidět na obrázku. No hádejte, kterou jsem testovala první
a která mi zároveň chutnala nejvíce?? No samozřejmě to mohla být jedině čokoláda/arašídové máslo! :D A v tu chvíli jsem měla pocit, že už nikdy nechci pít nic jiného! Tak dobré to bylo a o to víc mě mrzelo, že jsem měla k dispozici jen 2 porce :)
Ani ostatní příchutě ale nesmím opomenout. Chutnaly mi úplně všechny do jedné. Trochu jsem měla obavy z jahody nebo banánu, které se ne vždy u proteinů vydaří. Ale opět jsem byla příjemně překvapená, jelikož chuťově jsem si užila každou z nich. Mé obavy z chutí tudíž byly naštěstí zbytečné :)






Jak soutěžit?
A teď už k podmínkám soutěže. Ta bude trvat pouze ode dneška do konce týdne - tedy do neděle 16.2.2014. Přihlásit se můžete skrze formulář níže. Podmínkou je zadat svůj email, dát Like FB stránce sponzora soutěže a Like mé FB stránky
je volitelný - není tedy nutností, ale přidá vám další vstup do slosování ;)




Do soutěže se hlaste skrze tento formulář
případné dotazy a nejasnosti směřujte do komentářů ;)



32 komentářů :

  1. kdyby se mi teďko poštěstilo, byla bych fakt ráda :D s žádným z proteinů ještě nemám zkušenost a čokoládová příchuť - to je něco pro mě!

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, tak to je super výhra :) A jaká příchuť to je? Možná blbě čtu, ale fakt to nevidím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Konkrétně se tedy soutěží o Instant Whey protein s obsahem 80% syrovátkových bílkovin, v příchuti dle výběru, o hmotnosti 909g."

      Vymazat
    2. "...v příchuti dle výběru..." :))
      Jinak bezva soutěž, třeba se poštěstí. :P

      Vymazat
    3. Tak se potvrdilo, že blbě čtu :D Díky :)

      Vymazat
  3. Nevím proč, ale nenačítá se mi ten formulář :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tá príchuť čokoláda/arašidové maslo musí byť skvelá....mhm... hneď by som ochutnala. Ale moja top príchuť proteínu, ktorú raz musím ochutnať je pepermintová čokoláda. Istý čas som bola závislá na zmrzlline - nečakane pepermintovej s kúskami čokolády, ach... už len našetriť peniažky, keďže táto príchuť nie je veľmi rozšírená medzi lacnejšími značkami proteínov. Inak, môžeme sa súťaže zúčastniť aj my - Slováci? Ak nie, ups! už som sa...
    kukucova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. skvělá soutěž :-) vůbec bych se nezlobila, kdyby se na mě usmálo štěstí :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Wau super sutaz :) neurazila by som sa keby sa mi prvy krat podari vyhrat nejaku giveaway, rozdelila by som sa s priatelom s vyhrou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ach, protein by se hodil... Díky za tuhle soutěž. :) I když ten, kdo vyhraje, bude mít fakt velký štěstí, když už teď je tam nějakých 300 entries. Hodinu po zahájení. Kruci :D
    P.S. - Jak tak koukám na těch fotkách na fb, postava se ti lepší a lepší. Dobrá práce! :)

    OdpovědětVymazat
  8. tak to by mě vážně zajímalo, jak chutná ta čokoláda s arašídovým máslem, miluju čokoládu i arašídové máslo tak to dohromady musí být bomba :) snad se mi poštěstí, ještě jsem v životě nic nevyhrála :( :D

    OdpovědětVymazat
  9. Po přečtení titulku mi se mi rozsvítily oči, ale pak jsem si přečetla, že je tu už skoro 400 souěžících.. No, tak ale zkusím to, to je jasný! :D

    OdpovědětVymazat
  10. jééé konečně další skvělá soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
  11. A co když hlouposti jak FB bojkotuji?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky kvůli tomu nesoutěžím... Holt je to ale podmínka sponzora, tak se nedá nic dělat... Třeba někdy příště Monča připraví soutěž pro svoje čtenáře a ne pro fandy nějakého e-shopu :)

      Vymazat
    2. Jsem na tom stejně, škoda no.
      B.

      Vymazat
    3. Až budu dělat svoje soutěže, tak vás do něčeho takového nutit nebudu. Ale pokud někdo tuto cenu daruje do soutěže, tak vyhovím jeho podmínce a myslím, že ten jeden klik už není nic velkého - když jej navíc můžete poté kdykoliv zrušit ;) Je to podle mě minimální cena za možnou výhru ;)

      Vymazat
  12. Třeba se mi dnesvpoštěstí a budu mít možnost vyzkoušet protein:)

    OdpovědětVymazat
  13. Třeba se na mně usměje štěstí,protein mám pouze jeden-teda dva-jeden vanilkový a jeden čokoládový od Aptonia,bohužel jsem se u nás ve FR ještě s dalšími typy nesetkala a nebo neumím hledat :-( ráda bych vyzkoušela to arašídové s čokoškou,jsem čokaholik a díky tobě se stala závislá na arašídovém másle z Lidlu a za tuto závislost ti děkuji :-D jinak si myslím,že to, že nám dáváš něco zdarma je super,máldokdo by to udělal a co nás stojí dát na nějakou stránku like? Mnoho z nás má tolik like stránek, že ani neví, co tam má a teď se tady čertí...nechápu a děkuji,že se s námi dělíš o takovou soutěž :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Nemám FB :(. ...Kde jsou ty doby, kdy byla výhra v soutěži potvrzením nějaké schopnosti či umu.

    OdpovědětVymazat
  15. Asi zkusím štěstí:) jelikož představa, že poprvé ochutnám protein, je docela lákavá:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tenhle protein, to je pro mě jako sen *_*
    měla jsem vzorek toho choco-peanut a to je prostě bezkonkurenční...i ta stravitelnost...(škoda, že finančně si ho nemohu dovolit a tak zůstane jen snem)..ale i ta ochutnávka stála za to..moc by mě zajímala příchuť banánový koláč, ale koukám, že tu jsi zrovna netestovala :(

    OdpovědětVymazat
  17. Tak a jdu se dát na modlení :-D
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  18. Bože, bože, bože!!! To bych si moc přála. Stačí jen kliknout na každý ten vstup a dát I'm fan nebo něco takového, už ten celý formulář pak nemusím nijak potvrzovat, že? :)

    OdpovědětVymazat
  19. ani ja se bohuzel nezucastnim kvuli te FB podmince. je to zvlastni soutez, pokud se "soutezi" jen tak, ze neco "olajkuju", ani nemusim vymyslet zadnou myslenku, komentar nebo cokoli, co by se dalo hodnotit a pak by slovo "soutez" bylo na miste. Skoda, mam to tady rada a souteze sou urcite fajn, ale tohle proste nepodporuju.

    OdpovědětVymazat
  20. A jaká příchuť se vyhrává? :)

    OdpovědětVymazat
  21. Monci,plati aj pre SR? Dufam :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Kdyby něco, tak určo čokoladový :)

    OdpovědětVymazat
  23. Kdy se dozvíme vítěze? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Již byl dávno vyhlášen ;)
      na konci článku: http://fitnessgirl-lifestyle.blogspot.com/2014/02/food-inspiration-lxxi.html

      Vymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)